امتیازات COD Modern Warfare 3

با توجه به متای احتمالی این نسخه، کدام مورد را شما پیش بینی میکنید؟

• تلنگری برای این سری خواهد بود و در آینده شاهد پیشرفت و بازبینی موارد مختلف از این سری خواهد شد

• تا زمانی که هر نسخه جز پرفروش های سال باشند اکتیویژن اهمیتی نخواهد داد و به شیردوشی ادامه خواهد داد

• مدیریت مایکروسافت با کنترل امور استودیو های اکتیویژن باعث دگرگونی و پیشرفت سری Call of Duty خواهد شد

• مدیریت مایکروسافت و ورود این سری به گیمپس باعث افت بیشتر آن خواهند شد

Results are only viewable after voting.
150 بیشتره یا 204؟
من چون برام مهم نیست حدسی میگم
گیم پس که یه آپشنه نه اجبار شما میتونی اینورم ۷۰ دلار پول بازی بدی به علاوه ۶۰ دلار پول آنلاین که میشه ۱۳۰
حالا ۱۳۰ بیشتره یا ۱۵۰:-??

گیم پس که یه آپشنه نه اجبار شما میتونی اینورم ۷۰ دلار پول بازی بدی به علاوه ۶۰ دلار پول آنلاین که میشه ۱۳۰
حالا ۱۳۰ بیشتره یا ۱۵۰:-??
اینم برای سال دیگه گرون میشه. بازم من شک ندارم از وقتی کالاف ها بیاد روی گیم پس قیمت گیم پس کلی میره بالاتر و اجتناب ناپذیره

اینم برای سال دیگه گرون میشه. بازم من شک ندارم از وقتی کالاف ها بیاد روی گیم پس قیمت گیم پس کلی میره بالاتر و اجتناب ناپذیره
اصلا گیم پس رو ول کن
۱۳۰ بهتره یا ۱۵۰؟

یعنی رو ایکس باکس بازی ۱۰۰ دلار میشه روی پلی استیشن ۷۰ دلار؟
جدی داری بحث میکنی که به صرفه بودن گیم پس و ثابت کنی؟

مفت باشه کوفت باشه از دهنشون نمیوفته ولی معتقدن گیم پس به صرفه نیست.

هم مفته هم کوفته هم به صرفه نیست.

آخرین ویرایش:
خارج از کل کل به نظر من سرنوشت گیم پس به این سری بازی گره خورده و یکی از اهدافشون از خرید اکتی همین بوده اگه کاد تاثیر زیادی بزاره روی افزایش کاربرای گیم پس این سرویس ادامه پیدا می کنه و بزرگ تر میشه و اگه نه به نظر من این سرویس جمع می شه بحث سر سود آوری یا ضرر ده بودنش نیست بحث میزان سود آوریشه اگه این میزان سران ماکرو رو راضی نکنه احتمالا این سرویس رو می بندن و پول رو جای دیگه سرمایه گذاری می کنن که پول بیش تری ازش در بیاد.

وقتی که اومده ی کانتنت ای در حد dlc رو به صورت stand alone و ی گیم مجزا می فروشه قطعا نمره 4 حقشه
چقدر تکرار !
دیگه هیچ نوآوری ای تو این بازی نیست
قطعا به آخر خط رسیدن
خوب ماشالله دوستان همین رو به اسم دست شور مایکروسافت مینویسن :))

• Like
Reactions: Annunaki ™
دوستان خیلی خوش خیال هستن که فکر میکنن اگر COD اضافه بشه به گیم پس ، افزایش قیمتی بوجود نمیاد .
خوب ماشالله دوستان همین رو به اسم دست شور مایکروسافت مینویسن :))
باز داری بارنی بازی درمیاریا :دی . چراهرکی از کالاف بد بگه شما ناراحت میشی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or