آخرین ویرایش:
اینو از ماکروسافت بپرس من نمی دونم چه فکری می کردن۳ میلیون سند و اونهمه هیاهو واسه بازی کوشته شده بود؟
ماکروسافت با بازی کوشته شده قرار بود مونوپول کنه؟
ماهی 17$ *الان یه سوال
کسی که فقط مالتی کالاف رو میزنه بعد از اینکه اومد رو گیمپس،
یک بار 70 دلار بده روی PS5 بخره ش بهتره یا 300 الی 500 دلار اول بده کنسول ایکس باکس بخره بعدم ماهی 12 دلار بده روی گیم گس تا یک سال بازی کنه!؟
در نتیجه هیچکس به خاطر خرید اکتیویژن و اومدن کالاف ها روی گیم پس، کنسول سونی خودشو با ایکس باکس عوض نمیکنه، مگر دیوانه باشه!
شما ps5 داری باید ۷۰ دلار بدی پای بازیالان یه سوال
کسی که فقط مالتی کالاف رو میزنه بعد از اینکه اومد رو گیمپس،
یک بار 70 دلار بده روی PS5 بخره ش بهتره یا 300 الی 500 دلار اول بده کنسول ایکس باکس بخره بعدم ماهی 12 دلار بده روی گیم گس تا یک سال بازی کنه!؟
در نتیجه هیچکس به خاطر خرید اکتیویژن و اومدن کالاف ها روی گیم پس، کنسول سونی خودشو با ایکس باکس عوض نمیکنه، مگر دیوانه باشه!
کلاهش مشخصه دیگه ماهی 17 برای یک سالشما ps5 داری باید ۷۰ دلار بدی پای بازی
من XBOX دارم با اشتراک که از قبل دارم مجانی میزنم
نتیجه اینکه اونیکه از الان به بعد میخواد وارد نسل ۹ بشه و فن کالافه باید کلاهش رو قاضی کنه
Plus رو اگر خیرات می کنن بگو ما هم بریم مفت بگیریم. چون اونم 80$ سالی کم کم پولشه.کلاهش مشخصه دیگه ماهی 17 برای یک سال
یا 70 دلار برای یک سال!
انتخاب مشخصه
رو PS هم فقط ۷۰ دلار که نیستکلاهش مشخصه دیگه ماهی 17 برای یک سال
یا 70 دلار برای یک سال!
انتخاب مشخصه
سالانه گیم گس آلتیمیت چنده؟ 220 یا 240؟Plus رو اگر خیرات می کنن بگو ما هم بریم مفت بگیریم. چون اونم 80$ سالی کم کم پولشه.
70+80=150 اللحساب
بعد یه بازی دیگه هم بخوای بخری که روی گیم پس باشه 70 تا دیگه هم برای اون باید بدی می شه 220$ مبارکت باشه
تو همین ماه دو تا AAA که یکیش Football Manager 2024 هست یکی هم Like A Dragon Gaiden دی وان دارن میان رو گیم پس![]()
17*12=204سالانه گیم گس آلتیمیت چنده؟ 220 یا 240؟
مبارکت باشه گلم![]()
150 بیشتره یا 204؟17*12=204
ماشین حساب PC یا گوشی رو باز کن حداقل![]()
من بیشر به نظرم مشکل به جای حدسی گفتن، یادگیری دروس دبستان باشه چون اگر اون متن رو کامل می خوندی و متوجه اش می شدی هیچ وقت همچین سوالی نمی پرسیدی150 بیشتره یا 204؟
من چون برام مهم نیست حدسی میگم
بحث کالافه مشتیمن بیشر به نظرم مشکل به جای حدسی گفتن، یادگیری دروس دبستان باشه چون اگر اون متن رو کامل می خوندی و متوجه اش می شدی هیچ وقت همچین سوالی نمی پرسیدی
صرفا به ریاضی خلاصه نمی شه.