امتیازات Clair Obscur: Expedition 33

پیش‌بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    80
  • نظرسنجی بسته شده است .

ChampionOfLight

کاربر سایت
kLPwX2hn.jpg

سازنده: Sandfall Interactive
ناشر: Kepler Interactive
ژانر: turn-based RPG
تاریخ انتشار: ۲۴ آپریل ۲۰۲۵
پلتفرم ها: Playstation 5،XBOX
Series X/S،P
C

Metacritic

Screenshot_۲۰۲۵-۰۴-۲۳-۱۵-۴۲-۳۸-۹۹۱-edit_com.brave.browser.jpg

Opencritic

Screenshot_۲۰۲۵-۰۴-۲۳-۱۵-۴۳-۳۰-۷۱۵-edit_com.brave.browser.jpg

9 IGN
9 Gamespot
10 RPG Site
10 RPGamer
10 VG247
9.9 RPG Fan
9.5 Stevivor
9 Game Informer
9 Jeuxvideo.com
9 GamingBolt
9 Push Square
8 Guardian
8 Eurogamer
8.8 Washington Post
9.5 PlayStation Universe
10 4P.de

آخرین ویرایش:
میدونم بخاطر این حرف تذکر میگیرم ولی میگم:
موقعی که اسپنسر داشت کیلویی استودیو میخرید من توی یه تاپیک نوشتم این خرید بی رویه روی خوشی نداره چون تیم های کوچیک و بی نام نشان الان میتونند خیلی راحت بازی بسازند و ایده های نابی ارائه بدن که استودیو های چند صد میلیونی نتونند و روز به روز زیاد میشند. حالا شاید این استودیو ایندی نباشه و چینی باشه یا هر چی. ولی باید کم کم با این واقعیت کنار بیایم که بازی های خاصی از دل این استودیو های بی نام و شهرت بیرون میاد که همه رو انگشت به دهان بکنه. این تازه شروع هست. امسال هم سینگ سانگ میاد و اگه به همون خوبی هالو نایت باشه جو بالایی با خودش میاره بازی که کلا دو نفر ساختند. الان دیگه خرید استودیو وقتی توجیه داره که اون استودیو همکاری زیادی باهات کرده باشه یا ایده داشته باشه که قبل از اون نبوده

• Like
Reactions: Alireza Grimes
این همه مدت منتظر موندی که ببینی امتیاز edge چند هست بعد نمره بدی؟ اونم ign ژاپن؟؟؟؟
۷ که اصلا منصفانه نیست‌، سلیقه بوده یا هر زهرمار دیگه‌ای بازی اونقدر فاکتورهای خیلی قوی داره که کمترین امتیازش میشه ۸ نه ۷.
۷ یعنی یه بازی معمولی.
واقعا گاهی اوقات سایبربولی کار درستی هست.

مثلا شما عقل این منتقد رو ببینید تو نکات منفی گفتن که:
Instant death attacks used by some bosses

اصلا وقتی یه نفر همچین حرفی رو اونم درباره این بازی میزنه لیاقت داره اصلا به ویدیو گیم نزدیک بشه؟

من نمیدونم این اصلا بازی رو انجام داده؟
وقتی خود بازی ۲ تا مکانیزم جاخالی و پری میده چطوری همچین چیزی ممکنه؟ وقتی خود بازی کلی مکانیزم دیگه تو گیمپلی پیاده کرده مثل pictos و اسکیل های فردی هر کاراکتر چطور چنین چیزی ممکنه ادم ناحسابی؟

آخرین ویرایش:
این تمام ایرادایی که این سایت گرفته! فقط بخونید ببنید چه احمق‌‌هایی دارن نقد مینویسن!

مشکلات داستانی و روایت:
داستان بازی گاهی اوقات دچار چرخش‌های ناگهانی و غیرمنتظره می‌شود که به نظر می‌رسد فاقد پیش‌زمینه یا نشانه‌گذاری مناسب است. این موضوع باعث شده برخی از این پیچش‌های داستانی غیرمنطقی یا غیرمنتظره به نظر برسند. بازی گاهی اوقات ویژگی‌های منفی JRPGها را نیز تقلید کرده، مانند روایت‌های بیش‌ازحد دراماتیک یا کلیشه‌ای که ممکن است به مذاق همه خوش نیاید.

تکراری شدن گیم‌پلی در بخش‌هایی از بازی:

اگرچه سیستم مبارزه در ابتدا جذاب و نوآورانه است، اما در برخی مراحل، به‌ویژه در بخش‌های میانی بازی، ممکن است به دلیل تکرار الگوهای دشمنان یا کمبود تنوع تاکتیکی، کمی یکنواخت شود.سیستم "Picto" که به‌عنوان یک مکانیزم خلاقانه در مبارزات معرفی شده، پتانسیل استراتژیک کامل خود را به کار نبرده و بیشتر به یک ویژگی ظاهری (gimmick) تبدیل شده است.

فضای احساسی سنگین و یکنواخت:

فضای بازی به شدت احساسی و غم‌انگیز است و به ندرت لحظات شاد یا طنزآمیز ارائه می‌دهد. این موضوع ممکن است برای برخی بازیکنان که انتظار تنوع احساسی بیشتری دارند، خسته‌کننده باشد.

محدودیت‌های مقیاس و جاه‌طلبی:

با وجود اینکه بازی از نظر بصری و هنری خیره‌کننده است، اما به دلیل تیم توسعه کوچک (حدود 30 نفر)، مقیاس بازی در مقایسه با عناوین بزرگ JRPG محدودتر است. این موضوع باعث شده که برخی انتظار یک ماجراجویی گسترده‌تر را داشته باشند که بازی نتوانسته به طور کامل آن را برآورده کند.​

این تمام ایرادایی که این سایت گرفته! فقط بخونید ببنید چه احمق‌‌هایی دارن نقد مینویسن!

فضای احساسی سنگین و یکنواخت:

فضای بازی به شدت احساسی و غم‌انگیز است و به ندرت لحظات شاد یا طنزآمیز ارائه می‌دهد. این موضوع ممکن است برای برخی بازیکنان که انتظار تنوع احساسی بیشتری دارند، خسته‌کننده باشد.​
من چون بازی نکردم نظری در مورد سایر بخش‌ها ندارم ولی این چه سمی هست که من دارم می‌بینم :| تنوع احساس دیگه چه سرطانی هست؟ مگه تو بازی با تم شاد صحنه‌های غمگین یا ترسناک وجود داره یا تو بازی ترسناک، ملت می‌زنن و می‌رقصن 😅 خدایا توبه! :دی

من چون بازی نکردم نظری در مورد سایر بخش‌ها ندارم ولی این چه سمی هست که من دارم می‌بینم :| تنوع احساس دیگه چه سرطانی هست؟ مگه تو بازی با تم شاد صحنه‌های غمگین یا ترسناک وجود داره یا تو بازی ترسناک، ملت می‌زنن و می‌رقصن 😅 خدایا توبه! :دی
اصلا صحیح هم نیست چون بازی پر از کمدی و سکانس های فانه، یه نژادی هستن توی بازی که هر جا ظاهر میشن رفتارشون کاملا کمدی و حتی اشاره به میم های معروف هست :دی

اتفاقا بازی صحنه ی طنز کم نداره :D یعنی یک بالانس خیلی خوبی بین صحنه های طنز و تم سنگین بازی وجود داره که عالی درش اوردن. چون واقعا سخته بخوای یه داستان تراژیک رو تعریف کنی و وسطش تم طنز هم بگونجونی جوری که به دل بشینه. اصلا بازی دقیقا برعکس هرچیزی که تو این نقد گفته است :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or