امتیازات Call of Duty:Modern Warfare 3

ArianUndead

Strike the shepherd, Sheep will scatter
کاربر سایت
درود
کلیه امتیازات بازی تا الان:

Guardian : 10/10
Telegraph : 100/100
AllAboutTheGames 10/10
gameblog : 10/10
PressFire.No : 10/10
DaGamesBoys : 100/100
Game Chronicles : 100 /100
G4TV : 5/5
1up : -A
XBOXAdict : 96/100
BigPond GameArena : 9.5/10
OXM US : 9.5/10
AsusGamers : 9.5 / 10
GameZone : 9.5/10
HardGame2 9.5/10
D’Toid – 9.5/10
Totally360 : 9.5/10
GameTrailers : 9.3 /10
Venturebeat : 9.3/10
multiplayer.it : 9.2/10
GamingTrend : 92/100
SpazioGames : 9.1 /10
PCGAMERS 9.1/10
VideoGameZone : 9.1/10
BIt.ly : 91/100
MSN Games : 9 /10
Vandal Online : 9/10
Metro Game Central : 9/10
CVC : 9/10
IGN: 9/10
PS Universe : 9/10
MetoGameCentral : 9/10
playnation.de
4.5/5
FeedYourConsole 9/10
GameZone 9.0/10
CVG : 9/10
Everyeye : 9/10
Eurogamer.cz 9/10
Games Radar : 9/10
gameinformer : 9/10
OXM UK : 9/10
Meristation 9/10
PSU : 9/10
PlayStation Magazine UK : 9/10
EDGE : 9/10
videogamer : 9/10
GiantBomb – 4/5
JoyStiq : 4.5/5
CheatCodeCentral : 88/100
PALGN : 8.5 / 10
GameSpot : 8.5/10
Pixelapocalypse 81/100
eurogamer.net : 8/10
Gamereactor Sweden : 8/10
Digital Spy : 8/10
Gamer.no : 7/10

این پست با امتیازات جدید آپدیت خواهد شد.

آخرین ویرایش:
از اونجا که ما به دید شما نمی تونیم انتقاد کنیم ، نمی تونیم درباره این که اگه این مرحله رو اینجور میساختن و ... هم اظهار نظر کنیم ، چون بازیساز حرفه ای نیستیم و به قول شما نباید پامونو از گلیممون دراز تر کنیم . این پست شما به نظر من سفسطه هست . چون خودتون رو گذاشتین جای یه بازیساز حرفه ای که نیستید ، CoD مگه فقط سینگله ؟! تاپیک مولتی تو بخش PC برو اکثرا میگن تغییرات ِ بخش مولتیش در حد ِ یه DLC بوده ! من اگه جای یه بازیساز حرفه ای بودم یه بازی ـی مثه COD4 یا CoD : MW2 میدادم بیرون 3 سال اینا حمایت می کردم از بازیکنی که مولتی بازی می کنه ، نه این که بعد از یه سال ولش کنم به امون خدا و بگم یا میخری بازی جدیدمو یا برو به درک .

من در باره Single بازی صحبت کردم نه مولتی.

!

فقط بخش تک نفره ! چه گیمر قانعی ! پس هیجی، همون سالی 5 ساعت شما رو راضی می کنه دیگه، جای بحثی هم وجود نداره!

والا با اون چیز هایی که شما طومار کردی نوشتی بیشتر به بخش تک نفره مربوط می شد که منم جوابتو رو دادم.

از سال ها پیش فرمول ساده بخش تک نفره 5 ساعته + باگ + گیم پلی ساده و بدون غشای پیچیده +

• Like
Reactions: Trunks
این تاپیک امتیازه دوباره شد مقایسه؟
چرا این قدر بحث می کنید اگه هر کدوم از این 2 بازی 10 از 10 هم می گرفت آخرش طرف مقابل قبول نمی کنه حرف خودشو میزنه

دوستان یه چیزایی رو باید قبول کنن دیگه و واقعا هم بی انصافی هست یه کلّیاتی رو درباره ی MW3 قبول نکرد :

در بخش SP ، بازی 90 درصد تکرار مکرارت هست . حتی جالب اینه که هیچ وقت نمیخواد تغییری کنه ، روند داستانی که همیشه به یه شکل بوده ، گیم پلی کاملا تکراری ، هوش مصنوعی ضعیف و اسکریپت شده که اصلا بعضی وقت ها ادم شک میکنه از Cast & Crew این بازی اصلا کسی مسئول هوش مصنوعی هست ؟ حتی جالب تر اینه که این سری بازی همیشه کاور های مشابهی هم داره ، توروخدا به کاور های باکس MW1 و MW2 و MW3 توجه کنین ! نمیخوام بگم این خیلی مهم هست ، نه . ولی حداقل نشون دهنده ی اینه که حتی هیچ ایده ای در طراحی کاور این سری بازی هم دیده نمیشه ! یعنی حتی این مورد هم که یکی از مهمترین راه های جلب مشتری هست سازندگانش با بی توجهی خاصی از کنارش رد میشن . حالا چه برسه به کمپین و گیم پلی و باگ های فراوان و روند داستانیش و قسمت مالتی پر از اشکالش .

اگه بازی محبوبی هم هست که فک کنم همه هم قبول دارن ، همه هم باید قبول داشته باشن که بازی کم ایرادی هم نیست و این محبوبیتش هم به خاطر اینه که فرمولی که از COD 2 داره استفاده میشه برای این سبک تک بوده ولی قبول کنیم دیگه این فرمول و استاندارد ، قدیمی شده . یکی از دلایل دیگه هم نداشتن رقیب هست که بتونه به درستی از فرمول های این سبک استفاده کنه و نمونش MOH که تبدیل به یه بازی نا امید کننده شد و BF که همه میدونن تخصص DICE تو زمینه ی Multi هست و اینو محبوبیت سری BF در نزد PC بازها نشون میده

به هر حال من نه طرفدار BF هستم و نه MW . تنها بازی سری COD هم که واقعا دوست دارم COD 2 هست و همیشه تو TOP 10 بازیهام میمونه . ولی خدایی هر دو طرف دعوا :d یکم انصاف داشته باشن .

خیلی الکی دارین گیر میدین با این بازی ! کجاش تکرار بود؟ الکی فقط میخوایید یه عنوان بزرگ و بیارید پایین...

آره دیگه ما یه مشت مریضیم با بازی پدر کشتگی داریم
اصلا حرف منطقی زدن اینجا گِل لگد کردنه
اینجوری نظرمون رو بیان کنیم بهتره : من عاشق BF هستم و حالم از COD بهم میخوره
این بیشتر براتون قابل فهم و بررسی هستش

پست 338 اقای ارش حرف میلیونها طرفداران و فن ها قدیمی codو گیمرای ایران و جهان که منطق سر شون میشه هستش که اسیر هایپ و امتیازات تخیلی خیلی از سایتا نمیشن
کاشکی خیلی از کاربرا و گیمرا یک اپسیلون از این منطقو داشتند
ای کاش....

همه ی فنای اشغال 3 از تمام منتقدای دنیا بیشتر میفهمن تمام اونایی هم که کال بازی میمنن بزن از جمله خودم نمیدونم کسی مجبورتون کرده کال بازی کنید بازی نکنید خوب مجبورید مگه برید به اوون عنوان خداتون برسید چرا هی زوور میزنید به ماها بگید ما ها نمفهمیم شما میفهمید شما ها که میفهمین برید وقتتون رو اینجا تلف نکنید بزارید ما به درد خودمون بسوزیم سخته بیخیال این جماعت از دید شما بد سلیقه ی نفهم شید؟ بی خیال دیگه روحو روان مارو نا بوود کردین دیگه)x

• Like
Reactions: Muse
پست 338 اقای ارش حرف میلیونها طرفداران و فن ها قدیمی codو گیمرای ایران و جهان که منطق سر شون میشه هستش که اسیر هایپ و امتیازات تخیلی خیلی از سایتا نمیشن
کاشکی خیلی از کاربرا و گیمرا یک اپسیلون از این منطقو داشتند
ای کاش....
:|
نه استاد دقت کن ! :|
الان یعنی شما منطق داری ؟! آورین آورین ...
میلیون ها نفر ؟! آورین آورین ...
هایپ و امتیاز تخیلی ؟! آورین آورین ...
فقط میتونم بگم شما که منطق داری و فن قدیمی هستی و اسیر نشدی و فعلا آزادی و ... یه سری به آمار پیش فروش بازی بزن , فروشو ول کن , به پیش فروش یه سر بزن تا ببینی بازی به اندازه ی فروش 2 تا بازیه GOTY فقط پیش فروش داشته .
احتمالا همه ی این افراد نوبها و فنای جدید بازین و اون قدیمیا به احترام ریش سفید شما بازی رو تحریم کردن ! میلیونها نفر گفتناتون ما رو کشته ...
----------------------------------------------------
چرا متا اومد پایین ؟ کدوم سایت باز شیرین کاری کرده ؟! :|

دوستان یه چیزایی رو باید قبول کنن دیگه و واقعا هم بی انصافی هست یه کلّیاتی رو درباره ی MW3 قبول نکرد :

در بخش SP ، بازی 90 درصد تکرار مکرارت هست . حتی جالب اینه که هیچ وقت نمیخواد تغییری کنه ، روند داستانی که همیشه به یه شکل بوده ، گیم پلی کاملا تکراری ، هوش مصنوعی ضعیف و اسکریپت شده که اصلا بعضی وقت ها ادم شک میکنه از Cast & Crew این بازی اصلا کسی مسئول هوش مصنوعی هست ؟ حتی جالب تر اینه که این سری بازی همیشه کاور های مشابهی هم داره ، توروخدا به کاور های باکس MW1 و MW2 و MW3 توجه کنین ! نمیخوام بگم این خیلی مهم هست ، نه . ولی حداقل نشون دهنده ی اینه که حتی هیچ ایده ای در طراحی کاور این سری بازی هم دیده نمیشه ! یعنی حتی این مورد هم که یکی از مهمترین راه های جلب مشتری هست سازندگانش با بی توجهی خاصی از کنارش رد میشن . حالا چه برسه به کمپین و گیم پلی و باگ های فراوان و روند داستانیش و قسمت مالتی پر از اشکالش .

اگه بازی محبوبی هم هست که فک کنم همه هم قبول دارن ، همه هم باید قبول داشته باشن که بازی کم ایرادی هم نیست و این محبوبیتش هم به خاطر اینه که فرمولی که از COD 2 داره استفاده میشه برای این سبک تک بوده ولی قبول کنیم دیگه این فرمول و استاندارد ، قدیمی شده . یکی از دلایل دیگه هم نداشتن رقیب هست که بتونه به درستی از فرمول های این سبک استفاده کنه و نمونش MOH که تبدیل به یه بازی نا امید کننده شد و BF که همه میدونن تخصص DICE تو زمینه ی Multi هست و اینو محبوبیت سری BF در نزد PC بازها نشون میده

به هر حال من نه طرفدار BF هستم و نه MW . تنها بازی سری COD هم که واقعا دوست دارم COD 2 هست و همیشه تو TOP 10 بازیهام میمونه . ولی خدایی هر دو طرف دعوا :d یکم انصاف داشته باشن .

همین طوری نمیدونم چرا یاد vanquish و نظرات کاملا غیر منصفانه دوستان افتادم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or