امتیازات Call of Duty:Modern Warfare 3

ArianUndead

Strike the shepherd, Sheep will scatter
کاربر سایت
درود
کلیه امتیازات بازی تا الان:

Guardian : 10/10
Telegraph : 100/100
AllAboutTheGames 10/10
gameblog : 10/10
PressFire.No : 10/10
DaGamesBoys : 100/100
Game Chronicles : 100 /100
G4TV : 5/5
1up : -A
XBOXAdict : 96/100
BigPond GameArena : 9.5/10
OXM US : 9.5/10
AsusGamers : 9.5 / 10
GameZone : 9.5/10
HardGame2 9.5/10
D’Toid – 9.5/10
Totally360 : 9.5/10
GameTrailers : 9.3 /10
Venturebeat : 9.3/10
multiplayer.it : 9.2/10
GamingTrend : 92/100
SpazioGames : 9.1 /10
PCGAMERS 9.1/10
VideoGameZone : 9.1/10
BIt.ly : 91/100
MSN Games : 9 /10
Vandal Online : 9/10
Metro Game Central : 9/10
CVC : 9/10
IGN: 9/10
PS Universe : 9/10
MetoGameCentral : 9/10
playnation.de
4.5/5
FeedYourConsole 9/10
GameZone 9.0/10
CVG : 9/10
Everyeye : 9/10
Eurogamer.cz 9/10
Games Radar : 9/10
gameinformer : 9/10
OXM UK : 9/10
Meristation 9/10
PSU : 9/10
PlayStation Magazine UK : 9/10
EDGE : 9/10
videogamer : 9/10
GiantBomb – 4/5
JoyStiq : 4.5/5
CheatCodeCentral : 88/100
PALGN : 8.5 / 10
GameSpot : 8.5/10
Pixelapocalypse 81/100
eurogamer.net : 8/10
Gamereactor Sweden : 8/10
Digital Spy : 8/10
Gamer.no : 7/10

این پست با امتیازات جدید آپدیت خواهد شد.

آخرین ویرایش:
مطمعني اينارو يه دشمن خوني ننوشته ؟ مطمعني اينا رو شيتفيلد فن هايي كه دارن ميسوزن ننوشته ؟ فقط يوزر هاي صالح و پاك نوشتن ؟

با اين قسمت حرفت كاملا موافقم ، هرگز و هيچ وقت امتياز هاي سايت ها واسم مهم نبوده و نيست ، هميشه نمره خودم از همه مهم تر بوده چه سر U3 بوده و چه سر Rage اصلا به امتياز سايتا اهميت ندادم تا خودم بازي رو تجربه نكردم ...

ولي اينكه بيايد و بگيد نگا يوزر ريتينگ فلان بازي فلانه و ... اينو اصلا قبول ندارم ، شايد درصدي از يوزر ها درست و به حق به بازي امتياز دادن (چه 10 و چه 7 ) ولي خودتم ميدوني خيلي از اين نمره هاي يوزر ها رو هوا بوده ...
الانم بحثي با كسي ندارم اگه واسه شما يا هركس ديگه اي يوزر ريتينگ از كريتيكس ريتينگ مهم تره خود دانيد و نظرتون واسه خودتون محترمه ولي واسه من نه يوزر و نه كريتيك ريتينگ تو هيچ بازي مهم نبوده و نخواهد بود

اولا درست صحبت کن ، توقع نداشته باش با این لحن صحبتت بهت احترام گذاشته شه این 1 .
دوما اگه از این ور به قول شما BF فن هایی که دارن میسوزن اومدن به بازی 1 اینا دادن از اون ور هم CoD فن ها اومدن 10 دادن . پس تقریبا اینا با هم میخوره ، میمونه این وسط کسایی که بی طرف نظر دادن .

الان دوبار پستم رو خوندم ميشه بگي كجا به كسي توهين كردم و لحنم بده ؟

فک کنم این شیتفیلدی که گفتی اقلا به Community بازی توهین کردی ، من کاری ندارم بقیه به BF یا CoD چی گفتن اما از تو انتظار نداشتم .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Francis Drake
اولا درست صحبت کن ، توقع نداشته باش با این لحن صحبتت بهت احترام گذاشته شه این 1 .
دوما اگه از این ور به قول شما BF فن هایی که دارن میسوزن اومدن به بازی 1 اینا دادن از اون ور هم CoD فن ها اومدن 10 دادن . پس تقریبا اینا با هم میخوره ، میمونه این وسط کسایی که بی طرف نظر دادن .
چون منتقد بیکار نیست بشینه مولتی پلیر بازی رو هم امتحان کنه ، طوری که بشه روش قضاوت کرد
اينطوري شو نديده بودم يعني منتقد ها مولتي رو انجام نميدن و به بازي نمره ميدن ؟؟ يعني اين همه نكات مثبت و منفي كه توي نقد سايت ها از مولتي هست از كجا اومده؟؟؟

فک کنم این شیتفیلدی که گفتی اقلا به Community بازی توهین کردی ، من کاری ندارم بقیه به BF یا CoD چی گفتن اما از تو انتظار نداشتم .
من قصد بدي نداشتم حق با تو ه نبايد ميگفتم شيتفيلد :d من هيچ وقت به كاميونتي بف توهين نكردم و خيلياشون دوست هاي من هستن

آخرین ویرایش:
اصلا نیاز نیست فرهود با جماعتی کل کل کنی که سرشون رو کردن تو برف و ملاک برتریشون واسه یه FPS ، تاکید میکنم FPS ، FPS !! سینگل پلیر کوتاهش و فروشش و امتیازش ـه که بیشتر به همون سینگل پلیر میدن ( چون منتقد بیکار نیست بشینه مولتی پلیر بازی رو هم امتحان کنه ، طوری که بشه روش قضاوت کرد. )
شیتفیلد فن و سوزش و فشارو اینا همه واژه های تعفن برانگیزی ان که یه مشت معلوم الحال تو این سایت مُد کردن !
اينطوري شو نديده بودم يعني منتقد ها مولتي رو انجام نميدن و به بازي نمره ميدن ؟؟ يعني اين همه نكات مثبت و منفي كه توي نقد سايت ها از مولتي هست از كجا اومده؟؟؟
خوبه گفتم خودم " طوری که شه روش قضاوت کرد " ! طرف بازی رو به دستش میرسونن فکر میکنی اونقد وقت داره که بشینه طوری بازی کنه که همه قابلیت ها و جوانب بازی رو بسنجه ؟!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 浪人
بارها گفتم؛ کاری که Activision با Call of Duty و گیمینگ کرد از حمله هیتلر به ورشو کمتر ویرانی و خرابی و فساد نداشت ...

خیلی واضحه که Activision این بازی رو سال ها پیش ساخته و از لحاظ داستانی مثل یه سریال گذاشته کنار و سالی یک بار بدون اینکه انجین و مسائل فنی رو عوض کنه؛ با یه پولیش ساده به بازار عرضه می کنه؛ کل ولع و طمع اکتیویژن شده پول، پول، پول ... هر سال هم یک سری بازیکن جدید رو به خودش جذب می کنه تا اون طرفدارهایی رو که سال ها طرفدارش بون و ریزش می کنن؛ جبران کنه ...

از سال ها پیش فرمول ساده بخش تک نفره 5 ساعته + باگ + گیم پلی ساده و بدون غشای پیچیده + بخش چند نفره کثیف + مقدار زیادی هایپ که به جز هایپ باقی فرمول ها همونجوری دست نخورده باقی میمونه و فقط لوگو بازی ِ که عوض میشه ...

JJ یه حرف قشنگی میزنه؛ شاید بر میگرده تو روی همه طرفداراش توهین می کنه ولی ... علت دواممون ... ملت جوادمون ...

بارها گفتم؛ کاری که Activision با Call of Duty و گیمینگ کرد از حمله هیتلر به ورشو کمتر ویرانی و خرابی و فساد نداشت ...

خیلی واضحه که Activision این بازی رو سال ها پیش ساخته و از لحاظ داستانی مثل یه سریال گذاشته کنار و سالی یک بار بدون اینکه انجین و مسائل فنی رو عوض کنه؛ با یه پولیش ساده به بازار عرضه می کنه؛ کل ولع و طمع اکتیویژن شده پول، پول، پول ... هر سال هم یک سری بازیکن جدید رو به خودش جذب می کنه تا اون طرفدارهایی رو که سال ها طرفدارش بون و ریزش می کنن؛ جبران کنه ...

از سال ها پیش فرمول ساده بخش تک نفره 5 ساعته + باگ + گیم پلی ساده و بدون غشای پیچیده + بخش چند نفره کثیف + مقدار زیادی هایپ که به جز هایپ باقی فرمول ها همونجوری دست نخورده باقی میمونه و فقط لوگو بازی ِ که عوض میشه ...

JJ یه حرف قشنگی میزنه؛ شاید بر میگرده تو روی همه طرفداراش توهین می کنه ولی ... علت دواممون ... ملت جوادمون ...

با این همه تفاسیر شما بازی میاد و میانگین امتیاز 90 رو از ان خودش میکنه ! علت چیست ؟ اگر بگی میانگین امتیاز ملاک نیست پس میشه کل امتازات بازی ها تا الان رو زیر سوال برد..و کسی همچون شما نمیتونه ادعای بازی محبوبش رو بر اساس امتیازات بدست امده ملاک قرار بده..

بازی هر سال هم بیاد ولی بتونه موفقیت سری های قبل رو بدست بیاره هیچ مشکلی نداره ! بازی از دید شما افت کرده نه از دید سایتها و مجلات که مطمئناً خیلی بیشتر از منو شما حالیشونه..نه یکی نه 2 تا بلکه تا الان 47 سایت بازیرو ریویو کردن و وقتی امتیازات رو میبینی متوجه یه شاهکار دیگه از سرس کال میشی.

من خودم از دوستداران اين بازي ام ولي كوتاهي بازي خيلي اذيتم مي كنه، مي تونستن mw1 , mw2 , mw 3 را تو يه نسخه بدن به نظرم.
ولي با تمام اين اوصاف با اين بازي كلي حال مي كنيم و لذت مي بريم .... ( منتظر mw4 هم هستيم :d )
نمرات هم تا اين جا خوب بوده و نويد يه بازي عالي را ميده.

با این همه تفاسیر شما بازی میاد و میانگین امتیاز 90 رو از ان خودش میکنه ! علت چیست ؟ اگر بگی میانگین امتیاز ملاک نیست پس میشه کل امتازات بازی ها تا الان رو زیر سوال برد..و کسی همچون شما نمیتونه ادعای بازی محبوبش رو بر اساس امتیازات بدست امده ملاک قرار بده..

بازی هر سال هم بیاد ولی بتونه موفقیت سری های قبل رو بدست بیاره هیچ مشکلی نداره ! بازی از دید شما افت کرده نه از دید سایتها و مجلات که مطمئناً خیلی بیشتر از منو شما حالیشونه..نه یکی نه 2 تا بلکه تا الان 47 سایت بازیرو ریویو کردن و وقتی امتیازات رو میبینی متوجه یه شاهکار دیگه از سرس کال میشی.
یه لحظه عینک COD ـتو بزار کنار باهات صحبت کنم، نتیجه گیری کن ... دعوا نداریم.

اول اینکه؛ من خودم از فن های دو آتیشه COD بودم ولی خوب آرمان های من با شما تو گیمینگ فرق می کنه؛ خیلی ام فرق می کنه که اینجا جاش نیست که برات توضیح بدم چرا و چگونه به مرور زمان من نسبت به این سری زده و در نمایت متنفر شدم.

هیچکس نمیتونه منکر امتیازات پرس ها و رسانه ها بشه؛ نه من نه کس دیگه؛ شاید بشه دو یا سه امتیاز در 100 واحد رو بحث کرد و تحلیل کرد، ولی میانگین 90 رو خیر ... اون عنصری که اکتیویژن تو روح COD بعد از موفقیت COD4 دمید؛ منجر به یه اتفاق شد؛ اینکه اکتیویژن یک عنصر مثل جاودانگی کشف کرد و اونو تو همه بازی هاش استفاده کرد.

تزریق تنوع شهامت میخواد، چیزی که اکتیویژن نداشت و به جاش و به یک صورت منطقی شهامت و طرفدار ها و تنوع و تکنیک رو فدای دلار کرد و این شد حاصلش ... COD هر سال میاد، دقیقا به همون منوال؛ از منو ها گرفته تا ریز ترین جزئیات گیم پلی و گرافیک و مولتیپلیر و باقی جریانات ... این دیگه یه بازی نیست؛ COD تبدیل شده به یه تکرار خوب؛ به یه قسمت بعد یه سریال موفق که کاری ام با آنچه گذشت نداره؛ همینجوری ادامه میده ...

صرفا به خاطر تو و باقی طرفدارهای این کامیونیتی حرف هایی رو نمیزنم که بارها و بارها تو بلاگم زدم و جوری به اکتیویژن جلمه کردم که واقعا سزاوارش بود.

اکتیویژن کاملا مخاطبین خودش رو عروسک های هیپنوتیزم شده ای تصور کرده که به واسطه این هایپ و هیپنوتیزم؛ قدرت چشایی؛ بینایی و تصمیم گیری خودشون رو از دست دادن، هر سال همون بازی با همون شکل و حالت و با یه داستان تکراری تو خیابون های شهر های مختلف به بازار میاد ولی چون Call of Duty ِ باید خرید.

چه زحمتی، چه نوآوری، چه هنری در این اثر هست. آره، تجربه خوبی ِ ؛ تکرار ِ خوبی ِ ولی به هیچ وجه یه سرگرمی خوب؛ یه بازی خوب نیست.

حتی سرسخت ترین طرفدار های COD هم میدونن. هر سال 5 ساعت گیم پلی تحویلشون داده میشه که هیچ فرقی جز رنگ دیوارها و اسم خیابون ها با بازی قبلی نمی کنه؛ فیزیک باز یپیشرفت نداره، اسلحه ها، گرافیک، داستان، شخصیت پردازی، هیچی تغییر نمی کنه، بعد از اینکه این 5 ساعت تموم شد؛ شما میمونید و یک بخش چند نفره که مثل بیماری مبتلا به سرطان روز به روز وضعش بدتر میشه ... هیچکس سالم نیست، همه پی باگ و گلیچ های مختلف؛ نه یه لیدربورد سالم، نه یه سیستم کلن نه یه سرور درست حسابی ...

اینا واقعیت ِ ولی هایپ، نمرات پرس ها و رسانه ها به یه تکرار خوب به واسطه اینکه خوب ِ و کسی جرات نداره عوضش کنه مانع این میشه کسی متوجه این رویه مرداب مانند و بی تحرک بشه، مثل یه رسم چند هزار ساله، سالی یدونه COD میاد و خریده میشه، تجربه میشه و دور ریخته میشه ... مثل اثرهای آنی که هیچ اسمی ازشون تو تاریخ و دفتر خاطرات نمیمونه.

تزریق تنوع شهامت میخواد، چیزی که اکتیویژن نداشت و به جاش و به یک صورت منطقی شهامت و طرفدار ها و تنوع و تکنیک رو فدای دلار کرد و این شد حاصلش ... COD هر سال میاد، دقیقا به همون منوال؛ از منو ها گرفته تا ریز ترین جزئیات گیم پلی و گرافیک و مولتیپلیر و باقی جریانات ... این دیگه یه بازی نیست؛ COD تبدیل شده به یه تکرار خوب؛ به یه قسمت بعد یه سریال موفق که کاری ام با آنچه گذشت نداره؛ همینجوری ادامه میده ...

من يک سؤال میتونم از شما بپرسم ؟؟؟

شما فرض کن که يه بازيساز کاملاً حرفه ای تو زمينه ساخت بازيهای شوتر نظامی تو سبک اول شخص هستی..

شما چه ايده هايی به غير از اين هايی که تو mw3 ديدی میتونستی تو بازی بزاری ؟ هميشه من وقتی يک بازيرو انجام میدم و بازی تموم میشه تو تفکراتم میگم اگر اينو اين شکلی تر میساختن يا مثلاً فلان مرحله به اين صورت بود شايد خيلی جذابتر میشد..جالبه بدونی تو mw3 بعد از اتمام بازی چيزی تو ذهنم پديد نمی آمد که بتونم اگر خودم به عنوان بازيساز تو اين امر بودم به بازی بگنجونم..تمام ايده های يک بازی زيبا و سينماتيک تو بازی گنجونده شده بود...من نمیدونم شماها از يک بازی شوتر نظامی چه توقعاتی داريد ؟؟ مطمئناً خيلی ها که فقط عشق گرافيک هستن و گرافيک پرستند تو بازی فقط دنبال گرافيک بالا هستند اصلاً به خود بازی کاری ندارند فقط دنبال يه تکسچر خوب می گردند که به به چه چه کنند..

از اين گونه افراد بعد از بازی بپرسی بازی چی شد ؟ چه تفاوتی بين اين سری با بازيهای قبلی ديدی ؟ داستان چگونه بود ؟ آيا بازی هيجان لازم رو داشت يا نه ؟

در جواب فقط می شنوی که بازی خيلی گرافيکش افت داشت و هيچی هم نداشت..در واقع جز اين جمله چيز ديگری تو ذهنشون نيست که بخوان بگن..چون تماماً تو بازی با يه حس بد گرافيک پايين بازيرو شروع کردند و با همون حس بازيرو به اتمام میرسونند و بعدش هيچ چيزی تو بازی به غیر اون نمیبیند..

شما اگر فن کال بودید باید عرض کنم که بنده به هیچ وجه فن کال نیستم..من فقط نمیتونم از یک بازی فوقوالعاده بگذرم و ازش تعریفی نکنم.

شما چه ايده هايی به غير از اين هايی که تو mw3 ديدی میتونستی تو بازی بزاری ؟ هميشه من وقتی يک بازيرو انجام میدم و بازی تموم میشه تو تفکراتم میگم اگر اينو اين شکلی تر میساختن يا مثلاً فلان مرحله به اين صورت بود شايد خيلی جذابتر میشد..جالبه بدونی تو mw3 بعد از اتمام بازی چيزی تو ذهنم پديد نمی آمد که بتونم اگر خودم به عنوان بازيساز تو اين امر بودم به بازی بگنجونم..تمام ايده های يک بازی زيبا و سينماتيک تو بازی گنجونده شده بود...من نمیدونم شماها از يک بازی شوتر نظامی چه توقعاتی داريد ؟؟ مطمئناً خيلی ها که فقط عشق گرافيک هستن و گرافيک پرستند تو بازی فقط دنبال گرافيک بالا هستند اصلاً به خود بازی کاری ندارند فقط دنبال يه تکسچر خوب می گردند که به به چه چه کنند..

من این قسمت رو جواب میدم. بقیش رو اگه خود آرش خواست میاد جواب میده.

فرض شما جزو فرض‌های محال هست چون ما کارشناس نظامی نیستیم. که اگه بودیم الان هممون وزیر جنگ بودیم.:دی
دوم اینکه وقتی شما یه بازی رو به طور متناوب بازی میکنی باعث میشه تو محیطش محصور بشی. یعنی به عبارتی دایره‌ی فکرت تو اون محدوده بچرخه. ذهن انسان به اون دانشی که داره محدوده. هر قدر دانشش بره بالا ذهنش هم رشد میکنه. من مطمئنم اگه شما وزیر جنگ بودین ایده‌های زیادی واسه این بازی داشتین.:دی

من این قسمت رو جواب میدم. بقیش رو اگه خود آرش خواست میاد جواب میده.

فرض شما جزو فرض‌های محال هست چون ما کارشناس نظامی نیستیم. که اگه بودیم الان هممون وزیر جنگ بودیم.:دی
دوم اینکه وقتی شما یه بازی رو به طور متناوب بازی میکنی باعث میشه تو محیطش محصور بشی. یعنی به عبارتی دایره‌ی فکرت تو اون محدوده بچرخه. ذهن انسان به اون دانشی که داره محدوده. هر قدر دانشش بره بالا ذهنش هم رشد میکنه. من مطمئنم اگه شما وزیر جنگ بودین ایده‌های زیادی واسه این بازی داشتین.:دی

پس چرا تو خیلی از بازی ها این حس محصور من فوران میکنه و خیلی ایده تو نظرش میاد که اگر باری این شکلی تر میشد قشنگتر بود ؟ ولی تو MW3 هرچی به ذهنم خطور میکرد که چه ایده جذابتری میشد تو بازی گنجوند به فکرم نمیامد ؟:d

از اونجا که ما به دید شما نمی تونیم انتقاد کنیم ، نمی تونیم درباره این که اگه این مرحله رو اینجور میساختن و ... هم اظهار نظر کنیم ، چون بازیساز حرفه ای نیستیم و به قول شما نباید پامونو از گلیممون دراز تر کنیم . این پست شما به نظر من سفسطه هست . چون خودتون رو گذاشتین جای یه بازیساز حرفه ای که نیستید ، CoD مگه فقط سینگله ؟! تاپیک مولتی تو بخش PC برو اکثرا میگن تغییرات ِ بخش مولتیش در حد ِ یه DLC بوده ! من اگه جای یه بازیساز حرفه ای بودم یه بازی ـی مثه COD4 یا CoD : MW2 میدادم بیرون 3 سال اینا حمایت می کردم از بازیکنی که مولتی بازی می کنه ، نه این که بعد از یه سال ولش کنم به امون خدا و بگم یا میخری بازی جدیدمو یا برو به درک .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or