امتیازات Call of Duty:Modern Warfare 3

ArianUndead

Strike the shepherd, Sheep will scatter
کاربر سایت
درود
کلیه امتیازات بازی تا الان:

Guardian : 10/10
Telegraph : 100/100
AllAboutTheGames 10/10
gameblog : 10/10
PressFire.No : 10/10
DaGamesBoys : 100/100
Game Chronicles : 100 /100
G4TV : 5/5
1up : -A
XBOXAdict : 96/100
BigPond GameArena : 9.5/10
OXM US : 9.5/10
AsusGamers : 9.5 / 10
GameZone : 9.5/10
HardGame2 9.5/10
D’Toid – 9.5/10
Totally360 : 9.5/10
GameTrailers : 9.3 /10
Venturebeat : 9.3/10
multiplayer.it : 9.2/10
GamingTrend : 92/100
SpazioGames : 9.1 /10
PCGAMERS 9.1/10
VideoGameZone : 9.1/10
BIt.ly : 91/100
MSN Games : 9 /10
Vandal Online : 9/10
Metro Game Central : 9/10
CVC : 9/10
IGN: 9/10
PS Universe : 9/10
MetoGameCentral : 9/10
playnation.de
4.5/5
FeedYourConsole 9/10
GameZone 9.0/10
CVG : 9/10
Everyeye : 9/10
Eurogamer.cz 9/10
Games Radar : 9/10
gameinformer : 9/10
OXM UK : 9/10
Meristation 9/10
PSU : 9/10
PlayStation Magazine UK : 9/10
EDGE : 9/10
videogamer : 9/10
GiantBomb – 4/5
JoyStiq : 4.5/5
CheatCodeCentral : 88/100
PALGN : 8.5 / 10
GameSpot : 8.5/10
Pixelapocalypse 81/100
eurogamer.net : 8/10
Gamereactor Sweden : 8/10
Digital Spy : 8/10
Gamer.no : 7/10

این پست با امتیازات جدید آپدیت خواهد شد.

آخرین ویرایش:
واقعا برای همچین حرفایی متاسفم .
حالا اینا بماند نظرات حرفه ای Review ها بالا بود برادران نظرتون راجبه این چیه؟

بنده نیز برای شما ، و امثال شما که کاملا مشخصه چی میخوان این ورا عمیقا مراتب تاسف خودم رو ابراز میکنم ...
شما اول نظرتون رو بگید ما گوش میدیم :)
شما هنون قدر که به فروش بازی روی PC اهمیت نمیدید معلومه چه جور افکاری دارید اگه هم میخوای بگی که طرفدار BF3 هستم بهتره اکانت Steam منو ببینی بیخودی احضار نظر نکنی!

منم فقط یه لینک از نظر کسایی که بازی رو خریدن گذاشتم !! شما هم بهتره به کنسولت بزنی اینقدر درباره فروش PC این چیزا نظر ندی
Goodarz&Shaghayegh's wedding ...

خیلی حال نمیکنم با ترول ها کل کل کنم ، اما چون احساس میکنی گوش بقیه درازه بهت همینو بگم ، وقتی از چیزی خبر نداری ، بهتره اظهار فضل نکنی ... فرشید اومد گفت فلان چیز میتونه توی فروش نسخه پی سی تاثیر بذاره ، من هم گفتم کی اهمیت میده ؟ مگه فروش کالاو دیوتی تا الان روی پی سی بوده ؟
And now , what do you want around here ؟

آخرین ویرایش:
شما هنون قدر که به فروش بازی روی PC اهمیت نمیدید معلومه چه جور افکاری دارید اگه هم میخوای بگی که طرفدار BF3 هستم بهتره اکانت Steam منو ببینی بیخودی احضار نظر نکنی!

منم فقط یه لینک از نظر کسایی که بازی رو خریدن گذاشتم !! شما هم بهتره به کنسولت بزنی اینقدر درباره فروش PC این چیزا نظر ندی
Goodarz&Shaghayegh's wedding ...
kanye-west-unhappy-funny-animated-gifs_20110325_1109842883.gif

:-$
خیلی حال نمیکنم با ترول ها کل کل کنم ، اما چون احساس میکنی گوش بقیه درازه بهت همینو بگم ، وقتی از چیزی خبر نداری ، بهتره اظهار فضل نکنی ... فرشید اومد گفت فلان چیز میتونه توی فروش نسخه پی سی تاثیر بذاره ، من هم گفتم کی اهمیت میده ؟ مگه فروش کالاو دیوتی تا الان روی پی سی بوده ؟
And now , what do you want around here ؟
من نمیدونم شما از پیشینه این بازی میدونی یا نه این بازی برای PC بود کاملا یه بازی برای PC GAMER بعد از چند سال کنسولیزه شد بازی سرور دائمی روی PC نمیذارن و سیستم مسخره Host رو برای PC میذارن !! بعدم میای میگید به قولی How Cares برای فروش PC!
به عنوان کسی که عاشق این سری بودم و همیشه هم این بازی رو گرفتم وقتی میبینم کسی به PC GAMER محل سگ نمیذاره و کوچک ترین تغیری به بازی نمیدن ی میره روی اعصاب آدم ببین چه وضعیته نسخه PC بازی!!؟ بعدم من جو.ابای Troll تورو دارم میدم !!
And None of Your business !
خب دیگه ، به یاری ایزد منّان فهمیدیم کالاو دیوتی عنوانیه که بر روی PC تمرکز داشته ... !
برادر من کالاو دیوتی از وقتی شد غول ،از وقتی داره به جماعتی بخاطر فروش میلیاردیش فَشار میاره ، که بر روی کنسولها راهشو کج کرد ... دقیقا از نسخه دوم .
بقولی : Create a new bambool .
همون اول همینو بگو خودتو خلاص کن

آخرین ویرایش:
خب دیگه ، به یاری ایزد منّان فهمیدیم کالاو دیوتی عنوانیه که بر روی PC تمرکز داشته ... !
برادر من کالاو دیوتی از وقتی شد غول ،از وقتی داره به جماعتی بخاطر فروش میلیاردیش فَشار میاره ، که بر روی کنسولها راهشو کج کرد ... دقیقا از نسخه دوم .

شما فکر کنم با 360 یا PS3 گیمر شدی یا خیلی کنسول فن هستی1 COD هم غول بود حتی COD 2 هم روی PC بهتره ، اعضای Infinity Ward سابق که خلاقیت ، عنصری که MW3 فاقدش میباشد را این سازنده ها تو سری COD وارد کردن کارشون را با ساخت اولین بازی روی PC شروع کردن و COD 4 هم با Mod tools برتری خاصی روی PC داره
خدایی FPS با PC از زمین تا آسمان با FPS کنسولی فرق میکنه تا بازی نکنی نمیتونی درک کنی به هیچ وجه نمیشه آزادی عمل موس را با یه آنالوگ مقایسه کنی .
اون بازی هم که خیلی ها دوست دارن بگن که Dice توش Fail شده شما یه چند روز بیا PC تو سرور Teamspeak ما با بچه های ما تیمی بازی کن بعد خودت قضاوت کن که مولتی پلیر کدوم بازی واسه چه رده سنی مناسب تره و کدوم میتونه حس یه نبرد واقعی را بهت بده .

یه نگاهی هم به میانگین نمرات یوزرها تو گیم اسپات بندازین :دی بد نیست :دی

Xbox 360 : 5.8
PC : 6.5
:دی
مثل اینکه فن ها هم به این نتیجه میرسن که بازی تکراری میشه :دی

مستفيض شديم...=))
يعني اولين باره ميبينم به يوزر ريتينگ در مورد يه بازي گير ميدن ، خوش باشيد ... به نظرم ميتونين از اين به بعد بجا امتياز هاي اين منتقد هاي احمق كه هيچي حاليشون نيست از يوزر ريتينگ استفاده كنيد ، خواستيد يه طوماري ، اعتراضي چيزي بنويسيد به متاكريتيك كه از اين به بعد يوزر ريتينگ رو ملاك اصلي قرار بده ...
ميگم گير دادن به گرافيك بازي كه خز شد ، حالا نوبت يوزر ريتينگ ه ، به نظرم اگه از اين راه هم به جايي نرسيديد ميتونيد به ريش هاي Price گير بديد ...

یه نگاهی هم به میانگین نمرات یوزرها تو گیم اسپات بندازین :دی بد نیست :دی

Xbox 360 : 5.8
PC : 6.5
:دی
مثل اینکه فن ها هم به این نتیجه میرسن که بازی تکراری میشه :دی

در عین اینکه تکراریه اما در بهترین شرایط خودش برای عرضه ی قوی روی سخت افزار قدیمی کنسولها قرار داره، بدون نگرانی از افت فریم خیلی راحت با همون ابزار به ارث رسیده از دوران اکتی بزرگ یه طراحی جدید می کنن و چن تا تغییر توی جزییات می دن و 60 فریم ثابت رو هم بعنوان یکی از مزایای بازی روی کنسول تبلیغ می کنن، جای نگرانی برای ناشر نیست، اما برای PC گیمرها آزار دهندست، چون محدودیت کنسولی رو ندارن و تفاوتها براشون کاملا ملموسه،

مستفيض شديم...=))
يعني اولين باره ميبينم به يوزر ريتينگ در مورد يه بازي گير ميدن ، خوش باشيد ... به نظرم ميتونين از اين به بعد بجا امتياز هاي اين منتقد هاي احمق كه هيچي حاليشون نيست از يوزر ريتينگ استفاده كنيد ، خواستيد يه طوماري ، اعتراضي چيزي بنويسيد به متاكريتيك كه از اين به بعد يوزر ريتينگ رو ملاك اصلي قرار بده ...
ميگم گير دادن به گرافيك بازي كه خز شد ، حالا نوبت يوزر ريتينگ ه ، به نظرم اگه از اين راه هم به جايي نرسيديد ميتونيد به ريش هاي Price گير بديد ...

الان وقتی به این کامنت میخندی یعنی به خودت میخندی ها؟ :دی میدونی جرا؟ چون خودتم یوزری دیگه. من این مثال رو از خودتون زدم تا بفهمید بازی واسه متقدها ساخته نمیشه. واسه این یوزرها ساخته میشه. اینجا یوزرها ابراز نارضایتی میکنن. یعنی بازی اونی نبوده که فکرش رو میکردن. چندین نفر گفتن که بازی تکراری هست. مطمئن باش اینا رو یه دشمن خونی ننوشته یه گیمر مثل خودت نوشته. عوض اینکه با طناب منتقدین برین بالا یه ذره هم خودتون رو نقد کنید.
الان یه سوال. یه متقد به بازی 9 میده. تو بازیش میکنی میگی مستحق 7 بوده. اینجا نظر تو مهمه یا منتقده؟
این میانگین نشون میده که یوزرها ناراضی هستن. چه بخندی و چه نخندی این نمره ای هست که یکی مثل خودت که از خندیدن خوشش میاد به بازی داده. یعنی یکی از جنس خودت. نه منتقد نه چیز دیگه. حداقل به خودت احترام بذار :دی

مطمعني اينارو يه دشمن خوني ننوشته ؟ مطمعني اينا رو شيتفيلد فن هايي كه دارن ميسوزن ننوشته ؟ فقط يوزر هاي صالح و پاك نوشتن ؟

الان یه سوال. یه متقد به بازی 9 میده. تو بازیش میکنی میگی مستحق 7 بوده. اینجا نظر تو مهمه یا منتقده؟
با اين قسمت حرفت كاملا موافقم ، هرگز و هيچ وقت امتياز هاي سايت ها واسم مهم نبوده و نيست ، هميشه نمره خودم از همه مهم تر بوده چه سر U3 و چه سر Rage( از جفتشون لذت بردم) اصلا به امتياز سايتا اهميت ندادم تا خودم بازي رو تجربه نكردم ...

ولي اينكه بيايد و بگيد نگا يوزر ريتينگ فلان بازي فلانه و ... اينو اصلا قبول ندارم ، شايد درصدي از يوزر ها درست و به حق به بازي امتياز دادن (چه 10 و چه 7 ) ولي خودتم ميدوني خيلي از اين نمره هاي يوزر ها رو هوا بوده ...
الانم بحثي با كسي ندارم اگه واسه شما يا هركس ديگه اي يوزر ريتينگ از كريتيكس ريتينگ مهم تره خود دانيد و نظرتون واسه خودتون محترمه ولي واسه من نه يوزر و نه كريتيك ريتينگ تو هيچ بازي مهم نبوده و نخواهد بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or