امتیازات Call of Duty : Ghosts

FLAWL3SS

کاربر سایت
29549331049453471862.jpg

Developer---------Infinity Ward
Publisher--------------Activision
Writer----------Stephen Gaghan
Composer---------David Buckley
Series---------------Call of Duty
Engine----------------IW Engine
Genre------------------------Fps

God Is A Geek - 10/10
Total Playstation - 9/10
Post Arcade - 9/10
Hardcore Gamer Magazine - 9/10
IGN - 8.8/10
NZ Gamer - 8.7/10
Machinima - 8.5/10
The Globe And Mail - 8.5/10
Canadian Online Gamer - 8.5/10
Gamers Temple - 8.4/10
Lazygamers - 8.3/10
Mondoxbox - 8.2/10
The Sixthaxis - 8/10
GamesBeat - 8/10
OXM - 8/10
Everyeye.it - 8/10
The Escapist - 8/10
MetroGame Central - 8/10
Gamespot - 8/10
Gameinformer - 8/10
OPM - 8/10
Teleghraph - 8/10
IGN Italy - 8/10
OXM US - 8/10
GameBlog.fr - 8/10
LaPS3 - 7.8/10
EGM - 7.5/10
NowGamer - 7.5/10
GameFront - 7.4/10
The Digital Fix - 7/10
DarkStation - 7/10
GameTrailers - 7/10
GRY Online - 7/10
VideoGamer - 7/10
EuroGamer - 7/10
Edge - 7/10
Joystiq - 7/10
Eurogamer Italy - 7/10
Polygon - 6.5/10
GiantBomb - 6/10
DPAD Mag - 6/10
Destroictoid - 5/10

متای بازی (PS4 بیشترین امتیاز ثبت شده رو دارد)

70963085893136280648.jpg

آخرین ویرایش:
خب مسئله هم همینه بعد از اون شماره ضعیف سوم یکی مثل IW بود که سری رو بلند کنه و به اوج برگردونه ولی الان دیگه همچین کسی نیست و همین فرق اون زمان و الان رو مشخص میکنه!!!
هیچوقت اون پیشرفت دیگه تکرار نمیشه mwازنظر گیم پلی.گرافیک.داستان.طراحی مراحل.شخصیت پردازی.شاهکار بود و بدون شک یکی از بهترین های تاریخه...

چه طور چنین زود باور هستین. اینکه خیلی مشخصه fake و دستکاری شده هست! :-s
من هنوز بازی نکردم ولی بچه هایی که بازی کردن تایید کردن که این دقیقا تو بازی هست! واقعا موندم چه قصدی داشتن از این کار!
میخواستن تا MW2 بیاد جلو چشم سایتا و مجلات تا مثل MW2 متای 94/100 بگیره؟ :دی که گویا قضیه کاملا بر عکس شده :دی

من هنوز بازی نکردم ولی بچه هایی که بازی کردن تایید کردن که این دقیقا تو بازی هست! واقعا موندم چه قصدی داشتن از این کار!
میخواستن تا MW2 بیاد جلو چشم سایتا و مجلات تا مثل MW2 متای 94/100 بگیره؟ :دی که گویا قضیه کاملا بر عکس شده :دی
نوعی ایستر اگ هست واسه خودش ولی با بازخورد منفی روبرو شد

- - -ویرایش - - -

شاید اکتویژن سال بعد یه COD با یک انجین جدید معرفی کنه و استودیوهاش رو سروسامون بده تا دوباره برگرده به اوجش
ناسلامتی COD ناجی مالی اکتی هست

این نسخه حکم COD 3 نسل قبلی رو داره. سال بعد مشخص میشه که آخر و عاقبت این سری به کجا میره.

تا جایی که یادمه متای این بازی بالای 8 شده خیلی هم خودم به شخصه باهاش حال کردم تازه سازندش هم یکی دیگه بود بالاخره چرخ می چرخه سلطنت عوض می شه عین اپل که داره بازارشو از دست می ده

چه طور چنین زود باور هستین. اینکه خیلی مشخصه fake و دستکاری شده هست! :-s

FAKE

هنوز با چیزی به اسم edit آشنایی ندارین!؟. یه آدم خوشمزه ای اومده این را ساخته! اونوقت همین جور تو تاپیکهای مختلف ملت شریف ایران میان میگن این واقعی هست! آیا؟؟!!!

یاد اون کلیپ عقابی اوفتادم که یه دانشجو ساخته بود که یه بچه را اومد برد هوا. بعدا معلوم شده بود که فیک بوده و یه پروژه دانشجویی بوده که ببینند چه فیلمی بیشترین بازدید را در YouTubE پیدا میکنه! به نظرم باید این را میذاشتن جا اون!

دوست عزیز اول ثابت کن این فیکه
این هم آدرس
Call of Duty Ghosts! (Gameplay) Mission 1 Walkthrough (Ghost Stories) - YouTube
mission 1
از دقیقه۱۱.۱۴
b705b03.gif

cee9119.gif

da7acd1.gif

Modern Warfare 2 - Ending

Modern Warfare 2 - Ending [HD] - YouTube
از دقیقه ۴.۳۵
a8de04a.gif

909568c.gif
]
da7acd1.gif
خب دوست عزیز این هم مدرک برای ثبت غیرFAKE بودن این
نوشته شما
FAKE است ;)

همیشه یک نکته جالب در مورد COD بوده و اینکه " دقیقا طرفداراها و گیمر ها و غیر طرفدارها ، دوست ها و دشمن ها ، " چی از این سری بازی در این چند شماره اخیر می خوان؟

یکی بیاد و بگه ، همش می گیم تنوع داشته باشه ، اما نمی گیم دقیقا این تنوع به چه صورت باشه تا انتظار ما رو بر آورده می کنه؟
همش می گیم تکراری و کلیشس ، خب دوست دارین چی بشه از این فضای تکراری خارج بشه؟

اصلا قرار در COD چه اتفاقی رخ بده که ناراضی های همیشه ناراضی هر روزه ، بازی اذیتشون نکنه و راضی کننده جلوه کنه واسشون؟
نه این تنوع و تجربه نو قرار از جنسی توی این سری راه بیفته تا بعضی ها باهاش حال کنند؟

چطور هست توی COD فاکتور های عمیق نقش آفرینی پیاده کنیم ، یا نه بیایم یک سری هم به ماجراجویی بزنیم و دست لاراکرافت بگیریم ؟ روندن یک فراری و بعدش هم یک دست شکار حیوانات و پازل چطور هست ؟ دوربین سوم شخص؟
سقف انتظارات کجاست ؟ مشخص نیست ، فقط می دونیم همه دنبال تنوع هستند ، همین کلمه تنوع و دنبالش بودن هم خیلی تکراری شده...

بازی می یاد و فرد حقیقی که باید لذتشو ببره ، کاملا می بره، اون فرد کسی نیست که عامل روند نزولی COD شده ،اون فرد COD رو واسه چیزهایی که خودش دوست داره می خواد ، تکراری بودنش گاهی تنوع واسه شخص ، اون دوست نداره هی راه به راه به بازی مورد علاقش انگ بی ارزش بودن و ... زده شه...

کسی می ره سمت این بازی دقیقا می ره سمت خودش و اون فضایی که می خواد ، اهل پرسه زدن و یک تجربه یک روزه نیست که بیاد و بازی رو انقدر قضاوت کنه که فرصت لذت بردنش رو از دست بده ، می دونه با چه MultiPlayer توی بطن این بازی و تار و پود این بازی طرف هست و دنبال مقایسش با بازی های رقیبش نیست، چون در فضای مقایسه قرار نمی گیره.

جذابیتش واسه اون 10 درصد گیمر های راضی این روزها تا حد مرگ هم پیش می ره، اینا حس و درکش توی "نوشته و متن "تکراری هست و کسل کننده هست و به حرف های خیلی از دوستان نزدیک ولی توی بازی،حس و حالش از یک جنسی دیگس ، خیلی از این حرف های ما دوره ، برتره.

انشای خوبی نوشتی. بسیار ادبی و شکیل. اشک تو چشمام جمع شد واقعا.
سقف انتظارت اینه که یه بازی رو بعد از 7 سال باز با همون موتور گرافیکی نبینیم...این واسه شروع فکر کنم قدم خوبیه!

دوست عزیز اول ثابت کن این فیکه
این هم آدرس
Call of Duty Ghosts! (Gameplay) Mission 1 Walkthrough (Ghost Stories) - YouTube
mission 1
از دقیقه۱۱.۱۴
b705b03.gif

cee9119.gif

da7acd1.gif

Modern Warfare 2 - Ending

Modern Warfare 2 - Ending [HD] - YouTube
از دقیقه ۴.۳۵
a8de04a.gif

909568c.gif
]
da7acd1.gif
خب دوست عزیز این هم مدرک برای ثبت غیرFAKE بودن این
نوشته شما
FAKE است ;)
شما اول برو بازی را انجام بده! تا بعد

من بازی رو دو روز پیش تموم کردم. همشون واقعی هست و اصلا Fake نیست.
انقدر چشم بسته از بازی طرفداری نکنید.

من اصلا این نسخه COD را قبول ندارم که بخوام ازش دفاع کنم. اگه شما بازی کردی و وجدانا این صحنه را دیدی ok من حرفم را پس میگیرم.
(ولی شاید دلیلی داشتن که اینکار را کردن) در ضمن فکر کنم روی سخن من شخص دیگری بود، نه شما! :-/

شما اول برو بازی را انجام بده! تا بعد

داداش کم اوردی زدی تو خاکی! کل اینترنت خر که نیستن ، این کار رو کنن بقیه هم چشم بسته بگن قبول. تو youtube زیاد هست walkthrough واسه هر دو تا بازی، برو نگاه کن خودت ببین بعد سریع بیا بپر بگو Fake هست. خودت که بازی نکردی میتونی بگی fake هست اونی که بازی نکرده حق نداره بگه fake نیست؟! منطقت کشته منو.

داداش کم اوردی زدی تو خاکی! کل اینترنت خر که نیستن ، این کار رو کنن بقیه هم چشم بسته بگن قبول. تو youtube زیاد هست walkthrough واسه هر دو تا بازی، برو نگاه کن خودت ببین بعد سریع بیا بپر بگو Fake هست. خودت که بازی نکردی میتونی بگی fake هست اونی که بازی نکرده حق نداره بگه fake نیست؟! منطقت کشته منو.

شما اول پست بالایی را با اسپویلرش کامل بخون بعد سریع بیا بپر! بگو کم آوردی! اینقدر مرد هستم که بگم حرفم را پس میگیرم در ضمن تا یادم نرفته:
سقف انتظارت اینه که یه بازی رو بعد از 7 سال باز با همون موتور گرافیکی نبینیم...این واسه شروع فکر کنم قدم خوبیه!
وقتی یه کنسول 7 8 10 سال باید عین جلبک کف دریا توی مغازه ها باشه چرا یه engine را این مقدار ازش کار نکشن!!!؟؟؟؟

شما اول پست بالایی را با اسپویلرش کامل بخون بعد سریع بیا بپر! بگو کم آوردی! اینقدر مرد هستم که بگم حرفم را پس میگیرم در ضمن تا یادم نرفته:

وقتی یه کنسول 7 8 10 سال باید عین جلبک کف دریا توی مغازه ها باشه چرا یه engine را این مقدار ازش کار نکشن!!!؟؟؟؟

من وقتی داشتم مینوشتم ندیدم این پستت رو.
بعد هم یه کنسول 10 سال بمونه، عین جلبک اصلا. واسه همین جلبک برای مثال Dice سه تا موتور عوض کرد. این اصلا توجیه خوبی نیست.

من وقتی داشتم مینوشتم ندیدم این پستت رو.
بعد هم یه کنسول 10 سال بمونه، عین جلبک اصلا. واسه همین جلبک برای مثال Dice سه تا موتور عوض کرد. این اصلا توجیه خوبی نیست.

محض اطلاعت اگه نمیدونی بدون که این نسخه با IW 6.0 ساخته شده. پس یعنی موتور ارتقا داشته! واسه اینکه بدونی چه تغییراتی هم کرده کافیه چشمان مبارک را به این صفحه معطوف بفرمایید! ;)
IW engine - Wikipedia, the free encyclopedia

ثانیا حالا اگه DICE میخواسته پول زیادی خرج کنه و یه چیز بهتری تولید کنه و به قول معروف کم کار نذاره اون جایگاه خودش را داره. ولی بازهم همونی که در پست قبلی گفتم:
اتفاقا توجیه بسیار خوبی هم هست. (مگه Maya یا Photoshop هرسال عوض میشن که این موتور هم یه چیز دیگه بشه! Actvision دلش اینجوری می پسنده که عوض شدن را در این حد انجام بده. مگه موتور Unreal Engine 3 همین امسال اومده!؟؟؟؟ مال حدود 9 الی 10 سال قبله!!! ولی ببین باهاش چه شاهکارهایی تولید میشه. پس خواهشا.... منطقی باشین!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or