امتیازات Call of Duty Black Ops 2

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
article_read_2.jpg

Pressfire.no: 4/6
AusGamers: 9.4
GameArena (Australian): 8.5
Golden4games: 9
Eurogamer italy: 9
Canadian Online gamers: 9.4
Eurogamer sweden: 9
IGN: 9.3/10
GiantBomb: 4/5
Gamespot: 8/10
OPM UK: 8
G4: 9
Nowgamer: 7.5
CVG: 7.8
OXM: 8
Lazygamer: 8.9
VideoGamer: 8/10
Joystiq: 4/5
Game Vortex: 97/100
Kotaku: Yes
GamesBeat: 89/100
Destructoid: 8.5
Planet Xbox 360: 93/100
Cheat Code Central: 4.5/5
GameTrailers: 9.4/10
Game Informer: 85/100
GamesRadar: 90/100
Polygon: 8/10
Gamer's Temple: 92/100
GameOver.gr: 90/100
Metro Game Central: 80/100
Games.it (Italian): 9.3/10
PS3Gen (French): 17/20
InsideGames.ch (Swiss German): 8.9/10
GameReactor (Norwegian): 7/10
Looki.de [german review]: 85/100
Eurogamer.cz: 8/10
gameblog.fr: 4/5
insidegamingdaily: 9/10
Eurogamer.se (Swedish): 9/10
Digital Chumps: 90/100
Xboxlife (Danish): 9.0/10
TeknoConsolas.es (Spanish): 8.0/10
Gamers.at (german) 90/100
HardGame2 (Spanish): 9/10

آخرین ویرایش:
ملت 24 ساعته دارن mw3 بازی میکنن بعد شما میگی ارزش نداشت
سری بازی های.cod فقط 10% تک نفره هست. 90% ارزش بازیش به بخش چندنفرش.هست

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

لول

شما mw1 , mw2 , world at war رو زدی ؟ این 3 تا ارزش سینگلشون 5 برابر مولتیشون بود ، اگر هم میبینی ملت هم نشستن mw3 میزنن بدون چیزه دیگه ای نیست مولتیش به اندازه کال آف محبوبیت داشته باشه وگرنه سینگلش مفت نمی ارزید ، یکم دیگه هم bo2 جا میوفته تا کال آف بعدی .

لول

شما mw1 , mw2 , world at war رو زدی ؟ این 3 تا ارزش سینگلشون 5 برابر مولتیشون بود ، اگر هم میبینی ملت هم نشستن mw3 میزنن بدون چیزه دیگه ای نیست مولتیش به اندازه کال آف محبوبیت داشته باشه وگرنه سینگلش مفت نمی ارزید ، یکم دیگه هم bo2 جا میوفته تا کال آف بعدی .

mw2 و mw1 که دیگه ته مولتی بودن :)) این که mw1&2 هنوز در صدر جدول هستن حتما مردم روزی1 بار سینگل رو دارن از اول تا اخر میرن

دوستان امتیازات هماکنون مناسب هست بنظر من واقعا سخت گیرانه دارند نمره می دند

الان من از بخش مولتی پلیر MW3 ( البته اولین بازی مولتی توی عمرم بود ) خیلی راضی بودم و 2 سه ساعتی میشستیم پاش وقتم که نپرس

الان این سینگلش از MW3 بهتر شده ؟ مولتیش چی ؟

ممنون میشم توضیح بدید

mw2 و mw1 که دیگه ته مولتی بودن :)) این که mw1&2 هنوز در صدر جدول هستن حتما مردم روزی1 بار سینگل رو دارن از اول تا اخر میرن

:|

نگرفتی که داداش ، جواب اون جمله ی "cod فقط 10% تک نفره هست. 90% ارزش بازیش به بخش چندنفرش.هست" رو دادم :|

نگفتم که ملت نشستن سینگل میزنن :|

همونطور هم که تو پست قبلم گفتم ، سینگل mw3 جلو waw , mw1 , mw2 جکی بیش نبود ولی مولتیش مثه بقیه مولتی ها عالیه :|

اینم یه واقعیت که هر کال آفی بیاد به خاطر مولتی عالیش رو صدر میمونه تا کال آف بعدی .

لول

عنوان بلد شده رو قلم بگیر خواهشا! world at war افتضاح بود

به امید زیر 80 شدنش
biggrin1.gif

زپرشک---که عمراً
yahoo_4.gif
yahoo_3.gif

البته که متا هم چی نی،نه به خاطر اینکه یهو به شکل فصلی و تک بازی بی اعتبار شده نه چون یه عدد کوچیکه
yahoo_78.gif
حتی 60 که برای 60FPS بودن هم بخوایم بگیم خیلی خیلی کوچیکه
yahoo_71.gif

اگه یه عدد حدودهای 6 میلیون (ویا بالاتر
yahoo_6.gif
)
اگه یه عدد نزدیکای 30 میلیون بود
اگه یه عدد دور ورای 600 میلیون بود
اگه یه عدد بالای 1 میلیارد (کسی با این عدد آشنایی داره
yahoo_7.gif
نوچ
yahoo_12.gif
)
باز میشد یه کاریش کرد،اما فعلاً هیچ
yahoo_2.gif
اینقدر این بازی اعداد جادویی داره که اگه کسی خواست میتونیم چندتاش رو بشون قرض الحسنه بدیم
yahoo_21.gif
؛مثلاً همون 60 فریم چطوریاس!؟
yahoo_39.gif

اصلاً مگه یه بازی باید به چی دل ببنده؟!
yahoo_7.gif
متاش!؟!؟
yahoo_24.gif
yahoo_21.gif
یا به اینکه چه باز خوردی تو جامعه داره به اینکه چند نفر آدم میشینن پاش!حالا که این 30 میلیون نفر پشت سر خودش داره، 70 تا متا نویس نباشن
yahoo_21.gif
اگه این بازی ضعفی داشت که بخواد با متای زیر 80 یا بالای 95 خوبی هاش معلوم بشه که دیگه کار شرکت رقیبش به جنون کشیده نمیشد،میشد
yahoo_23.gif

آقا گیریم متای COD میشد صفر
biggrin1.gif
مگه به حال ما فرقی داشت؟!مگه ما به بازیمون میگفتم فراتر از نسل!؟!؟تازه اینکه فراتر از نسل که نیست هیچ عقب تر هم هست و بش ملت میگن در حد PS2!مگه ما به جای اینکه اسم بازی رو بیاریم بش میگفتیم GOTY!؟!؟!!!!مگه اصلاً ما میومدیم همه جا داد بزنیم که این بهترین COD تو تاریخه (بعد بریم تو خفا بگیم بهترین نیست از آخر دومه
yahoo_22.gif
yahoo_21.gif
yahoo_22.gif
)

اما این رو بگم که با کم شدن متاش نه خودش چیزی رو از دست میده نه به هیترهاش و رقیب هاش چیزی میرسه
yahoo_21.gif

فک کنم خود برادران Acti هم دیگه خسته شدن بسکه بهترین شوتر سال شدن
yahoo_24.gif
آخه میدونید که این عنوا رو فقط به عنواین که تکراری میشن میدن:lol::lol::lol:ببینم کسی میتونه بالاخره بیاد امسال این عنوان رو بگیره!؟
yahoo_5.gif
وا... من که خوشحال میشم یک بازیِ خاصی امسال بیاد بهترین شوتر سال بشه
yahoo_6.gif

پ.ن:تا امروز فروش و محبوبیت و فن بیس مهم بود هیچ بعید نیست که بعد از زیر سوال رفتن ناگهانی متا فن بیس و فروش نیز زیر سوال بروند
yahoo_1.gif

پ.ن2:یکی یه چیکه آب بده دست من
yahoo_9.gif

پ.ن3:مرگ برا ادیتور:))

آخرین ویرایش:
فکر کنم پایین ترین متا سریcodبوده یا شاید پایین ترین این نسل

تا اونجا که میدونم این رکورد متعلق به BO 1 نسخه ی PC با میانگین 81 هستش که همینجوری اگه پیش بره به احتمال زیاد اون هم پشت سر میذاره تا به رکورد شکنیش از همه لحاظ ادامه بده :d

تا اونجا که میدونم این رکورد متعلق به BO 1 نسخه ی PC با میانگین 81 هستش که همینجوری اگه پیش بره به احتمال زیاد اون هم پشت سر میذاره تا به رکورد شکنیش از همه لحاظ ادامه بده :d
البته MW3 نسخه PC با میانگین 78 و یوزر اسکور 2.2 :d

چرا همیشه COD ها یوزر ریویو هاشون 3-4 میشه ؟ ! مگه پرفروش ترین بازی نیست ؟ مگه مولتی پلیرش از همه بازی ها بیشتر بازی نمیشه ؟ چطوریه پس ؟

باور کن اگه این بازی انحصاری یه کنسول بود تمام نمراتش بالای 10 از 10 بود.(همین Black Ops 2 را میگم نه نسخه های قبلی را) برای اینکه یه مشت جیره خور هستن که به یه مشت بازی آشغال انحصاری همیشه 10 بدن. ولی یه بازی مثل BlackOps 2 را ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or