امتیازات Call of Duty Black Ops 2

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
article_read_2.jpg

Pressfire.no: 4/6
AusGamers: 9.4
GameArena (Australian): 8.5
Golden4games: 9
Eurogamer italy: 9
Canadian Online gamers: 9.4
Eurogamer sweden: 9
IGN: 9.3/10
GiantBomb: 4/5
Gamespot: 8/10
OPM UK: 8
G4: 9
Nowgamer: 7.5
CVG: 7.8
OXM: 8
Lazygamer: 8.9
VideoGamer: 8/10
Joystiq: 4/5
Game Vortex: 97/100
Kotaku: Yes
GamesBeat: 89/100
Destructoid: 8.5
Planet Xbox 360: 93/100
Cheat Code Central: 4.5/5
GameTrailers: 9.4/10
Game Informer: 85/100
GamesRadar: 90/100
Polygon: 8/10
Gamer's Temple: 92/100
GameOver.gr: 90/100
Metro Game Central: 80/100
Games.it (Italian): 9.3/10
PS3Gen (French): 17/20
InsideGames.ch (Swiss German): 8.9/10
GameReactor (Norwegian): 7/10
Looki.de [german review]: 85/100
Eurogamer.cz: 8/10
gameblog.fr: 4/5
insidegamingdaily: 9/10
Eurogamer.se (Swedish): 9/10
Digital Chumps: 90/100
Xboxlife (Danish): 9.0/10
TeknoConsolas.es (Spanish): 8.0/10
Gamers.at (german) 90/100
HardGame2 (Spanish): 9/10

آخرین ویرایش:
نمراتی که گرفته برا یه فرانچایز سالانه که تازه همش رو هم یه استدیو نمیسازه از عالی هم یه چیزی اونورتره.
متا هم همونی شد که پیش بینی میکردم:

===
خود بازی هم تموم کردم. واقعا عالی بود. همون فرمول جذاب و لذت بخش COD + یه سری نوآوری های کوچیک که تنوع خوبی ایجاد کرده تو بازی.
و در اخر:
Haters Gonna Hate
تو الان مثلن پیش بینی کردی؟ :|؟ از 83 تا 87 عدد گفتی =)) :دی.
خب بهنام چرا با من اینکارو میکنی؟ :(؟

تو الان مثلن پیش بینی کردی؟ :|؟ از 83 تا 87 عدد گفتی =)) :دی.
خب بهنام چرا با من اینکارو میکنی؟ :(؟
خب برا پیش بینی متا که بین 100 تا عدده همیشه باید یه دامنه در نظر گرفت دیگه :دی منم دامنه ی 5 تایی در نظر گرفتم که درست هم در اومد :دی
====
ولی حالا گذشته از همه ی این حرفها واقعا پیشرفت رو تو کار های Treyarch میشه به وضوح دید.
وقتی COD 3 رو ساختن میانگینش 82 شد و زیاد ازش استقبال نشد.
بعد WAW که 84 شد و بیشتر و بهتر ازش استقبال شد + زامبی مود به بازی اضافه شد ولی با همه ی این حرفها بازی زیر سایه ی Modern Warfare موند.
با Black Ops دیگه از زیر سایه ی MW بیرون اومدن و یه داستان عالی با روایت داستان عالی رو تو یه گیم پلی متنوع و جذاب پیاده کردن + زامبی مود کامل تر شد، میانگین نمرات 87 شد، بازی بهترین شوتر سال شد، رکورد ها شکسته شد.
تو این نسخه هم همون Black Ops رو تکمیل کردن و با یه سری نوآوری های ریز تونستن تنوع خوبی تو بازی ایجاد کنن که همچنان جذابیت بازی حفظ بشه. تا الان هم که تو 4 بخش VGA نامزد دریافت جایزه شده. البته میانگینش کمتر از BO شد که دلیلش عرضه ی سالانه ی بازی هست.

خب برا پیش بینی متا که بین 100 تا عدده همیشه باید یه دامنه در نظر گرفت دیگه :دی منم دامنه ی 5 تایی در نظر گرفتم که درست هم در اومد :دی
====
.
این چه وضع پیش بینیه؟دقت کن باید میگفتی حداقل 95 که بازه ی مورد نظرت خیلی کوچک باشه:d
اینم پیش بینی من:(عینک فن بازی باعث شد متا رو با حداکثر اختلاف پیش بینی کنم)
حدس میزنم متا دور و ورای 85 بچرخه!

این داستان متوصل شدن به درگاه بارتعالی User Score هم از زمان MW2 شروع شد یادش بخیر چه داستانهایی داشتیم:))

یادش بخیر.یه زمانی COD،میانگینش 94 میشد.از طرف کلی سایت هم نامزد GOTY میشد و خیلیا هم به عنوان بازی سال انتخابش میکردن.حالا تبدیل شده به یک بازی تکراری و حال بهم زن که از گرفتن میانگین 84 احساس ذوق به آدم دست میده.که این امتیاز هم بخاطر همون گیم پلی نابی هست که اون 2 نفر ساختن و یادگار اوناست.

سایت ها(مخصوصا یه ربع شش) مورد عنایت قرار ندادن بازیرو,واقعا" جالبه!
متاسفانه بعضیها فقط ادعای فرهنگ دارند ...حالا هی برو شعار بده توی بوق کن که آره من فلانم خیلی فرهنگم بعد به عقاید دیگران احترام نزار
آره دیگه هرکی نظرش با من یکی نیست باید بره بمیره
لیمبیک در حد بچه 8-9 ساله

همون اختلاف امتیازی که Black Ops 1 با Reach داشت، حالا بین BO2 و هیلو4 هم به وجود اومد (شاید حتی بیشتر هم بشه این اختلاف). خوبه حالا اون گیرایی که به هیلو دادن به اینم دارن میدن:دی البته تام چیک قضیش جداست>:d< :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or