امتیازات Bloodborne

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

bloodborne.jpg

پلتفرم: Playstation 4
ناشر: Sony Computer Entertainment
سازنده: From Software
تاریخ انتشار: March 24, 2015

آخرین ویرایش:
IGN

10 / 9.1

+ Stunning world artistry
+ Fast, tactical combat
+ Creature/boss design
+ Level design

- Frame rate, load times
افسوس که رو ۲ تا نکته ی صرفا فنی نمرش کمی پایین شد!
اگه اون پچی که لودینگ رو کم می کنه رو قبل عرضه داخل بازی می ریختن میشد انتظار حداقل نمره ی ۹.۵ رو از ای جی ان داشت!

اصلا ولی خب ۹ می تونست ۹.۵ باشه! با این ۹ فک کنم دیگه عملا شانس رفتن رو ۹۴ صفر شد
دوست خوبم مسابقه که نیست این بشه 94 اون بشه 93 ... مهم اینه فهمیدیم بازی خوبیه و بازی کنیم و برای چند وقت لذت ببریم . همین ! بعضی وقتا واقعا یادمون میره هدف از دادن نمره به بازی و متاریک و ... چیه ... اینا همشون برا اینا که گیمر ها انتخاب راحت تری بکنند و بازی بهتر رو بخرن

افسوس که امثال میازاکی کبیــر خیلی تواین صنعت انگشت شمارن.l-)..تبریک میگم این پیروزیه بزرگ رو به خودم و طرقداران میازاکی:) ایکاش یه مردونگیه دیگه نشون بده و بازی رو واسه PC هم بده بیرون..:>.دیگه هیچی ازین صنعت نمیخام:|

خدایی همه باید انصاف داشته باشن
چند تا استودیو با بودجه و نفراتFromSoftware میتونن همچین بازیهای با این ارزش و امتیاز و ...بسازن؟؟؟
بودجه و نفرات اینا 20 ...30 درصد خیلی از استودیوهای پرآوازه هم نمیشه و همچین بازیهایی تحویل میدن بعد گیر دادین به چند تا باگ؟؟اصلا گیریم که چند تا باگ هم دارن خوب رفع میشه

نمی خواهید بازیش کنید یا دوس ندارین یا متنفرید نیازی به دادن هنچین پستایی نیس

.

بازی‌هاش Pause نداره :دی آره Pause نداره،کات‌سین نداره،درجه سختی برای مخاطب عام نداره،کرکتر اصلی دیالوگ نداره،Map نداره،باز این وسط کسی جرات نداره بهش نمره کم بده،چقدر تو یه بشر کُلفتی آخه :دی

افسوس که امثال میازاکی کبیــر خیلی تواین صنعت انگشت شمارن.l-)..تبریک میگم این پیروزیه بزرگ رو به خودم و طرقداران میازاکی:) ایکاش یه مردونگیه دیگه نشون بده و بازی رو واسه PC هم بده بیرون..:>.دیگه هیچی ازین صنعت نمیخام:|
مردونگی کرده گیم به این خوبی ساخته شما مردونگی کن PS4 بخر بازیش کن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or