امتیازات Beyond: Two Souls

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
beyond07.jpg

Geek - 9.2/10

Gameplay: 80%
Story: 100%
Presentation: 96%
Value: 90%
Just think of it as a 10 - 12 hour interactive movie, so sit back, and enjoy this masterpiece for what its meant to be, and you won't be disappointed

HardwareZone - 8.5/10
Beyond: Two Souls is an immersive, entertaining adventure from start to finish.

Play UK - 7/10

Technically and graphically impressive, Beyond tells a story that never grips in quite the same way as it's predecessor. There's still nothing quite like like it, but David Cage clearly has trouble writing a concise, believable story and it shows.

TodayOnline - 10/10
With great graphics, solid gameplay and an engaging plot, Beyond is definitely a rival for Grand Theft Auto V and The Last of Us for the Game of the Year Award. If you need to buy one last game for the PlayStation 3 before heralding the arrival of the PlayStation 4 on our shores, it has to be Beyond: Two Souls

GamesMaster UK - 6/10
that the story is too jumpy to get invested in, the script and characters are mostly poor (outside of Jodie), some situations are unbelievable (even for a game partially about a psychic ghost), and interactivity is limited. On the positive side they say the best moments are when Jodie is younger (rather than the action-based parts when she's older), and that the technology behind it is strong.

Pelit - 6.8/10
Beyond: Two Souls is a seriously flawed experiment in interactive storytelling. Is there a game to be found? This reviewer is still looking.

Embargo تا دو ساعت خورده ای دیگه.

-----

آپ:

Destructoid - 5/10
Review: Beyond: Two Souls - Destructoid

Eurogamer - 6/10
Beyond: Two Souls review • Reviews • PlayStation 3 • Eurogamer.net

CVG – 6/10

Gamersyde - No Score
We reviewed Beyond Two Souls - Gamersyde

Videogamer - 4/10
Beyond: Two Souls Review - VideoGamer.com

TheSixthAxis - 6/10
Beyond: Two Souls Review

Hardcore Gamer - 4.5/5

IGN - 6/10

Gamespot - 9.0

Game Informer - 7.75/10
A Flawed Epic - Beyond: Two Souls - PlayStation 3 - www.GameInformer.com

JeuxvideoMagazine - 16/20
Beyond : Two Souls

PlayStation Universe: 9.5

Gamereactor Germany - 8

Gameswelt.de - 8.5

Polygon - 8.0
Beyond: Two Souls review: hand in hand | Polygon

Meristation 8.3/10

HardGame2.com 9/10

Vandal 8.5/10

Rev3Games - 10/10
Beyond: Two Souls REVIEW! - YouTube

Gametrailers 7.2/10
Beyond: Two Souls Review | GameTrailers

EDGE - 5/10
Beyond: Two Souls review | Edge Online

Metro - 4/10
Beyond: Two Souls review – Heavy Rain part 2 | Metro News

4players.de : 68%
Test (Wertung) zu Beyond: Two Souls (Adventure, PlayStation3) - 4Players

Gameblog.fr: 4.5/5
Gameblog Mobile

GameZone 7.5

Joystiq - 5/10

PlayStationLifeStyle - 8.5

FZ.se - 8/10
Beyond: Two Souls - Longform - FZ.se

Kotaku - no score

Playstation Official Magazine UK 8/10
http://www.officialplaystationmagazi...tion-magazine/

Eurogamer Italy 9/10
http://www.eurogamer.it/articles/201...iew-recensione

Cheat Code Central 9.2/10
http://cheatcc.com/ps3/rev/beyondtwo...l#.UlQkCVPfWkO

3DJuegos - 8.5/10
http://www.3djuegos.com/juegos/anali...ond-dos-almas/

EGM - 7.5/10
EGM Review: Beyond: Two Souls | EGMNOW

Venturebeat 88/100
http://venturebeat.com/2013/10/08/be...ouls-review/2/

NowGamer 7.5

Machinima - 8.0/10

XGN.nl – 9.5/10
Beyond: Two Souls (Recensie) - XGN

Game-Smack Ireland: 9.1/10
http://game-smack.net/?p=7008

Digital Spy - 10/10

Gaming Bolt: 8/10

آخرین ویرایش:
بسیار حال داد با کله زمین خوردن این بازی.باشد که دیوید کیج و امثال ایشون یاد بگیرن که بازی سازی یه هنر جدا از سینماست که میتونه حتی بزرگتر ازون هم باشه.کیج با بازیهاش و ساختن یه فیلم سینمایی متوسط در قالب یه بازی بازی سازی رو تحقیر میکنه.واسه این آخری که حتی پوستر سینمایی هم زده بود!امیدوارم براش تجربه بشه و سری بعد بره یا فیلم بسازه یا یه بازی با گیم پلی

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

ببین No Offense ... اما من حاضرم هر روز از این فیلم سینمایی ها بازی کنم تا هر روز بشینم یه مشت نوک تفنگ زوری دستم بدم و یه مشت موجود عجق وجقو بکشم . این جور بازی ها نعمتی هستن که هر چند ماه یکی مثلشون میاد و روح آدمو به وجد میارن ...
Change your Taste , Life 's variety's more than you can imagine, reopen your eyes, think different

بسیار حال داد با کله زمین خوردن این بازی.باشد که دیوید کیج و امثال ایشون یاد بگیرن که بازی سازی یه هنر جدا از سینماست که میتونه حتی بزرگتر ازون هم باشه.کیج با بازیهاش و ساختن یه فیلم سینمایی متوسط در قالب یه بازی بازی سازی رو تحقیر میکنه.واسه این آخری که حتی پوستر سینمایی هم زده بود!امیدوارم براش تجربه بشه و سری بعد بره یا فیلم بسازه یا یه بازی با گیم پلی

واقعا از حرفتون تعجب میکنم
استاد دیوید کیج فصل جدیدی در بازی سازی با 3 شاهکارش ایجاد کرده
اخرین اثر استاد واقعا شاهکاره

دوستان این بازی ذنیای تانک ها کی میاد ؟:bighug: لااقل یه بازی بدن ما هم بریم تو تاپیکش :(

من نميفهمم برا چى الان اين بحثا داره توو اين تاپيک ميشه ولى خودم به شخصه با ديدن نمره ها اصلا تعجب نکردم چون ميدونستم بازى نمره آورى نيس, خواهشا با HR مقايسه نکنين چون اون خيلى نمره آور تر از B:TS بود.
خلاصه اينکه بازيو دوس ندارين بازى نکنين, من خودم وقتى بازى کردم لذتى بردم که توو 99% بازيا پيداش نکردم.

کجاش با کله خورد زمین؟ 2 نمره دیگه تا رسیدن به 75 و favorable شدن نقدها فاصله داره. منم رسما با اکثر بازی های با متای بین 70 تا 80 حال کردم نمونه اش رزیدنت اویل های ریل شوتر (امبرلا کرانیکلز-دارکساید) جوریم می گه که انگار همه انتظار متای 100 رو داشتن! متاش 100 هم می شد باز میومدید می گفتید بازی نیست و گیم پلی نداره، مگه غیر از اینه؟
از هول حلیم دیگه دارید می افتید تو دیگ!
راستی حالی که شما و امثال تون کردید از آواتارها، امضاها و پلتفرم هاتون معلومه چی بوده! امیدوارم از این به بعد شرکت مورد علاقه تون بازی انحصاری بیشتر بسازه شاهد چنین ترمز بریدنایی نباشیم!
با کله خورد زمین!:d

- - -ویرایش - - -

WD چی بوده پس؟:دی راستی مگه Fable 2 "قرتی بازی" نداشت؟o:-):دی

عزیزم آروم باش و منطقی صحبت کن.من فن صنعت بازیم نه یه شرکت خاص.بیشتر ازون فن سینما هستم ولی شدیدا اعتقاد دارم راه این دو تا ازهم جداست و نباید بازی از سینما تقلید کنه.مثلا انچارتد،ایکو،هیلو که روایت داستانی فوق العاده دارن با گیم پلی دقیق و کامل.بازی باید اینجوری باشه نه کارای کیج.این که شما ناراحتی که نمره ی بازی انحصاری کنسولت کم شده دلیل نمیشه پست و نخونده به طرف مقابلت حمله کنی و اتهام فن بودن بزنی بهش

عزیزم آروم باش و منطقی صحبت کن.من فن صنعت بازیم نه یه شرکت خاص.بیشتر ازون فن سینما هستم ولی شدیدا اعتقاد دارم راه این دو تا ازهم جداست و نباید بازی از سینما تقلید کنه.مثلا انچارتد،ایکو،هیلو که روایت داستانی فوق العاده دارن با گیم پلی دقیق و کامل.بازی باید اینجوری باشه نه کارای کیج.این که شما ناراحتی که نمره ی بازی انحصاری کنسولت کم شده دلیل نمیشه پست و نخونده به طرف مقابلت حمله کنی و اتهام فن بودن بزنی بهش

عزیز ! کارهای کیج خلاقیت داره .
کیج این اراده رو داره که دست به ساخت IP های جدید با سبک های کاملا متفاوت با بازیهای بازار بکنه .
مثل بعضی از شرکت ها نیست که بیاد فقط از نسخه ی قبلیش ، کپی کنه و بازی به اصطلاح جدیدی رو به خورد گیمر بکنه.
کار های کیج بیشتر سلیقه ای هستش . همونطور که از نمره ها معلومه . از 10 داره تا 5 . مشخصه که سلیقه های مختلف ، از بازی چقدر خوششون اومده .

اگه بخوایم منطقی باشیم این بازی با کله نخورده زمین! فقط تو بازیسنتر می گن متای 73 = -50 یا متای 75 الی 85 = -75...
دیگه اینجا اینا رو هم تشخیص نمی دن ما چیکار کنیم این وسط؟
رسما این یکی گیم پلی نداره درست؟ سر همین منقد یک سوم الی یک چهارم نمره رو به کل می تونه بزنه!
برای من و امثالمم اصلا مهم نیست که گیم پلی نداره، ما داستان رو می خوایم و انتخاب هاش رو همینطور شبیه ساز زندگی واقعی بودنش رو!
راستی ماها هنوزم به کیج می گیم استاد! این فکرا رو از سرتون بیرون کنید که می تونید عقیده تون رو به ما تحمیل کنید...با فحش دادن به کیج و این جشن گرفتنا هیچی عوض نمی شه!:x :دی

پس بهتره برین همون موقع بیاین که چیزی واسه گفتن داشته باشید . نه الان که از دوران سنوزوئیک به این ور کنسولتون رنگ انحصاری ندیده :bighug:

هـه هـه هـه.حرفت واقعا خنده داره و نشون میده اصلا نمی دونی چه سالی و چه زمانی کنسول ها عرضه شدن!کنسول مایکروسافت 1 سال زودتر عرضه شده (تازه در اروپا 1/5 سال زودتر چون PS3 در سال 2007 در اروپا عرضه شد) و سال 2013 برای کنسول مایکروسافت 8 امین سال این کنسول محسوب میشه.مایکروسافت در سال 2013 که هشتمین سال کنسول مایکروسافت محسوب میشه , تا الان در XBL حدودا 20-30 عنوان انحصاری و در بخش عناوین نسبتا بزرگ هم دو عنوان انحصاری عرضه کرده که لیستش رو می تونی در 2013 in video gaming - Wikipedia, the free encyclopedia مشاهده بکنی.سونی امسال سال هفتم کنسولش هست.برای سال 2014 (که سال هشتم کنسول سونی میشه) می خوام ببینم چند تا عنوان انحصاری اماده کرده!10 تا عنوان برای PSN و 1 عنوان انحصاری بزرگ کفایت می کنه و حالا 20-30 تا و 2 تا انحصاری نسبتا بزرگ به کنار!

بعضی وقت ها از بعضی رفتار های ناهنجار کاربرا متعجب میشم.فن های سونی که با اینکه فروش PS3 و 360 تقریبا برابر هست و حالا PS3 چند صد هزار تایی ممکنه بیشتر فروخته باشه (میگم ممکنه چون امار VGChartz زیاد معتبر نیست ولی خب اینکه بیشتر فروخته باشه هم تعجبی نداره) می گن PS3 برنده هست چون 1 سال دیرتر عرضه شده و تونسته به این فروش برسه!بعد این 1 سال عرضه ی دیرتر رو در بخش عناوین انحصاری اصلا حساب نمی کنن و نمی گن که کنسول مایکروسافت زمان که اصلا PS3 وجود نداشت عرضه شده و عنوان انحصاری در اختیار داشته!سال 2013 سال هشتم این کنسول هست و PS3 سال هفتم و مقایسه ی این دو کنسول از این نظر و تعداد انحصاری درست نیست!به واقع وقتی 1 سال عرضه ی زودتر به سودشون نیست کلا حذفش می کنن!ای کاش منطق در پست بعضی دوستان قرار داشت تا این همه پست ترول دیده نشه.البته این موضوع درمورد فن های مایکروسافت هم بعضیاشون صدق می کنه.کلا رفتار های ناهنجار زیاد بین این افراد دیده میشه که اگر کنار بذارن و منطقی بحث کنن هم خودشون لذت می برن هم منی که تاپیک رو به عنوان میهمان می خونم مجبور نمیشم بعد از 1 سال برم پسوردم رو عوض کنم بیام پست بدم.:دی(این وسط فقط ما فن های نینتندو که در اقلیت هم هستیم و انواع ترول ها علیهمون میشه و سکوت می کنیم , از این مسئله تا حدودی مستثنی هستیم:دی)

و اما در مورد بازی ....

یک تعریف مشخص از گیم پلی داریم که نتنها سایت های مختلف قبولش دارن بلکه شما هم بخونینش 100 در 100 قبولش می کنین :

Gameplay is the specific way in which players interact with a game, and in particular with video games. Gameplay is the pattern defined through the game rules, connection between player and the game, challenges and overcoming them, plot and player's connection with it. Video game gameplay is distinct from graphics, and audio elements.

به جزء مورد اخر در عنوان Beyond The Two Souls باقی موارد اصلا ورود خارجی ندارن.به واقع اونطور که باید و شاید به طور مناسب پیاده نشدن.چالشی که بازیباز حین انجام دوتا از عناوین برتر این نسل مثل Uncharted 2 یا TLOU (که به نسبت عنوان اول از صحنه های اکشن کمتری برخوردار هست و واقع گرایانه تر هم ساخته شده) به معنای واقعی کلمه هست.یعنی تمامی لحظات بازیباز به چالش کشیده میشه.وقتی این چالش کم بشه یعنی از کیفیت گیم پلی کم شده و در نهایت باعث میشه بگیم یک جای گیم پلی می لنگه.بخش دیگر مربوط به ارتباط بازیباز و بازی هست که هر چه بیشتر باشه عنوان می تونه گیم پلی جذاب تری داشته باشه(می گم می تونه چون عنوانی مثل Ascension یا Judgment هم داشتیم که در عین داشتن گیم پلی فعال , جذابیت و زیبایی در سرتاسر گیم پلی این عناوین دیده نمی شد).در این عنوان نه همه جا ولی 90 درصد بازی QTE یعنی سیستم دکمه زنی هست.همه ی ما می دونیم QTE یکی از بدترین انواع رابط های کاربری هست که سازنده می تونه در ارتباط با بازی خودش طراحی بکنه و در عنوان خودش قرار بده.حالا این سیستم در کنار کنترل اندک بازیباز که در مدت زمان کم کنترل کارکتر اصلی رو در دست می گیره کنار هم قرار می گیرن و نتیجه میشه کم شدن جذابیت گیم پلی بازی.(دقت بکنین عناوین رمان های تعاملی یا Interactive Drama در دسته ی عناوین ماجرایی قرار می گیرن و می بایست از نظر قرار دادن چالش های فراوان (نه صرفا دکمه زنی) و معماهای سخت و حساب شده , در سطح بالایی قرار بگیرن.) اینو نباید فراموش بکنیم که داستان و موسیقی نباید اهمیتشون از اون چیزی که بازی رو بازی کرده(یعنی گیم پلی) افزایش پیده بکنه.به همین دلیل هست استدیو های بزرگ بازیسازی مثل Nintendo EAD یا 343 Industries یا ND یا حتی Rockstar و Irrantional Games (به خصوص این اخری که بهترین داستان سرای صنعت بازی یعنی کن لوین پشتش هست) همیشه سعی می کنن از پایه ابتدا گیم پلی مناسبی رو طراحی بکنن و هر انچه در بازی قرار میدن مثل بافت های مناسب , محیط های با کیفیت و بزرگ , دشمنان با طراحی عالی و به تعداد زیاد , موسیقی مناسب و داستان های چند پایانه و مناسب , همگی در خدمت گیم پلی یک بازی باشند.به همین دلیل هست که همیشه عناوین ND تحسین میشه.به همین دلیل هست که همیشه عناوین Rockstar تحسین میشه.به همین دلیل هست که همیشه عناوین کن لوین و استدیوش تحسین میشه و به همین دلیلم هست که عناوین Nintendo EAD و سایر استدیو های بزرگ بازیسازی همواره تحسین می شند.بهتره این موضوع رو به خاطر داشته باشیم.
در نهایت به عنوان یک بازیباز که توجه بسیار زیادی به گیم پلی داره , عنوان Beyond برای من جذابیت خاصی نداره.ممکنه برای بعضی از دوستان که گیم پلی براشون اهمیت نداره(کار اشتباهی می کنن چون به واقع دارن اصل بازی بودن رو زیر سوال می برن که البته دیگه این مورد رو نمیشه کاری کرد:دی) این عنوان جذاب باشه.اما به شخصه اصلا از این عنوان لذت نبردم حین انجامش.

44557822673642731216.jpg

می دونی جالب چیه بیشتر سایت ها از داستان این بازی هم ایراد گرفتن بعد اینجا گیم پلی رو با داستان ماس مالی می کنن

بازی های زیادی هستند که هم گیم پلی عالی ای دارند و هم داستان غنی ای

کیج هم در بهترین حالت یه بازی ساز متوسط اه چه خوشتون بیاد چه نیاد و این رو من نمی گم منتقدین و نمراتشون می گن

درک بازی ای مثل سری Bioshock الاخصوص داستان غنی Infinite بسیار سخت تر از دیدن فیلم های سینمایی کیج اه پس حقیقت رو قبول کنید

شاید تا زمان HR این ضعف ها به چشم خیلی ها نمیومد و چون توی این سبک تقریبا چیزی نبود کیج با 1-2 تا بازی هرکاری خواست کرد اما وقتی منتقد شاهکاری مثل TWD رو می بینه تعجبی نداره که ساخته های ایشون دیگه به چشم نمیان
همین HR هم اگر بعد ار عرضه TWD عرضه می شد اوضاعی بهتر از این نداشت

با گداشتن gif و حرف تمسخر آمیز فقط خودتونو خالی می کنید حقیقت چیز دیگست و دست شما نیست ;)

خیلی جالبه.من یه بحث ساده مطرح کردم درباره ی سبک کاره کیج که به نظرم از بیخ و بن غلطه.هیچ ربطیم به سونی و مایکرو و اون بحثای بچگانه فنبوییسم نداشت ولی انواع توهینا رو سونی فنای عزیز انجام دادن.این مشخص میکنه که اولا شدیدا ناراحتین،که خوب من درک نمیکنم علتش چیه.این فقط یه بازیه !بیخیال یه کم راحت باشین!دوم این از دید منو خیلی دیگه گیم در درجه ی اول باید گیم پلی داشته باشه.دو تا مثال انحصاری هم براتون اوردم که شاید رو حرفم دقت کنین که خون جلد چشمتونو گرفته و حرف خودتنون میزنین!دو مثال دیگه میزنم شاید حرفمو گرفتین.سری بیوشاک کن لوین و جرنی که به اندازه ی کافی گیم پلی دارن و داستان عالی که در عین حال کاملا در چارچوب بازی نه فیلم

@ ash ash - Edo Tensi edition
داستان منظورم داستانی هست که کیج تعریف می کنه. این نوع داستان سرایی شبیه ساز زندگی واقعی هست و توش احساسات موج می زنه! حالا کار ندارم پلات Beyond ضعیف بوده یا قوی...
حقیقت هم اینه با هر کی حال کنیم بهش می گیم استاد و داریم با بازی های کیج هم حال می کنیم، راه این وسط به شما تنگ شده؟ قبل ادو تنسی هم داشتی با اون یوزرت تو تاپیک قبلی گیف می ذاشتی...حالا اینجا شده monk ـه معبد!
یه تیم مثل لیورپول ممکنه قوی نباشه ولی طرفدار داره همینطور هلند! حقیقت چیه این وسط؟:دی
===
همچین می گن اصل و روح بازی که انگار اخلاقیاته و ربط به توحش، قتل و کشتار اینا داره نقض شه!

هر کس دیدگاه شخصی از بازی داره . برای من بعد TLOU بهترین بازی نسل 7 بود . رو احساسات آدم واقعا تاثیر میزاره . ممکنه گیم پلیش بنظر متفاوت باشه ولی هر اتفاقی که سر اشتباهات پیش میاد یا توی دردسر میفتیم واقعا قابل حس کردنه .

هر مرحله ای جزییاتش بالاخره از یاد آدم میره . ولی در این بازی جوری احساسش میکنید که انگار جزیی از وجودتون شده . دیگه بهتر از این نتونستم توصیفش کنم .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or