امتیازات Beyond: Two Souls

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
beyond07.jpg

Geek - 9.2/10

Gameplay: 80%
Story: 100%
Presentation: 96%
Value: 90%
Just think of it as a 10 - 12 hour interactive movie, so sit back, and enjoy this masterpiece for what its meant to be, and you won't be disappointed

HardwareZone - 8.5/10
Beyond: Two Souls is an immersive, entertaining adventure from start to finish.

Play UK - 7/10

Technically and graphically impressive, Beyond tells a story that never grips in quite the same way as it's predecessor. There's still nothing quite like like it, but David Cage clearly has trouble writing a concise, believable story and it shows.

TodayOnline - 10/10
With great graphics, solid gameplay and an engaging plot, Beyond is definitely a rival for Grand Theft Auto V and The Last of Us for the Game of the Year Award. If you need to buy one last game for the PlayStation 3 before heralding the arrival of the PlayStation 4 on our shores, it has to be Beyond: Two Souls

GamesMaster UK - 6/10
that the story is too jumpy to get invested in, the script and characters are mostly poor (outside of Jodie), some situations are unbelievable (even for a game partially about a psychic ghost), and interactivity is limited. On the positive side they say the best moments are when Jodie is younger (rather than the action-based parts when she's older), and that the technology behind it is strong.

Pelit - 6.8/10
Beyond: Two Souls is a seriously flawed experiment in interactive storytelling. Is there a game to be found? This reviewer is still looking.

Embargo تا دو ساعت خورده ای دیگه.

-----

آپ:

Destructoid - 5/10
Review: Beyond: Two Souls - Destructoid

Eurogamer - 6/10
Beyond: Two Souls review • Reviews • PlayStation 3 • Eurogamer.net

CVG – 6/10

Gamersyde - No Score
We reviewed Beyond Two Souls - Gamersyde

Videogamer - 4/10
Beyond: Two Souls Review - VideoGamer.com

TheSixthAxis - 6/10
Beyond: Two Souls Review

Hardcore Gamer - 4.5/5

IGN - 6/10

Gamespot - 9.0

Game Informer - 7.75/10
A Flawed Epic - Beyond: Two Souls - PlayStation 3 - www.GameInformer.com

JeuxvideoMagazine - 16/20
Beyond : Two Souls

PlayStation Universe: 9.5

Gamereactor Germany - 8

Gameswelt.de - 8.5

Polygon - 8.0
Beyond: Two Souls review: hand in hand | Polygon

Meristation 8.3/10

HardGame2.com 9/10

Vandal 8.5/10

Rev3Games - 10/10
Beyond: Two Souls REVIEW! - YouTube

Gametrailers 7.2/10
Beyond: Two Souls Review | GameTrailers

EDGE - 5/10
Beyond: Two Souls review | Edge Online

Metro - 4/10
Beyond: Two Souls review – Heavy Rain part 2 | Metro News

4players.de : 68%
Test (Wertung) zu Beyond: Two Souls (Adventure, PlayStation3) - 4Players

Gameblog.fr: 4.5/5
Gameblog Mobile

GameZone 7.5

Joystiq - 5/10

PlayStationLifeStyle - 8.5

FZ.se - 8/10
Beyond: Two Souls - Longform - FZ.se

Kotaku - no score

Playstation Official Magazine UK 8/10
http://www.officialplaystationmagazi...tion-magazine/

Eurogamer Italy 9/10
http://www.eurogamer.it/articles/201...iew-recensione

Cheat Code Central 9.2/10
http://cheatcc.com/ps3/rev/beyondtwo...l#.UlQkCVPfWkO

3DJuegos - 8.5/10
http://www.3djuegos.com/juegos/anali...ond-dos-almas/

EGM - 7.5/10
EGM Review: Beyond: Two Souls | EGMNOW

Venturebeat 88/100
http://venturebeat.com/2013/10/08/be...ouls-review/2/

NowGamer 7.5

Machinima - 8.0/10

XGN.nl – 9.5/10
Beyond: Two Souls (Recensie) - XGN

Game-Smack Ireland: 9.1/10
http://game-smack.net/?p=7008

Digital Spy - 10/10

Gaming Bolt: 8/10

آخرین ویرایش:
من صفحه ی 29 این تاپیک رو اصلا نمی تونم ببینم (میزنم میره صفحه 28). کس دیگه ای مشکل مشابه رو داره؟

منم چند بار چنین مشکلاتی داشتم. با IE نگاه کن.من این مشکلو با موزیلا داشتم با IE تست کردم مشکلی نبود.

Eurogamer Sweden 9.0/10
GameReactor Sweden 7.0/10

هر دو ثبت شدن.
==
پیرو بحث Tom Mc'Shea تو صفحات قبل، بد نیست اینجا رو هم یه نگاه بندازید تا مشخص بشید طرف چقدر نامتعادله :دی
BioShock Infinite Review - GameSpot

حالا چون از نظرش Bioshock مشکل داره حال نکرده نامتعادله؟!
آره دقیقا همین 1 امتیاز باعث میشه من به همچین آدمی بگم نامتعادل، تام چیک خجالت کشید کمتر از 6 به این بازی بده :دی بگذریم از 7.5 ـش به Zelda و 8 ـش به TLoU و ... این بابا دقیقا میخواد بگه من یه منتقد خفن و متفاوت هستم، حتی اگه اشتباه نکنم خودش گفته بود من با بازیهایی که بقیه خیلی باهاشون حال میکنن، حال نمیکنم!

این یارو بره Quarter 2 Three زوج فوق العاده ای با تام چیک تشکیل میده:دی

تام مک شی واقعا یه مریض هست .

کلا سر همون قضیه TLOU که 8 داد گفت من بازی هایی که بقیه دوست دارن ، دوست نمی دارم !

این قضیه رو میشه از سر همین نمره عجیب و نا متعارفش به BTS فهمید .

آخرین ویرایش:
آره دقیقا همین 1 امتیاز باعث میشه من به همچین آدمی بگم نامتعادل، تام چیک خجالت کشید کمتر از 6 به این بازی بده :دی بگذریم از 7.5 ـش به Zelda و 8 ـش به TLoU و ... این بابا دقیقا میخواد بگه من یه منتقد خفن و متفاوت هستم، حتی اگه اشتباه نکنم خودش گفته بود من با بازیهایی که بقیه خیلی باهاشون حال میکنن، حال نمیکنم!
A Jerk that hates everything you love and loves everything you hate :دی

کم کم داره خودشو به بقیه منتقدان گیم اسپات هم سرایت میده و تمام نمره های گیم اسپات این حالت رو به خودش گرفته :|

حزب باد؟! چه ربطی داره؟آدم نمی تونه از بازی که قشنگه و خوش ساخته تمجید کنه فقط واسه اینکه کنسولش رغیب کنسول مورد علاقه منه؟ضمنا آقای عزیز ، من همیشه از انحصاری های سونی خوشم اومده و بارها تو تاپیکهای مختلف گفتم.بارها از TLOU تمجید کردم و اونو بهترین بازی نسل فعلی میدونم.کمی طرز تفکرتو عوض کن این اصلا خوب نیست!

شما "نرمش ِ قهرمانانه" نشون دادی! خیلی هم کار پسندیده ای هست! تبارک الله!

چه ربطی داره اخه جلل خالق اتفاقا حرف درست رو زده چه رابطه ای به قهوه ای داره خدا میدونه لطفا سنجیده نظر بدید :|
گيف مناسب در اين مكان نصب گردد:|

طرف با اون حرفش قشنگ داره بازي رو استهزا ميكنه شما چي ميگي واسه خودت ضمنا در اخر هم ميدوني چه نمره اي داده به اين بازي ??!!
EDGE در انتهاي اون نقد و اون جمله به B:TS نمره 5 از 10 داده كه كلا ديگه تكليف اين بازي رو براي همه يه سره كرده.....

گيف مناسب در اين مكان نصب گردد:|

طرف با اون حرفش قشنگ داره بازي رو استهزا ميكنه شما چي ميگي واسه خودت ضمنا در اخر هم ميدوني چه نمره اي داده به اين بازي ??!!
EDGE در انتهاي اون نقد و اون جمله به B:TS نمره 5 از 10 داده كه كلا ديگه تكليف اين بازي رو براي همه يه سره كرده.....
من نمیدونم چرا Edge و IGN و ... یه مدت میشن خدا , بعدش یه مدت GS میشه خدا ... :| اگه یه نفر فقط یه نفر از این اساتید BC که دارن بازی رو نقد میکنن فقط ۵ دیقه بازی رو بازی کرده بودن میگفتیم حق دارن ! طرف نشسته با ایکس باکس داره پارتی چت میکنه میاد انحصاری PS3 نقد میکنه ! برادرای من یه نگاه بکنید منم Xbox دارم فقط ولی نمیام اینجا مسخره بازی در بیارم و عقده هامو خالی کنم, این گندیه که مایکروسافت آخر نسلی زده هیچ انحصاری نداده لازم نیست سر شاهکار دیوید کیج خالی کنید ! شخصا با نیم ساعت بازی کردن B:TS امروز دیدم ابر شاهکاره و این دلیلی میشه که نسل بعد حتما یه PS بگیرم کنار X1 ! فن بازی با کور بودن خیلی فرق داره ! منم مایکرو فنم ولی چشام که کور نیست دارم میبینم PS فنا دارن TLOU و B:TS بازی میکنن من در و دیوارو نگاه میکنم ! خواهشا برای فن بازی فیک دیگه این بازی رو تخریب نکنید, حداقل نه تا موقعی که بازیش نکردین...

من نمیدونم چرا Edge و IGN و ... یه مدت میشن خدا , بعدش یه مدت GS میشه خدا ... :| اگه یه نفر فقط یه نفر از این اساتید BC که دارن بازی رو نقد میکنن فقط ۵ دیقه بازی رو بازی کرده بودن میگفتیم حق دارن ! طرف نشسته با ایکس باکس داره پارتی چت میکنه میاد انحصاری PS3 نقد میکنه ! برادرای من یه نگاه بکنید منم Xbox دارم فقط ولی نمیام اینجا مسخره بازی در بیارم و عقده هامو خالی کنم, این گندیه که مایکروسافت آخر نسلی زده هیچ انحصاری نداده لازم نیست سر شاهکار دیوید کیج خالی کنید ! شخصا با نیم ساعت بازی کردن B:TS امروز دیدم ابر شاهکاره و این دلیلی میشه که نسل بعد حتما یه PS بگیرم کنار X1 ! فن بازی با کور بودن خیلی فرق داره ! منم مایکرو فنم ولی چشام که کور نیست دارم میبینم PS فنا دارن TLOU و B:TS بازی میکنن من در و دیوارو نگاه میکنم ! خواهشا برای فن بازی فیک دیگه این بازی رو تخریب نکنید, حداقل نه تا موقعی که بازیش نکردین...
Lol فقط ....يني فكر كردي من الان مايكرو فنم كه دارم اين حرف رو ميزنم !!!!!!اگر من فن چيزي باشم اونم فن بعضي از بازي هاي سوني هست....
اين بازي رو هم من هفته ي پيش بازي كردم و تمام كردم و الان دارم نظر ميدم ....
ضمنا فقط EDGE و IGN هم نيستن كه به بازي نمره پايين دادن اكثر سايت هاي مشهور و سرشناس ديگه هم به بازي نمره پايين دادن مثل EUROGAMER ، CVG ،Joystiq و Distructoidو... اينا همه 5 و6 دادن متا هم كه 73 هست ....ديگه جاي بحثي باقي نمي مونه....
GS هم كه خيلي وقت نمرش مضحكه عالم وآدم شده با ورود منتقد هاي شنگول به اين سايت همون طور كه دوستان در پست هاي قبلي گفتن ديگه واقعا محلي از إعراب نداره نمراتش متاسفانه .....

آخرین ویرایش:
من امروز بازی رو خریدم و یه 2 ساعتی بازی کردم،یکم داستان آشفته روایت میشه ولی گرافیک و صداگزاری خیلی خوبه.
گیم پلی هم خوبه ولی هر کسی خوش نمیاد و در کل HR یه چیز دیگه ایی بود.

در کل به نظرم تا اینجا یه چیزی بین 8 تا 9 میتونه نمره بازی باشه اگه خوشتون بیاد ولی در غیر این صورت نمره پایین میدید بهش که چون سبک داستان بازی مثل HR زیاد گیرا نیست،روایتشم جالب نیست و تعدد کارکتر قابل بازی هم به اون صورت نداره اکثرا از سبک بازی خوششون نمیاد.

در کل اینکه این بازی بده یا خوبه رو سلیقه ـتون مشخص میکنه که اکثرا واسشون قابل هضم نیست این سبک.

پ.ن:همش نظر شخصی بود و حوصله سر و کله زدن با کسی رو ندارم.

من امروز بازی رو خریدم و یه 2 ساعتی بازی کردم،یکم داستان آشفته روایت میشه ولی گرافیک و صداگزاری خیلی خوبه.
گیم پلی هم خوبه ولی هر کسی خوش نمیاد و در کل HR یه چیز دیگه ایی بود.

در کل به نظرم تا اینجا یه چیزی بین 8 تا 9 میتونه نمره بازی باشه اگه خوشتون بیاد ولی در غیر این صورت نمره پایین میدید بهش که چون سبک داستان بازی مثل HR زیاد گیرا نیست،روایتشم جالب نیست و تعدد کارکتر قابل بازی هم به اون صورت نداره اکثرا از سبک بازی خوششون نمیاد.

در کل اینکه این بازی بده یا خوبه رو سلیقه ـتون مشخص میکنه که اکثرا واسشون قابل هضم نیست این سبک.

پ.ن:همش نظر شخصی بود و حوصله سر و کله زدن با کسی رو ندارم.

تو اگه امروز بازی رو خریدی و 2 ساعت بازی کردی چجوری 2 روز پیش این پستو:

نمیدونم اینا چیه (شاید بد کپچر شده) ولی خداییش چیزی که من بازی کردم از این چیزا نداره :biggrin1:

دادی؟ :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or