امتیازات Beyond: Two Souls

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
beyond07.jpg

Geek - 9.2/10

Gameplay: 80%
Story: 100%
Presentation: 96%
Value: 90%
Just think of it as a 10 - 12 hour interactive movie, so sit back, and enjoy this masterpiece for what its meant to be, and you won't be disappointed

HardwareZone - 8.5/10
Beyond: Two Souls is an immersive, entertaining adventure from start to finish.

Play UK - 7/10

Technically and graphically impressive, Beyond tells a story that never grips in quite the same way as it's predecessor. There's still nothing quite like like it, but David Cage clearly has trouble writing a concise, believable story and it shows.

TodayOnline - 10/10
With great graphics, solid gameplay and an engaging plot, Beyond is definitely a rival for Grand Theft Auto V and The Last of Us for the Game of the Year Award. If you need to buy one last game for the PlayStation 3 before heralding the arrival of the PlayStation 4 on our shores, it has to be Beyond: Two Souls

GamesMaster UK - 6/10
that the story is too jumpy to get invested in, the script and characters are mostly poor (outside of Jodie), some situations are unbelievable (even for a game partially about a psychic ghost), and interactivity is limited. On the positive side they say the best moments are when Jodie is younger (rather than the action-based parts when she's older), and that the technology behind it is strong.

Pelit - 6.8/10
Beyond: Two Souls is a seriously flawed experiment in interactive storytelling. Is there a game to be found? This reviewer is still looking.

Embargo تا دو ساعت خورده ای دیگه.

-----

آپ:

Destructoid - 5/10
Review: Beyond: Two Souls - Destructoid

Eurogamer - 6/10
Beyond: Two Souls review • Reviews • PlayStation 3 • Eurogamer.net

CVG – 6/10

Gamersyde - No Score
We reviewed Beyond Two Souls - Gamersyde

Videogamer - 4/10
Beyond: Two Souls Review - VideoGamer.com

TheSixthAxis - 6/10
Beyond: Two Souls Review

Hardcore Gamer - 4.5/5

IGN - 6/10

Gamespot - 9.0

Game Informer - 7.75/10
A Flawed Epic - Beyond: Two Souls - PlayStation 3 - www.GameInformer.com

JeuxvideoMagazine - 16/20
Beyond : Two Souls

PlayStation Universe: 9.5

Gamereactor Germany - 8

Gameswelt.de - 8.5

Polygon - 8.0
Beyond: Two Souls review: hand in hand | Polygon

Meristation 8.3/10

HardGame2.com 9/10

Vandal 8.5/10

Rev3Games - 10/10
Beyond: Two Souls REVIEW! - YouTube

Gametrailers 7.2/10
Beyond: Two Souls Review | GameTrailers

EDGE - 5/10
Beyond: Two Souls review | Edge Online

Metro - 4/10
Beyond: Two Souls review – Heavy Rain part 2 | Metro News

4players.de : 68%
Test (Wertung) zu Beyond: Two Souls (Adventure, PlayStation3) - 4Players

Gameblog.fr: 4.5/5
Gameblog Mobile

GameZone 7.5

Joystiq - 5/10

PlayStationLifeStyle - 8.5

FZ.se - 8/10
Beyond: Two Souls - Longform - FZ.se

Kotaku - no score

Playstation Official Magazine UK 8/10
http://www.officialplaystationmagazi...tion-magazine/

Eurogamer Italy 9/10
http://www.eurogamer.it/articles/201...iew-recensione

Cheat Code Central 9.2/10
http://cheatcc.com/ps3/rev/beyondtwo...l#.UlQkCVPfWkO

3DJuegos - 8.5/10
http://www.3djuegos.com/juegos/anali...ond-dos-almas/

EGM - 7.5/10
EGM Review: Beyond: Two Souls | EGMNOW

Venturebeat 88/100
http://venturebeat.com/2013/10/08/be...ouls-review/2/

NowGamer 7.5

Machinima - 8.0/10

XGN.nl – 9.5/10
Beyond: Two Souls (Recensie) - XGN

Game-Smack Ireland: 9.1/10
http://game-smack.net/?p=7008

Digital Spy - 10/10

Gaming Bolt: 8/10

آخرین ویرایش:
دادی؟
:biggrin1:

یه چیزی هست به اسم دموی قابل بازی :دی اون موقع که من اون پستو دادم اصلا بازی نیومده بود.
اتفاقا من با دموش اصلا حال نکردم،به خصوص اون اولش که مبارزه و کردن داره یادش میده.

پ.ن:بازی تروفی هم خوب میده خیلی،مثلا همون 10 دقیقه اولش 2 تا تروفی من گرفتم.

یه چیزی هست به اسم دموی قابل بازی :دی
اتفاقا من با دموش اصلا حال نکردم،به خصوص اون اولش که مبارزه و کردن داره یادش میده.

پ.ن:بازی تروفی هم خوب میده خیلی،مثلا همون 10 دقیقه اولش 2 تا تروفی من گرفتم.

تو چجوری از روی اون چیزی که "اسمش دموی قابل بازیه" تشخیص دادی که اون صحنه‌ها توی بازی اصلی وجود ندارن؟ :دی

تو چجوری از روی اون چیزی که "اسمش دموی قابل بازیه" تشخیص دادی که اون صحنه‌ها توی بازی اصلی وجود ندارن؟ :دی

من نگفتم صحنه ها وجود نداره،یه سری صحنه با گرافیک پایین گزاشته بودی من منظورم این وبد این مدل گرافیک توش نداره.
بعلاوه اینکه اون موقع اصلا بازی اومده بود که من بخوام بازی کرده باشم و شوما همچین فکری بکنی نه جان من ؟ :-/ :دی

من نگفتم صحنه ها وجود نداره،یه سری صحنه با گرافیک پایین گزاشته بودی من منظورم این وبد این مدل گرافیک توش نداره.
بعلاوه اینکه اون موقع اصلا بازی اومده بود که من بخوام بازی کرده باشم و شوما همچین فکری بکنی نه جان من ؟ :-/ :دی

من چمیدونم کی اومده بازی :دی
تو گفتی اینا حتما بد کپچر شدن و من بازی کردم و همچین چیزی ندیدم. طبیعیه که من برداشت کنم که تا آخرش بازی کردی و صحنه‌هایی با این کیفیت ندیدی :دی

من چمیدونم کی اومده بازی :دی
تو گفتی اینا حتما بد کپچر شدن و من بازی کردم و همچین چیزی ندیدم. طبیعیه که من برداشت کنم که تا آخرش بازی کردی و صحنه‌هایی با این کیفیت ندیدی :دی

خودمم همون لحظه دیدم یکم بد نوشتم ولی حسش نبود ویرایش بشه :دی

پ.ن:دفعه بعد بهتر مچ گیری کن :دی

انتظار این نمرات رو نداشتم.نمره های گیم اسپات و آی جی ان واقعا عجیبه.
مخصوصا گیم اسپات سخت گیر.

بازی رو که گرفتم 3 ساعت مداوم بازی کردم
روایت داستان هم مشکل دار نیست در واقع خواسته شده به شکل سینمایی تر روایت بشه که برهه زمانی بین اتفاقات رو روز تعیین نمی کنه و کلمات بعد و قبل مشخصشون می کنن
بازی از نظر گرافیکی هیچ رقیبی روی کنسول نداره واقعا دیوانه کنندست
گیم پلی بازی هم با بازی های هم سبک خودش متفاوته و حتی تفاوت زیادی هم با HR داره جوری که شما برای تصمیمات تاثیر گذار بازی زمان زیادی هم ندارید
موسیقی بازی خیی حرفه کار شده و
هنس زیمر یه لول بالا تر از کار کوربیل رو ارائه میده شاید اون حس غمی که تو کارای قبلی کیج و کوربیل بود تو این موزیک نیست ولی به شدت کیفیت موسیقایی بازی بالاست حتی تو بازی آوا ها و موزیک هایی میشنویم که از ساز های زهی زیاد و کانتر پوینت تو نوشتنشون استفاده شده کاری که فقط تو موزیک سازی فیلم های پر خرج هالیوودی اتفاق میوفته

در مجموع یه جمله معروفی هست که می گه اگه از مردم بپرسی چی می خوان می گن اسب های سریع تر و کسی به ماشین فک نمی کنه
منتقد ها هم تکامل رو می خوان نه نو آوری نمونه بارزش بازی های با متای بالایی که تو 6 ماه گذشته ریلیز شدن

بازی بشدت under rated شده به نظر من و کمی بی انصافی بوده در حق تیمی که این همه سر بازی زحمت کشیده در حالی که بازی هایی که هرسال ممکنه بیان و از نظر نو آوری صفر هستن متا های بالاتری دارن
در مجموع امیدوارم کیج دل سرد نشه و بخواد راه خودش رو به طریق بهتری و قدم به قدم ادامه بده !

آخرین ویرایش:
یه نکته رو هم به نظرم باید اضافه کرد. هوی رین توقعات رو خیلی بالا برد. حتی یه جورایی برای کیج هم رقابت با خودش سخت شده. امیدوارم گوشی دستش اومده باشه که انتظارات ازش خیلی خیلی بالاست

ENE3 9/10
TGH 8/10
GRYOnline 7.5/10
Gaming Nexus 6.5/10
Front Towards Gamer 6/10
All Age Gaming 6/10
EuroGamer Germany 6/10
Greenfield Reporter 5/10
The Telegraph 5/10

دوستان میدونستین ویلیام دافو 2 بار نامزد دریافت جایزه اسکار بوده، اما یکبار هم نامزد دریافت تمشک طلایی(بدترین بازیگر سال) بوده؟ خیلی برام جالب بود بدترین و بهترین رو هر دو در طول بازیگریش تجربه کرده!

و همچنین در مورد حضورش در بازی

اول قرار نبوده تو بازی باشه و قرار بوده از یک بازیگر معمولی استفاده بشه برای اون دکتره اما به خاطر ایفای خوب نقشش در فیلم جان کارتر که تماما هم بصورت موشن کپچر بازی کرده کیج تصمیم گرفته باش قرارداد ببنده.

و در مورد الن پیج

بهتون پیشنهاد میدم فیلم juno رو حتما ببینید میشه گفت بهترین فیلمی بوده که توش به عنوان بازیگر نقش اول زن بازی کرده و یکی از علتهای اصلی شهرتش بازی در این فیلم بوده و بخاطر همین فیلم نامزد اسکار و گلدن گلوب شده و به انتخاب معتبرترین مجله صنعت سینما یعنی امپایر بهترین بازیگر زن سال 2007 بوده بخاطر بازی در همین فیلم و خیلی جایزه هم گرفت و از همون موقع بود که به عنوان موج جدید ستاره های جوان هالیوود به دنیا شناخته شد اگرچه قبلا هم خیلی مورد توجه قرار گرفت بخاطر بازی در فیلم hard candy اما اون فیلم سکوی پرتابش بود.

در مورد خود بازی

این بازی در فستیوال فیلم تریبکا به نمایش در آمد با حضور دیوید کیج و الن پیج و باهاش مثل یک فیلم برخورد شد. این بازی دومین بازی بوده که باهاش در فستیوالهای فیلم مثل فیلم باهاش برخورد شده. اولین بازی که باهاش در این فستیوال مثل فیلم برخورد شد بازی LA Noire بود.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or