آخرین ویرایش:
یه ربع سر سنگ کاغذ قیچی داشتم می خندیدمخب من حدود ۴ ۵ ساعتی بازی کردم
بازی خیلی فان هست و گیم پلیش خیلی خیلی متنوع!
یعنی مثلا اولای بازی سبکش beat em up هست و بعد برای مدت طولانی میشه آرکد شوتر!!جوری که حس میکردم دارم resogun بازی میکنم
هرچی جلوتر میریم بازی به مراتب سخت تر میشه و همون حس و حال نسخه های اولیه رو میده که خیلی سخت بودن
من حس میکنم منتقدا از همین تنوع گیم پلی خوششون نیومده و نمره کم دادن بهش
حقیقتش اینه که بازی عالیه و تیم سازندش فوق العاده خلاق
نمره من به بازی 8 از ۱۰ هستش
پیشنهاد میکنم بازی رو از دست ندین
آپدیت:بازی رو تموم کردم،بازی خوبه فقط نقاط ضعفی داره مثل:
کوتاه بودن
نداشتن آنلاین کو آپ
بازی مینی گیم های خیلی زیادی داره که شاید همه خوششون نیاد
اگه امتیازات غیرمنصفانه روز اول بازی که یه سری سایت جوگیر 5,6 دادن نبودالان متای بازی نزدیک به 80 بود تقریبا همه امتیازات زیر 7 برای روز اول نقد.
اگه امتیازات غیرمنصفانه روز اول بازی که یه سری سایت جوگیر 5,6 دادن نبودالان متای بازی نزدیک به 80 بود تقریبا همه امتیازات زیر 7 برای روز اول نقد.
بازی سنتر: 6.5/10
بررسی بازی Battletoads - بازی سنتر
برام جالبه خود شما در ابتدای تاپیک میگی امتیازاتش در حد 7.5,8 میره بالا و بعدش خودتون امتیاز پایین تر میدی.بازی سنتر: 6.5/10
بررسی بازی Battletoads - بازی سنتر
درسته. داخل متن هم اشاره کردم که شروع بازی نوید یک عنوان خوبو میده. همون اول هم که بازی رو شروع شد، خودم از نمرات تعجب کردم. چون بالاخره آدم فرق یک بازی معمولی، بد یا خوبو متوجه میشه. شروع بتلتودز هم واقعا خوبه. از شوخی ها گرفته تا داستان و حتی کامبت مراحل ابتدایی، اما هر چی جلوتر میره بازی به شدت افت میکنه. اکت اخر هم که عملا به یک عنوان کنترل سفینه تبدیل میشه.برام جالبه خود شما در ابتدای تاپیک میگی امتیازاتش در حد 7.5,8 میره بالا و بعدش خودتون امتیاز پایین تر میدی.
تو نقدتون هم اشاره کردید battletoads از ابتدا هم یک عنوان پرفکت در سبک
بیت ام اپ نبوده پس چطور عنوانی که حتی در نسخه های کلاسیک خودش هم پرفکت نبوده رو میشه با یکی از محبوبترین و بهترین
سبک های همردیف خودش یعنی
street of rage مقایسه کرد بازی ای که افردا زیادی مثل خود من باهاش بزرگ شدن.
انتظاری که از بازسازی عنوان street of rage میرفت قابل قیاس با battletoads نیست اگه از اول با انتظار عنوانی در حد و اندازه های
street of rage به سراغ بازی برید قطعا براتون ناامید کننده میشه.