امتیازات و نمرات Pro Evolution Soccer 2011

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SaDrA-HhH

کاربر سایت
pes2011logo1.jpg

با سلام ،

Meristation:7.5\10

Gameblog.fr :8\10

Videogameszone.de : 8.6\10

میانگین : 83

من دیگه با شما بحث نمی کنم چون دقیقا معلومه نمی دونید چی دارید می گید!نمره ی 7 Edge یعنی بازیه خوبه ولی شاهکار نیست.ببین خیلی وقت قبل که منتقد ها درست و حسابی بودن,همه ی نمرات اینجوری.منتها بیشتر سایت ها حو گیر شدن نمرات رفت بالا ولی EDGE همون روش قبلی را ادامه داد!
باز هم LOL!الان داشتید سخت گیری GS و EDGE را مقایسه می کردید!
اصلا یه جیزی,این EDGe ابله بیشعور!همه ی مجله ها که اینطور نیستن.بجز IGN(که به طرز عجیبی یهو الان بین ایرانی های pes باز پرطرفدار شد)دیگه یه سایت پیدا کن به فیفا پایین تر داده باشه.میانگین هم که گویا هست.اصلا یه چیزی,اگر همین ign هم نمره کم می داد,شما مگه فیفا بازی می کردید؟خوب تموم شد دیگه.بحث بی فایده هست.
عجب !! پس از نظر Edge بایونتا و ماریو شاهکار هستن و 10 می گیرن . ولی MGS 4 فقط خوبه !! و 8 می گیره!! یا کیلزون 7 می گیره ! همون بهتره دیگه بحث نکنیم .
موفق باشی :)

عجب !! پس از نظر Edge بایونتا و ماریو شاهکار هستن و 10 می گیرن . ولی MGS 4 فقط خوبه !! و 8 می گیره!! یا کیلزون 7 می گیره ! همون بهتره دیگه بحث نکنیم .
دقیقا. از نظر Edgeاون بازیها شاهکار هستن که 10 گرفتن ، MGS4 هم خوبه که 8 گرفته. ولی مثلا GS میگه که MGS4 شاهکار هست و بهش 10 میده، بازی سال هم انتخابش میکنه.
شما ببین با کدومش حال میکنی. ببین کدوم با سلیقه ات جوره به اون بیشتر توجه کن

• Like
Reactions: <{ALTAIR}>
دقیقا. از نظر Edgeاون بازیها شاهکار هستن که 10 گرفتن ، MGS4 هم خوبه که 8 گرفته. ولی مثلا GS میگه که MGS4 شاهکار هست و بهش 10 میده، بازی سال هم انتخابش میکنه.
شما ببین با کدومش حال میکنی. ببین کدوم با سلیقه ات جوره به اون بیشتر توجه کن
همون دیگه !! این نظرات شاید برای امثال شما قابل قبول باشه !! ولی واسه خیلی ها جز ثابت کردن خوشحال بودن این مجله چیز دیگه ای رو نمی رسونه . چون اسم مجله Edge هست ، هر مذخرفی که به خوردتون داد، حتما نباید قبولش کنید . هر چند مهم نیست . با همین تفکرات به گیم و امتیازاتش نگاه کنید ! :)

احتیاجی به مسخره کردن این مجله معلوم الحال نیست . کاملا مشخصه در چه وضعیت خوشحالی به سر می بره . عرض کردم وقتی به بازی مثل MGS 4 که سایت های معتبری مثل IGN و 1up و Gamespot بهش امتیاز کامل می دن ، می ده 8 ! یا به کیلزون 2 می ده 7 !!! ( میانگین امتیازات کیلزون 2 ، 91 درصد شد ) و یه عالمه امتیاز های تخیلی دیگه که به بازی های مختلف داده . مشخصه در چه وضعیتی به سر می بره این مجله Happy !
عبارت LOL باید اینجا استفاده بشه!=))
شما داری معتبر ترین مجله گیم جهان رو زیر سوال میبری؟؟
LOL+ROFL=))

همون دیگه !! این نظرات شاید برای امثال شما قابل قبول باشه !! ولی واسه خیلی ها جز ثابت کردن خوشحال بودن این مجله چیز دیگه ای رو نمی رسونه . چون اسم مجله Edge هست ، هر مذخرفی که به خوردتون داد، حتما نباید قبولش کنید . هر چند مهم نیست . با همین تفکرات به گیم و امتیازاتش نگاه کنید ! :)
یک بار توی کل زندگیت نقدهای این مجله رو خوندی که الان میای در و گوهر میپاشی اینجا؟

شما چی؟ خوندی؟
الان میخواستی منو ضایع کنی کیوان جان؟:-?
بلی قبلا سعی میکردم برای بازیهای بزرگ رو بخونم ولی الان وقت این کارا رو ندارم و سرم شلوغه.:|
اینا همش از 8 دنده فلزی سرچشمه میگیره...!;))

الان میخواستی منو ضایع کنی کیوان جان؟:-?
بلی قبلا سعی میکردم برای بازیهای بزرگ رو بخونم ولی الان وقت این کارا رو ندارم و سرم شلوغه.:|
اینا همش از 8 دنده فلزی سرچشمه میگیره...!;))

نه خیر، مساله اینجاست شما داری از این مجله دفاع میکنی و ادعا میکنی طرف مقابل مجله رو نخونده در حالی که مطمئنم خودت هم نخوندی نقدهاشو پس استدلالت اینجا به هیچ دردی نمیخوره.

ضمناً میخوام بدونم این مجله Edge تو ایران از کجا میشه خرید که خیلی از عزیزان ادعا میکنن مجله رو خوب میشناسن و نقدهاش رو میخونن.

نه خیر، مساله اینجاست شما داری از این مجله دفاع میکنی و ادعا میکنی طرف مقابل مجله رو نخونده در حالی که مطمئنم خودت هم نخوندی نقدهاشو پس استدلالت اینجا به هیچ دردی نمیخوره.

ضمناً میخوام بدونم این مجله Edge تو ایران از کجا میشه خرید که خیلی از عزیزان ادعا میکنن مجله رو خوب میشناسن و نقدهاش رو میخونن.
اولا که من تا الان نه از هیچ سایتی یا مجله ای تا الان دفاع کردم یا اومدم چرت و پرت بگم که اره خوشحالن یا مثلا رشوه گرفتن و(میتونی بین تمام پستام بگردی)... کااریی که اکثر کاربرای اینجا که ادعاشون میشه بی طرفن انجام میدن.
دوما از کجا میدونی نخوندم؟ من اکثرا نقدای گیم اسپات و ign رو میخونم و اگه وقت کنم edge هم گیر میارم میخونم.
سوما مگه حتما باید مجله شو گیر اورد و خوند؟:))
-----------
مشکل اینجاست که الان چند صفحه هست دوستان گیمر 2 ساله اومدن هر چی خواستن به این این سایتا یا مجلات گفتن.به اونا هیچی گفته نمیشه ولی وقتی من میام میگم شما که هیچی از این مجله نمیدونی چیزی نگو.
خوب الان edge به mgs4 داده 8.باید 10 میداد؟ خوب چرا؟ چون سایتای دیگه بهش 10 دادن؟ این استدلاله که غلطه نه مال من.
الان اگه به قول دوستان این مجله "خوشحال" بود به عنوان بهترین مجله گیم انتخاب نمیشد.

• Like
Reactions: Dreadlord
موفق باشی :)
نمره ی 10 از edge یعنی شاهکاری که همیشه تو دنیای گیم پیدا نمی شه!یعنی بازیی که چند سال یه بار میاد!کیلزون 2 که به هیچ وجه لایق نبود.یعنی واقعا بازیی مثل Killzon 2 هر چند سال یه بار میاد؟بازیی که رو دستش تو این نسل هم هست...
MGS4 هم بازیه خیلی خوبی بود,اما باز هم در حد شاهکار نبود.هر چند شاید می تونست مثلا 9 بده بهش.ولی لایق 10 نبود.حتی خیلی ها عقیده دارن MGS 4 بهترین بازی تو سری mgs هم نبوده.پس نمی شه گفت لایق همچین رتبه ای بوده.
ماریو نماد گیمه,ماریو چیزیه که هر وقت بیاد تکرار نشدنیه.
درواقع به نظر من شاید edge می تونست به mgs 4 8.5 یا 9 بده.اما چیزی که معلومه نمراتش حداقل خیلی آدم حسابی تر از ign هست.کاری به مقایسه فیفا 11 و pes ندارم,گیریم pes 11 بهتر(که تنها سایتی که اینو گفته ign بوده)اما ign در یک اقدام خونه خراب کن به فیفا 11 پایین تر از فیفا 10 داده!که واقعا من نمی فهمم چرا.
راستی صفحه ی پیش گفتی سایت سختگیر تر از GS نیست.محض اطلاع این سایت به فیفا 9 داده.فکر کنم طبق نظرات جناب عالی فیفا الان باید خیلی خیلی شاخ باشه!

این همه خود را به در و دیوار کوبوندن برای چیه؟:دی شما خیلی راحت میتونی از کنار این مجله بگذری و بهش توجه نکنی. به همین راحتی:دی دیگه این همه حرص و جوش نداره!
درواقع به نظر من شاید edge می تونست به mgs 4 8.5 یا 9 بده
Edge نمره خورده مثل 8.5 نداره. یا 8 میده، یا 9 .

بیخیال بابا مهم این بود که IGN به PES 9/10 داد و به فیفا 8.5/10 :d

خیلی از سایت ها خوشحال میزنن مثلا همین سایت ملعون VideoGamer اومده نقد FIFA 11 و PES 11 رو داده یک نفر نوشته..!!! خوب معلومه چی از این نقد در میاد دیگه..! طرف هم فقط کافیه فن یکی از بازیها باشه..

MGS4 هم بازیه خیلی خوبی بود,اما باز هم در حد شاهکار نبود.
اینجا دو تا سوال مطرحه :
1. شما آیا این بازی رو تست کردی که تاپیک داره منور میشه با این جملات ؟
و 2.چند بازی شاهکار نام ببرین ...
مُتُشَکرّم...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or