عجب !! پس از نظر Edge بایونتا و ماریو شاهکار هستن و 10 می گیرن . ولی MGS 4 فقط خوبه !! و 8 می گیره!! یا کیلزون 7 می گیره ! همون بهتره دیگه بحث نکنیم .من دیگه با شما بحث نمی کنم چون دقیقا معلومه نمی دونید چی دارید می گید!نمره ی 7 Edge یعنی بازیه خوبه ولی شاهکار نیست.ببین خیلی وقت قبل که منتقد ها درست و حسابی بودن,همه ی نمرات اینجوری.منتها بیشتر سایت ها حو گیر شدن نمرات رفت بالا ولی EDGE همون روش قبلی را ادامه داد!
باز هم LOL!الان داشتید سخت گیری GS و EDGE را مقایسه می کردید!
اصلا یه جیزی,این EDGe ابله بیشعور!همه ی مجله ها که اینطور نیستن.بجز IGN(که به طرز عجیبی یهو الان بین ایرانی های pes باز پرطرفدار شد)دیگه یه سایت پیدا کن به فیفا پایین تر داده باشه.میانگین هم که گویا هست.اصلا یه چیزی,اگر همین ign هم نمره کم می داد,شما مگه فیفا بازی می کردید؟خوب تموم شد دیگه.بحث بی فایده هست.
دقیقا. از نظر Edgeاون بازیها شاهکار هستن که 10 گرفتن ، MGS4 هم خوبه که 8 گرفته. ولی مثلا GS میگه که MGS4 شاهکار هست و بهش 10 میده، بازی سال هم انتخابش میکنه.عجب !! پس از نظر Edge بایونتا و ماریو شاهکار هستن و 10 می گیرن . ولی MGS 4 فقط خوبه !! و 8 می گیره!! یا کیلزون 7 می گیره ! همون بهتره دیگه بحث نکنیم .
همون دیگه !! این نظرات شاید برای امثال شما قابل قبول باشه !! ولی واسه خیلی ها جز ثابت کردن خوشحال بودن این مجله چیز دیگه ای رو نمی رسونه . چون اسم مجله Edge هست ، هر مذخرفی که به خوردتون داد، حتما نباید قبولش کنید . هر چند مهم نیست . با همین تفکرات به گیم و امتیازاتش نگاه کنید !دقیقا. از نظر Edgeاون بازیها شاهکار هستن که 10 گرفتن ، MGS4 هم خوبه که 8 گرفته. ولی مثلا GS میگه که MGS4 شاهکار هست و بهش 10 میده، بازی سال هم انتخابش میکنه.
شما ببین با کدومش حال میکنی. ببین کدوم با سلیقه ات جوره به اون بیشتر توجه کن
عبارت LOL باید اینجا استفاده بشه!احتیاجی به مسخره کردن این مجله معلوم الحال نیست . کاملا مشخصه در چه وضعیت خوشحالی به سر می بره . عرض کردم وقتی به بازی مثل MGS 4 که سایت های معتبری مثل IGN و 1up و Gamespot بهش امتیاز کامل می دن ، می ده 8 ! یا به کیلزون 2 می ده 7 !!! ( میانگین امتیازات کیلزون 2 ، 91 درصد شد ) و یه عالمه امتیاز های تخیلی دیگه که به بازی های مختلف داده . مشخصه در چه وضعیتی به سر می بره این مجله Happy !
یک بار توی کل زندگیت نقدهای این مجله رو خوندی که الان میای در و گوهر میپاشی اینجا؟همون دیگه !! این نظرات شاید برای امثال شما قابل قبول باشه !! ولی واسه خیلی ها جز ثابت کردن خوشحال بودن این مجله چیز دیگه ای رو نمی رسونه . چون اسم مجله Edge هست ، هر مذخرفی که به خوردتون داد، حتما نباید قبولش کنید . هر چند مهم نیست . با همین تفکرات به گیم و امتیازاتش نگاه کنید !![]()
یک بار توی کل زندگیت نقدهای این مجله رو خوندی که الان میای در و گوهر میپاشی اینجا؟
الان میخواستی منو ضایع کنی کیوان جان؟شما چی؟ خوندی؟
الان میخواستی منو ضایع کنی کیوان جان؟
بلی قبلا سعی میکردم برای بازیهای بزرگ رو بخونم ولی الان وقت این کارا رو ندارم و سرم شلوغه.
اینا همش از 8 دنده فلزی سرچشمه میگیره...!
اولا که من تا الان نه از هیچ سایتی یا مجله ای تا الان دفاع کردم یا اومدم چرت و پرت بگم که اره خوشحالن یا مثلا رشوه گرفتن و(میتونی بین تمام پستام بگردی)... کااریی که اکثر کاربرای اینجا که ادعاشون میشه بی طرفن انجام میدن.نه خیر، مساله اینجاست شما داری از این مجله دفاع میکنی و ادعا میکنی طرف مقابل مجله رو نخونده در حالی که مطمئنم خودت هم نخوندی نقدهاشو پس استدلالت اینجا به هیچ دردی نمیخوره.
ضمناً میخوام بدونم این مجله Edge تو ایران از کجا میشه خرید که خیلی از عزیزان ادعا میکنن مجله رو خوب میشناسن و نقدهاش رو میخونن.
نمره ی 10 از edge یعنی شاهکاری که همیشه تو دنیای گیم پیدا نمی شه!یعنی بازیی که چند سال یه بار میاد!کیلزون 2 که به هیچ وجه لایق نبود.یعنی واقعا بازیی مثل Killzon 2 هر چند سال یه بار میاد؟بازیی که رو دستش تو این نسل هم هست...عجب !! پس از نظر Edge بایونتا و ماریو شاهکار هستن و 10 می گیرن . ولی MGS 4 فقط خوبه !! و 8 می گیره!! یا کیلزون 7 می گیره ! همون بهتره دیگه بحث نکنیم .
موفق باشی![]()
این همه خود را به در و دیوار کوبوندن برای چیه؟همون دیگه !! این نظرات شاید برای امثال شما قابل قبول باشه !! ولی واسه خیلی ها جز ثابت کردن خوشحال بودن این مجله چیز دیگه ای رو نمی رسونه . چون اسم مجله Edge هست ، هر مذخرفی که به خوردتون داد، حتما نباید قبولش کنید . هر چند مهم نیست . با همین تفکرات به گیم و امتیازاتش نگاه کنید !![]()
Edge نمره خورده مثل 8.5 نداره. یا 8 میده، یا 9 .درواقع به نظر من شاید edge می تونست به mgs 4 8.5 یا 9 بده
اونوقت شما بازی رو انجام دادی به این نتیجه رسیدی؟MGS4 هم بازیه خیلی خوبی بود,اما باز هم در حد شاهکار نبود.