برای شما معتبر نیست.این مجله معتبر !! به mgs 4 هم داد 8![]()
IGN به pes بیشتر از فیفا نمره داد . بسی خرسند گشتیم![]()
نه بابا به اون 7.9 داده بود.ign اگه اشتباه نکنم به 2010 هم 9 داده بود که افتضاحی بیش نبود
الان داری edge را مسخره می کنی؟خیلی جالبه دوستان الان که به نفعشون می گن iGN بهترینه.بنده خدا خنده نداره,این مجله ه داری مسخره اش می کنی جز مجلات معتبر و الته سخت گیره.این مجله معتبر !! به mgs 4 هم داد 8![]()
IGN به pes بیشتر از فیفا نمره داد . بسی خرسند گشتیم![]()
احتیاجی به مسخره کردن این مجله معلوم الحال نیست . کاملا مشخصه در چه وضعیت خوشحالی به سر می بره . عرض کردم وقتی به بازی مثل MGS 4 که سایت های معتبری مثل IGN و 1up و Gamespot بهش امتیاز کامل می دن ، می ده 8 ! یا به کیلزون 2 می ده 7 !!! ( میانگین امتیازات کیلزون 2 ، 91 درصد شد ) و یه عالمه امتیاز های تخیلی دیگه که به بازی های مختلف داده . مشخصه در چه وضعیتی به سر می بره این مجله Happy !الان داری edge را مسخره می کنی؟خیلی جالبه دوستان الان که به نفعشون می گن iGN بهترینه.بنده خدا خنده نداره,این مجله ه داری مسخره اش می کنی جز مجلات معتبر و الته سخت گیره.
لطفا به تعداد نقدها ها هم نگاه کن فیفا 22 نقد و 10 نقد از pesبس جالب هستش که دوستان PES فن میانگین امتیازات رو بیخیال شدن اومدن چسبیدن به تک امتیاز IGN ! خوبه بلاخره یک سایت PES رو برتر از فیفا دونست ، البته خوشبختانه اختلاف 2-2.5 نمره ای نیست ! صرفا برا اونایی که هیتلر شکن در دسترس ندارن ... :
![]()
![]()
به تعداد نقدها توجه بشه ، 10 در مقابل 22 ... ! :d
OMG!LOL در حد بوندس لیگادوستان خواستن امضاااااااکنند این پست را!همین مونده بود edge معلوم الحال بشه.احتیاجی به مسخره کردن این مجله معلوم الحال نیست . کاملا مشخصه در چه وضعیت خوشحالی به سر می بره . عرض کردم وقتی به بازی مثل MGS 4 که سایت های معتبری مثل IGN و 1up و Gamespot بهش امتیاز کامل می دن ، می ده 8 ! یا به کیلزون 2 می ده 7 !!! ( میانگین امتیازات کیلزون 2 ، 91 درصد شد ) و یه عالمه امتیاز های تخیلی دیگه که به بازی های مختلف داده . مشخصه در چه وضعیتی به سر می بره این مجله Happy !
دوستمون پربیراه نمیگه ... Edge شیرین میزنه کلا" ... تعادل روحی ندارن!OMG!LOL در حد بوندس لیگادوستان خواستن امضاااااااکنند این پست را!همین مونده بود edge معلوم الحال بشه.
اگر گیم اسپات 9 از 10 داده بود لابد اون معتبر ترین سایت میشد؟!!به نظر من معتبرترین سایت برای امتیازدهی IGN هستش
gamespot که همیشه بازیها رو قربانی میکنه!
اینو راست میگی.اگر گیم اسپات 9 از 10 داده بود لابد اون معتبر ترین سایت میشد؟!!
بله . نمی دونم به چیه پی ای اس باید نازید :dign اگه اشتباه نکنم به 2010 هم 9 داده بود که افتضاحی بیش نبود
خوب نظر شما متینه ولی برعکس ما هرکسی رو دیدیم خوش اومده . به نظرم سرعت بازی کم شده بهتر شده ولی سرعتش حداقل 2 برابر پی ای اس هستش . می خوای گرافیک کرایسیس بذارن ؟فیفا امثل به نظر من بدتر از سال قبل بود سیستم پنالتی زدن و سرعت بازی بدتر شده گرافیک فقط کمی بهتر شده ...از خیلی از دوستام که رفتن فیفا خریدم سوال کردم تعداد کمی راضی بودن بقیه بیشتر انتظار داشتن...
همینه :d . جالبه واقعا .اگر گیم اسپات 9 از 10 داده بود لابد اون معتبر ترین سایت میشد؟!!
اتفاقا به نظر من امتیازاتش به جا و خوب بوده KZ2 که 8 هم زیادیش بود با کنترل مسخره و رواعصابش به شخصه R2 رو خیلی سرتر از KZ2 میدونم(از لحاظ گیم پلی)احتیاجی به مسخره کردن این مجله معلوم الحال نیست . کاملا مشخصه در چه وضعیت خوشحالی به سر می بره . عرض کردم وقتی به بازی مثل MGS 4 که سایت های معتبری مثل IGN و 1up و Gamespot بهش امتیاز کامل می دن ، می ده 8 ! یا به کیلزون 2 می ده 7 !!! ( میانگین امتیازات کیلزون 2 ، 91 درصد شد ) و یه عالمه امتیاز های تخیلی دیگه که به بازی های مختلف داده . مشخصه در چه وضعیتی به سر می بره این مجله Happy !