امتیازات و نمرات Pro Evolution Soccer 2011

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SaDrA-HhH

کاربر سایت
pes2011logo1.jpg

با سلام ،

Meristation:7.5\10

Gameblog.fr :8\10

Videogameszone.de : 8.6\10

میانگین : 83

بس جالب هستش که دوستان PES فن میانگین امتیازات رو بیخیال شدن اومدن چسبیدن به تک امتیاز IGN ! خوبه بلاخره یک سایت PES رو برتر از فیفا دونست ، البته خوشبختانه اختلاف 2-2.5 نمره ای نیست ! صرفا برا اونایی که هیتلر شکن در دسترس ندارن ... :
nsae1lo0ssqaud5or79k.jpg

yqi13jpjgblklpc6vfav.jpg

به تعداد نقدها توجه بشه ، 10 در مقابل 22 ... ! :d

این مجله معتبر !! به mgs 4 هم داد 8 :))

IGN به pes بیشتر از فیفا نمره داد . بسی خرسند گشتیم :>
الان داری edge را مسخره می کنی؟خیلی جالبه دوستان الان که به نفعشون می گن iGN بهترینه.بنده خدا خنده نداره,این مجله ه داری مسخره اش می کنی جز مجلات معتبر و الته سخت گیره.

الان داری edge را مسخره می کنی؟خیلی جالبه دوستان الان که به نفعشون می گن iGN بهترینه.بنده خدا خنده نداره,این مجله ه داری مسخره اش می کنی جز مجلات معتبر و الته سخت گیره.
احتیاجی به مسخره کردن این مجله معلوم الحال نیست . کاملا مشخصه در چه وضعیت خوشحالی به سر می بره . عرض کردم وقتی به بازی مثل MGS 4 که سایت های معتبری مثل IGN و 1up و Gamespot بهش امتیاز کامل می دن ، می ده 8 ! یا به کیلزون 2 می ده 7 !!! ( میانگین امتیازات کیلزون 2 ، 91 درصد شد ) و یه عالمه امتیاز های تخیلی دیگه که به بازی های مختلف داده . مشخصه در چه وضعیتی به سر می بره این مجله Happy !

بس جالب هستش که دوستان PES فن میانگین امتیازات رو بیخیال شدن اومدن چسبیدن به تک امتیاز IGN ! خوبه بلاخره یک سایت PES رو برتر از فیفا دونست ، البته خوشبختانه اختلاف 2-2.5 نمره ای نیست ! صرفا برا اونایی که هیتلر شکن در دسترس ندارن ... :
nsae1lo0ssqaud5or79k.jpg

yqi13jpjgblklpc6vfav.jpg

به تعداد نقدها توجه بشه ، 10 در مقابل 22 ... ! :d
لطفا به تعداد نقدها ها هم نگاه کن فیفا 22 نقد و 10 نقد از pes

احتیاجی به مسخره کردن این مجله معلوم الحال نیست . کاملا مشخصه در چه وضعیت خوشحالی به سر می بره . عرض کردم وقتی به بازی مثل MGS 4 که سایت های معتبری مثل IGN و 1up و Gamespot بهش امتیاز کامل می دن ، می ده 8 ! یا به کیلزون 2 می ده 7 !!! ( میانگین امتیازات کیلزون 2 ، 91 درصد شد ) و یه عالمه امتیاز های تخیلی دیگه که به بازی های مختلف داده . مشخصه در چه وضعیتی به سر می بره این مجله Happy !
OMG!LOL در حد بوندس لیگادوستان خواستن امضاااااااکنند این پست را!همین مونده بود edge معلوم الحال بشه.

فیفا امثل به نظر من بدتر از سال قبل بود سیستم پنالتی زدن و سرعت بازی بدتر شده گرافیک فقط کمی بهتر شده ...از خیلی از دوستام که رفتن فیفا خریدم سوال کردم تعداد کمی راضی بودن بقیه بیشتر انتظار داشتن...

اگر گیم اسپات 9 از 10 داده بود لابد اون معتبر ترین سایت میشد؟!!
اینو راست میگی.
IGN بعضی وقتها خیلی بیخودی نمره میده. در کل بنظر من درسته IGN سایت معتبری هست ولی بهتره به GameSpot هم یه توجهی بکنید، چون GS توی نقدهاش خیلی سختگیرانه تر برخورد میکنه تا IGN.

ign اگه اشتباه نکنم به 2010 هم 9 داده بود که افتضاحی بیش نبود
بله . نمی دونم به چیه پی ای اس باید نازید :d

فیفا امثل به نظر من بدتر از سال قبل بود سیستم پنالتی زدن و سرعت بازی بدتر شده گرافیک فقط کمی بهتر شده ...از خیلی از دوستام که رفتن فیفا خریدم سوال کردم تعداد کمی راضی بودن بقیه بیشتر انتظار داشتن...
خوب نظر شما متینه ولی برعکس ما هرکسی رو دیدیم خوش اومده . به نظرم سرعت بازی کم شده بهتر شده ولی سرعتش حداقل 2 برابر پی ای اس هستش . می خوای گرافیک کرایسیس بذارن ؟

اگر گیم اسپات 9 از 10 داده بود لابد اون معتبر ترین سایت میشد؟!!
همینه :d . جالبه واقعا .

اتفاقا به نظر من امتیازاتش به جا و خوب بوده KZ2 که 8 هم زیادیش بود با کنترل مسخره و رواعصابش به شخصه R2 رو خیلی سرتر از KZ2 میدونم(از لحاظ گیم پلی)

Edge را یه سری از دوستان نمی شناسن,لطف کنن درباره اش نظر ندن.همه می دونن سیستم امتیازاتش چه جوریه.
من می گم یه چیزی,الان ن های pes می گن IGN بهترین سایت دنیاست و نمی دونم edge معلوم الحال هستو....من می گم یه کاری کنیم,برای اینکه این مشکل پیش نیاد فقط به میانگین نگاه کنیم.چون تا جایی که می دونم فقط IGN به pes بیشتر داده.

یک سوال واسم پیش اومده ...

اینجا همه EDGE میخونن که انقدر خوب میشناسنش ؟ بگید از کجا میگیرید ما هم بگیریم کمی باهاش آشنا بشیم !:)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or