امتیازات و نقدهای Move

Hosein M

کاربر سایت
با سلام...

playstation-move-editor-impressions-20100315013557452-000.jpg

سایت IGN در اقدامی جالب ضمن نقد کردن MOVE چند بازی اون رو هم که همزمان با انتشار این کنتلر عرضه شدن رو نقد کرد
امتیازات از این قراره:
The PlayStation Move Hardware :8.5

Sports Champions :7.5

EyePet :8.0

Kung Fu Rider ;3.5

Racquet Sports ;4.5

اپدیت:

Tumble :3.5

آخرین ویرایش:
پس Navigation به چه دردی میخوره وقتی نمیشه ازش تو بعضی از بازی ها استفاده کرد؟
اصلا کاراییش چی هست؟:d
Navigation وضیفه کنترل به وسیله آنالوگ و دکمه رو به عهده داره و خود Move که همون وسیله اصلی است توسط PS Eye ردیابی میشه.

اگه منظور دوستان اینه که موو بیشتر میفروشه یا کینکت ، خوب احتمال اینکه کینکت بیشتر بفروشه بیشتره ...
اما مگه هرچی بیشتر فروش کنه یعنی اون بهتره ؟!؟!؟!؟!؟
LOL!

نگران نباش ما که به شدت منتظر هستیم ببینم مایکروسافت چی برامون ترتیب داده. نقد و اینا همش باد هوا هست، من خیلی منتظر هستم ببینم گیمرها از کدوم وسیله بیشتر استقبال میکنن و در آینده کدوم موفق تره.

آفرين مثال بارز: Toy story 3 :دی MAFIA 2.K&L2 که با امتيازای متوسط فروش زياد دارن!

دوستان نمي دونم کسي گفته اين رو يا نه ولي در هر صورت لازم نيست حتما کنترلر Navigation‌ رو بخريد مي تونيد از خود کنترلر اصلي PS3 هم به جاي استفاده کنيد. يه دست Move يه دست هم DS3 :d

دوستان نمي دونم کسي گفته اين رو يا نه ولي در هر صورت لازم نيست حتما کنترلر Navigation‌ رو بخريد مي تونيد از خود کنترلر اصلي PS3 هم به جاي استفاده کنيد. يه دست Move يه دست هم DS3 :d
آره من همچین چیزی رو دیده بودم و به نظرم خیلی راحت نیست به همین خاطر بهتره 29.99 دلار بدیم و اون Sub-controller رو بخریم.

سنسور حرکتی در Navigation وجود نداره

دوست من از چیزی که اطلاعات نداری دلیل نمیشه نفیش کنی من ویدیوش رو دارم اما حجمش زیاده برای آپ کردن حدود 400MB هستش مال GDC بوده .

اما برای راحتی حتی تو مقاله که در بخش PS3 همین سایت مقاله آرش جان هستش .
لینک

هنوز مشخص نیست که Sub-Controller چه کارایی هایی خواهد داشت ولی در امتحان های اولیه مشخص شده که توانایی های محدودی در شبیه سازی حرکت داره.

همین گزینه مشخص میکنه که سنسور داره که داره به صورت محدود حرکت رو شبیه سازی میکنه ویدیو ی هم که من ازش دارم طرف داره اون بازی شمشیر بازی رو بازی میکنه و از Navigation برای کنترل سپرش استفاده میکنه و با چپ و راست کردنش سپر رو جابه جا میکنه که احتیاجی به دوتا MOVE نبود در این ویدیو که من دیدم در این بازی.

دوست من از چیزی که اطلاعات نداری دلیل نمیشه نفیش کنی من ویدیوش رو دارم اما حجمش زیاده برای آپ کردن حدود 400MB هستش مال GDC بوده .

اما برای راحتی حتی تو مقاله که در بخش PS3 همین سایت مقاله آرش جان هستش .
لینک

هنوز مشخص نیست که Sub-Controller چه کارایی هایی خواهد داشت ولی در امتحان های اولیه مشخص شده که توانایی های محدودی در شبیه سازی حرکت داره.

همین گزینه مشخص میکنه که سنسور داره که داره به صورت محدود حرکت رو شبیه سازی میکنه ویدیو ی هم که من ازش دارم طرف داره اون بازی شمشیر بازی رو بازی میکنه و از Navigation برای کنترل سپرش استفاده میکنه و با چپ و راست کردنش سپر رو جابه جا میکنه که احتیاجی به دوتا MOVE نبود در این ویدیو که من دیدم در این بازی.
این لینکی که شما گذاشتید برای مارچ هست ولی لینک زیر برای جون هست.
DualShock can be used in lieu of Navigation Controller

از این لینک هم که برای امروزه نقل قول می کنم....

Mind you, if you've already got a DualShock 3 lying around, there's no reason to drop $30 on one of these sticks -- it can be can be used interchangeably -- but comparatively-speaking the joystick here is a good bit more convenient
.

و این عکس که دیگه همه چیو ثابت می کنه...

http://www.engadget.com/photos/ps-move-navigation-controller-and-eye-unboxing-and-hands-on/#3315968

لطفا اطلاعاتتون رو آپدیت کنید...

والا فکر نمیکنم زیاد توفیری بکنه این 2 تا کلمه ... :|
نگا به این جمله بنداز :

Wii موفقه اما از کنسول های HD بهتر نیست !

کلاس ادبیات نیست که
این 2 تا قضیه واقعا باهم فرق میکنه ... چرا وقتی مثلا کینکت بهتر باشه ملت برن موو بخرن ؟! یا بر عکس...
وقتی هم ملت برن یه وسیله رو بخرن موفق تر میشه ... پس میرسیم به همون فرض اولیه که چون X بهتر بوده موفق تر هم عمل کرده ...
خب چطور wii که بهتر از کنسول های HD نیست انقد فروش می کنه اما کنسول های HD انقد فروش نمی کنن ؟!
بستگی به هدف تولید کالا داره ! اگه کینکت یا move به زور بازیهای کژوال از همدیگه بهتر باشن پسیژی برا قشر هاردکور ارزش ندارن ! برا همین موفق لقب میگیرن اما بهتر نمیشن :دی!

آخرین ویرایش:
نگا به این جمله بنداز :

Wii موفقه اما از کنسول های HD بهتر نیست !
کلاس ادبیات نیست که :دی
این 2 تا قضیه واقعا باهم فرق میکنه ... چرا وقتی مثلا کینکت بهتر باشه ملت برن موو بخرن ؟! یا بر عکس...
وقتی هم ملت برن یه وسیله رو بخرن موفق تر میشه ... پس میرسیم به همون فرض اولیه که چون X بهتر بوده موفق تر هم عمل کرده ...

این لینکی که شما گذاشتید برای مارچ هست ولی لینک زیر برای جون هست.
DualShock can be used in lieu of Navigation Controller

از این لینک هم که برای امروزه نقل قول می کنم....

.

و این عکس که دیگه همه چیو ثابت می کنه...

http://www.engadget.com/photos/ps-move-navigation-controller-and-eye-unboxing-and-hands-on/#3315968

لطفا اطلاعاتتون رو آپدیت کنید...

عزیز حال شما خوبه :-/

تمام این لینک های که دادی داره میگه شما میتونی به جای Navigation یا همون SUB-CONTROLLER میتوی از درسته خود PS3 استفاده کنی نگته که سنسور حرکتی درونش نداره در Navigation .

شما در مقابل پست من گفتی Navigation سنسور نداره من هم ویدیو ش رو دارم بعدشم که تو مقاله همین سایت هستش که سنسور حرکتی داره Navigation بعد شما برای من لینک میدی که میشه از دسته PS3 به جالی Navigation استفاده کرد .=))

عزیز این عکس داره میگه اطلاعات این جوری اطلاعات ارسال میشه اما درون خود Navigation
سنسور داره وقتی شما در مقالب PS eye حرکت انجام میدین دست شما رو تشخیص میده وقتی که سنسور ها هم حرکت رو ارسال میکنه PS eye هم حرکت دست شما رو میگیره که این جوری یه دقتی بهش میده لطفا شما بیشتر راجب کلی این وصیله تحقیق کنید بهتره .

سنسورش مثل دسته PS3 میمونه تکنولوژی sixaxis .

که میشه دست شما رو PS EYE میگیره و اون هم مثل دسته ps3 سنسورش عمل میکنه که ترکیبش میتونه اون عمل رو انجام بده اما نه به دقت 2 تا MOVE لطفا شما بیشتر تحقیق کن .

خب چطور wii که بهتر از کنسول های HD نیست انقد فروش می کنه اما کنسول های HD انقد فروش نمی کنن ؟!
بستگی به هدف تولید کالا داره ! اگه کینکت یا move به زور بازیهای کژوال از همدیگه بهتر باشن پسیژی برا قشر هاردکور ارزش ندارن ! برا همین موفق لقب میگیرن اما بهتر نمیشن :biggrin1:!
فکر کنم خودت جواب خودت رو دادی!:دی
WII بیشتر میفروشه ، چون کاژوال جماعت بیشترن ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or