امتیازات و نقدهای Move

Hosein M

کاربر سایت
با سلام...

playstation-move-editor-impressions-20100315013557452-000.jpg

سایت IGN در اقدامی جالب ضمن نقد کردن MOVE چند بازی اون رو هم که همزمان با انتشار این کنتلر عرضه شدن رو نقد کرد
امتیازات از این قراره:
The PlayStation Move Hardware :8.5

Sports Champions :7.5

EyePet :8.0

Kung Fu Rider ;3.5

Racquet Sports ;4.5

اپدیت:

Tumble :3.5

آخرین ویرایش:
دوستان من یه سوال دارم توی پک move هر سه تا کنترلر هست؟

منظورم اینه که دو تا از اونایی که کلش آبیه و یکی از اون یکی هست یا باید هر کدوم رو جدا بخریم؟

اینجا هارو نگاه کنید. خیلی مسخره ست جدا جدا میفروشن.

http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=move&x=0&y=0

http://www.amazon.com/PlayStation-Move-Navigation-Controller-3/dp/B002I0K6X6/ref=pd_sim_vg_2

من واقعیت رو گفتم.شما به خاطر کنسول محبوبتون حتی جملات رو هم سانسور میکنید. این move هم ظرفیت بهترین شدن رو داره ولی نه تا وقتی که هنوز کینکت عرضه نشده!
اگر از هر جایی پولی تو جیب ما رفت مخلصش هم هستیم ! من هیچ چیزی رو سانسور نکردم اگه BOLD کردن سانسوره که هیچی !
-----------------

منظورم اینه که دو تا از اونایی که کلش آبیه و یکی از اون یکی هست یا باید هر کدوم رو جدا بخریم؟
نه باید جدا بخرین ! توی اون پک یه دونه از اون کنترلرها هست که بالاش توپ داره:biggrin1: یه PS EYE و یه دیسک بازی

آخرین ویرایش:
البته کاملاً معلومه شما الان چه حال و روزی داری!

ربطی به فن کولر بودن هم نداره همه اينايی که امتياز دادن پشت در های بسته Kinect رو هم کاملاً تجربه اش رو داشتن و وقتی مينويسن: best motion controller يعنی از روی معده حرف نميزنن!
وقتی جمله ای رو در خطاب کس دیگری مینویسی یا نامش رو ذکر کن یا پستشو نقل قول کن در غیر اینصورت ممکنه به بعضی افراد دیگه بربخوره!
در ضمن دوست عزیز خوبه فقط همون یه تیکه رو از کل جمله برداشتید و ازش نتیجه گرفتید که Move بهترین موشن کنترلره در صورتی که اگه کل جمله رو ترجمه کنید ، میفهمید منظورش اینه که Move پتانسیل بهترین شدن رو داره اما بهترین نیست(البته اینم نگفته چرا؟ چون که هنوز نقدی بر Kinect ننوشته!):
At the end of the day, the PlayStation Move has the potential to be the best motion control system on the current crop of consoles
بهترین روش خریدش روشی که من میخوام بخرم اگه PS eye نداری یه باندل ش رو بگیر که 99$ هستش که توش یه بازی هستش یه PS eye و یه MOVE اصلی بعدش کنارش یه دونه Navigation میگیری که 30$ اگه خواستی که من میخوام بگیرم یه دونه MOVE اضافه هستش که انم 50$ هستش که میخوام بگیرم کلا 180$ برام آب میخره .

اگه بتونم باندل RE5 ش رو بگیرم خیلی خدا میشه یا SPORT CHAMPION .
توضیحاتت خیلی خوب بود ، الان دیگه همه فهمیدیم شما چی میخواید بخرید;)

از یه جمله چرا اینقدر تحلیل به وجود می آورید!!!!
این طرف ګفته در حال حاضر بهترین موشن move هست!!!
از یه جمله یه تحلیل کردم ، خیلی واضحه.
در ضمن وقتی که Kinect نقد نشده پس چطوری میتونن بگن Move بهترین موشن هست؟! هیچکدومشون هم که هنوز منتشر نشدن ، پس شاید نظر نویسنده بعد از دسترسی و بازی کردن با کینکت تغییر کنه!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: FIFA08
خیلی مسخره ست با این حساب یه 200 تومنی باید پای دوتا از اون توپیا و یه رونه از اون یکیا بدیم.

عزیز شما با 100$ میتونی باهاش بازی کنی اجباری نیست بقیش فقط برای احساس بهتری داشتن تو بازی ها هستش که بتونی از 2 تا MOVE اصلی استفاده کنی برای شمشیر زنی یا مشت زنی حتی یه جا رو دیدم یه Navigation دستش بود یکی هم MOVE که داشت همون بازی فایتینگ رو بازی میکرد .

برای این که خود Navigation درونش سنسور داره و مثل خود MOVE تشخیص مکان و حرکت رو میده اما متفاوت .

اینجا هارو نگاه کنید. خیلی مسخره ست جدا جدا میفروشن.

http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=move&x=0&y=0

http://www.amazon.com/PlayStation-Move-Navigation-Controller-3/dp/B002I0K6X6/ref=pd_sim_vg_2

بهترین روش خریدش روشی که من میخوام بخرم اگه PS eye نداری یه باندل ش رو بگیر که 99$ هستش که توش یه بازی هستش یه PS eye و یه MOVE اصلی بعدش کنارش یه دونه Navigation میگیری که 30$ اگه خواستی که من میخوام بگیرم یه دونه MOVE اضافه هستش که انم 50$ هستش که میخوام بگیرم کلا 180$ برام آب میخره .

اگه بتونم باندل RE5 ش رو بگیرم خیلی خدا میشه یا SPORT CHAMPION .

بعدشم 4 ماه بعدشم که ... میاد که اون رو بگیریم فقط نگفتم اسمش رو که دعوا راه نیفته .:d

اگه سونی و ماکروسافت موشن معرفی نکرده بودن من تا الان WII م به دستم رسیده بود و پسش نمیدادم چقدر پسرخالم رو گزاشتم سر کار رفت خرید رفت پس داد و... . حالا دوباره باید بفرستمش فکر کنم این دفعه فوشم بده LOL .

آخرین ویرایش:
وقتی جمله ای رو در خطاب کس دیگری مینویسی یا نامش رو ذکر کن یا پستشو نقل قول کن در غیر اینصورت ممکنه به بعضی افراد دیگه بربخوره!
در ضمن دوست عزیز خوبه فقط همون یه تیکه رو از کل جمله برداشتید و ازش نتیجه گرفتید که Move بهترین موشن کنترلره در صورتی که اگه کل جمله رو ترجمه کنید ، میفهمید منظورش اینه که Move پتانسیل بهترین شدن رو داره اما بهترین نیست(البته اینم نگفته چرا؟ چون که هنوز نقدی بر Kinect ننوشته!):
یعنی منظور این
At the end of the day, the PlayStation Move has the potential to be the best motion control system on the current crop of consoles]
یعنی این
میفهمید منظورش اینه که Move پتانسیل بهترین شدن رو داره اما بهترین نیست(البته اینم نگفته چرا؟ چون که هنوز نقدی بر Kinect ننوشته!)
از یه جمله چرا اینقدر تحلیل به وجود می آورید!!!!
این طرف ګفته در حال حاضر بهترین موشن move هست!!!
حالا این همه تحلیل دیګه واسه چیه؟؟؟
شاید اصلا خود نویسنده ign هم اینقدر به این جمله توجه نکرده باشه!!!

خیلی مسخره ست با این حساب یه 200 تومنی باید پای دوتا از اون توپیا و یه رونه از اون یکیا بدیم.
اگه اشتباه نکنم توی 30 و خورده ای بازی معرفی شده (بازیهای اختصاصی Move و بازیهای معمولی که ساپورتش میکنن) فقط یدونه بازی Fighting هست که دو تا توپ میخواد ! یعنی توپ اضافه چیز اجباری ای نیست !

اگه اشتباه نکنم توی 30 و خورده ای بازی معرفی شده (بازیهای اختصاصی Move و بازیهای معمولی که ساپورتش میکنن) فقط یدونه بازی Fighting هست که دو تا توپ میخواد ! یعنی توپ اضافه چیز اجباری ای نیست !
البته Sports championهم روی بعضی از بازی هاش دوتا کنترلر میخواد مثل والیبال ومبارزه ش

پس بهتره تا عرضه کینکت کمی به اعصابتون مسلط باشید!

ولی نه تا وقتی که هنوز کینکت عرضه نشده!

نگران نباش ما که به شدت منتظر هستیم ببینم مایکروسافت چی برامون ترتیب داده. نقد و اینا همش باد هوا هست، من خیلی منتظر هستم ببینم گیمرها از کدوم وسیله بیشتر استقبال میکنن و در آینده کدوم موفق تره.

از یه جمله یه تحلیل کردم ، خیلی واضحه.
در ضمن وقتی که Kinect نقد نشده پس چطوری میتونن بگن Move بهترین موشن هست؟! هیچکدومشون هم که هنوز منتشر نشدن ، پس شاید نظر نویسنده بعد از دسترسی و بازی کردن با کینکت تغییر کنه!

منظورش با همه بود بره همین هم نقل قول نکرد برای صدمین بار شما هنوز در حدی نیستی که بخوای به پست های کاربران نظارت کنی یا بهشون تذکر بدی یا... این کار وظیفه مدیران انجمن هست اگه قوانین انجمن رو خونده باشی متوجه میشی

من نمیتونم تا 17 سپتامبر صبر کنم Move میخوام :((
اینو ببینیدhttp://www.gamespot.com/ps3/sports/sportschampions/video/6273288

نقد و اینا همش باد هوا هست، من خیلی منتظر هستم ببینم گیمرها از کدوم وسیله بیشتر استقبال میکنن و در آینده کدوم موفق تره.
منم کاملا با این جمله موافقم. نقد کردن و امتیاز دادن همش بچه بازیه برای این جور چیز هایی. باید دید از نظر کابران کودوم یکی به محبوبیت و فروش بیشتری میرسه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or