امتیازات و نقدهای Move

Hosein M

کاربر سایت
با سلام...

playstation-move-editor-impressions-20100315013557452-000.jpg

سایت IGN در اقدامی جالب ضمن نقد کردن MOVE چند بازی اون رو هم که همزمان با انتشار این کنتلر عرضه شدن رو نقد کرد
امتیازات از این قراره:
The PlayStation Move Hardware :8.5

Sports Champions :7.5

EyePet :8.0

Kung Fu Rider ;3.5

Racquet Sports ;4.5

اپدیت:

Tumble :3.5

آخرین ویرایش:
Kotaku هم به خوبی های Move اشاره کرده :
دقت بالای Move که از هر کنترلری که تا حالا اومده بالاتر هست و از Motion Plus هم جلوتره. حرکت در فضای 3 بعدی و چرخش کنترلر و ... هم موارد جالبی هستن.
عناوین زمان عرضه Move که مثل این هستن که سونی کلآ یک سخت افزار جدید عرضه کرده نه یک کنترلر جدید . بازیهای خوبی در بین Launch Title ها به چشم میخوره.
طراحی خیلی خوب کنترلر که باعث میشه خیلی خوب در دست جا بگیره.
توپ بالای کنترلر :دی
Augmented Reality : همون چیزی که توی بعضی بازیهای Move و بازیهای Eyetoy دیده میشه و شما خودتون داخل بازی هستین و کنترلر هم داخل بازی به اشکال مختلف تغییر میکنه. مثل Eyepet
قیمت : قیمت Move برای افراد مختلف فرق میکنه ولی ممکنه شما از اونهایی باشین که فقط 50 دلار براش هزینه میکنین !
شارژ شدن کنترلر به راحتی

بدی هاش هم به اینا اشاره کرده :
کالیبره کردن کنترلر زیاد اتفاق می افته و باعث خستگی میشه.
محل قرار گیری دکمه ها زیاد جالب نیست.
گشتن توی منوهای XMB با Move خسته کننده هست.

سلام.فکر کنم منظورش تشخیص شدت و قدرت اون عملی هست که انجام میدیم.مثلا یک ضربه شمشیر رو شما با سرعت اجرا میکنید .دستگاه فقط سرعت حرکت شما رو میگیره و نه قدرت اونو
درسته :دی من نمیدونستم این موشن کنترلها از این کارا هم میکنن :دی

واقعا عالیه :d
برای شروع خوبه:d>:)
البته امیدوارم کیفیت بازیهاشون بهتر بشه(که فکر نکنم اینطور بشه)/:)

Last edited by a moderator:
من از اول هم مطمئن بودم میتونه موفق بشه!
نه تبلیغ خیلی خاصی کرد نه ویدئو های تخیلی درست کرد!
فقط آورد تو کنفرانس ها نشونش داد و گفت وجود داره!

• Like
Reactions: T Elite x
ترجمه نمی خواد که شما فقط این دو تا قسمت قرمز رنگ رو هم بخونی حلّه

----------------

قبلا مثل اینکه گفته بودن قراره به PS EYE اضافه بشه این قابلیت
خب دیگه وقتی ادم فن کولر باشه همین میشه دیگه!
دوستان فن بوی لطفا حداقل زیاد جوگیر نشید. کجای این جمله گفته بهترین؟!
At the end of the day, the PlayStation Move has the potential to be the best motion control system on the current crop of consoles
پس بهتره تا عرضه کینکت کمی به اعصابتون مسلط باشید!

امتیاز خودش خیلی خوب شده. حالا بازی هاش میتونه خوب باشه یا بد مهم نیست.
فک کنم از همین حالا مبارزه داره با کینکت به اوج میرسه!

At the end of the day, the PlayStation Move has the potential to be the best motion control system on the current crop of consoles
شما هنوز درست صحبت کردن با بقیه رو یاد نگرفتید ؟ اینجا تاپیک MOVE ـه نه مقایسه با هر چیز دیگه ! فعلا(همون در حال حاظر) در مورد یک به یک بودن رقیبی جلوی خودش نمی بینه که بخواد پتانسیل داشته باشه یا نه.

آخرین ویرایش:
الآن هرچی میگردم حرفی از کینکت توی صحبت های دوستان نمی بینم. وقتی هم کینکت هنوز نیومده مشخصه که منظور IGN در حال حاضر بوده چون شاید 2 ماه دیگه شایدم 25 سال دیگه کنترلر بهتری بیاد. پس لطفآ خونسرد باشین.

البته کاملاً معلومه شما الان چه حال و روزی داری!

ربطی به فن کولر بودن هم نداره همه اينايی که امتياز دادن پشت در های بسته Kinect رو هم کاملاً تجربه اش رو داشتن و وقتی مينويسن: best motion controller يعنی از روی معده حرف نميزنن!

شما هنوز درست صحبت کردن با بقیه رو یاد نگرفتید ؟ اینجا تاپیک MOVE ـه نه مقایسه با هر چیز دیگه ! فعلا در مورد یک به یک بودن رقیبی جلوی خودش نمی بینه که بخواد پتانسیل داشته باشه یا نه.
من واقعیت رو گفتم.شما به خاطر کنسول محبوبتون حتی جملات رو هم سانسور میکنید. این move هم ظرفیت بهترین شدن رو داره ولی نه تا وقتی که هنوز کینکت عرضه نشده!

من واقعیت رو گفتم.شما به خاطر کنسول محبوبتون حتی جملات رو هم سانسور میکنید. این move هم ظرفیت بهترین شدن رو داره ولی نه تا وقتی که هنوز کینکت عرضه نشده!
شما چرا حرص میخوری ؟ مایکرو باید حرص بخوره کنترلش بزنه Move رو له کنه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or