امتیازات و نقدهای Move

Hosein M

کاربر سایت
با سلام...

playstation-move-editor-impressions-20100315013557452-000.jpg

سایت IGN در اقدامی جالب ضمن نقد کردن MOVE چند بازی اون رو هم که همزمان با انتشار این کنتلر عرضه شدن رو نقد کرد
امتیازات از این قراره:
The PlayStation Move Hardware :8.5

Sports Champions :7.5

EyePet :8.0

Kung Fu Rider ;3.5

Racquet Sports ;4.5

اپدیت:

Tumble :3.5

آخرین ویرایش:
جالبه ...

Performance : Motion tracking is incredibly accurate...assuming you're playing the right game
.
Build Quality : On-par with the rest of the PS3 hardware and accessories
.
Ease of Use : Frequent recalibration and readjustment can be a pain, but otherwise pretty simple.
Value : Fairly affordable and Sony allows you to buy the system in pieces

8.5 / 10 Great

عزیزان همیشه در صحنه برای من امتیاز 8.5 به یه Hardware رو توضیح بدن، اون قسمت های بالایی هم اگر لازم هست، ترجمه کنم.

اینم چند تا قنل از نقد. میدونم اونایی که اینجا نظر میدن، نقد رو نمی خونن، من کارتون رو راحت می کنم.

At the end of the day, the PlayStation Move has the potential to be the best motion control system on the current crop of consoles
]
Move adds angular rate sensors, magnetometers, and LED marker tracking to the mix for true one-to-one tracking.
there is no critical flaw with the hardware itself – motion tracking is accurate, there is no serious processing speed or graphical degradation posed by the incoming data, and in some games, it performs exceptionally well.

• Like
Reactions: GrAy MooN
دوست عزیز میشه ترجمه کنی من هیچی حالیم نمیشه
ترجمه نمی خواد که شما فقط این دو تا قسمت قرمز رنگ رو هم بخونی حلّه
At the end of the day, the PlayStation Move has the potential to be the best motion control system on the current crop of consoles
Move adds angular rate sensors, magnetometers, and LED marker tracking to the mix for true one-to-one tracking
----------------
move تشخیص صدا نداره؟
قبلا مثل اینکه گفته بودن قراره به PS EYE اضافه بشه این قابلیت

امتیاز خودش که عالیه ! اونم برای وسیله ای که کپی برابر اصل نمونه 4 سال پیش هست ! انتظار امتیازی در حد 2 و 3 داشتم از یه وسیله کپی شده !
دو تا بازی ای که معروف بودن هم امتیازای بدی نگرفتن (Sports Champions , Eyepet) ‏
Racquet Sports رو که تا حالا اسمش رو نشنیده بودم ! (بعید میدونم کسی این بازی رو تا حالا دیده باشه :دی) Tumble هم فقط اسمشو شنیدم و چیز خاصی ازش ندیده بودم ! Kung Fu Rider هم از ویدئوهاش مشخص بود چیز چرتی هست !
در مجموع تا 100 سال دیگه هم قصد خرید همچین چیزی رو ندارم ولی حداقل امتیاز خود کنترلر خیلی خوبه.

Motion tracking is incredibly accurate...assuming you're playing the right game

ایول ...افرین به move کارش درسته......... .

فقط دوستان یه سوال..مگه به hardware هم نمره میدن؟؟اونوقت باید به کنسولهای هر نسل هم نمره بدن یا مثلا به موشن کنترل wii ...:dبی مزه نیس یکم؟؟

8.5 برای سخت افزار امتیاز نسبتا خوبیه ،بازیهای لانچش خیلی جالب به نظر نمیرسن.
مهمتر از بحث انتقادی بحث موفقیت تجاری Move هست که کوچکترین امیدی بهش ندارم.
اسم تاپیک هم به امتیازات Move تغییر کنه ،بهتره.

سایت CVG به Move امتیاز عالی 9 رو داده و گفته که این وسیله چیزی بیش از یک وسیله ساده بازی هست و آدم دوست نداره ولش کنه :دی
خوبی هاش رو موارد زیر میدونه :
خیلی خوب توی دست قرار میگیره
PS Eye به ندرت مشکل ساز میشه (یعنی خیلی کم پیش میاد که Move رو نمیتونه تعقیب کنه)
کنترل 1:1 و سریع
موشن کنترلری با ارزشهای تولیدی بسیار بالا
بدی هاش هم موارد زیر هستن :
گاهی اوقات (به ندرت) حرکات خیلی سریع رو تشخیص نمیده.
این هم نفهمیدم منظورش چیه : Power recognition plays a limited part

سلام.فکر کنم منظورش تشخیص شدت و قدرت اون عملی هست که انجام میدیم.مثلا یک ضربه شمشیر رو شما با سرعت اجرا میکنید .دستگاه فقط سرعت حرکت شما رو میگیره و نه قدرت اونو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or