امتیازات عنوان Doom: The Dark Ages

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    216
  • نظرسنجی بسته شده است .

last of amir

کاربر سایت
Release Date: May 13, 2025

Developer: ID Software
Publisher: Bethesda Softworks
Platforms: PlayStation 5, Xbox Series X and S, PC
Genre: first-person shooter

thumb-1920-1365615.jpeg
https___forum.bazicenter.com_attachments_1000024908-jpg.379278_.jpeg
GameSpot 8
IGN 9
GameSpew 10
Player2 10
Screen Rant 10
IGN Portugal 9
Juexvideo.com 8.5
TheSixthAxis 8
PC Gamer 8
Guardian 8
IGN France 8
IGN Italia 8
Multiplayer.it 8
Push Square 8
VGC 8
DualShockers 8
VG247 8
TheGamer 7
PlayStation LifeStyle 9​

Attachments

• Untitled.png
    Untitled.png
    18.8 KB · مشاهده: 982
آخرین ویرایش:
حالا به طور خاص راجب این بازی نمیگم، ولی به طور کل مطبوعات و رسانه های دنیای ویدئوگیم حقیقتا افول عجیبی کردن، بخشیش ورود جریانات حاکم و ترندهای روز هست، بخش دیگه ش هم سواد نقد و نگاه سالم و درست منتقد هست. شما وقتی مثلا داری یه اثر fps رو نقد میکنه اولا باید اون رو با استانداردهای نقد این ژانر نقد کنی، دوم باید ببینی چقدر مکانیزم های روی کاغذش رو درست اجرا کرده و در نهایت اگر در بخش خاصی یا به طور کلی innovate ای داشته که اثر رو منحصر به فرد کرده قطعا اونو داخل نقدت در نظر بگیری. من اسم اینارو نقد نمیزارم.

اون روزی که من بفهم ی عده چرا اینقدر این مجله رو بالا میبرن خوب میشه . صرفاً کاری به این نقد هم ندارم همه جا ی جوری اسم این مجله رو میارن انگار چندتا آدم فضایی نقداش رو مینویسه .

پ.ن: یکی به این استاد بگه از منو بازی میشه رنگ‌بندی ایتمای بازی رو تغییر داد

نشریه edge به طور کلی به 28 بازی در طول فعالیتش نمره کامل داده اگه به لیست بازی ها توجه کنید تقریبا بازی هایی در این لیست جا گرفته که میشه گفت بی نقص هستند و شاید بشه گفت در ژانر یا سبکی که ساخته شدند اگر نگیم تحولی ایجاد کردند حداقل در شکلی عالی و کامل اون سبک رو به نمایش گذاشتن مثلا اخیرا به بازی Clair Obscur: Expedition 33 اومده نمره کامل داده که از حق نگذریم برای یک تولید کنند اروپایی که اومده رسما زده رو دست خالقین این سبک که ژاپنی باشند واقعا کار بی نظیر و شاهکاری کردن یا نمونه دیگه astro bot که به نظر بعضی ها اگر از ماریو جلو نزده باشه حداقل توی این سبک شونه به شونه سلطان سبک پلتفرم اومده و واقعا این کار سخت و چالش برانگیزی هست
خلاصه باید کارت خیلی درست باشه تا اینا نمره کامل بدن در حد راک استار :D
متاسفانه من doom جدید رو بازی نکردم و بی نهایت doom رو دوست دارم در نتیجه نمیتونم بگم به درستی این امتیاز رو داده یا نه ولی در مورد نسخه قبلی این بازی این مجله نمره 9 داده که فکر میکنم لایق همین نمره هم بوده و با توجه به ایرادات جزئی که شماره قبلی داشت کم کردن یک امتیاز قابل قبول هست
در مجموع نقد کاملا سلیقه ای هست
ادم مناسب، زمان کافی، شناخت کافی و ... همه در خروجی نمره تاثیر مستقیم دارن

آخرین ویرایش:
نشریه edge به طور کلی به 28 بازی در طول فعالیتش نمره کامل داده اگه به لیست بازی ها توجه کنید تقریبا بازی هایی در این لیست جا گرفته که میشه گفت بی نقص هستند و شاید بشه گفت در ژانر یا سبکی که ساخته شدند اگر نگیم تحولی ایجاد کردند حداقل در شکلی عالی و کامل اون سبک رو به نمایش گذاشتن مثلا اخیرا به بازی Clair Obscur: Expedition 33 اومده نمره کامل داده که از حق نگذریم برای یک تولید کنند اروپایی که اومده رسما زده رو دست خالقین این سبک که ژاپنی باشند واقعا کار بی نظیر و شاهکاری کردن یا نمونه دیگه astro bot که به نظر بعضی ها اگر از ماریو جلو نزده باشه حداقل توی این سبک شونه به شونه سلطان سبک پلتفرم اومده و واقعا این کار سخت و چالش برانگیزی هست
خلاصه باید کارت خیلی درست باشه تا اینا نمره کامل بدن در حد راک استار :D
متاسفانه من doom جدید رو بازی نکردم و بی نهایت doom رو دوست دارم در نتیجه نمیتونم بگم به درستی این امتیاز رو داده یا نه ولی در مورد نسخه قبلی این بازی این مجله نمره 9 داده که فکر میکنم لایق همین نمره هم بوده و با توجه به ایرادات جزئی که شماره قبلی داشت کم کردن یک امتیاز قابل قبول هست
در مجموع نقد کاملا سلیقه ای هست
ادم مناسب، زمان کافی، شناخت کافی و ... همه در خروجی نمره تاثیر مستقیم دارن

بحث نمره کامل نیست بحث نمره هچل هفته. نمره ۶ یعنی بازی متوسط رو به پایین. حالا البته کلا سر این نسخه و به طور عمومی این فرنچایز، درصد نمره های هچل هفت بیشترم میشه. یه گوشه ای از نقد بازی رو دوستان گذاشتن، ایرادی که گرفته رو رنگبندی که البته کاملا میشه از داخل منوی تنظیمات تغییرش هم داد ایراد محسوب نمیشه.
من این بازی رو انجام دادم با هر متری با هر معیاری هرچقدر هم سختگیرانه و ظالمانه، به هیچ وجه نمره زیر ۸ و نیم منطقی نیست براش.
مورد دیگه اینکه سلیقه و نظر شخصی قطعا دخیله در نقد یک اثر ولی من معتقدم چهارچوب برای نقد چه در فیلم و چه در بازی در اولویت هست.
به هر حال این بازی هم نمراتی گرفته، به حق یا به نا حق، من توصیه م به تمام کسانی که میخوان برن سمت این بازی این هست که ابدا نمراتش رو بعنوان پارامتر انتخاب نگاه نکنن، به عقیده من بهترین fps تاریخه به لحاظ استانداردهای گیم پلی و گیم دیزاین و کامبت و... هست.
و بخوام نگاه شخصیم رو هم بردارم بازم یکی از بهترین fpsهای تاریخه بدون شک.

اون روزی که من بفهم ی عده چرا اینقدر این مجله رو بالا میبرن خوب میشه . صرفاً کاری به این نقد هم ندارم همه جا ی جوری اسم این مجله رو میارن انگار چندتا آدم فضایی نقداش رو مینویسه .

چراش که به نظرم خیلی مشخصه
به سه دلیل برمیگرده

1. EDGE الان اگه اشتباه نکنم تنها نشریه چاپی حوزه ویدیو گیمه. نمیدونم گیم اینفورمر هنوز فعالیت داره یا نه. ولی عملا EDGE تنها نشریه ایه که نقدهاش تو قالب مجله های فیزیکی چاپ میشه و سر همین پرستیژش به شدت حفظ شده. برای کسایی که زمان بلوغ مجلات ویدیو گیم تو ایران تو این فازها بودن لازم نیست توضیح بدم چرا قالب مجلات برای نوشتن نقد و مقاله خیلی قالب بهتریه تا وب پیچ. فرقش مثل فرق خوندن از کتابه تا ebook فقط به توان 3 :دی

2. سطح ادبی نویسنده هاشون واقعا بالاست. نمیگم "بالاترین" چون ادعای کلفتیه. ولی واقعا سطح نویسندگی شون خیلی غنی تر از عموم نقدهای فعلی از ویدیو گیم ـه و خوندنشون واقعا حال میده

3. و مهم ترین مورد. هر شماره از مجله EDGE که میاد. بلااستثناء قدم تو NeoGAF و الان تو ResetERA همیشه یه تاپیک باز میشه و نقدها و مقالات اش به اشتراک گذاشته میشن. همیشه هم چند صفحه سر نقدها و نمراتش بحث میشه. بعد شما هر تاپیک رو وا کنی نصف نقدها نمره ها 7 و زیر 7 ـه. اصلا چیز عجیبی نیست این مورد. سر همین نمرات بالا در مورد یه بازی واقعا تحسین برانگیزه. اون استاندارده برای نمره 9 به بالا همیشه حفظ شده تو EDGE

حالا این یعنی اینا نمیتونن به بازی ها نمره اشتباه بدن و تو قضاوت شون اشتباه کنن؟
معلومه که میتونن :دی
اتفاقا دو نمونه معروفش Dark souls و خود Doom 1993 است :دی که بعدا خودشون حسابی ازش پشیمون بودن
ولی فکر نکنم این Doom خیلی نظرشون فرق کنه

کلا edge یکی از متعصب ترین رسانه های فعال ویدئوگیمه(کاری به این ندارم معتبره و قدمت بالایی داره و ضریبش زیاده) که فقط به یکی دو سبک معمولا نمره بالا میده یکی بازیهای نینتندو یکی سولزلایک و مخصوصا عناوین فرامسافتور!حالا هر متا و کیفیتی که میخوان داشته باشن!فک کن به این ۶ بدی به ER Nightreign لیگ هفتادی نمره ۹ بدی(کاری به این ندارم ممکنه منتقدانش متفاوت باشن کلی میگم)!به غیر از این دو تا شرکت و سبک بازی باید خیلی بی نقص و عجیب غریب باشی نمره ۹ یا ۱۰ بگیری!فک کنم به gow های اصلی که همه بالای ۹۰ اند هم هیچ وقت بالاتر از ۸ نداده!
Edge کلا مریضه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or