امتیازات عنوان Doom: The Dark Ages

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    216
  • نظرسنجی بسته شده است .

last of amir

کاربر سایت
Release Date: May 13, 2025

Developer: ID Software
Publisher: Bethesda Softworks
Platforms: PlayStation 5, Xbox Series X and S, PC
Genre: first-person shooter

thumb-1920-1365615.jpeg
https___forum.bazicenter.com_attachments_1000024908-jpg.379278_.jpeg
GameSpot 8
IGN 9
GameSpew 10
Player2 10
Screen Rant 10
IGN Portugal 9
Juexvideo.com 8.5
TheSixthAxis 8
PC Gamer 8
Guardian 8
IGN France 8
IGN Italia 8
Multiplayer.it 8
Push Square 8
VGC 8
DualShockers 8
VG247 8
TheGamer 7
PlayStation LifeStyle 9​

Attachments

• Untitled.png
    Untitled.png
    18.8 KB · مشاهده: 982
آخرین ویرایش:
به نظرم انتظارات فضایی داشتیم وقتی اینا با eternal که یکی از بهترین شوترها تاریخ محسوب میشه و نهایت اکشن محض و آدرنالین بود متا 88 گرفتن انتظار +90 داشتن از این نسخه کمی رویایی بود و همین متا 85 هم با وجود doom ها ژانر دیفاینیگ قبلی یک دستاورد هست.
انتظار +90 تو این ژانر را شخصا از کسی مثل کن لوین و بازی judas و عنوان بعدی valve انتظار دارم.

به نظرم انتظارات فضایی داشتیم وقتی اینا با eternal که یکی از بهترین شوترها تاریخ محسوب میشه و نهایت اکشن محض و آدرنالین بود متا 88 گرفتن انتظار +90 داشتن از این نسخه کمی رویایی بود و همین متا 85 هم با وجود doom ها ژانر دیفاینیگ قبلی یک دستاورد هست.
انتظار +90 تو این ژانر را شخصا از کسی مثل کن لوین و بازی judas و عنوان بعدی valve انتظار دارم.
Judas اوضاع چندان جالبی نداره، خود بازی نه، مدیریت پروژه ظاهرا چندان جالب و روی برنامه ریزی و زمانبندی نیست. ولی خب خودمم بهش خیلی امید دارم.
ولی valve توی سکوت داره هاف لایف رو میسازه و واقعاااااا امیدوارم امسال منتشر بشه تادبعد سال ها یه fps بازی سال بشه دوباره.

سر این بازی کلا منتقدها عجیب غریب میشن. اصلا معلوم نیست چی میخوان از این فرنچایز😁. هرکاری هم انجام بشه بازم بین ۸۵ تا ۸۹ میشه نمراتش. آریا درست گفت توی دومین کامنت همین تاپیک. کلا این بازی از دید هرکس میبایست طور خاصی که مورد سلیقه همون فرد هست باشه وگرنه نمره بالا نمیگیره😁.
بیان برن یه quake بسازن بابا، doom بسه دیگه😁
کلا به ژانر fps که میرسن بی مهری میکنن :D

نمراتش حالا درسته از انتظارات اکثریت کمتر شد ولی متای بالای ۸۰ یعنی بازی خیلی خوب یا عالی حتی. مخصوصا تو سبکی که هست و منتقدا کلا دستشون نمیره نمره بالا بدن به اون صورت.
بعد دیگه ۳ هزار تا فوتیج گیم پلی داشته هرکی باهاش حال کرده با خود بازیشم حال می‌کنه دیگه زیاد متا تعیین کننده نیست :D

ولی از یه چیزی خیلی زورم میگیره. همین منتقدایی که الان با ذره بین افتادن رو بازی مو رو از ماست کشیدن بیرون و سر هر ضعف دو نمره دو نمره اومدن پایین ببینید سر متروید ۴ چطوری با اون گیم پلی مافوق زباله و نسل شیشمیش ۹ و ۱۰ ردیف میکنن متای بالای ۹۰ براش جور میکنن.

Screenshot_20250509_183748_Chrome.jpg
چرا انتظار داشتین نمره‌ش از یکی از بهترین FPS های تاریخ با متای 88 (Doom Eternal) بالاتر بشه؟:-"
اگه زیر 84 نره در حد انتظارم ظاهر شده. فعلا که با افزایش تعداد نقدها روند صعودی پیش گرفته و از نسخه ۲۰۱۶ هم جلو زده، عجب کامبکی:دی

اینم نکات مثبت و منفی نقد گیم‌اسپات
Screenshot_20250509_182810_Chrome.jpg
مثبت
+ Melee کامبت استخوان خورد کن! که ذات جنون‌آمیز سری دووم رو به خوبی حفظ کرده
+ محیط‌های بسیار بزرگ که بالانسی ایجاد کردن بین مبارزات وسیع و گشت و گزار همراه با پاداش مناسب
+ اسلحه‌های جدیدی که به طور هوشمندانه‌ با توجه به دوره و زمانی که بازی توش جریان داره سازگار شدن
+ بالانس زیبا بین احساس قدرت و چالش که هردو ارضا کننده هستن

منفی
- سیستم گیم‌پلی جدید یه مقدار زمان میبره که واقعا دستت بیاد
- مبارزات با مِک‌های بزرگ و مراحل اژدها سواری خسته کننده هستن

تبریک میگم به گیمرهای اهل دل.منم دوست داشتم +۹۰ بشه ولی کلا بالای ۸۰ بازی به هیچ وجه تو رده ضعیف حساب نمیشه مخصوصا ۸۵.از اونور تغییرات بازی مثل کندتر شدن گیم پلی باب میل خودمه.همچنین وجود پری و میلی.اگه الان دستم باز بود نسخه دو روز دسترسی سریعتر هم میگرفتم :D

این نقدایی که من دارم می‌بینم بیشتر سلیقه‌ایه!! یکی می‌گه چرا شبیه اترنال نیست، یکی می‌گه چرا شبیه 2016 و نسخه‌های کلاسیک شده، هرکی یـ چیزی می‌گه LOL

بازی ظاهراً آسون‌تر از نسخه‌های قبلیه، مخصوصاً اترنال. اگه چلنج واقعی می‌خواید، باید رو درجه سختی آخر با کمترین Parry Time بازیش کرد. به غیر از اون، مثل تانک وسط میدون جنگ، هیشکی جلو دارتون نیست.

Judas اوضاع چندان جالبی نداره، خود بازی نه، مدیریت پروژه ظاهرا چندان جالب و روی برنامه ریزی و زمانبندی نیست. ولی خب خودمم بهش خیلی امید دارم.
ولی valve توی سکوت داره هاف لایف رو میسازه و واقعاااااا امیدوارم امسال منتشر بشه تادبعد سال ها یه fps بازی سال بشه دوباره.
جای نگرانی نیست سر bioshock infinite همین داستان پیش اومد تازه اونجا اوضاع وخیمتر بود چون هم محدودیت سخت افزاری ps3 و xbox 360پاشنه آشیلشون شده بود و مجبور شدن کلی از اسکیل و ویژگی ها بازی بزنن و به اصطلاح بازی داون گرید کنن و هم مدیریت تیم توسعه صدنفری بازی infinite برای کن لوین تبدیل به کابوس شده بود.
سر judas نه محدودیت سخت افزاری گذشته رو دارن و هم تیم توسعه جمع و جورتر هست.
درست اینکه الان تو جهنم توسعه گیر کردن سر جاه طلبی ها کن لوین هست.
البته غیر از این هم باشه جای تعجب داره شخصا کن لوین برام بهترین بازیسازتاریخ محسوب میشه و بیشتر علاقه من به سبک fps بخاطر شخص لوین بوده و ایمان دارم بازم با judas استانداردها جدیدی برای این سبک تعریف میکنه.
Valve هم که با half life alyx بار دیگه اثباات کرد پادشاه این سبک فقط و ففط خودش هست.
به امید اینکه دوباره این سبک تو اوج بببنیم.

جمع کنین برین خونتون بابا.
بازی ترکونده و اینجا زانوی غم بغل کردین؟

@uriel
تخم 90پلاس را خودت کاشتی آقا ، همش زیر سر خودته:D
من خودم زدم ۸۷ تا ۸۹. بنظرم انتظارت نقدیم رو برآورده کرده :D اگه کیمی شیطنت بعضی رسانه ها نبود ۸۷ میشد به راحتی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or