امتیازات سایت ها و مجلات به بازی Ratchet and Clank

Wroth Master

کاربر سایت
خوب این زیبا و تحسین بر انگیز که اثر شرکت فوق العاده Insomniac است هم گویا منتشر شده و از بیشتر سایت ها امتیازات کامل و حیرت انگیزی کسب کرده است
خوب بعضی امتیازات داده شده به این بازی را از سایت های مختلف در زیر مشاهده می کنید.

Ratchet & Clank Future:Tools of Destruction

از سایت PSU امتیاز 9.5/10
از سایت Gamepro امتیاز کامل 5/5
از Game Informer امتیاز 9.25/10
Concept: Take the tried and true Ratchet & Clank formula and use the PS3’s power to shoot the production values through the roof

Graphics: In its own colorful way, this is as impressive as BioShock or Gears of War. The cutscenes really do resemble an animated CG movie

Sound: As always, the hilarious voiceovers are top-notch, as is the rousing score

Playability: The Clank levels are a bit lackluster, but the core platforming and shooting is better than it’s ever been

Entertainment: While not doing much in terms of innovation, this is as much pure fun as you’ll have this fall playing a video game

Replay: Moderate
از سایت Gamespot امتیاز عجیب 7.5/10!!!!!
The Good
Shooting and platforming gameplay is fun Lots of different and useful weapons Beautiful, colorful visuals Tight controls.

The Bad
There's some good humor in it, but the story isn't very interesting, and the ending is a letdown So many different, often unnecessary gameplay mechanics that the game lacks an identity Difficulty is too easy and only the last hour or so is remotely challenging.

از سایت playmagazine امتیاز کامل 10/10

rratchet_vidgame.jpg
76960_hs.jpg
76954_hs.jpg

The PlayStation 3 Game Made To Rival Pixar

آخرین ویرایش:
پس امتیاز ign کجا رفته . حداقل gamespot باید 8.5 میداد . :mad:
تورو خدا اینجارو دیگه میدون جنگ راه نندازین هرهر این بازی هم امتیازش کم شد و فلان و بمان .

واقعا من دارم سرگیجه می گیرم .تازگی ها اختلاف امتیازات سایت های مختلف برای 1 بازی بسیار زیاد شده .مثلا بازی جریکو از 1up امتیاز 3 از 10 میگیره از یه سایت دیگه میاد 9 میگیره .
در مورد این بازی هم من نقد هر دو سایت ign و gamespot را خوندم .نکته جالب اینه که ign از داستان زیبا و قوی بازی و اخر جذاب اون تعریف کرده اما gs در نقطه مقابل ان قرار داره و گفته داستان ضعیف و ابتدایی هستش .
به هر حال به نظر من ادم نباید به امتیازات سایت های مختلف توجه کنه .باید ببینید سلیقه خودتون چه بازی ای را می پسنده .

اینم یه نشونه دیگه از دشمنی gamespot با ps3 بازم بگید من دارم الکی می گم .
حالا کو تا بقیش.:-"

منم يه جورايي موافقم. براي اينكه سايتهاي ديگه امتياز نسبتا خوبي دادن ولي Gamespot يه (ذره ناخن خشكي كرده)

جالب اينجاست سايت Game trailers امتياز 9.0 رو داده.جالبيشم به خاطر اينه كه تو بيشتر

Review هاي كه از سايت Gametrailers ميبينم

فاصله ي امتياز دهي Gametrailers با Gamespot زياد نيستن نهايتش 5/0نه اينقدر.

امتياز سايت Gametrailers :

Story 8.8
Design 9.0
Gameplay 8.7
9.5 presentation

واقعا من دارم سرگیجه می گیرم .تازگی ها اختلاف امتیازات سایت های مختلف برای 1 بازی بسیار زیاد شده .مثلا بازی جریکو از 1up امتیاز 3 از 10 میگیره از یه سایت دیگه میاد 9 میگیره .
در مورد این بازی هم من نقد هر دو سایت ign و gamespot را خوندم .نکته جالب اینه که ign از داستان زیبا و قوی بازی و اخر جذاب اون تعریف کرده اما gs در نقطه مقابل ان قرار داره و گفته داستان ضعیف و ابتدایی هستش .
به هر حال به نظر من ادم نباید به امتیازات سایت های مختلف توجه کنه .باید ببینید سلیقه خودتون چه بازی ای را می پسنده .
دقيقا درسته تنها كسي كه بايد به بازي ها امتياز بده خوده بازي باز هست.
خوندن امتياز داده شده توسط سايت ها فقط لذت آدم رو از بازي كردن اون كم مي كنه.
GameSpot هم بره به جهنم.
فقط بازي كن و فقط حالش رو ببر :love::love::love::love::love::love:
GOOD LUCK

مخلص Gamespot هم هستیم. از این جالب تر تا حالا ندیده بودم ! IGN به بازی داده 9.4 و Gamespy داده 9 . بعد Gamespot عزیز ! اومده به بازی مهمترین امتیازهایی که میشه به یه بازی داد یعنی : Outstanding Visual Design , Sharp Control , Technically Proficient Graphics رو داده. یعنی خود Gamespot گفته بازی از نظر کنترل و گرافیک کامله ( 90% بازی همین دو تاست ) و بعد بهش امتیاز 7.5 رو داده. به نظر خیلی خیلی عادلانه میاد.

نمیدونم ربطی داره یا نه اما فکر کنم . شاید بازی داستانش مشکل داره یا گیم پلی یا زمان گیم کمه وگرنه از این سایت بعیده اینجوری امتیاز بده . خود سایت هم گفته گرافیک کامل هست . بنظر کسانی که با امیاز داده شده عادلانه هست بدون طعنه و حرف پرونی چرا امتیاز کم داده شده . :eek::cool:

نکته جالب اینکه user های گیم اسپات به این بازی 9.4 دادن ولی خود سایت ....
خیلی میبخشید ولی من می گم گیم اسپات نیاز به یه سری تغییرات اساسی داره (مثلاَ اسمش باید بشه گیم اسقاط ) شوخی :biggrin1:

نمیدونم ربطی داره یا نه اما فکر کنم . شاید بازی داستانش مشکل داره یا گیم پلی یا زمان گیم کمه وگرنه از این سایت بعیده اینجوری امتیاز بده . خود سایت هم گفته گرافیک کامل هست . بنظر کسانی که با امیاز داده شده عادلانه هست بدون طعنه و حرف پرونی چرا امتیاز کم داده شده . :eek::cool:

اينم دلايلش( Gamespot):

1-There's some good humor in it, but the story isn't very interesting, and the ending is a letdown
سايت هاي ديگه امتياز خوبي به داستانش دادن

2- So many different, often unnecessary gameplay mechanics that the game lacks an identity

3-Difficulty is too easy and only the last hour or so is remotely challenging.

حرفه اي هستن بابا.......

اينم دلايلش( Gamespot):

1-There's some good humor in it, but the story isn't very interesting, and the ending is a letdown
سايت هاي ديگه امتياز خوبي به داستانش دادن

2- So many different, often unnecessary gameplay mechanics that the game lacks an identity

3-Difficulty is too easy and only the last hour or so is remotely challenging.

حرفه اي هستن بابا.......

با اجازه ترجمه میکنم تا کسایی که انگلیسی خوبی ندارند از آن بهره مند شوند .
1- مقداری شوخی درر بازی خوب است اما داستان خیلی جالب نیست و پایان یک تحقیر و کوچک است .
2- اغلب بسیار زیاد gameplay غیر ضروری بوده و فاقد هویت مکانیکی هست ( فکر کنم هوش منظورش بوده )
3- همچنین مشکلات ( همون درجه سختی منظورش هست ) آسان هست و در آخرین ساعات هم مبارزه طلبیدن از راه دور خواهد بود .
اگر واقعا اینطور باشه و به این دلایل بازی امتیازش کمه درسته اگه یکی از مشکلات کمتر بود به 8.0 و اگر هم تمام آنها برطرف شده بود 10 را راحت میگرفت . چون از لحاظ گیم پلی بد و گرافیک حرفی زده نشده . :biggrin1::biggrin1:

گیم اسپات خودشم نمیدونه چی می خواد . لیر براشون سخت بود این یکی آسون . :laughing:

عجب سایت مسخره ای شده :-". یکی نیست بهش بگه درجه سنی بازی رو هم نگاه کنی بد نیست . فکر کرده گاد آف وار داره بازی می کنه :laughing:

سایت CVG هم به این بازی نمره 9.3/10 داد.

واقعا جالبه این Gamespot چه پدر کشتگی ای با PS3 داره!؟؟اومده به یکی از بهترین بازی های این سری و تقریبا میشه گفت مهم ترین فرنشیز سونی در حال حاضر امتیاز به او افتضاحی داده!!!!!!!!!!!

ویرایش:

سایت 1up به این بازی نمره 8.5/10 داد ولی Average Score بازی 9/10 است.

آخرین ویرایش:
اگه واقعا ميخواين امتيازات بازيهاي PS3 رو ببينيد. تو اين Gamespot لامصب , و واقعا رشوه بگير بهتره نريد :biggrin1: اين سايت پدركشتگي شو با ps3 از همون اول با دادن امتيازات ناجوانمردانه به بازيهاي Motorstorm و Heavenly Sword نشون داده در حاليكه همه ميدونن امتيازات اين بازي ها خيلي بيشتر هست. حالا اينم از Ratchet & Clank .
جداي از دادن امتيازات كيلويي به ... اين مسائل يك حسن داشت و بنظرم اون اين بود كه Gamespot با اين امتيازات اعتبار خودش رو زير سوال برد و براي همه مشخص شد كه بهترين منتقد خود گيمرها هستند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or