امتیازات بازی Warhammer 40,000: Space Marine

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه علتش تفاوت سایت ها هست سایت های pc منطقی تر رو سخت گیر تر هستن

اتفاقا بازی اصلا مشکل لگ یا چیز های دیگه نداره عالی هم فریم می ده فقط اپشن گرافیک زیادی ساده کار شده

اره این رو راست میگه تو بازی میتونی res رو ببری بالا و این که یا همه چیز روی high باشه یا low :d اخه medium هم نداره.

کجاش کوچیکه کاراکتر مسخره shallow یا داستان خنک یا باس فایت اخر مضخرف که کوچیک نیست

با این حال منم بازی کردم حال می ده بازیش ازش خوشم اومد گرافیک خوبی هم داره اما احتمال تکراری شدنش زیاد هست

در کل 100 درصد ارزش خریدن و بازی کردن رو داره
این نقطه ضعف هایی که میگی فقط مال Review گیم اسپات هستش و من یادم نمیاد جای دیگه خونده باشم. بررسی این بازی در گیم اسپات مقاله خوبی نیست و Review ضعیفیه، یعنی بیش از حد منفی نوشته (شاید به خاطر این که نسخه Reviewer بازی رو زودتر بهشون ندادند). با یه دونه Review خوندن قضاوت درستی راجع به یه بازی نمی تونی پیدا کنی.

من خیلی Review خوندم ازش چه از سایت ها و چه از یوزرها. بیشترین انتقاداتی که اکثر جاها شده همین هایی بود که نوشتم یعنی کوتاه بودن Campaign و تنوع کم مولتی پلیر. اون Stroy که گیم اسپات میگه گنگ هستش توی خیلی Review ها از جمله IGN از نقاط مثبت بازی ذکر شده. Boss آخر بازی هم که انقدر مهم نیست که بخواد یه بازی رو خوب یا بد کنه. من یادم نمیاد اون رو هم غیر از گیم اسپات جای دیگه نوشته باشه.

در کل گیم اسپات یه جورایی انگار با هر بدبختی هست می خواسته ایراد زوری بگیره از بازی. ولی با این نمره یه کم ضایع شدند، چون نمره کاربران سایت قبلا که اصلا بالای 9 بود و همین الان 8.6 هستش و اون وقت نمره ادیتورشون 7! معمولا یه بازی توی گیم اسپات بین نمره سایت و نمره کاربران انقدر تفاوت نیست...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or