نه محمود مشکل اینه که کاربرای متا یا از یه چیز خوششون میاد یا نمیاد(حد وسط نداره!دوستان لطفا بیخودی جو ندن که بازی بد در اومد و فلان و بهمان...
در حال حاضر تنها امتیاز پایین مهمی که بازی داره میانگین امتیازات کاربران Metacritics هستش که اون هم کاملا مشکوک و عجیبه. من همین امروز بعد از ظهر هر چند دقیقه یک بار متا کریتیکز رو چک می کردم، یک بار چک کردم میانگین امتیازات کاربران بالای 8 بود و بعد از 5 دقیقه یه دفعه افتاد روی 5.5!!![]()
از اون به بعد دوباره بالا رفته و الان افتاده روی 6.6 که به مرور بالاتر هم داره میره.
با توجه به نمره بالای 9 کاربران گیم اسپات، تنها توضیح این مساله اینه که یک نفر یا یک گروه با 8-7 تا آی دی مختلف رفتند و به بازی یک دادند که میانگین این طور ناگهانی افتاده پایین و بعدش داره دوباره به آهستگی میره بالا.
نمره کاربران همیشه این مشکلات رو داره دیگه...
میانگین نمرات سایت های بررسی در Metacritics الان 7.9 است.
آخه خیلی ناگهانی نمره پایین اومد! یعنی دیگه نمیشه که در عرض 5 دقیقه از 8.2 بیاد روی 5.5!! یه جورایی مطمئنم بو داره قضیه!نه محمود مشکل اینه که کاربرای متا یا از یه چیز خوششون میاد یا نمیاد(حد وسط نداره!)
اگه خوششون بیاد 10 میدن اگه بدشون بیاد 0 یا 1 یا دیگه فوقش 2 میدن
منم دموی بازی رو روی PS3 بازی کردم،به نظرم فوق العاده بود:10![]()
کجاش کوچیکه کاراکتر مسخره shallow یا داستان خنک یا باس فایت اخر مضخرف که کوچیک نیست
با این حال منم بازی کردم حال می ده بازیش ازش خوشم اومد گرافیک خوبی هم داره اما احتمال تکراری شدنش زیاد هست
در کل 100 درصد ارزش خریدن و بازی کردن رو داره
What! سلیقه ای و عشقی نمره میدن دیگه بترکن با این امتیاز دادنشونgameranking:
ps3:77.33
360: 78.93
PC:75.67
احتمالا نسخه PC یه پورت ضعیف از نسخه کنسولی هستش.What! سلیقه ای و عشقی نمره میدن دیگه بترکن با این امتیاز دادنشون
احتمالا نسخه PC یه پورت ضعیف از نسخه کنسولی هستش.