امتیازات بازی Warhammer 40,000: Space Marine

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان لطفا بیخودی جو ندن که بازی بد در اومد و فلان و بهمان...

در حال حاضر تنها امتیاز پایین مهمی که بازی داره میانگین امتیازات کاربران Metacritics هستش که اون هم کاملا مشکوک و عجیبه. من همین امروز بعد از ظهر هر چند دقیقه یک بار متا کریتیکز رو چک می کردم، یک بار چک کردم میانگین امتیازات کاربران بالای 8 بود و بعد از 5 دقیقه یه دفعه افتاد روی 5.5!! :blink:

از اون به بعد دوباره بالا رفته و الان افتاده روی 6.6 که به مرور بالاتر هم داره میره.

با توجه به نمره بالای 9 کاربران گیم اسپات، تنها توضیح این مساله اینه که یک نفر یا یک گروه با 8-7 تا آی دی مختلف رفتند و به بازی یک دادند که میانگین این طور ناگهانی افتاده پایین و بعدش داره دوباره به آهستگی میره بالا.

نمره کاربران همیشه این مشکلات رو داره دیگه...

میانگین نمرات سایت های بررسی در Metacritics الان 7.9 است.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: VahiD_ST
دوستان لطفا بیخودی جو ندن که بازی بد در اومد و فلان و بهمان...

در حال حاضر تنها امتیاز پایین مهمی که بازی داره میانگین امتیازات کاربران Metacritics هستش که اون هم کاملا مشکوک و عجیبه. من همین امروز بعد از ظهر هر چند دقیقه یک بار متا کریتیکز رو چک می کردم، یک بار چک کردم میانگین امتیازات کاربران بالای 8 بود و بعد از 5 دقیقه یه دفعه افتاد روی 5.5!! :blink:

از اون به بعد دوباره بالا رفته و الان افتاده روی 6.6 که به مرور بالاتر هم داره میره.

با توجه به نمره بالای 9 کاربران گیم اسپات، تنها توضیح این مساله اینه که یک نفر یا یک گروه با 8-7 تا آی دی مختلف رفتند و به بازی یک دادند که میانگین این طور ناگهانی افتاده پایین و بعدش داره دوباره به آهستگی میره بالا.

نمره کاربران همیشه این مشکلات رو داره دیگه...

میانگین نمرات سایت های بررسی در Metacritics الان 7.9 است.
نه محمود مشکل اینه که کاربرای متا یا از یه چیز خوششون میاد یا نمیاد(حد وسط نداره!:دی)
اگه خوششون بیاد 10 میدن اگه بدشون بیاد 0 یا 1 یا دیگه فوقش 2 میدن
منم دموی بازی رو روی PS3 بازی کردم،به نظرم فوق العاده بود:10:دی

خوب دو تا Review مهم اومد:

Gamespot: نمره 7 از 10

IGN: نمره 75 از 100

دوستان نمره متاکریتیک بازی الان 76 درصد هستش و احتمالا نمره نهایی هم همین حدود 70 تا 80 درصد خواهد بود.

فقط همون طور که در Review های مختلف نوشته شده، پایان بازی طوریه که کاملا راه رو برای بازی های بعدی باز می گذاره و این شروع یک مسیر طولانی برای رلیک هستش. ضمن این که من Relic رو خوب می شناسم و همیشه اینها توی بازی های بعدی ایرادهای اصلی که از بازی شون گرفته میشه رو خیلی عالی حل می کنند (در مورد این بازی کوتاه بودن حالت داستانی و یکنواختی اکشن بازی و تعداد مدها و نقشه های اندک مولتی پلیر بازی).

راستی Review های کاربران گیم اسپات هم دیدنیه! یازده نفر بازی رو Review کردند و کمترین نمره 8 بوده و اکثرشون بالای 9 دادن.

انگار واقعا بازی رو بازیکن ها خیلی بیشتر از Review کننده ها دوست دارند.

نه محمود مشکل اینه که کاربرای متا یا از یه چیز خوششون میاد یا نمیاد(حد وسط نداره!:دی)
اگه خوششون بیاد 10 میدن اگه بدشون بیاد 0 یا 1 یا دیگه فوقش 2 میدن
منم دموی بازی رو روی PS3 بازی کردم،به نظرم فوق العاده بود:10:دی
آخه خیلی ناگهانی نمره پایین اومد! یعنی دیگه نمیشه که در عرض 5 دقیقه از 8.2 بیاد روی 5.5!! یه جورایی مطمئنم بو داره قضیه! :دی

پس اگه این جوریه منم با دموی PC امتیازم 10!! :دی

عیبی نداره. ایرادهایی که بهش گرفتند ایرادهای کوچیکیه و در نسخه های بعد به راحتی برطرف میشه. مثلا گفتند که حالت داستانی اش کوتاهه و مولتی پلیرش تنوع کافی نداره و ...

این تازه شروع راهه برای رلیک! :)

تو تریلرها هم مشخص بود بازی بعد از مدتی از این همه ضربه mele خسته کننده میشه . جالبه بازی بر خلاف gears اصلا کاورگیری نداره. ولی در کل این ازون بازیهاس که باید بازیش کرد و به نمرات نگاه نکرد .

• Like
Reactions: SLASH1
کجاش کوچیکه کاراکتر مسخره shallow یا داستان خنک یا باس فایت اخر مضخرف که کوچیک نیست

با این حال منم بازی کردم حال می ده بازیش ازش خوشم اومد گرافیک خوبی هم داره اما احتمال تکراری شدنش زیاد هست

در کل 100 درصد ارزش خریدن و بازی کردن رو داره

• Like
Reactions: Kasra-M
کجاش کوچیکه کاراکتر مسخره shallow یا داستان خنک یا باس فایت اخر مضخرف که کوچیک نیست

با این حال منم بازی کردم حال می ده بازیش ازش خوشم اومد گرافیک خوبی هم داره اما احتمال تکراری شدنش زیاد هست

در کل 100 درصد ارزش خریدن و بازی کردن رو داره

مشکل اصلی دقیقا همین تکراری شدن گیم پلی هست ولی به نظر من میتونن توی بازی بعدی درستش کنن.

خیلی عالیه که سایتها دیگه کیلویی نمره نمیدن.کلا این نسل سایتها خیلی بیخود و زیادی به بازیها نمره دادن.امسال هم انقدر بازیه خوب زیاده که سایتها رو مجبور کرده با دقت بیشتری نمره بدن.

احتمالا نسخه PC یه پورت ضعیف از نسخه کنسولی هستش.

نه علتش تفاوت سایت ها هست سایت های pc منطقی تر رو سخت گیر تر هستن

اتفاقا بازی اصلا مشکل لگ یا چیز های دیگه نداره عالی هم فریم می ده فقط اپشن گرافیک زیادی ساده کار شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or