امتیازات بازی Warhammer 40,000: Space Marine

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
What DA.... :d
من انتظار ۱۰ اینا داشتم اومدم تاپیک رفتم سه بار صورتمو شستم تا به خودم قبولوندم واقعا ۸ گرفته.
ولی‌ هر چی‌ باشه ما حمایت می‌کنیم.

btw
در عجبم از مردمی که بازی نکرده یا درک نکرده نظر میدهند.:d

• Like
Reactions: RoCoCo
خب این اولین بازی از این سری هست که من میخوام بگیرم و اصلا هم امتیاز برام مهم نیست...

به دوستم که تو اینکاره گفتم DOW سری اولشو برام بیاره (چون دوستان گفتن مثل COH میمونه)

به حرفهای اون دوستمون هم توجه نکنید از net. شروع کرده الان به net3. رسیده،اکثرا هم پستاش دو رقمی نشده بن میشه...

عمرا دیگه امتیاز کمتر از 8 بگیره ولی 1 چیزی که هست این جِت پکش هست که فک کنم وقتی بخای باهاش بپری حالت Dark Void بهت دست میدخ:دی واسه همینه که امتیاز بازی بد شده ولی اگه جت پکش فقط واسه Jump باشه بازم میشه تحملش کرد:|

Gamespot هنوز به بازی امتیاز نداده، ولی میانگین نمرات کاربران Gamespot به بازی 9.2 از 10 هستش! :blink:
23t06dg.gif

به احتمال زیاد گیم اسپات هم نمره بالای 8 میده به بازی...

Gamespot هنوز به بازی امتیاز نداده، ولی میانگین نمرات کاربران Gamespot به بازی 9.2 از 10 هستش! :blink:
23t06dg.gif

به احتمال زیاد گیم اسپات هم نمره بالای 8 میده به بازی...
مثل اینکه از این بازی‌هایی‌ هست که از نظر یک منتقد و تکنیکی‌ در حد خوب قرار دارن ولی‌ از نظر یک پلیر که به جذابیت و نرم بودن بازی اهمیت بیشتری میده تا چیزی تکنیکی‌ در حد بسیار بالایی‌ قرار داره. :d

مثل اینکه از این بازی‌هایی‌ هست که از نظر یک منتقد و تکنیکی‌ در حد خوب قرار دارن ولی‌ از نظر یک پلیر که به جذابیت و نرم بودن بازی اهمیت بیشتری میده تا چیزی تکنیکی‌ در حد بسیار بالایی‌ قرار داره. :d
بله دقیقا همین طور به نظر میاد. الان توی Metacritics هم بازی 18 رای مثبت، 3 رای متوسط و 1 رای منفی از کاربران داشته و میانگین نمره کاربران 8.2 بوده (یارو منفیه جالبه! به بازی 3/10 داده و کلی میانگین رو آورده پایین اون هم به چه دلیلی! مشکلات میکروفون در مولتی پلیر
7g55dtp4i83pi0balag.gif
)!

انتقاد اصلی یی که سایت های بررسی به بازی کردند اینه که قسمت Single Player بازی نسبتا زود تموم میشه (حدود 10 ساعت) و مولتی پلیرش هم فقط دو تا مد داره. البته Relic به زودی برای این بازی یک DLC رایگان عرضه می کنه که امکان بازی Co-Op رو هم میده؛ اون رو هم چون رایگانه باید جزو خود این بازی در نظر بگیرند...
در هر صورت از بازی حمایت میشه :d
019%20fyllesnacksmil.gif

ای بابا! IGN یه اطلاعیه گذاشته روی سایت که ما هم مثل شما به شدت دوست داشتیم که زود Review بازی Space Marine رو بیرون بدیم، ولی Relic نسخه نهایی بازی رو تا امروز (7 سپتامبر) در اختیار ما نگذاشت و ما فعلا داریم بخش Single Player رو می بینیم و ما هم تا کامل بازی رو بررسی نکنیم نمی تونیم نمره بدیم!

من نمی دونم چرا رلیک این کار رو کرده، ولی این جور موقع ها معمولا سایت های Review از سازنده های بازی انتقام می گیرند و ممکنه IGN (و هر سایت دیگه ای که نسخه ای از بازی رو زودتر نگرفته) نمره کمتری بده به بازی!
gaah.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or