اولآ بچه ها از خودشون در مورد بازی چیزی نگفتن و هر چیز بدی که از بازی گفته شده , توی Preview های سایتها و مجلات بوده. ( البته دموی بازی هم اومده که نمیدونم چطوریه )كجا رفت اون همه انتقاد:laughing:
اتفاقا ، بچه ها از حرف يك بنده خدايي ، گير داده بودن كه اين بازي مشكل داره. يك خبر ميومد كه بازي 10 ساعت همه ميريختن ميگفتن بله من از اول ميدونستم بازي خوبي نيست ، من از اول ميدونستم فلان ، بازي اي كه 10 سال داره ساخته ميشه فلان و...اولآ بچه ها از خودشون در مورد بازی چیزی نگفتن و هر چیز بدی که از بازی گفته شده , توی Preview های سایتها و مجلات بوده. ( البته دموی بازی هم اومده که نمیدونم چطوریه )
دومآ لطفآ با نمره یک مجله یونانی که معلوم نیست از کجا اومده زود قضاوت نکنین و منتظر نمره های معتبر باشین.
اولآ بچه ها از خودشون در مورد بازی چیزی نگفتن و هر چیز بدی که از بازی گفته شده , توی Preview های سایتها و مجلات بوده. ( البته دموی بازی هم اومده که نمیدونم چطوریه )
دومآ لطفآ با نمره یک مجله یونانی که معلوم نیست از کجا اومده زود قضاوت نکنین و منتظر نمره های معتبر باشین.
من متوجه نمیشم این چه نمره ای است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟امتیاز مجله Game Informer به بازی :
6.75/10
Too Human is not a good role-playing game. The five available character classes (Berserker, Defender, Champion, Commando, and Bioengineer) initially offer some strategic gameplay differences because of their proficiency in certain skills -- the Berserker is better with melee weapons, while the Bioengineer has regenerative health. But beyond the first level, these differences become less substantial. Methods for defeating enemies are largely the same for all classes because almost every single enemy attacks with the same rushing-horde mentality.