امتیازات بازی Too Human

Good Boy

کاربر سایت
سلام

85416107_640.jpg

این بازی در اولین امتیاز دهی ها توانست نمره 93/100 را از مجله GAMES Magazine - Greece کسب کند.

نکات مثبت:

داستان بسیار عالی , گرافیک پر ابهت , یک Action بسیار عالی , شخصیت پردازی عمیق.
.........
نکات منفی:

Static Camera و چند مورد کوچک در AI بازی.

كجا رفت اون همه انتقاد:laughing:
اولآ بچه ها از خودشون در مورد بازی چیزی نگفتن و هر چیز بدی که از بازی گفته شده , توی Preview های سایتها و مجلات بوده. ( البته دموی بازی هم اومده که نمیدونم چطوریه )
دومآ لطفآ با نمره یک مجله یونانی که معلوم نیست از کجا اومده زود قضاوت نکنین و منتظر نمره های معتبر باشین.

اولآ بچه ها از خودشون در مورد بازی چیزی نگفتن و هر چیز بدی که از بازی گفته شده , توی Preview های سایتها و مجلات بوده. ( البته دموی بازی هم اومده که نمیدونم چطوریه )
دومآ لطفآ با نمره یک مجله یونانی که معلوم نیست از کجا اومده زود قضاوت نکنین و منتظر نمره های معتبر باشین.
اتفاقا ، بچه ها از حرف يك بنده خدايي ، گير داده بودن كه اين بازي مشكل داره. يك خبر ميومد كه بازي 10 ساعت همه ميريختن ميگفتن بله من از اول ميدونستم بازي خوبي نيست ، من از اول ميدونستم فلان ، بازي اي كه 10 سال داره ساخته ميشه فلان و...
دومي رو درست ميگي بايد صبر كرد. اميدوارم ميان امتياز هاش آخر از 92 پايين تر نشه.

میثم راست میگه آریا !, جریان اون موضوع این بود که یک آدمی که آخر هم معلوم نشد کیه یا چیه!:دی , اومده بود گفته بود که من 10 ساعت از بازی رو رفتم و خیلی مضخرفه!

بعد خیلی از سایت ها این موضوع رو سوژه کرده بودن , مثلا یکی(خطاب به اون شخصی که ادعا میکرد بازی رو امتحان کرده) میگفت اگر راست میگی بیا خودت رو معرفی کن یکی دیگه میگفت که من این طرف رو میشناسن خالی میبنده و ......اصلا اوضاعی بود!:دی
..................
دموی بازی هم بیشتر از یک میلیون Hits برای دانلود داشته.
..................
ولی به قول تو این امتیاز خیلی مشخص نمیکنه و باید منتظر امتیاز سایت های معتبر موند.

آخرین ویرایش:
من که بدم نمیاد بازی خوبی از آب در اومده باشه ( یادمه اولین تریلر بازی رو به 60 نفر نشون دادم انقدر خوشم اومده بود ! ) کلآ بازی حماسی ای هم به نظر میاد و من از بازیهای حماسی خوشم میاد ولی وقتی گیم پلی های بازی رو میبینم یه جوری شل و ول به نظر میاد. شایدم فقط این طور فکر میکنم و بازی نهایی چیز جالبی باشه ( به خاطر Silicon Knights هم که شده امیدوارم )

حالا هر چیز این بازی که شاهکار باشه گرافیکش را که دیگر خودمان دیده ایم:laughing: گرافیک بازی در تریلرها واقعا افتضاح بود. من تریلر گیم پلی بازی را ندیدم که نظر بدهم ولی گرافیکش را که دیده ام.
بقول آریا بدمان نمیاید که بازی خوبی ازآب دربیاید ولی این بازی به هیچ وجه تا الان خودش را بعنوان یک بازی خوب نشان نداده و همان چیزهایی را هم که دیده ایم فوق العاده نبوده اند.

نه این بازی به اندازه ی یه بازی خوب خودش رو نشون داده ولی به اندازه ی یه بازی خیلی خوب و فوق العاده و شاهکار فعلا نه:biggrin1:
ولی باید منتظر ماند

امتیاز مجله Game Informer به بازی :
6.75/10

من متوجه نمیشم این چه نمره ای است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر 6 از 10 است پس میشود 60 از 100 پس آن 75 چیست که کنارش نوشته اید؟
شش و هفتاد و پنج صدم !

آخرین ویرایش:
نه به اون 93 نه به 6.75 :confused: یکی میگه 10 ساعته تمومه یکی میگه 50 ساعت وقت میخواد !
خودشونم که عرضه ندارن یه آمار از بازی بدن. چند ساله دارن روش کار میکنن مثل آدم نمیان حرف بزنن بگن اوضا از چه قراره:mad:
الان اگه دست خودم بود .....:-":biggrin1::biggrin1:

امتیاز سایت 1up
-C

Too Human is not a good role-playing game. The five available character classes (Berserker, Defender, Champion, Commando, and Bioengineer) initially offer some strategic gameplay differences because of their proficiency in certain skills -- the Berserker is better with melee weapons, while the Bioengineer has regenerative health. But beyond the first level, these differences become less substantial. Methods for defeating enemies are largely the same for all classes because almost every single enemy attacks with the same rushing-horde mentality.

Review

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or