امتیازات بازی Too Human

Good Boy

کاربر سایت
سلام

85416107_640.jpg

این بازی در اولین امتیاز دهی ها توانست نمره 93/100 را از مجله GAMES Magazine - Greece کسب کند.

نکات مثبت:

داستان بسیار عالی , گرافیک پر ابهت , یک Action بسیار عالی , شخصیت پردازی عمیق.
.........
نکات منفی:

Static Camera و چند مورد کوچک در AI بازی.

ای بابا این همه زحمت کشیدن آخر سر اینجوری شد:((:((
شاید اگر انتظار ها بالا نمیرفت اینجوری نمیشد:(
با این حال من این بازی رو میخرم(نه که هممون original میخریم:biggrin1: میخوایم dyack شکست نخوره)

چرا یه کم صبر نمیکنید تا بازی بیاد خودمونم یه نظری از رویه واقعیت بدیم نه هوا
تا کی باید بشینیم ببینیم این سایتها و مجله ها چی میگن؟

قابل توجه آقای میثم که میفرمودند چرا الکی میگین بازی بده صبر کنید تا بیاد !!! بفرما !!! اون موقع جواب شما رو ندادم چون از نتیجه کار مطمئن بودم ولی ظاهرا شما در انتظار معجزه بودید!!!
تحویل بگیرید بازی کنید !! :sick::sick:
آدم خيلي چيز ها رو بايد تجربه كنه ببينه خوبه يا بد من خودم دمو بازي رو گرفتم برام جالب اومد و حيف كه نميتونم بازي رو بگيرم (شايدم گرفتيم!) ولي ترجيه ميدم قبل از اين كه يك بازي رو نكردم نيام بگم بازي بدي هست چرا؟ چون وقتي از بازي خوشم اومد اوضاع بدجوري خراب ميشه حتي درباره خوب بودنش من سر HAZE خودم داشتم به آب و آتيش ميزدم PS3 بگيرم و حتي پولش رو هم آماده كردم ولي وقتي اومد ديدم و داشتم ضرر ميكردم ...
تجربش رو هم كردم نمونش K&L بود كه براي اولين بار توسط يك فردي بهم معرفي شد بازيش رو هم فقط براي اين خريدم كه بايد يك چيزي ازش مينوشتم و ميدادم به يك بنده خدايي وگرنه اصلا علاقمند نبودم ولي وقتي بازيش كردم فهميدم پتانسيل بازي چقدر بالاست و من درباره اش بد فكر ميكردم (منظورم اين نيست كه بازي هم سطح G.O.W بود منظورم اين كه خب در حد خودش قابل قبول بود و ازش لذت بردم.)

بعد از كلي سر و كله زدن با اين دكمه نامرد ويرايش بل اخره شد ...
گفتم پست بيهوده نباشه :
سايت VideoGamer هم نمره 7 رو به اين بازي داره كه تقريبا نمره خوبي هست و از داستان بازي و تكنيك هاي استفاده شده از بازي بد گفته و تو بخش نكات خوبش هم به مبارزات و Cool art style استقبال كرده.

همين ديگه! بازي هم انگار همون 10 ساعت اون 50 ساعت هم سركاري بود ...

آخرین ویرایش:
بابا این TH بازی بدی نیست که! اتفاقا بازی خیلی خوبی هست فقط با ان شاهکاری که سازنده هاش هی میگفتن و قولش رو داده بودند فاصله زیادی داره! همین.

البته TH خیلی میره رو اعصاب طرفداران سبک RPG !! چون بسیاری از ایده های نوآورانه بازی به گند کشیده شده و بازی که میتونست خیلی بهتر از این حرف ها باشه صرفا یک بازی خوب شده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or