اتفاقا ، بچه ها از حرف يك بنده خدايي ، گير داده بودن كه اين بازي مشكل داره. يك خبر ميومد كه بازي 10 ساعت همه ميريختن ميگفتن بله من از اول ميدونستم بازي خوبي نيست ، من از اول ميدونستم فلان ، بازي اي كه 10 سال داره ساخته ميشه فلان و...
دومي رو درست ميگي بايد صبر كرد. اميدوارم ميان امتياز هاش آخر از 92 پايين تر نشه.
من که کلا خیلی وقته دوره Gamespot رو خط کشیدم - چون معلوم نیست روی چه حسابهای مختلفی برای بازی یک امتیاز میگیره -------از زماني كه دمو بازي رو انجام دادم مطمئنم بودم بازي چيز مزخرفي از اب درخواهد امد اما اينجا خيلي عجيبه از يك ور IGN مياد 7.8 ميده و Game Pro نمره 8 از اون طرف 1UP مياد چنني نمره اي ميده و مسخره تر Game Spot كه به خيلي بازي هاي بي نهاييت مزخرف تر از اين نمره بالا داده امثال Kingdom Under Fire . Haze و.............
کسری جان شما دیگه از آب گل آلود ماهی نگیر خواهشااز زماني كه دمو بازي رو انجام دادم مطمئنم بودم بازي چيز مزخرفي از اب درخواهد امد اما اينجا خيلي عجيبه از يك ور IGN مياد 7.8 ميده و Game Pro نمره 8 از اون طرف 1UP مياد چنني نمره اي ميده و مسخره تر Game Spot كه به خيلي بازي هاي بي نهاييت مزخرف تر از اين نمره بالا داده امثال Kingdom Under Fire . Haze و.............
دقیقا حق با ایشون هستش!ببینید بازم این امتیازها خیلی هاشون با هم تفاوت دارن ، 5 داشته 9 هم داشته !! بعد که من میگم اینایی که Review میکنن آدمهای معمولی هستن با سلایق مختلف که حتی ممکنه علاقه به یک بازی یا کنسول هم روی نقدشون تاثیر بذاره ، بعضی ها مخالفت میکنن و فکر میکنن اینا خیلی آدمهای مهمی هستن و خیلی بیشتر از ماها و بقیه میفهمن !
به هر حال به نظر من بهترین نقد کننده خود ما هستیم که میدونیم از چه بازی ای خوشمون میاد ( حتی اگه 4 گرفته باشه ) و از چه بازی بدمون میاد ( حتی اگه 10 گرفته باشه )
در مرحله بعد فقط میانگین امتیازها میتونه عادلانه باشه و ارزش واقعی بازی رو نشون بده ، البته اونم نه همیشه و بطور 100 % .
چه ربطي به ماهيگيري و غواصي داره ؟؟؟ ميگم سيستم نمره دهي Game Spot مسخره هست . خوبه دو تا بازي نام بردم كه يكشون براي 360 انحصاري بود يكي براي PS3 و مطمئنا با توجه به نمرات ميانگين حداقل Too Human از هر دو بازي كه نام بردم خيلي بهتره . من منظورت از ماهيگيري نفهميدم اما در مورد پتانسيل اين بازي از خيلي وقت پيش ميشد متوجه شد يك بازي عالي نيست و ببيشترين پيش بيني براش يك بازي خوب بود اما اين وسط يك ايده عالي بود كه به هدر رفت !!!کسری جان شما دیگه از آب گل آلود ماهی نگیر خواهشا
کلا بازیهایی مثل Haze و Too Human و Lair و K&L اینها بازیهایی بودن که پتانسیل خیلی بالایی داشتن و خیلی هم بزرگشون کردند و براشون تبلیغ شد و انتظارات ازشون بالا بود ولی متاسفانه هیچکدومشون اصلا در حد انتظارات نبودند و با اون چیزی که همه انتظارشو داشتند 180 درجه فرق میکردند یکی از دلایل گرفتن نمره های خیلی کم و در بعضی مواقع غیر منصفانه هم به خاطر انتظار بیش از حد از این بازیها بود که بیش از حد بزرگشون کرده بودند .