امتیازات بازی Too Human

Good Boy

کاربر سایت
سلام

85416107_640.jpg

این بازی در اولین امتیاز دهی ها توانست نمره 93/100 را از مجله GAMES Magazine - Greece کسب کند.

نکات مثبت:

داستان بسیار عالی , گرافیک پر ابهت , یک Action بسیار عالی , شخصیت پردازی عمیق.
.........
نکات منفی:

Static Camera و چند مورد کوچک در AI بازی.

همین یکماه پیش، نمیدونم یکی از استف بازی توی NGAF زیادی تعریف بازی رو کرده بود و بعد مولینیو یکجایی گفته بود زیادی دارن بازی رو میبرن بالا، یا خود مولینیو اومده بود توی نئوگاف گفته بود الکی بازی رو تبلیغ میکنن؛ یا هیچکدوم ازین گزینه ها. در هر صورت مطمئنم مولینیو گفته بود که این بازی موفق نمیشه(البته غیرمستقیم) و حالا معلوم میشه وقتی یک شخص مثل این برادر میگه از یک بازی دل ببرید، 100% درست میگه:
اوریج= 68.4%

IGN هم امتیاز 7.8 را به بازی داد و گفته به عنوان یک پیش غذا برای سیل بازیهایی که در ماههای بعد عرضه میشوند بسیار خوب است.
Gamespot هم گفته یک چیزی که باعث شکست بازی شد گنده کردن بیش از حد این بازی بود که انتظار نمیرفت و گفنه بازی به شدت Unbalance است.

بدون شرح :

• GamePro (4/5) “Here’s an Xbox 360 exclusive that proudly wears its lofty ambitions on its sleeves, and yet sometimes seems bent on self-sabotage. That it’s so relentlessly addictive despite its aggravations is something of a minor miracle.”
  • IGN (78/100) “What’s been delivered in the end is a good game that ultimately falls just short of its promise due to a few questionable design decisions. One thing is for sure, though. If you love collecting random loot drops, you’ll find a lot to like here.”
  • Giant Bomb (3/5) “If you have an insatiable lust for items with higher stats than the ones you’re currently using, or if you get giddy at the mere thought of Diablo-style rare item naming conventions, you’ll probably be able to look past the game’s issues and have a good time. But even at its best, it’s hard to ignore Too Human’s monotonous combat and dated approach to cooperative play.”
  • GameSpot (55/100): “Too Human is a game of false starts and unrealized potential that infiltrate almost every aspect of the game, from story, to combat, to balance. Its elements feel stitched together, making for a patchwork quilt of a game that’s fraying at the seams.”
  • 1UP (C-) “At the very least, the cyber-Norse concept of Too Human is a good one that’s worth exploring further, just not in this context. The game is simply schizophrenic; it attempts to be all things to all people and never succeeds in executing any of them well. The end result is in dire need of polish and focus, and that doesn’t solely apply to gameplay mechanics. There’s absolutely no reason why a game released in 2008 should have a bug where characters can fall through solid ground and into some pseudoabyss.”
  • خوب این بازیم که افتضاح از آب در اومد:((

اتفاقا ، بچه ها از حرف يك بنده خدايي ، گير داده بودن كه اين بازي مشكل داره. يك خبر ميومد كه بازي 10 ساعت همه ميريختن ميگفتن بله من از اول ميدونستم بازي خوبي نيست ، من از اول ميدونستم فلان ، بازي اي كه 10 سال داره ساخته ميشه فلان و...
دومي رو درست ميگي بايد صبر كرد. اميدوارم ميان امتياز هاش آخر از 92 پايين تر نشه.

قابل توجه آقای میثم که میفرمودند چرا الکی میگین بازی بده صبر کنید تا بیاد !!! بفرما !!! اون موقع جواب شما رو ندادم چون از نتیجه کار مطمئن بودم ولی ظاهرا شما در انتظار معجزه بودید!!!
تحویل بگیرید بازی کنید !! :sick::sick:

آخرین ویرایش:
از زماني كه دمو بازي رو انجام دادم مطمئنم بودم بازي چيز مزخرفي از اب درخواهد امد اما اينجا خيلي عجيبه از يك ور IGN مياد 7.8 ميده و Game Pro نمره 8 از اون طرف 1UP مياد چنني نمره اي ميده و مسخره تر Game Spot كه به خيلي بازي هاي بي نهاييت مزخرف تر از اين نمره بالا داده امثال Kingdom Under Fire . Haze و.............

از زماني كه دمو بازي رو انجام دادم مطمئنم بودم بازي چيز مزخرفي از اب درخواهد امد اما اينجا خيلي عجيبه از يك ور IGN مياد 7.8 ميده و Game Pro نمره 8 از اون طرف 1UP مياد چنني نمره اي ميده و مسخره تر Game Spot كه به خيلي بازي هاي بي نهاييت مزخرف تر از اين نمره بالا داده امثال Kingdom Under Fire . Haze و.............
من که کلا خیلی وقته دوره Gamespot رو خط کشیدم - چون معلوم نیست روی چه حسابهای مختلفی برای بازی یک امتیاز میگیره -------
فکر میکنم نمره 7.8 سایت IGN از همه عادلانه تر باشه - با این حال اگر خودمون هم سری به بازی بزنیم بیشتر متوجه میشیم Silicon Knights بعد از این همه سال چه دسته گلی به اب داده !!!!

ببینید بازم این امتیازها خیلی هاشون با هم تفاوت دارن ، 5 داشته 9 هم داشته !! بعد که من میگم اینایی که Review میکنن آدمهای معمولی هستن با سلایق مختلف که حتی ممکنه علاقه به یک بازی یا کنسول هم روی نقدشون تاثیر بذاره ، بعضی ها مخالفت میکنن و فکر میکنن اینا خیلی آدمهای مهمی هستن و خیلی بیشتر از ماها و بقیه میفهمن !
به هر حال به نظر من بهترین نقد کننده خود ما هستیم که میدونیم از چه بازی ای خوشمون میاد ( حتی اگه 4 گرفته باشه ) و از چه بازی بدمون میاد ( حتی اگه 10 گرفته باشه )
در مرحله بعد فقط میانگین امتیازها میتونه عادلانه باشه و ارزش واقعی بازی رو نشون بده ، البته اونم نه همیشه و بطور 100 % .

کسری جان شما دیگه از آب گل آلود ماهی نگیر خواهشا
کلا بازیهایی مثل Haze و Too Human و Lair و K&L اینها بازیهایی بودن که پتانسیل خیلی بالایی داشتن و خیلی هم بزرگشون کردند و براشون تبلیغ شد و انتظارات ازشون بالا بود ولی متاسفانه هیچکدومشون اصلا در حد انتظارات نبودند و با اون چیزی که همه انتظارشو داشتند 180 درجه فرق میکردند یکی از دلایل گرفتن نمره های خیلی کم و در بعضی مواقع غیر منصفانه هم به خاطر انتظار بیش از حد از این بازیها بود که بیش از حد بزرگشون کرده بودند .

ببینید بازم این امتیازها خیلی هاشون با هم تفاوت دارن ، 5 داشته 9 هم داشته !! بعد که من میگم اینایی که Review میکنن آدمهای معمولی هستن با سلایق مختلف که حتی ممکنه علاقه به یک بازی یا کنسول هم روی نقدشون تاثیر بذاره ، بعضی ها مخالفت میکنن و فکر میکنن اینا خیلی آدمهای مهمی هستن و خیلی بیشتر از ماها و بقیه میفهمن !
به هر حال به نظر من بهترین نقد کننده خود ما هستیم که میدونیم از چه بازی ای خوشمون میاد ( حتی اگه 4 گرفته باشه ) و از چه بازی بدمون میاد ( حتی اگه 10 گرفته باشه )
در مرحله بعد فقط میانگین امتیازها میتونه عادلانه باشه و ارزش واقعی بازی رو نشون بده ، البته اونم نه همیشه و بطور 100 % .
دقیقا حق با ایشون هستش!
بهترین کس برای امتیاز دادن به یک بازی خوده ما هستیم!
یک بای مثل alone in the dark این همه امتیاز پایین ولی من واقعا بی نهایت لذت بردم یعنی واقعا یه کوب بازیش کردم خسته هم نمی شدم!
در کل من این بازی رو دوست دارم هر کسی هم دوست داره پیشنهاد می کنم از دستش نده!
چون می دونم به اونی که بخواد بچسبه می چسبه!
در کل میانگین امتیازهاشم اون قدرا پایین نیست!
میشه گفت یه بازی معمولیه به خوب میزنه دیگه نهایت.

کسری جان شما دیگه از آب گل آلود ماهی نگیر خواهشا
کلا بازیهایی مثل Haze و Too Human و Lair و K&L اینها بازیهایی بودن که پتانسیل خیلی بالایی داشتن و خیلی هم بزرگشون کردند و براشون تبلیغ شد و انتظارات ازشون بالا بود ولی متاسفانه هیچکدومشون اصلا در حد انتظارات نبودند و با اون چیزی که همه انتظارشو داشتند 180 درجه فرق میکردند یکی از دلایل گرفتن نمره های خیلی کم و در بعضی مواقع غیر منصفانه هم به خاطر انتظار بیش از حد از این بازیها بود که بیش از حد بزرگشون کرده بودند .
چه ربطي به ماهيگيري و غواصي داره ؟؟؟ ميگم سيستم نمره دهي Game Spot مسخره هست . خوبه دو تا بازي نام بردم كه يكشون براي 360 انحصاري بود يكي براي PS3 و مطمئنا با توجه به نمرات ميانگين حداقل Too Human از هر دو بازي كه نام بردم خيلي بهتره . من منظورت از ماهيگيري نفهميدم اما در مورد پتانسيل اين بازي از خيلي وقت پيش ميشد متوجه شد يك بازي عالي نيست و ببيشترين پيش بيني براش يك بازي خوب بود اما اين وسط يك ايده عالي بود كه به هدر رفت !!!

Msxbox-World : 7.5
Wonderwallweb : 7

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or