امتیازات بازی Tomb Raider:Definitive Edition

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
09635856272782680179.jpg

پلتفرم:XBOX ONE,PS4
سازنده : Crystal dynamics
ناشر : Square Enix
تاریخ انتشار : 28 January
gameinformer:9.25/10
36047443459840954924.png
IGN:9.1/10
40258263979662827115.png
Impulsegamer: 10/10
Gaming Trend - 95/100
Post Arcade: 9.5/10
Canadian Online Gamers:9.4/10
Hardcore Gamer - 4.5/5
post arcade:9.5/10
GamesRadar:9/10
9/10 :The Globe and Mail Toronto
Playstation Universe:9/10
UsGamer: 9/10
craveonline:9/10
Digital Chumps:9/10
communityvoices:9/10
God is A Geek: 9/10
Gameblog.fr:9/10
Multiplayer.it:88/10
LaPS3:86/10
Official Xbox Magazine:8.5/10
Vandal Online:8.5/10
ign italia:8.5/10
EGM:8/10
Paulsemel - 8/10
Telegraph:8/10
Gaming Nexus:8/10
VideoGamer: 8/10
CVG: 8/10
8/10 :Attack of The Fanboy
Meristation: 8/10
Metro GameCentral:8/10
Game Spot:8/10
PlayStation LifeStyle:8/10

Official Xbox Magazine UK:8/10
XGN:7.5/10
Slant Magazine: 7/10
Playstation Official Magazine UK:7/10
X-ONE Magazine UK:7/10
The Escapist: 6/10
میانگین نمرات بازی در سایت metacritic:
25406771740236590785.png
95633556888646824865.png

آخرین ویرایش:
مگه اگه برعکس بود شما و دوستانتون بیخیال میشدید ؟! انتظار چیزی رو داشته باشید که حداقل خودتون بهش پایبند باشید . این مسائل هم که فقط مختص بازیسنتر نیست ، همه جای دنیا داره در این مورد بحث میشه ... شما اگه سخته واست تحمل این شرایط ، پستهای مربوط به این قضیه رو نخون و صبر کن تا هر زمانی که دیدی شرایط درست شده .

عزیزم شما بهتره یه نگاه به امضام بندازی! تحمل چی واسم سخته؟من هیچوقت اگه شرایط برعکس بود نمی اومدم چنین پستهایی بدم.مگه بچم؟آره یه موقعی بچه بودم پول تو جیبی میگرفتم(یادش بخیر:d) باید منتظر میموندم بابام واسم یه کنسول میخرید شاید اون موقع چنین حالتی میشد از من انتظار داشت اما نه الان که 26 سالمه شاغل هستم و دستم تو جیب خودمه! همین الانشم به شدت منتظر یه سری IP های مورد علاقم از سونی هستم.پس طرفت رو اولا اشتباه گرفتی دوما من فن کنسول هستم و به شدت PC هیتر:d این نسل هم دندون تیز کردم واسه جفت کنسولها:)

آخرین ویرایش:
آخر ویدئوی مقایسه فریم ریت کات سینا تو یورو گیمر یه جا هست موهای سر یکی از کاراکترا تو Xbox one لود نمیشه یا شاید شیدر مدلا کیفیتش پایین تره (دقیق متوجه نشدم چون ویدئو رزولوشن پایین رو دانلود کردم) فکر کنم نسخه xbox one باگم زیاد داره خود یورو گیمر گفته بعدا کامل مقایسه میکنه...

من یه سوال دارم خواهشن بدون فن بازی جواب بدین:
فریم ps4رو 50بیشتر بود و اینکه بالا پایین زیاد میرفت یعنی 48میرفت رو 54میرفت رو60 و ... . ولی xoرو 30 بود و خیلی کم پایین اومد.
کدوم بهتره؟:-/

آخر ویدئوی مقایسه فریم ریت کات سینا تو یورو گیمر یه جا هست موهای سر یکی از کاراکترا تو Xbox one لود نمیشه یا شاید شیدر مدلا کیفیتش پایین تره (دقیق متوجه نشدم چون ویدئو رزولوشن پایین رو دانلود کردم) فکر کنم نسخه xbox one باگم زیاد داره خود یورو گیمر گفته بعدا کامل مقایسه میکنه...
اینو میگی ؟
5028f1f8926677b31.png

موهای سر یارو تو نسخه PS4 بلونده lol

من یه سوال دارم خواهشن بدون فن بازی جواب بدین:
فریم ps4رو 50بیشتر بود و اینکه بالا پایین زیاد میرفت یعنی 48میرفت رو 54میرفت رو60 و ... . ولی xoرو 30 بود و خیلی کم پایین اومد.
کدوم بهتره؟:-/
فریم 30 که مشخصه ولی من با PS4 دارم بازی میکنم ، خیلی نرم و روون اجرا میشه بدون هیچ لرزش و مشکلی! ضمن اینکه افت فریم هم به چشم نمیاد. بدون شک نسخه ی PS4 بهتره

Xbone رو همين فريم 30 زاييده وبه راحتي تا 24 و حتي در لحظه اي تا 18 ، فريم افت ميكنه بعد چه جوري و با چه روحيه اي سازنده بدبخت اجازه بده فريم بازي مثل ps4 بياد رو 60 !!!!!سازنده از خداشه بتونه براي هر دو 60 فريم ارائه كنه اما به همين دلايل و اختلاف سخت افزاري به ناچار فقط رو يكي اين كار رو تونسته انجام بده
به نقل از DF كه از افت فريم حتي در حالت 30 فريم xbone شاكيه
Xbox One is clearly more consistent, but a lowest reported frame-rate dip of 24fps isn't great.and as the more eagle-eyed have noticed, we also have a registered dip to 18fps, where the game seems to momentarily freeze for 12 frames at 4:12 in the video
خيلي برام جالب يه عده بعد اين همه سال معني خط قرمز تو اناليز df رو هم نميدونن lol

آخرین ویرایش:
@Tommy
آره دقیقا همونجا یکی دو ثانیه بعدش تو همون Xbox one که یارو رو از پشت نشون میده موهاش یه دفعه بلوند میشه :d ولی تو این صحنه به نظر میاد یا اصلا موهای یارو لود نشده یا یه مشکلی تو کیفیت شیدرها و تکسچرهای XO هست (کلا کیفیت تکسچرهای PS4 یکی دو پرده بالاتره به نظرم)

آخرین ویرایش:
توجیه جالبی بود

اما اگه فرضا حرف شما در مورد maximum فریم ریت رو قبول کنیم, در مورد min فریم ریت چی میشه گفت؟؟
لابد تو این مورد فریم ریت PS4 کپ شده که از 32 پایینتر نره ولی برا وان cap نشده که راحت خودشو به 18 برسونه.:lol:
ببین دوست من حتی تو کمترین بازده فریم هم PS4 برتره. خب این چه معنی میده. اینجا هم قضیه cap مطرحه ؟؟
یا اینکه PS4 تو کمترین بازده هم از وان برتره؟
این مورد رو هم بزاریم کنار بازم بازیهای قبلی که عرضه شدن برتری PS4 رو نشون میدادن. COD و BF4 و AC:BF رو که یادتون نرفته.
الان یه بحثی بوجود میاد. ایا واقعا وان توان رسیدن به 60 فریم رو نداره یا داشته ولی نخواستن به 60 فریم برسوننش که ریا نشه.:thinking:
دفعه اول نیست که این چیزا رو میشنویم.

دوستانی که خوب بلدن quote کنن این رو هم میذاشتن:

اینجا به اون قضیه 18 فریم که اون دوستمون گفت و بقیه قبول نکردن اشاره شده.

پ.ن :دوستان توجه کنید از این به بعد علاوه بر کلمه "امواج بعدی", کلمه "CAP" رو هم زیاد می بینید و میشنوید :|

ببین من واسم یه ذره هم مهم نیست که One چقدر ضعیف‌تر هست، چون نه قصد خریدشو دارم، نه مایکروسافت ارث پدرم هست. ولی اون حرف شما که گفتید کمترین فریم PS4 بیشتر از بیشترین فریم One هست، اشتباهه! چون بیشترین فریم One به خاطر Cap داشتنش 30 خواهد بود و سازنده اجازه نداده بیشتر از این بشه تا نوسان فریم جلوگیری کنه. ممکنه بیشترین فریم One توی بعضی‌ جاها 40-45 بوده باشه، ولی ما نمی‌دونیم. بهترین راه مقایسه همون کمترین فریم هست که توی One به 18 هم می‌رسه در حالی که توی نسخه PS4 به کمتر از 32 نمی‌رسه. در ضمن ما نمی‌دونیم که از نظر افکت‌های گرافیکی و تکسچر و ... هم نسخه 4 بهتر هست یا خیر! به نظر من تفاوت قدرت تو همون رنج 30-50%ـه که این یه فاجعه واسه $Mـه!

ببین من واسم یه ذره هم مهم نیست که One چقدر ضعیف‌تر هست، چون نه قصد خریدشو دارم، نه مایکروسافت ارث پدرم هست. ولی اون حرف شما که گفتید کمترین فریم PS4 بیشتر از بیشترین فریم One هست، اشتباهه! چون بیشترین فریم One به خاطر Cap داشتنش 30 خواهد بود و سازنده اجازه نداده بیشتر از این بشه تا نوسان فریم جلوگیری کنه. ممکنه بیشترین فریم One توی بعضی‌ جاها 40-45 بوده باشه، ولی ما نمی‌دونیم. بهترین راه مقایسه همون کمترین فریم هست که توی One به 18 هم می‌رسه در حالی که توی نسخه PS4 به کمتر از 32 نمی‌رسه. در ضمن ما نمی‌دونیم که از نظر افکت‌های گرافیکی و تکسچر و ... هم نسخه 4 بهتر هست یا خیر! به نظر من تفاوت قدرت تو همون رنج 30-50%ـه که این یه فاجعه واسه $Mـه!

عزیز من شما داری برا چیزی که اتفاق نیفتاده و به قول خودت "ما نمی دونیم" بحث میکنی.
با توجه به شرایط حال حاضر این بازی حرف من کاملا درسته.
مگه اینکه بخوایم مثل شما احتمالات رو در نظر بگیریم که اگه قرار بود یا اگه سازنده میخواست یا اگه و اگه های بیشتر...

اولا اشتباه گرفتی دوما من فن کنسول هستم و به شدت PC هیتر:d

چه احساس قشنگی دی:

عزیزم شما اگه یه خورده به PC علاقه مند بودی الان خیلی راحت میفهمیدی که مهم میزان مینیموم فریمی که یه تراشه میتونه کسب کنه .هرچی مینیموم فریم بالاتر فریم رها شده کمتر اینطور که از شواهد پیداس
PS4=32 min fps
XONE=18 min fps

اینجوری واقعا نسخه XONE تو صحنه های سنگین تو ذوق میزنه حالا هر چقدر میخوای برای بازیهای دیگه هم صبر کن اما مطمئن باش برای اونا هم همین داستانه

کاملا برتری PS4 مشخصه

آخرین ویرایش:
عزیز من شما داری برا چیزی که اتفاق نیفتاده و به قول خودت "ما نمی دونیم" بحث میکنی.
با توجه به شرایط حال حاضر این بازی حرف من کاملا درسته.
مگه اینکه بخوایم مثل شما احتمالات رو در نظر بگیریم که اگه قرار بود یا اگه سازنده میخواست یا اگه و اگه های بیشتر...

خیر، این شما هستی که برای چیزی که اتفاق نیفتاده بحث می‌کنی. و حرف شما به هیچ عنوان درست نیست. شما نمی‌دونی بیشترین فریم One چند بوده، چون سازنده برای فریم‌ریت بازی محدودیت ایجاد کرده. اون جمله شما که بیشترین فریم One از کمترین فریم PS4 کمتره غلطه، چون بیشترین فریم One مشخص نیست و خود سازنده خواسته بازی بیشتر از 30 فریم نشه. از این محدودیت ایجاد شده می‌شه نتیجه گرفت که بازی مدت زیادی در فریم 40-45 نبوده، به همین دلیل بهترین کار این بوده که محدودیت فریم بازی رو 30 لحاظ کنن که بازی نوسان فریم نداشته باشه.
شما اگه بخواید مقایسه کنید، باید کمترین فریم دو کنسول رو مقایسه کنید و البته در محیط‌‍‌های مختلف وضعیت فریم و پایداری و بالا و پایین بودنش رو مقایسه کنید که باز هم مشخصه PS4 اوضاع خیلی بهتری داره. مشکل من با اون جمله شما بود، که اگه یه مقدار به عرایض بنده توجه کنید، متوجه اشتباهتون می‌شید.

شما نمی‌دونی بیشترین فریم One چند بوده، چون سازنده برای فریم‌ریت بازی محدودیت ایجاد کرده. اون جمله شما که بیشترین فریم One از کمترین فریم PS4 کمتره غلطه، چون بیشترین فریم One مشخص نیست و خود سازنده خواسته بازی بیشتر از 30 فریم نشه. از این محدودیت ایجاد شده می‌شه نتیجه گرفت که بازی مدت زیادی در فریم 40-45 نبوده، به همین دلیل بهترین کار این بوده که محدودیت فریم بازی رو 30 لحاظ کنن که بازی نوسان فریم نداشته باشه.

مگه شما میدونی چقدر بوده ؟
من کاری به احتمالات ندارم. همین الان min فریم ریت PS4 از max فریم ریت وان بیشتره.
توجه کردی گفتم "الان" ؟
کاری هم به احتمالات ندارم.
یا سازنده نتونسته بیشتر از این نتیجه بگیره یا وان قدرت بیشتر از 30 فریم نداشته رو من کاری ندارم. "الان" وضع همینی هست که می بینی و من صدبار گفتم و اگه ده هزار بار دیگه هم بگم شما باز حرف خودت رو میزنی.
هر چند از اختلاف lowest fps دوتا کنسول میشه نتیجه گرفت کدوم مورد درسته.
شما هم بشین اونقدر از این "محدودیت ایجاد شده" نتیجه بگیر تا خسته شی.

بحث از جانب من تموم شده اس. شما نقل قول هم کنی از من دیگه جواب نخواهی گرفت.
تمام

الان كه بحث max فريم مطرح هست بين دوستان اين نكته رو هم بهش توجه داشته باشيم كه ps4 هم مثل xo فريم max ش معلوم نيست چون سازنده روي 60.0 فريم ps4 رو قفل كرده كه در تصاوير هم مشخصه همونطور كه دقيقا xo از 30.0 بالاتر نميره ps4 هم از 60.0 بالاتر نميره و قطعا max فريم ps4 هم از 60 بيشتر كه خب سازنده براي جلوگيري از judder در ps4 اين كار رو كرده و رو 60 قفل كرده كه خوب هم جواب گرفته چون بر اساس ويديو خود df ما چيزي ازjudder نميبينيم وحس نمي كنيم و همينطور در نمودارش هم شاهد judder در ps4 نيستيم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or