امتیازات بازی The Order: 1886

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
87136612793838055436.jpg

پلتفرم: PS4
سازنده: Ready At Dawn
تاریخ عرضه: February 20, 2015
The Order: 1886 اولین امتیارش رو از یک مجله فرانسوی دریافت کرد.

Gameplay:
بسیار ساده ولی با صحنه‌های اکشن موثر، QTE های زیاد و برخی مراحل مخفیانه ضعیف.

Graphics:
بافت ها با بالاترین کیفیت، افکت‌هایی که مغزتون رو منفجر می‌کنه و همچنین انتقالی بین gameplay و cutscene صورت نمی‌گیره.

Sound:
بسیار خوب؛ دیالوگ‌ها و feedback اسلحه‌ها.

Duration:
تقریبا 7 ساعت، بدون عجله بازی کردن، که کمی کوتاه هست. ( cutscene ها هم نصف این مدت زمان رو در بر می‌گیره.)

Global:
یک عنوان دوست داشتنی، که بین یک فیلم و بازی قرار داره. بعضی‌ها می‌تونن اون نیمه موفق یا نیمه ناموفق خطاب کنند، بستگی به علاقه و سلیقه شما داره.

امتیاز کلی:

15/20
Daily Star - 5/5
Gamepur - 9.5/10
GamePlane - 8.9/10
Heavy.com - 8.8/10
OnPSX - 7.5/10
7/10 - FalconKickGaming
Forbes - 6.5/10
Crave Online - 6/10
IGN - 6.5/10
Videogamer - 6/10
Gameblog - 3.5/5
Polygon - 5.5/10
Hardcore Gamer - 2.5/5
Eurogamer Italy - 80/100
Everyeye.it - 80/100
XGN - 70/100
Giant Bomb - 2/5
Push Square - 6/10
Gamereactor Sweden - 6/10
Metro - 4/10

Playstation Universe - 7.5/10
Gamespot - 5/10
Gamesradar - 5/10
Kutako - No
GameInformer - 7.75/10
Insidegamer.nl (dutch) - 8/10
IGN Germany - 7/10
IGN Italy - 7.9/10
Shacknews - 8/10
N4G - 8.5/10
New Game Network - 7/10
Everyeye.it - 8/10
Multiplayer.it - 7.8/10
Gamereactor Norway - 9/10
Gamereactor Denmark - 8/10
Gamereactor Sweden - 6/10

Canadian Online Gamers - 8.6/10
Digital Spy - 6/10
Games Village.it - 8/10
Gametrailers - 8.2/10
Vandal - 7/10
Gamer.nl - 8/10
6.5/10 - Jim Sterling
Gamereactor Germany - 7/10
Playstation Universe - 7.5/10
USgamer - 3/5
GamesBeat - 70/100
TheHDRoom - 3.9/5
WeGotThisCovered - 3/5
Play UK - 81/100
Level7.nu - 80/100
3DJuegos - 60/100
TheSixthAxis - 70/100
God is a Geek - 75/100
GamingTrend - 95/100
Canadian Online Gamers - 86/100
Game Over Online - 85/100

DualShockers - 8.5/10

آخرین ویرایش:
  • Wow
Reactions: Destro
از گیم اسپات Kevin VanOrd بازی رو نقد کرده که خدایی اکثر کاربرا ازجمله خودم همیشه نقداشو قبول دارن
نقدشو هم بخونین و walkthroigh رو دیده باشین میبینین که ایرادای منطقی میگیره
میگه بازی 4 بخش داره: میان پرده-QTE-راه رفتن-تیراندازی که تکرار این چرخه خیلی قابل پیش بینی و فوق العاده خطی میکنه بازی رو.
بنظر منکه نمرش منصفانس
متاسفانه بیشتر از جریان overrated بودن اهمیت نمرات به بازی این هایپ سازنده ها و طرفداراس که به بازیها ضربه میزنه.

من که خودم فن سونی هستم اما بخاطر این نمرات خوشحالم و امیدوارم بازی فروش کمی بکنه اصلا بزنن در R@D رو تخته کنن:d تا درس عبرتی بشه برای بقیه ی بازی سازا که از این به بعد به جای بازی فیلم نسازن

بعضی از دوستان از اینی که بازی متا پایین اورده از شدت خوشحالی در حال پرواز هستند من موندم این بازی با اون ها چکار کرده

باش بازی نابوده الان که چی یکی شبیه من بازیش میکنم چون ازش خوشم اومده با اولین نمایشی که داشت پسندیدمش تز انتخاب خودم هم پشیموم نیستم هر کی دوست نداره نخره این دیگه نیاز به گفتن نداره تمام شد دوستان عزیز
اره من این بازی به قول چند نفر این فیلم رو دوست دارم بازییش میکنم خیلی ها هم شبیه من هستند اقا شما بازیش نکن وسلام نامه تمام

منتقد ها خیلی روی بحث گیم پلی حساس هستن و زیاد سینمای بودن و گرافیک براشون مهم نیست که به نظر منم درستش همین هست
این بازیم خیلی سعی کرد سینمایی باشه ولی مورد توجه منتقد ها قرار نگرفت مثل
Beyond

همچنان معتقدم که متای بازی به صورت تقریبی یک دورنمایی از کیفیت بازی میده.با اینکه به هیچ وجه نمیشه اثبات کرد که یک بازی با متای 65 بهتر از بازی با متای 63 هستش ولی با این همه میشه اینجور نتیجه گیری کرد هردوی این بازی ها نسبتا ضعیف هستن و ایرادات نسبتا زیادی دارن.

بله انتظاری که منتقد ها از هر بازی دارن تا حدودی با بقیه فرق داره و ارتباط نسبتا جالبی با پیش زمینه های فکری ایجاد شده توسط اون بازی قبل از عرضه داره ولی با این همه چون متا یک میانگین از یک خرد و فکر جمعی هستش میتونه تا حد قابل قبولی ما رو از کیفیت محصولی که روبرومون هست آگاه کنه.

اینی هم که بیایم بگیم فلان بازی اصلا ارزش نمرات زیر فلان مقدار رو نداره بیشتر از اینکه مربوط به جوگیری منتقدها یا تئوری توطئه و غیره باشه به تفاوت سلیقه ی ما، یا علاقه شخصی ما ربط داره.

من میام یک بازی رو انجام میدم که امتیازاتش میانگین در حدود 70 هست ولی به نظر خودم در حد 80 هستش، این اختلاف مقدار بیشتر مربوط به سلیقه ی من هست.قبل این که جمع رو متهم بکنم باید به این فکر کنم که شاید این سبک مورد علاقه ی من هست،شاید ناشرش رو دوست دارم،شاید سازنده اش رو دوست دارم که باعث میشه از بازی بیشتر از اونی که واقعا هستش لذت ببرم.

البته خوب در نهایت تجربه ی فردی هر کس مهمه و هر کس باید براساس علایق شخصیش بازی انجام بده، اما باید به نظر جمعی هم احترام بذاره.:d

در مورد بازی هم امیدوارم سری بعدش بیشتر تمرکزشون رو بحث گیم پلی بذارن چون این استدیو ، استدیوی خوبی هستش و معلومه که تمرکز بیش از حد روی گرافیک یکم باعث غفلت از جنبه های دیگه شده.این ip هم واقعا به نظر پتانسیل ادامه داشتن رو داره چون فضای بازی چیزی هستش که قبلا زیاد بهش پرداخته نشده توی صنعت بازی سازی

همين الآن برو تاپيک بازى و ببينن كه اين بازى كه خيلى راحت چرت خطابش ميكنى، از بهترين تجربيات گيمرى خيليا بوده! :d

خوبه بنده خدا زده به نظر من وگرنه چه میشد ...
فکر کنم چند وقت دیگه کسی بگه order چرته چه عواقبی در انتظارش نیست
همین طور که تا قبل از اومدن نقد ها کسی نمیتونست بگه order یطوریه

همین که یه استودیو کوچیک مستقل تونسته با اولین بازی AAA خودش که اونم زیره سایه SMS ساخته شده چندتا تکنولوژی فرازمینی در بخش گرافیک نمایش بذه و اینطوری نت رو فتح کنه خودش نشانی از نشانه های موفقیت the order ـه :دی.

آخرین ویرایش:
همین که یه استودیو کوچیک و مستقل تونسته با اولین بازی AAA خودش که اونم زیره سایه SMS ساخته شده اینطوری نت رو فتح کنه خودش نشانی از نشانه های موفقیت the order ـه :دی.
ببخشید میشه بدونم کجا نوشته (منبع معتبر) که این استدیو مستقل هستش ؟
ممنون

فن بیس وحشتناک ps4 شاید باعث بشه این اثر در زمینه فروش موفق عمل کنه، الان هم چند روزه تو آمازون ها وضعیت خیلی خوبی داره، گرچه امیدوارم این اتفاقات بیفته واقعا.

Ready at dawn استودیو واقعا خوب و آینده داری هست و امیدوارم به سرنوشت کرایتیک دچار نشن (شرایط خیلی دشوار)

در کل واسه بازی من در حالت خوش‌بینانه متای 80 رو در نظر میگرفتم و حالت بد بینانه هم نداشتم که واقعا نمیشد پیش بینیش کرد،

بازی رو هم day one خریداری خواهم کرد، چون هرچی باشه بین این همه نقد های منفی حداقل به چیز هست که همه با اون هم نظرند اونم اتمسفر وحشتناک و گرافیک بی نظیری که تا حالا مثالش نبوده

بعضی از دوستان از اینی که بازی متا پایین اورده از شدت خوشحالی در حال پرواز هستند من موندم این بازی با اون ها چکار کرده

باش بازی نابوده الان که چی یکی شبیه من بازیش میکنم چون ازش خوشم اومده با اولین نمایشی که داشت پسندیدمش تز انتخاب خودم هم پشیموم نیستم هر کی دوست نداره نخره این دیگه نیاز به گفتن نداره تمام شد دوستان عزیز
اره من این بازی به قول چند نفر این فیلم رو دوست دارم بازییش میکنم خیلی ها هم شبیه من هستند اقا شما بازیش نکن وسلام نامه تمام

شاید شما و پنج شیش نفر دیگه این بازی رو بخرید اما مطمئن باشید که اکثریت از این جور بازیا خوششون نمیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or