امتیازات بازی The Order: 1886

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
87136612793838055436.jpg

پلتفرم: PS4
سازنده: Ready At Dawn
تاریخ عرضه: February 20, 2015
The Order: 1886 اولین امتیارش رو از یک مجله فرانسوی دریافت کرد.

Gameplay:
بسیار ساده ولی با صحنه‌های اکشن موثر، QTE های زیاد و برخی مراحل مخفیانه ضعیف.

Graphics:
بافت ها با بالاترین کیفیت، افکت‌هایی که مغزتون رو منفجر می‌کنه و همچنین انتقالی بین gameplay و cutscene صورت نمی‌گیره.

Sound:
بسیار خوب؛ دیالوگ‌ها و feedback اسلحه‌ها.

Duration:
تقریبا 7 ساعت، بدون عجله بازی کردن، که کمی کوتاه هست. ( cutscene ها هم نصف این مدت زمان رو در بر می‌گیره.)

Global:
یک عنوان دوست داشتنی، که بین یک فیلم و بازی قرار داره. بعضی‌ها می‌تونن اون نیمه موفق یا نیمه ناموفق خطاب کنند، بستگی به علاقه و سلیقه شما داره.

امتیاز کلی:

15/20
Daily Star - 5/5
Gamepur - 9.5/10
GamePlane - 8.9/10
Heavy.com - 8.8/10
OnPSX - 7.5/10
7/10 - FalconKickGaming
Forbes - 6.5/10
Crave Online - 6/10
IGN - 6.5/10
Videogamer - 6/10
Gameblog - 3.5/5
Polygon - 5.5/10
Hardcore Gamer - 2.5/5
Eurogamer Italy - 80/100
Everyeye.it - 80/100
XGN - 70/100
Giant Bomb - 2/5
Push Square - 6/10
Gamereactor Sweden - 6/10
Metro - 4/10

Playstation Universe - 7.5/10
Gamespot - 5/10
Gamesradar - 5/10
Kutako - No
GameInformer - 7.75/10
Insidegamer.nl (dutch) - 8/10
IGN Germany - 7/10
IGN Italy - 7.9/10
Shacknews - 8/10
N4G - 8.5/10
New Game Network - 7/10
Everyeye.it - 8/10
Multiplayer.it - 7.8/10
Gamereactor Norway - 9/10
Gamereactor Denmark - 8/10
Gamereactor Sweden - 6/10

Canadian Online Gamers - 8.6/10
Digital Spy - 6/10
Games Village.it - 8/10
Gametrailers - 8.2/10
Vandal - 7/10
Gamer.nl - 8/10
6.5/10 - Jim Sterling
Gamereactor Germany - 7/10
Playstation Universe - 7.5/10
USgamer - 3/5
GamesBeat - 70/100
TheHDRoom - 3.9/5
WeGotThisCovered - 3/5
Play UK - 81/100
Level7.nu - 80/100
3DJuegos - 60/100
TheSixthAxis - 70/100
God is a Geek - 75/100
GamingTrend - 95/100
Canadian Online Gamers - 86/100
Game Over Online - 85/100

DualShockers - 8.5/10

آخرین ویرایش:
  • Wow
Reactions: Destro
بیاند فرق میکنه (گرچه به نظر منم بازی چرتی هست). ولی حداقل رسالت اون بازی مشخصه و منتقد از همون اول میدونه بازی چی هست و در قالب همون فرمت بررسیش میکنه.
شما نمیتونی بیای یه بازی ریل تایم استراتژیک بسازی بعد همشو بکنی کات سین و QTE!
شما نمیتونی یه بازی سوم شخص شوتر بسازی و انتظار داشته باشی به شوتینگ بازی گیر ندن.
در ضمن منتقدا به همه چیز بازی گیر دادن، به جز گرافیک تقریباً همه قسمتای بازی مورد عنایت منتقدا قرار گرفته.
البته امیدوارم شما بازی رو بخری و باهاش حال کنی. به شخصه حاضر نیستم 200 تومن پول بدم برای همچین بازی ای.
شما درست میفرمایید بیاند بازی چرتی هست.:)

حقم دارن فقط یجورایی به گرافیک اهمیت بدن و خیلی جلوه های سینمایی بدن به بازی چون همین گیمر ها از نسل جدید انتظار ماورایی تو گرافیک بازی ها دارن وقتی من خودم تو تایپک بازی میرفتم اکثرا یا در حال gif گذاشتن از بطری و فرش و پرستیدن گرافیک بازی و مطابقت سازی چهره یکی از کاراکترا با جهانگیر الماسی بودن !!! که کلا گیم پلی و داستان کنار رفته بود بعضی ها هم نگرانی داشتن ولی خوب یجورایی صنعت داره به سمت گرافیک خلاصه میشه

عجب کله پا کردن بازی رو :d البته از شرکتی که بهترین کارش ساخت دو تا گاد اف وار برا psp بوده انتظاری نمیرفت من فقط موندم چجوری این بازی رو اینجا هایپ کردن از رو چند تا تریلر سینماتیک :d
همین طوری پیش میرفت بهترین بازی تاریخ میشد تو فروم :p به هر حال عرض تسلیت دارم واسه کسایی که یه عمر تو تاپیک این بازی گذروندن :(:d
حالا بگیم یه سایت دو تا سایت نمره الکی دادن دیگه این همه سایت که با یه شرکت و یه بازی مشکل ندارن که ;) کلا وقتی متا رو 6 باشه یعنی داره میلنگه بازی حالا باور کنین یا نکنین .

توانایی این سازنده ها خیلی خیلی بیشتر از اینهاست ولی نکته ی منفی اینجاست که 80 درصد نیرو و توان رفته رو گرافیک و خلق اتمسفر و در مراتب بعدی به گیم پلی و داستان رسیدن! این عامل در کنار هایپ بیش از حد بازی و روشنفکر شدن برخی منتقدها که بگن تحت تاثیر گرافیک نبودیم باعث این متا میشه!
متا هیچ وقت برای من ملاک خرید بازی نبوده چرا که بازی بالای ۹۰ بوده که خوشم نیومده زیر ۷۰ هم بوده که باهاش زندگی کردم ولی خب همیشه دنبالش می کنم

از اون پست های تاریخیت بود ممد. با همین مغالطه خودت، یه نفر هم میتونه از تو این سوال رو بپرسه: تو که این بازی برات مهم نیست و نه PS4 داری بازیش کنی و نه دوست داری که بازیش کنی، چرا تو تاپیکش پست دادی؟ پس حتما برات مهمه و دوست داری که بازیش کنی.

بقیه دوستان هم که سنگ منتقدها رو به سینه میزنن، خیلی ممنون ازتون، من خودم هم منتقدم. فی الواقع من که هیچ ضرری این وسط نداشتم، بازی رو مفت و مجانی چندین روز جلوتر بازی کردم، بدون اینکه نظرات بقیه هیچ تاثیری روی برداشتم از بازی داشته باشه.
شما هم اختیار پول خودتون رو دارید که پای این بازی بدید یا ندید. تنها حرف من اینه که یادتون نره گیمر بودن معنیش تو این فروم و اون فروم تو سر و کله هم زدن نیست، تجربه کردن مهمه.
اولا چه ربطی داره؟ دوما من چیکار تو دارم، اونایی رو میگم که به صورت کاملا مستقیم دارن تو تاپیک میگن متا برامون مهم نیست. بعدش این بخشی که بولد کردم بیش از حد خنده داره، تو خودت وقتی تو تاپیک بازی های Xbox کامنت میدی در حالیکه نه Xbox داری و نه دوست داری بازی هاش رو بازی کنی، پس یعنی امتیازاتش واست مهمه، و در نتیجه دوست داری بازی هاش رو بازی کنی! یعنی خداییش حرفت خیلی عجیب بود :دی در ضمن من واقعا با این قضیه مشکل دارم که وقتی فلان بازی متاش 90+ میشه، خیلی راحت به استناد همین نظرات منتقدها، اون بازی ارزش زیادی پیدا میکنه، بعدش که فلان بازی متاش پایین میشه دیگه نظر منتقدها مهم نیست و فقط تجربه شخصی مهمه. به هر حال باید این قضیه مشخص بشه که نظر منتقدها مهم هست یا نه؟ بازم میگم من اگه منظورم تو بودی که مستقیم نقل قول میکردم ولی اگه بخوای بحث رو دنبال کنی، موضعت (!) رو مشخص کنی بهتره :دی

آخرین ویرایش:
از اون پست های تاریخیت بود ممد. با همین مغالطه خودت، یه نفر هم میتونه از تو این سوال رو بپرسه: تو که این بازی برات مهم نیست و نه PS4 داری بازیش کنی و نه دوست داری که بازیش کنی، چرا تو تاپیکش پست دادی؟ پس حتما برات مهمه و دوست داری که بازیش کنی.

بقیه دوستان هم که سنگ منتقدها رو به سینه میزنن، خیلی ممنون ازتون، من خودم هم منتقدم. فی الواقع من که هیچ ضرری این وسط نداشتم، بازی رو مفت و مجانی چندین روز جلوتر بازی کردم، بدون اینکه نظرات بقیه هیچ تاثیری روی برداشتم از بازی داشته باشه.
شما هم اختیار پول خودتون رو دارید که پای این بازی بدید یا ندید. تنها حرف من اینه که یادتون نره گیمر بودن معنیش تو این فروم و اون فروم تو سر و کله هم زدن نیست، تجربه کردن مهمه.

فی الواقع هدف از این پست چی بود ؟؟؟؟خواستی بگی مثلا من بازی رو مفت و مجانی بازی کردم دلتون بسوزه ضرر نکردم
هیچوقت یادم نمیره تریلر های اول بود ک از این بازی اومده بود با کیفیت بسیار پایین حتی sdهم نبود اومدی گفتی این بازی دو سه نسل از بازیهایی که الان اومده جلوتره

اون موقع هم infamus ,forza5,rise,killzone,اومده بودن بعد اوردر دو نسل با این بازیها فاصله داشت!!!!!!
این هایپ شنگولانه رو هم یکی از عوامل مهمش خود تو بودی

من ps4 ندارم اما در عین حال اصلا فکر نمیکردم نمره هاش اینطوری بشه...
احتمال زیاد هم به خاطر کوتاه بودن بیش از حد بازی اینطوری شده...

وقتی اینهمه منتقد نظر منفی رو بازی دارن حتما یه ایرادی داره!
باز متا بین 75-80 میشد یه چیزی میشد بگی، ولی الان اصلا جای دفاع کردن نداره:d

متا مهمه، خیلی هم مهمه. متا به مایی که بازی رو بازی نکردیم میگه بازی در چه سطحیه.
اما یه سری بازی ها استثنا هستن. نه اینکه خودشون استثنا باشند، بلکه تجربشون برای گیمر ها ممکنه فرق کنه. هرچند که بازم ممکنه اکثریت گیمرا از اون بازی راضی نباشند.
یه نمونه اش رایزه که تو همین تاپیک بیشتر از 90 درصد افرادی که بازیش کرده بودند ازش راضی بودند.
اون استثنا برای من Castlevania LoS 2 بود و ممکنه برای شما بازی دیگه ای باشه.

پس تا متای یه بازی رو که انجام ندادید، دیدید نظر قطعی ندید بهتره اما استناد کردن به نظر منتقدین و نقل قول کردن از اونا به نظرم خیلی هم معقوله.

پ.ن: حرفم کلا نظر شخصی بود و فکت نبود :d با آرامش پست رو بخونید.

آخرین ویرایش:

پس معلومه شما خیلی تو نخ بازی های Xbox One هستی که همش تو تاپیکاشی xD

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or