والا اين راهي هم CoD داره طي ميكنه،به همين جا ها آخرش ختم ميشه.:d
EA سال ٢٠١٣ روند خوبي رو شروع كرده بود ولي دوباره تبديل شد به همون EA سابق.يه BF 4 داد (البته قبل ترش سال ٢٠١١، BF 3 رو داد كه اونم فوق العاده بود) اميدوار شدم بهش كه دوباره از بعد از BF:HL خراب كرد.
هر چند كه به نظر خودم تايتان فال هم اون بازي اي نبود كه تبليغ ميكردن ولي لااقل تونستن يه جوري ماجرا رو ختم به خير كنن.
اين بازي هم احتمالاً اگر ملت الان درايت كنن و زامبي بازي در نيارن و كم بخرن،مثل تايتان فال ميشه،كلي تخفيف و پيشنهاد ويژه براش ميدن،سيزن پس اش هم يه جورايي مفت ميكنن،سال ديگه هم يه دِلوكس اديشن هم براش ميدن با قيمت فوق مفت،آخرش هم سرجمع تو سروراش ١٠٠٠ نفر بازي ميكنن و يك سري از مدهاش نزديك ٤٠ نفر (اشاره كاملاً مستقيم به تايتان فال :d).
در كل پيشنهاد من به شوتر بازا راهكار زير هستش:
اونايي كه Xbox One دارن:
برين مثل بچه آدم بشينين Halo 5 بزنين و نق هم نزنين :d،هر چه قدر هم خواستين وقت پاش بزارين چون حالا حالا ها رنگ نمي بازه،اگر از سبك Sci-Fi خوشتون نمياد برين بشينيد پاي CoD.:d
اونايي هم كه PS4 دارن:
برين مثل بچه آدم Destiny بزنين و غر هم نزنين خصوصاً اينكه بعد Taken King بازي فوق العاده شده وقت هم هر چه قدر خواستين پاش بزارين چون اينم حالا حالا ها رو دور مي مونه،اگر هم از سبك Sci-Fi خوشتون نمياد برين بشينيد پاي CoD.:d