امتیازات بازی Star Wars Battlefront

BitsandBytes

we will not falter, we will not fail!
Gold User
starwarsbattlefrontheader.jpg

zJb37.png

AusGamers:90/100
Hobby Consolas:90/100
Multiplayer.it:85/100
God is a Geek:85/100
GameTrailers:81/100
Polygon:80/100
GamesRadar+:80/100
Metro GameCentral:80/100
Everyeye.it:80/100
CNG:75/100
Gameblog.fr:70/100
Attack of the fan boy:70/100
Gamerheadquarters: 70/100
VideoGamer:70/100
Digital Trends:70/100
Game Revolution:70/100
USgamer:70/100
GameSpot:70/100
Hardcore Gamer:60/100
Gadgets 360:60/100
Destructoid:60/100
Giant Bomb:60/100

5n3omstaiscxg1lvbr95.png

متا با 17 نقد در اپن کریتیک 72

آخرین ویرایش:
واسه تصمیم گیری زوده
والله من چیز خاصی تو بازی که به هیجانم بیاره ندیدم همه چیز خیلی خیلی معمولی بود
تو تریلرهایی که من دیدم
حالا شاید این نظر من دوستان نظر دیگه ای دارن

من استریم های بازی رو دیدم
به نظرم فقط همون بخشی که توی بتا در دسترس بود جالبه، بخش های دیگه رو توی استریم ها دیدم نظرم رو جلب نکرد

در اين كه عده ايي از بازي لذت مي برن عده ايي نه شكي نيست !

اما نكته اينه كه براي SW يه جورايي طعم گيم پلي اخرين مدال رو ميداد !
وسايل خفن كه عملاً براي زدن شون بايد به انواع طلسم و جادو جمبل متوسط مي شديد !
اسلحه هايي كه بالانس درستي نداشتن ! وقتي من با يه LMG دارم كار مي كنم بايد خيلي تفاوت بين من و يكي كه اسلحه ساده تري داره بايد باشه
بالانس بازي خيلي مشكل داشت
تخم مرغ شانسي هم كه از ديگر نكات بود :| ميشد كل بازي رو با پيدا كردن تخم مرغ شانسي AT AT در AT AT گذروند و همه ملت رو بدون دادن يك DEATH كشت !!!

از نظر من بازي بدي نيست اما براي اين كه بخرمش به هيچ عنوان چيز جالبي نبود

اسلحه هايي كه بالانس درستي نداشتن ! وقتي من با يه LMG دارم كار مي كنم بايد خيلي تفاوت بين من و يكي كه اسلحه ساده تري داره بايد باشه
تخم مرغ شانسي هم كه از ديگر نكات بود :| ميشد كل بازي رو با پيدا كردن تخم مرغ شانسي AT AT در AT AT گذروند و همه ملت رو بدون دادن يك DEATH كشت !!!

نه اقا شما اشتباه میکنی دوستان اهل مطالعه تو تاپیک بازی اعلام کردن که بازی فوق العادست.:))(به هر حال یه عمره بتلفیلد بازی کردن و میتونن مولتی خوب رو از بد تشخیص بدن.;;) )
یه عده که کلا منتظرن این بازی fail بشه تا خوشحال بشن.
خوشحالی در کار نیست فقط بعضی بعد بازی کردن بتا میخوان ببینن بعد یه عمر مولتی بازی کردن ایا تشخیصشون از مولتی بازی که فلان ایراد ها رو داره درست بوده یا نه.اما تو اونا رو بگو که همین طور فقط واسه خوشگل بودن بازی هوش از سرشون پریده بود! :))

آخرین ویرایش:
یه عده که کلا منتظرن این بازی fail بشه تا خوشحال بشن. حالا چه دخلی به اونا داره نمیدونم :-/ انحصاری هم نیست که بگیم انحصاریه. حالا 2 تا نمره اومده همه دارن مینالن و سرکوب میکنن بازی رو. اگه همین چندتا نمره بالای 8.5 بودن همه میومدن میگفتن که ما میدونستیم میترکونه و عاشق استاروارز هستیم و دی وان میخریم!

مسئله ای اینجا هست اینه که این بازی یه عنوان درخور نام برای طرفداران پروپاقرص استاروارز هستش. من هم الان نظر کلی نمیدم و بر اساس چیزی که توی بتا بازی کردیم دارم نظر میدم. بتایی که بازی کردیم واقعا یه چیز خفن و لذت بخشی بود. هرکسی ذره ای از این دنیا لذت برده باشه نمیتونه هیجان انگیز بودن و لذت بخش بودن بتا رو انکار کنه. قبل از ریلیز هم که همه بازخوردها نسبت به بازی مثبت بوده. اعم از نمایشگاه ها و حتی بعد از بتا. حالا این 2-3 تا نمره ای که اومده نمیتونه همه چیز رو مشخص کنه و باید منتظر نمرات دیگه ای هم باشیم. من خودم که بیشتر منتظر نمره gameinformer هستم.

تمامی اشکالاتی هم که تو بتا بود، مثل آنلبالانس بودن رو هم که خودشون گفتم واقف هستیم و درست میکنیم. حالا ببینیم چی میشه. اما بازم میگم، این عنوان برای یه فن دو آتیشه جنگ ستارگان حکم یه بهشت رو داره و نمراتی هم که بگیره، چه بالا چه پایین، تاثیری در تصمیم برای خریدش نمیذاره.

بنظرم اگه همین سرمایه و وقت رو به جا این بازی صرف battlefield 5 می کردن و مثلا تو ۳ ماهه اول ۲۰۱۶ میدادن بیرون خیلی موفق تر بودن .... شخصا مطمئنم که متاش یه چیزی در حد Destiny میشه.

بنظرم اگه همین سرمایه و وقت رو به جا این بازی صرف battlefield 5 می کردن و مثلا تو ۳ ماهه اول ۲۰۱۶ میدادن بیرون خیلی موفق تر بودن .... شخصا مطمئنم که متاش یه چیزی در حد Destiny میشه.

حالا با متاش کاری ندارم اما اگه بخواد نزدیک دستنی هم بشه من 2 نسخه میخرم ازش :دی

الان گیر دادن به بتای بازی ( بنی اسرائیلی ) خیلی کوول و خفن هستش ؟! :دی
واقعا مشکل آزار دهنده ای نداشت و به خصوص سرورهای عالیش نعمتی بود برای ما
هرچند به شخصه با Drop Zone خیلی بیشتر حال کردم ، جمع و جور و تا حدود زیادی را دست تر بود
بخش Coopـش عالی بود
البته الان یه مورد ناجور یادم اومد ، اونم پارتی و سیستم پارتنر بازی بود که درست هم نمیشه :(

موفق باشیم

من خودم کلا از بازی خوشم اومد ولی اینکه بیایم بگیم بتا مشکل نداشت خیلی بی طرفانه نیست
من تا حالا بازی در این حد آنبالانس ندیده بودم (کلا با مکانیک های گیم پلیش خیلی حال کردم ولی نمیشه از این مورد گذشت)
خیلی بازی خوبی هست به شرط اینکه مشکلاتش ر درست کنن

این مشکلاتی که شما گفتی من از تویچ که میبینم در بازی پایانی حل شده.بالانس برقرار شده.اون تخم مرغ شانسیام تعدادشون کم شده.محدودیت زمانیم داره استفاده ازشون.
فقط به نظر من مپهاش کمه.فکر کنم سه تاست کلا.بعضی از مودهاشم خسته کننده و فاقد جذابیته

آخرین ویرایش:
Polygon 8
In a sea of multiplayer-focused shooters, Star Wars Battlefront distinguishes itself as much by what it does as what it doesn't, and that comes at a price. Its old school simplicity doesn't always mesh with its attempts to bring those ideas into 2015, and it lacks some of those back-of-the-box bullet points that most modern AAA shooters wouldn't be caught dead without

That said: This in a game where you crest a frozen ridge on the surface of Hoth and see a thousand lasers turn the sky into a disco and an AT-AT into scrap metal. If a little of the fat has to be trimmed for more people to have that experience, then blaster holes for bullet points seems like a fair trade

AusGamers:90/100
God is a Geek:85/100
GameTrailers:81/100
GamesRadar+:80/100
Metro GameCentral:80/100
Everyeye.it:80/100
Digital Trends:70/100
Game Revolution:70/100
USgamer:70/100
GameSpot:70/100
Hardcore Gamer:60/100
Gadgets 360:60/100