امتیازات بازی Star Wars Battlefront

BitsandBytes

we will not falter, we will not fail!
Gold User
starwarsbattlefrontheader.jpg

zJb37.png

AusGamers:90/100
Hobby Consolas:90/100
Multiplayer.it:85/100
God is a Geek:85/100
GameTrailers:81/100
Polygon:80/100
GamesRadar+:80/100
Metro GameCentral:80/100
Everyeye.it:80/100
CNG:75/100
Gameblog.fr:70/100
Attack of the fan boy:70/100
Gamerheadquarters: 70/100
VideoGamer:70/100
Digital Trends:70/100
Game Revolution:70/100
USgamer:70/100
GameSpot:70/100
Hardcore Gamer:60/100
Gadgets 360:60/100
Destructoid:60/100
Giant Bomb:60/100

5n3omstaiscxg1lvbr95.png

متا با 17 نقد در اپن کریتیک 72

آخرین ویرایش:
این نمرات ضعیف چه فایده داره وقتی بازی قراره بالا ده میلیون نسخه بفروشه ؟ ! ea از هم از اخر میگه بالغ بر یک میلیارد دلار فقط از فروش dlc های این بازی سود کردیم ! این new gamer ها بلای جون شدن

این نمرات ضعیف چه فایده داره وقتی بازی قراره بالا ده میلیون نسخه بفروشه ؟ ! ea از هم از اخر میگه بالغ بر یک میلیارد دلار فقط از فروش dlc های این بازی سود کردیم ! این new gamer ها بلای جون شدن
علی جان کجا این نمرات ضعیف هست بازی متوسط رو به بالایی هست

لیست اسلحه هاش که دیدم متعجب شدم تنوع خیلی پایینه نسبت به هر مولتی اکشنی که مقایسه میکنم
هرچند از حق نباید گذشت خیلی از مواردش اوکی بود تو بتا اما این که یه حسی میگه میخواد تیغ بزنه ادم ترجیه میده فعلا سراغش نره

کلا EA امسال ترکوند اساسی
حالا با فیفا کاری ندارم اون جنگ و دعوا زیاد داره
اما NBA Live,Battlefield,Need For Speed و 2 تا Expansion اه Fail برای The Sims 4، حالا هم Starwars
یعنی رسما عناوین بزرگ رو خیلی راحت می ترکونه (بماند که با اون بازی ساختنش آبرو واسه Rory McIlroy هم نزاشته)

علی جان کجا این نمرات ضعیف هست بازی متوسط رو به بالایی هست

متای 72 واقعا کجاش متوسط هست ؟ ناشر EA باشه سازنده Dice باشه تمرکز بازی فقط روی مولتی باشه بعد این نمرات واقعا فاجعه هست ! به قول دوستمون EA امسال حسابی گل کاشت اون از nfs و nba live و hardline حالا هم starwars در ادامه هم بوی fail بودن شدید pvz2 به مشام میرسه.
در کل به عنوان کسی که خیلی از عنوان های مورد علاقه اش تو نسل قبل به دست EA ساخته شده بود اصلا راضی نیستم از شرایط موجود.

Power Unlimited : 8.4
Battlefront is more arcade-y than we’ve come to expect from modern day shooters, but the glorious Star Wars magic makes up for its lack of depth. The game is extremely polished, runs as smooth as Hoth’s snowy surface and will warm the hearts of every Star Wars fan out there. However, Battlefront won’t convert you to the light side if you’re not already a fan of Lucas’ space opera

Playstation Lifestyle : 8
Star Wars Battlefront is a casual fan’s dream come true. That’s not a bad thing, because what’s here is fun, but it’s something you have to consider if you’re looking for a more fulfilling title

Twinfinite : 8
Although the game only features four planets, all the maps available are tremendous amounts of fun

Meristation : 8

Star Wars Battlefront its full of heroic moments and has stunning visuals and legendary OST. It could be too simple in terms of gunplay, but it's great building a frantic Star Wars universe.

IGN Spain : 8.3

3DJuegos : 8

The SixthAxis : 7

new gamer?
مکانیک های گیم پلیش خیلی خوب بودن
ولی خیلی مشکلات جانبی داره
من که به شخصه خوشم اومد از بازی
اشکالاتی که گرفته شد اکثرا درست بوده و به ضعف کانتنت ها + یکم جنبه ی سینماتیک بازی زیاد هست(بالانس ر به هم میزنه):d اشاره میکنه که درسته
ایشالاه dice با یه bf این نمرات ر جبران کنه:dهر چند امید خاصی ندارم:d
نظرات یه منتقد که به بازی 7 داد:
You know, in some ways Star Wars: Battlefront is my favorite shooter of 2015. It's brisk, it's big, it's beautiful, and it's entirely faithful to its license.After the disappointing Battlefield 4, DICE has outdone themselves with Battlefront.
همون اولش هم گفتم بازی یه سری مشکل داره که قابل حل هست

آخرین ویرایش:
بیشتر نقدهای مثبت برای نسخه PS4 ثبت شده و در مجموع متای بازی حدود 75 هستش که یک بازی خوب حساب میشه ... البته من خودم حدود نیم ساعتی بازی کردم که سرورها بدون مشکل بودن و راحت وارد بازی میشد
ولی بازی تا حدودی از لحاظ محتوا نسبت به بازیهای دیگه کمبود داره

Forbes : 10
Star Wars: Battlefront has one job: to make you feel like you're in the Star Wars battle, and they do that beautifully. It's epic. It's inspired. And it's everything that Star Wars is about.

چقدر این نسل تو فقر FPS خوب به سر میبریم :))
یعنی جدیدا دارم نگا میکنم حداقل 7,8 تا IP بزرگ هستن که پتانسیل بسیار بسیار زیادی برای ادامه ندادن دارن , حالا کار ندارم یه سریاشون مثل بنز فروش میکنن ولی دریغ از ذره ای کیفیت :(
کلا EA و UBI و ACTI بسیار مشابه هم و افتضاح دارن حرکت میکنن , امیدوارم هر چه سریعتر یکیشون با مخ بخره زمین تا بقیه هم درس عبرت بگیرن ...

new gamer?
مکانیک های گیم پلیش خیلی خوب بودن
ولی خیلی مشکلات جانبی داره
من که به شخصه خوشم اومد از بازی
اشکالاتی که گرفته شد اکثرا درست بوده و به ضعف کانتنت ها + یکم جنبه ی سینماتیک بازی زیاد هست(بالانس ر به هم میزنه):d اشاره میکنه که درسته
ایشالاه dice با یه bf این نمرات ر جبران کنه:dهر چند امید خاصی ندارم:d
نظرات یه منتقد که به بازی 7 داد:

همون اولش هم گفتم بازی یه سری مشکل داره که قابل حل هست

منظور از new gamer ها کسایی هستند که فقط تحت هایپ بازی میخرن دریغ از نگاه کردن به کیفیت بازی. هر بازی هایپش بیشتر فروشش بیشتر دیگه رسما کیفیت رفته زیره تبلیغات! من خیلی به این استار وارز امید داشتم.انتظاره یک چیز خیلی خفن تر داشتم! بحث بعدی هم کلا سره EA هست که.....

منظور از new gamer ها کسایی هستند که فقط تحت هایپ بازی میخرن دریغ از نگاه کردن به کیفیت بازی. هر بازی هایپش بیشتر فروشش بیشتر دیگه رسما کیفیت رفته زیره تبلیغات! من خیلی به این استار وارز امید داشتم.انتظاره یک چیز خیلی خفن تر داشتم! بحث بعدی هم کلا سره EA هست که.....
کیفیتش که بد نیست نمراتشم نگاه کنی بالای 7 هست ، دایس تخصص اصلیش همون مولتی هست چیز بد نمیسازه،
ولی ضعف کانتنت ها دقیقا تو چشم میزنه ،
EA دوباره رویه بدی گرفته تو این مورد تو nfs هم کاملا مشخصه این مورد

شما اگه قبل این نمرات از بازی خوشت میومد و بتا ر بازی کردی (و باز هم خوشت اومد ) از من میشنوی بخرش:d
چون این مشکلات زیاد گنده نیست مثلا کمبود محتوا و نداشتن سینگل و...
منظورم قابل حل بودن این مشکلات هست با پرداخت 50$ ناقابل;;):d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or