آخرین ویرایش:
دهنشون سرویس.یعنی بلوبر و متای ۸7 اینا تو زندگیشون متای بالای ۸۰ نداشتن.ایران خودرو هم با سونی همکاری کنه انحصاری بده یهو میبینی لندکروز داده بیرون.واقعا سورپرایز کننده بود.دمشون گرم
ولی جدای از شوخی واقعا سونی کمک فنی به بلوبر کرده. دو سال قبل خود بلوبر اینو هم رسما گفت از نظر فنی کمک گرفتند. حالا بحث مارکتینگ و ایناش هم که بماند.دوست عزیز کردیت این بازی کامل مال بلوبر و کونامیه و فکر نمیکنم ربط خاصی به سونی داشته باشه. صرفا به پولی داده یه سال انحصاری باشه. سونی بیل زن بود باغچه خودشو بیل میزد اون نمیشد وضع ریمیک UD
ولی جدای از شوخی واقعا سونی کمک فنی به بلوبر کرده. دو سال قبل خود بلوبر اینو هم رسما گفت از نظر فنی کمک گرفتند. حالا بحث مارکتینگ و ایناش هم که بماند.
نه اون فوت کوزه گری دست کم گرفتی.دوست عزیز کردیت این بازی کامل مال بلوبر و کونامیه و فکر نمیکنم ربط خاصی به سونی داشته باشه. صرفا به پولی داده یه سال انحصاری باشه. سونی بیل زن بود باغچه خودشو بیل میزد اون نمیشد وضع ریمیک UD
وقتی یه تیم میاد قبل ریلیز کلی تریلر از گیم پلی بازی میده بیرون خوب مشخصه به کارش اطمینان داره، من که صفحه اول تاپیکم گفتم با توجه به نمایش ها کمتر از اینم انتظار نمیرفت
دکتر جیب تو سروبس شددر راستاى اين سال كوير پلى استيشن دهن جيب من سرويس شد
نه اون فوت کوزه گری دست کم گرفتی.
طیب الله انفسکم به این سرعت عملاگر می دونستم مدیر روابط عمومی ایشونه نمی ذاشتم روابطم با ریمیک خدشه دار بشه!
View attachment 352351
اثرات نماز جمعه امروز