این بازی که طی چند روز آینده عرضه خواهد شد اولین امتیازاتش را گرفت. X360 Magazine UK به بازی امتیاز 8.0 از 10 داده است، همچنین Game Informer به بازی امتیاز 9.0 از 10 داده.
تمامی نقص ها و اشکالاتی که تو نسخه دمو بود حل شده و با یک گیم پلی کاملا جذاب و جالب روبرو هستین گرافیک بازی هم به خوبی کار شده
در مورد تخریب پذیری هم میتونم بگم فقط بینظیر هست : اینقدر بدونین که اگر ستون های سمت چپ یک خونه رو تخریب کنید خونه به سمت چپ به صورت کاملا Real Time نشست میکنه و اگر باز هم همون خونه رو از اول ستون های سمت راستشو تخریب کنید به شکل دیگر خونه به سمت راست نشست میکنه
من که این بازی رو خریدم .
مشکلش فقط ( به نظر من ) هوش مصنوعیش هست که یارات عین بیل وایمسن زیر ساختمون بعد میمیرن از یارات کم میشه !!!!:confused:
یه خورده هم گرافیک بازی مشکل داره و لودینگ های طولانی که اعصابه ادم رو اینجوری میکنه .
من که این بازی رو خریدم .
مشکلش فقط ( به نظر من ) هوش مصنوعیش هست که یارات عین بیل وایمسن زیر ساختمون بعد میمیرن از یارات کم میشه !!!!:confused:
یه خورده هم گرافیک بازی مشکل داره و لودینگ های طولانی که اعصابه ادم رو اینجوری میکنه .
بله نصب کردم بازم همونجوری هست ولی خوب اگر دوبار پشت سرهم بمیری یعنی یک ربع علافی
ولی ارزشش رو داره خیلی زیاد من عین عقده ای ها 24 ساعت دارم ساختمون ها رو میارم پایین البته نال دشمنا رو . یه توضیح مختصر در مورد بازی : این بازی با یک دموی CG فوق العاده شروع میشه که در بازی هم هست و اولین سلاح و کار امدترینشون همون Hammer هست . داستان بازی با مردن برادر شخصیت اصلی به دلیل یک کار غیر قانونی اغاز میشه . در بازی شما توانایی خرید اسلحه ی جدید دارید . میتونید JetPack بخرید در آخرای بازی . همه بناها رو میشه نابود کرد . رفقا در زمانی که مورد حمله قرار گرفتید به کمک شکا میان و ...