امتیازات بازی Red Faction: Guerrilla

Frobary

Loyal Member
سلام!

944786_99448.jpg

این بازی که طی چند روز آینده عرضه خواهد شد اولین امتیازاتش را گرفت. X360 Magazine UK به بازی امتیاز 8.0 از 10 داده است، همچنین Game Informer به بازی امتیاز 9.0 از 10 داده.

Wow !!
قطعا با یه شاهکار طرفیم !!
من خودم فقط نگران لودینگ طولانی و افت فریم داغون بازی تو زمان تخریب کردن اجسام بودم که رفع شدن خدا رو شکر ظاهرا !!

مگه هر بازی که قراره روش تبلیغات زیاد باشه باید خوب بشه که حالا Dead Space باید خوب میبود ؟!
هیچکس انتظار بازی در سطح عالی از DS نداشت مخصوصا امتیازات 9 و بالاتر ! از این لحاظ میگم سورپرایز کننده بود اون تبلیغات فیلم هم که چند ماه بعد از انتشار بازی خبرش درج پیدا کرد و الان هم معلوم نیست به کجا رسیده.
نه قرار نیست بازی خوبی بشه نمونشم Too Human
من از عنوانهایی که بی سر و صدا میان و کمتر تبلیغات میشه روشون و امتیاز بالا میگیرن خیلی خوشم میاد
:laughing:
شما گفتید که برای بازی کم تبلیغات شده بود منم گفتم اتفاتا روی بازی خیلی تبلیغ شده بود
اتفاقا همه قبل از اینکه DS بیاد میگفتن میخواد سبک Horror رو متحول میکنه و اصلا هم سوپرایز کننده نبوده ( حالا اگر شما از بازی چیزی نمیدونستی اون بحثش جداست :laughing: )
یکی از دلایلی هم که دید اکثریت منتقدین رو نسبت به EA تغییر داد همین DS بود
من نمیدونم چرا همه میخوان در مورد چیزی که نمیدون نظر بدن

فقط یه چیزی رو موندم که چطور از FPS اومدن به TPS اونم بدون اینکه کسی انتقاد کنه؟! یعنی کارشون رو عالی انجام دادن.
رنگ بندیش عالیه و بجز یه مصاحبه با دست اندرکاران ساخت بازی چیز دیگه ی ندیدم. اونجا یه روبات بزرگ بود که اومد زد ساختمون رو داغون کرد، اینمیشن خوب بود، تخریب محیط فوق العاده.

پ.ن. Cell Factor ـه کنسولی :دی.

سلام!
بلاخره یه بازی رو 360 پیدا شد که میانگین امتیازش از 5 بالاتر بره تو این یکی دو ماه
البته از 5 خیلی بالاتر رفته :دی راستش من مطمئن بودم بازی خیلی خوبی میشه ولی انتظار این امتیازات عالی را نداشتم.

امتیازات جدید:
Deeko 9.5 Of 10
GameShark 9.1 Of 10
PGNx Media 9.0 Of 10

شما گفتید که برای بازی کم تبلیغات شده بود منم گفتم اتفاتا روی بازی خیلی تبلیغ شده بود
اتفاقا همه قبل از اینکه DS بیاد میگفتن میخواد سبک Horror رو متحول میکنه و اصلا هم سوپرایز کننده نبوده ( حالا اگر شما از بازی چیزی نمیدونستی اون بحثش جداست
خوب میخوای بگی مثلا همه DS رو میشناختن و قبل از اینکه بیاد همه جا حرف از این بازی بوده و روی در و دیوار ساختمون و تو خیابون (مثل GTA IV) تصاویر تبلیغاتی این بازی بوده ؟!

اینکه سازندگان چهارتا مصاحبه انجام دادن و تعریف کردن دلیل نمیشه که تبلیغاتش زیاد بوده.مثلا الان برن از سازنده های یه بازی که تازه معرفی شده مصاحبه کنن و اونام طبق معمول خیلی های دیگه بگن ما قراره این سبک رو تحول درش ایجاد کنیم! حالا اینا تبلیغاته ؟ بنظرم تا قبل از اینکه بازی بیاد یه لاف زدن تو خالی بیشتر نیست.

و اما اینکه نمیدونی فیلم DS چند ماه بعد از انتشار بازیش خبرش اومد و شما میگی خبر ساخت فیلم قبل از انتشار بازی بوده ! که آدم شاخ در میاره !! پس اگه تبلیغاتی هم چیزی بود بعد انتشار بازی بوده که همه از عالی بودن بازی ممطعن بودن از جمله امتیازات این بازی که الان هم Red Faction داره همین روال DS رو طی میکنه.

حالا چون خیلی میدونستی الان اومدن بگم بهت.

سلام!

البته از 5 خیلی بالاتر رفته :دی راستش من مطمئن بودم بازی خیلی خوبی میشه ولی انتظار این امتیازات عالی را نداشتم.

امتیازات جدید:
Deeko 9.5 Of 10
GameShark 9.1 Of 10
PGNx Media 9.0 Of 10

WOW اصلاً انتظار نداشتم... دموش که اصلاً قابل قبول نبود ... عجب امتيازايی گرفت!

خوب میخوای بگی مثلا همه DS رو میشناختن و قبل از اینکه بیاد همه جا حرف از این بازی بوده و روی در و دیوار ساختمون و تو خیابون (مثل GTA IV) تصاویر تبلیغاتی این بازی بوده ؟!

اینکه سازندگان چهارتا مصاحبه انجام دادن و تعریف کردن دلیل نمیشه که تبلیغاتش زیاد بوده.مثلا الان برن از سازنده های یه بازی که تازه معرفی شده مصاحبه کنن و اونام طبق معمول خیلی های دیگه بگن ما قراره این سبک رو تحول درش ایجاد کنیم! حالا اینا تبلیغاته ؟ بنظرم تا قبل از اینکه بازی بیاد یه لاف زدن تو خالی بیشتر نیست.

و اما اینکه نمیدونی فیلم DS چند ماه بعد از انتشار بازیش خبرش اومد و شما میگی خبر ساخت فیلم قبل از انتشار بازی بوده ! که آدم شاخ در میاره !! پس اگه تبلیغاتی هم چیزی بود بعد انتشار بازی بوده که همه از عالی بودن بازی ممطعن بودن از جمله امتیازات این بازی که الان هم Red Faction داره همین روال DS رو طی میکنه.

حالا چون خیلی میدونستی الان اومدن بگم بهت.

خیلیه به خدا :laughing:
کل دنیا DS رو میشناختنو برای اومدن بازی لحظه شماری میکردن حالا تو ایران کسی نمیدونست چیه دلیلی بر اطلاعات نداشتن کسی در این مورد نبوده
مثلا Gears of War 2 رو بگم که شما هم میشناسی :
کجاش رو دیوار پستراشو چسبونده بودن ؟ ;) ولی ماکروسافت کلی رو بازی تبلیغ کرده بود
زدن تبلیغ بر روی دیوار معمولا سیاست دو شرکت Rockstar و Square Enix هستش
نمیدونستم جدیدا معیار تبلیغ کردن ، زدن پستر به دیواره :laughing:

ببخشید ولی سایت ها و افراد مختلف حتی 6 ماه قبل از اینکه بازی بیاد تیکه هایی از بازیو انجام داده و مقاله ای به اسم Hands On مینویسن تا مردم ببینن واقعا ادعای سازندگان بازی صحیح بوده یا نه که خوب توی تمامی Hands On های بازی به شدت ازش تعریف کرده بودن

شما گیر دادی به یه فیلم نه ؟ :laughing: من گفتم تبلیغات زیادی برای بازی انجام شد به غیر از اونم چند کار دیگه هم EA کرد که خوب یکیش فیلم بود که یک فیلم 20 دقیقه ای بود بعد از انتشار بازی هم خیلی بیسروصدا اومدو کسی نفهمید ( EA نگفته بود که میخواد فیلم سینمایی بسازه :laughing: )
ببخشید شما اینقدر فیلم فیلم میکنی چرا اصلا از Dead Space: Downfall حرفی نمیزنی ؟
EA انقدر به این بازی اطمینان داشت که انقدر روش تبلیغ کرد

یچیز دیگه هم بگم حرفتون در مورد Pure و Red Faction درسته اگه یادتون باشه این دو بازی تو هیچ کدوم از نمایشگاهام ( قبل اینکه بازی بیاد ) جایزه ای نگرفتن اما DS تو هر نمایشگاهی که حضور پیدا میکرد حداقل یدونه جایزه میگرفت ( در مورد اینکه فقط سازنده ها از بازی تعریف کرده بودن گفتم ;) )

مثنکه من هرچقدر دلیل بیارم شما نمیخواید راضی بشید که اشتباه کردید خلاصه که من بعد این پست جوابتونو نمیدم چون وقتم از این بیشتر ارزش داره که بخوام یکیو که دوهزار اطلاعات نداره و همش ادعاس رو جواب بدم
من در مورد هرچی اطلاعات نداشته باشم در مورد DS اطلاعات دارم
چون خیلی به بازی امید داشتمو لحظه به لحظه همه خبرا و مقالاتشو دنبال میکردم

آخرین ویرایش:
من تریلرشو دیده بودم.اصلا جالب نبود.ولی امتیازاش غوغا کرده
یکی میتونه بگه چه شرکتی بازی رو میسازه . ناشرش کیه؟سابقشون خوبه؟بازیه قبلیشون چی بوده؟
اگه GAMESPOT هم بالاتر از 8 بده با یه بازیه ناب طرف هستیم.
سازنده این بازی Volition, Inc هست. شرکتی که قبلا بازی هایی مثله Saint row و Punisher و ساخته. البته قراره بعد این بازی SR3 رو بسازن. ناشرش هم THQ هست.

البته Downfall بیست دقیقه نیستش و یک OVA کامل هستش.

وای خدا :( جان من متنو کامل بخون

شما گیر دادی به یه فیلم نه ؟ :laughing: من گفتم تبلیغات زیادی برای بازی انجام شد به غیر از اونم چند کار دیگه هم EA کرد که خوب یکیش فیلم بود که یک فیلم 20 دقیقه ای بود بعد از انتشار بازی هم خیلی بیسروصدا اومدو کسی نفهمید ( EA نگفته بود که میخواد فیلم سینمایی بسازه :laughing: )
ببخشید شما اینقدر فیلم فیلم میکنی چرا اصلا از Dead Space: Downfall حرفی نمیزنی ؟

Downfall اصلا انیمیشنه :biggrin1:
فیلم نیست که
اون 20 دقیقه ایه که میگم یسری از کسایی که به بازی علاقه داشتن یه کار سطح پایین درست کردن و از EA اجازه گرفتن Downfall اصلا ربطی به این نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or