بله دو نسخه اول رو هم همین شرکت ساخته. البته نسخه اول و دوم FPS بودن. جالبه بدونید که شماره اول رو میشد روی PC با زدن camera3 توی Console Command روی حالت سوم شخص هم بازی کنید.تریلرش جالب نبود ؟!
راستی سازنده ی نسخه ی 1و 2 هم Volition, Inc بود ؟
بله دو نسخه اول رو هم همین شرکت ساخته. البته نسخه اول و دوم FPS بودن. جالبه بدونید که شماره اول رو میشد روی PC با زدن camera3 توی Console Command روی حالت سوم شخص هم بازی کنید.
نه نسخه دوم رو هم خوده Volition ساخته فقط نسخه N-gage شماره اول رو Monkeystone Games ساخته نسخه موبایلش رو هم Blue Beck ساخته.البته ممد فک میکنم فک میکنم ( دقیق نمیدونم :biggrin1: ) نسخه دوم رو برای Xbox و Pc یکی دیگه ساخته ( فک میکنم Outrage Studio بوده ) دقیق نمیدونم ولی فک میکنم چون اون زمانم این دو نسخه امتیاز کمتری گرفت :biggrin1: اگه اشتباه میگم ببخشید :biggrin1:
هر دوتا نسخشم خیلی ردیف بود اینجوریم که معلومه این نسخه هم خوب در اومده در صورتی که من اصلا با Demoش حال نکردم![]()
درسته شماره دوم برای PC و XBOX را Outrage Games ساخته که متوسط امتیازشون به ترتیب 6.6 و 7.6 بودند ولی متوسط امتیاز نسخه PS2 برابر 8.4 بوده.فک میکنم ( دقیق نمیدونم :biggrin1: ) نسخه دوم رو برای Xbox و Pc یکی دیگه ساخته ( فک میکنم Outrage Studio بوده ) دقیق نمیدونم ولی فک میکنم چون اون زمانم این دو نسخه امتیاز کمتری گرفت :biggrin1: اگه اشتباه میگم ببخشید
البته من نسخه PC را بازی نکردم ولی طبق چیزی که تو GameSpot زده Outrage Games سازنده نسخه PC هست.نه نسخه دوم رو هم خوده Volition ساخته فقط نسخه N-gage شماره اول رو Monkeystone Games ساخته نسخه موبایلش رو هم Blue Beck ساخته.
سلام!
درسته شماره دوم برای PC و XBOX را Outrage Games ساخته که متوسط امتیازشون به ترتیب 6.6 و 7.6 بودند ولی متوسط امتیاز نسخه PS2 برابر 8.4 بوده.
نه نسخه دوم رو هم خوده Volition ساخته فقط نسخه N-gage شماره اول رو Monkeystone Games ساخته نسخه موبایلش رو هم Blue Beck ساخته.
اصل بازي همون بوده اين Outrage Games هم بازي پورت كرده.