امتیازات بازی Red Faction: Guerrilla

Frobary

Loyal Member
سلام!

944786_99448.jpg

این بازی که طی چند روز آینده عرضه خواهد شد اولین امتیازاتش را گرفت. X360 Magazine UK به بازی امتیاز 8.0 از 10 داده است، همچنین Game Informer به بازی امتیاز 9.0 از 10 داده.

تریلرش جالب نبود ؟!
راستی سازنده ی نسخه ی 1و 2 هم Volition, Inc بود ؟
بله دو نسخه اول رو هم همین شرکت ساخته. البته نسخه اول و دوم FPS بودن. جالبه بدونید که شماره اول رو میشد روی PC با زدن camera3 توی Console Command روی حالت سوم شخص هم بازی کنید.

بله دو نسخه اول رو هم همین شرکت ساخته. البته نسخه اول و دوم FPS بودن. جالبه بدونید که شماره اول رو میشد روی PC با زدن camera3 توی Console Command روی حالت سوم شخص هم بازی کنید.

البته ممد فک میکنم فک میکنم ( دقیق نمیدونم :biggrin1: ) نسخه دوم رو برای Xbox و Pc یکی دیگه ساخته ( فک میکنم Outrage Studio بوده ) دقیق نمیدونم ولی فک میکنم چون اون زمانم این دو نسخه امتیاز کمتری گرفت :biggrin1: اگه اشتباه میگم ببخشید :biggrin1:
هر دوتا نسخشم خیلی ردیف بود اینجوریم که معلومه این نسخه هم خوب در اومده در صورتی که من اصلا با Demoش حال نکردم ;)

البته ممد فک میکنم فک میکنم ( دقیق نمیدونم :biggrin1: ) نسخه دوم رو برای Xbox و Pc یکی دیگه ساخته ( فک میکنم Outrage Studio بوده ) دقیق نمیدونم ولی فک میکنم چون اون زمانم این دو نسخه امتیاز کمتری گرفت :biggrin1: اگه اشتباه میگم ببخشید :biggrin1:
هر دوتا نسخشم خیلی ردیف بود اینجوریم که معلومه این نسخه هم خوب در اومده در صورتی که من اصلا با Demoش حال نکردم ;)
نه نسخه دوم رو هم خوده Volition ساخته فقط نسخه N-gage شماره اول رو Monkeystone Games ساخته نسخه موبایلش رو هم Blue Beck ساخته.

سلام!
فک میکنم ( دقیق نمیدونم :biggrin1: ) نسخه دوم رو برای Xbox و Pc یکی دیگه ساخته ( فک میکنم Outrage Studio بوده ) دقیق نمیدونم ولی فک میکنم چون اون زمانم این دو نسخه امتیاز کمتری گرفت :biggrin1: اگه اشتباه میگم ببخشید
درسته شماره دوم برای PC و XBOX را Outrage Games ساخته که متوسط امتیازشون به ترتیب 6.6 و 7.6 بودند ولی متوسط امتیاز نسخه PS2 برابر 8.4 بوده.

نه نسخه دوم رو هم خوده Volition ساخته فقط نسخه N-gage شماره اول رو Monkeystone Games ساخته نسخه موبایلش رو هم Blue Beck ساخته.
البته من نسخه PC را بازی نکردم ولی طبق چیزی که تو GameSpot زده Outrage Games سازنده نسخه PC هست.

آخرین ویرایش:
سلام!

درسته شماره دوم برای PC و XBOX را Outrage Games ساخته که متوسط امتیازشون به ترتیب 6.6 و 7.6 بودند ولی متوسط امتیاز نسخه PS2 برابر 8.4 بوده.

دیدی ممد :biggrin1: من نگفتم نساخته گفتم برای Xbox و Pcش رو نساخته نسخه GC رو هم یکی دیگه ساخته :laughing: THQ خوشش اومده داده هر نسخه رو یکی بزنه

الان دیدم تو اون سایتی که من نگاه کردم از Outrage Games اسمی نبرده بود و فقط Volition رو گفته بود:دی

ویرایش:

یه جا دیگه رو دیدم نوشته بود که Outrage فقط یه سری از کار های پورت بازی رو انجام داده:دی

آخرین ویرایش:
چند روزی هست اومده
واقعا تخریب پذیری در بازی معنا نداره (عکسش)چرا که همه چیز تخریب میشه:laughing:
کلا چیز نشکن نداریم(من زیاد بازی نکردم):blushing:

خیلی باحاله بازیش ! من که از هرجا رد میشم اونجارو با خاک یکسان میکنم ! وقتی یه برج یوهو میریزه پایین حسه خوبی به آدم دست میده :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or