امتیازات بازی Quantum Break

Frobary

Loyal Member
quantum-break-horizontal-key-art-ds1-670x377-constrain-e1455028797958-1.jpg

Platforms: X1/PC
Release Date: 5 April 2016
نمراتی که در MetaCritic ثبت می شوند:

Digital Spy 100
IGN Sweden 100
Gameplanet 95
MondoXbox 95
InsideGamer.nl 93
Arcade Sushi 90
GamesBeat 90
Hobby Consolas 90
Eurogamer Poland 90
GamingTrend 90
TrueAchievements 90
Gaming Nexus 90
Lazygamer 90
Xbox Achievements 90
COGconnected 90
Gamer.no 90
AusGamers 89
GamePro Germany 88
GRYOnline.pl 85
ICXM 85
Multiplayer.it 85
Destructoid 85
The Jimquisition 85
Polygon 85
Game Informer 85
ActionTrip 84
LevelUp 83
We Got This Covered 80
Twinfinite 80
Eurogamer Italy 80
Meristation 80
3DJuegos 80
IGN Spain 80
Gameblog.fr 80
JeuxActu 80
CGMagazine 80
TheSixthAxis 80
Vandal Online 80
M3 80
Pure Xbox 80
IGN 80
VideoGamer 80
Everyeye.it 80
IGN Italia 76
Gaming Age 75
EGM 75
XGN 75
NZGamer 70
GamesRadar 70
Hardcore Gamer 70
God is a Geek 70
Post Arcade 70
Game Revolution 70
Gamer.nl 65
DarkStation 60
Shacknews 60
Telegraph 60
Metro GameCentral 60
Examiner 60
GameSpot 60
Time 40
Giant Bomb 40

سایر نمرات:
Respawn Ninja 90
PixelVulture 86
Stevivor 90
Press Start Australia 80
Xbox One UK 90
paulsemel 55
Gaming Central 96
ThisGenGaming 80
Xbox Enthusiast 85
Gaming Target 90
Analog Addiction 90
Marooners' Rock 92
THM Magazine 71
Victory Point 80
Gamerheadquarters 100
TrustedReviews 80
JPS 82
IT News Africa 85
Capsule Computers 90
Geek Node 95
Progress Bar 90
NGB 90
InformedPixel 95
GamingBolt 80
Gadgets 360 80
High-Def Digest 80
WhatCulture 60
Digital Trends 40
IBTimes UK 40

آخرین ویرایش:
اه اه بخدا دیگه حالم داره از این منتقدهای آبدوخیاری به هم میخوره، همینا صنعت گیم رو به نابودی کشیدن بخدا، واسه همینه که محتوای ارزشمند بخش تک نفره بازی ها داره روز به روز کم ارزش تر میشه و شوترهای اول شخص و سوم شخص آنلاین و تیمی و... روز به روز مثل قارچ رشد میکنن.
والا بعضی از اینا اصلا خودشونم نمیفهمن دارن چیکار میکنن و نمره رو بر چه معیاری میدن، نقد گیم اسپات رو بخونید و ببینید متوجه میشید که یارو اصلا معلوم نیست با خودش چند چنده....
یادمه سر The evil within اینقدر اشکالات و ایرادات مسخره از قسمت های بازی گرفته بودن که وقتی خواستم بازیش کنم با انزجار رفتم سمتش، بعد از بازی جز لقب شاهکار نمیتونم بهش بدم، یعنی میکامی تمام قدرت خودش رو برای این بازی صرف کرد و انصافا بازیش نمونه نداشت توی این 10 سال اخیر توی ژانر SH ، اونوقت اون وضع نمره هاش بود...
حالا هم نوبت به این بازی رسذ، درسته که هنوز بازی نکردمش ولی حسم بهم میگه قطعا نظرم مخالف نظر این متقدهاس.
همین منتقدها ریشه خلاقیت و محتوای بازی های تک نفره رو خشکوندن از نظر من و افراد با سابقه و با استعداد این صنعت دارن روز به روز دورتر میشن از این مدیوم...
الان یه عده امتیاز 8 اینا دادن، یه عده امتیاز 4-6. کل منتقد ها رو بردی زیر سوال؟ شما نقد GS رو خوندی بگو مشکلش چی بوده؟
در مورد حرفای دیگه ات هم، همین مدت پیش Rise of tomb Raider اومد کلی تحویل گرفته شد، چیزی عوض نشده منتقد ها هم همه با هم نیفتادن از عمد امتیاز کم بدن بخندن دور هم.
اون قسمت اخر حرفت هم که دیگه خیلی تو مخیه!

کاری ندارم چرا امتیازاتش اینطوری شده!
فقط میخوام بگم کسایی که وان دارن و شرایط بازی کردنش رو دارن از دستش ندن!
به عنوان سونی فن ما هم ازین شرایط ها زیاد داشتیم مثل بیاند ! ولی بازی به قدری خوب بود که یکی بهترین بازیای نسل قبل شد برامون :D سره قضیه انحصاری اصلا رو متا حساب نکنید و بازی رو بگیرید حیفه این همه وقت منتظر یه چیزی باشید ولی بهش نرسید
برادر شما پولش رو بده، من همین الان می رم با کله بازی رو می گیرم!

بازی نمرات خوبش خیلی بیشتر از نمرات بدش بوده،شاید کلا 1/4 نمرات تا الان زیر 78 بودن و این نشون میده مسلما متا میاد بالاتر............
ولی در کل متا نباید زیاد ملاک باشه،چون متای بازی با این همه نمره کامل رو 3،4 تا نمره خیلی پایین خراب کرده...........
امیدوارم اون تکراری شدن و کوتاه بودن بخش گیم پلی بازی که بیشتر منقدا اشاره کردن به تجربه‌امون از بازی لطمه نزنه............

aiat-gamer :
من ویدئوی نقد گیم اسپات رو از همین سایت خودمون دان کردم دیدم عزیز من، لازم نیست مچ گیری کنی، برو یه بار نقد رو گوش بده خودت میفهمی، طرف تقریبا از تمام قسمت های بازی تعریف کرده و تقریبا برای هرکدوم عبارات amazing و impressive و incredible و... آورده (برای شوتینگ، ویژوال، کرکترها و انتخاب actor اشون و....) اونوقت با دو تا پوئن منفی توی یکی دو قسمت بازی رو زده ترکونده و داده 6.
قسمت آخر حرفم هم نظرم بود که خیلی راحت و بی رودربایسی میگم و لازم نیست از کسی اجازه بگیرم، شما هم تو مخت نره، به قول خودت اینجا فرومه و هرکسی میتونه نظرش رو بده، اینو فکر کنم بالای 100 بار توی پستات دیدم.

با توجه به نقد ها بازی ، این بازی نتونسته به هدف اصلی خودش یعنی روایت خوب یک داستان خوب و تاثیر داشتن انتخاب ها برسه و در این زمینه شکست خورده .
یکی از اشکالاتی که در نقد هایی که من از بازی خوندم این بود که ترکیب روایت داستان در tv show و خود بازی چندان خوب از آب در نیمده و چندان با هم هماهنگ نیستن .
مورد دوم اینه که انتخاب های داستانی ، تاثیر خیلی زیادی ندارن و در واقع بازی ارزش تکراری از این نظر نداره .
مورد سوم اینه که بخش مهمی از داستان بازی درون بخش ها اختیاری روایت میشه که انگار چندان مناسب این بازی نبوده .
به غیر از بخش داستانی ، انگار بخش گیم پلی هم چندان بدون ایراد نیست ؛ انگار بخش shooting بازی چندان خوب از آب در نیمده و حتی وقتی در حالت crouched هستید ، نمیتونید شلیک کنید !
گویا بخش shooting نچندان خوب بازی با سایر قدرت ها و توانایی ها مربوط به زمان جبران شده ، ولی انگار در برخی موقعیت ها ، دشنمان از وسایلی استفاده میکنند که توانا هایی مربوط به زمان رو غیر فعال میکنه و مجبور میشید با shooting نه چندان خوب بازی دست و پنجه نرم کنید .
ظاهرا بخش ها platforming خالی از اشکال نیستن و به این بخش ها هم انتقاداتی شده .
در اکثر نقد ها از voice-acting و همچنین گرافیک خوب بازی تعریف کردن .

یوروگیمرم بازی رو نقد کرده با توجه به ریویویی که کردن فکر کنم اگه میخواستن امتیاز بدن احتمالا حداقل 9 میدادن:

It's as a spectacle that Quantum Break really triumphs, a showcase of excellence on Remedy's behalf as it creates an experience that's aggressively handsome, delivered with great visual flair. When those firefights break out into noisy showers of sparks, pockets of fractured time and splinters of scenery, Quantum Break shows the magic that can happen when you give a handful of demoscene veterans a Hollywood budget.

Scratch away at that and you've got a watchable TV series wrapped around a focussed and competent game, but Remedy's keen sense of style manages to elevate Quantum Break to something just about worthwhile. Maybe it's because of how eccentric the whole enterprise is. There's never been anything like Quantum Break, and it's hard to imagine there ever being anything like it again: more often for better than for worse, Remedy's strange hybrid feels like an adventure out of its own time.

Quantum Break review

چی فک می کردیم چی شد!:| اگه در همین حدودا بمونه امتیازاتش که به معنای واقعی کلمه اپیک فیل شدیم!
خدا شاهده همون چیزی ک فکر میکردم شد !

اصلا امروز بخاطر این نمرات یا بهتر بگم متا تعجب نکردم

Sent from my HUAWEI Y511-U10 using Tapatalk

تا اونجایی که من دیدم کسی زیاد هایپ نکرد بازی رو اکثرا نقل و قول پی ریویو هایی که خیلی خیلی مثبت بودن هایپ کرد حتی من که خودم از همون اول با کانسپت بازی مشکل داشتم خیلی امیدوار شده بودم ولی ظاهرا بازی اون شروع خوبی رو که داره تا انتها حفظ نکرده و همون مشکل شایع بازیهای رمدی دوباره تکرار شد.

من فکر میکردم قسمت بی ایرادش گیم پلیش باشه که اونجا هم خالی از اشکال نیست و گرافیکش همه تعریف کردن خلاصه نشد انچه که باید میشد و هدر رفت بازی .
احتمالا فروشش میکنه چون رو pc همزمان اومده
وقت و انرژی تیم باید میزاشتن Alan Wake 2

من نمیدونم چرا دوستان اینقدر تعجب کردن. ایده بازی از اول هم مشخص بود ریسکی هست. یه سری حال میکنن و یه سری نه، یکی 10 میده، یکی 4. در نتیجه نمیشد روی متا خیلی حساب باز کرد. پیش بینی کرده بودم اگه ایده لایو اکشن و کلا فرم روایی سینماییش جواب نده گنگ بنگش میکنن که حالا به اون بدی که من فکر میکردم هم نشد. تازه به نظر من خوب هم عمل کرده:دی

Remedy واقعا داره حیف میکنه خودش رو. اگه جناب سم لیک بزرگ و دوستان حاضر بشن یکم از کمال روایی و سینمایی کار به نفع گیم پلی و مخاطبین اکشن دوست بزنن، نتیجه خیلی بهتری میبینن. واقعا دارن پتانسیل هاشون رو تلف میکنن. امیدوارم فرصت بشه بازی بعدیشون رو هم بسازن، و اینبار واقعا بیخیال این حرکات و ایده ها بشن. در عوض چندتا دیزاینر توپ بیارن یه اکشن خفن و به خصوص یه مالتی پلیر پشم ریزون بسازن. ترکیب این موارد با قدرت داستان گویی که الردی دارن باور کنید میشه یه چیز تو مایه های UC و TLoU. همینطور که یه زمانی Max Payne پروردگاری میکرد.

ضمن اینکه من الان به مایکرو حق میدم بازی رو برای PC هم میخواد بده بیرون. چون اگه به فروش بازی کمک کنه میشه به بازی بعدی Remedy هم بیشتر امیدوار بود.

همون که همه از گرافیک و داستان تعریف میکنن برای من کافیه!
نوشتن نوآوری نداشته !!! الان چند درصد گیما نوآوری دارن؟ من خودم عشق سبک RPG هستم اما اکشن rpg ها چقدر نوآوری داشته؟
ign با همین بهونه داده 8!
چون لایو اکشن داره داستان مهمترین چیزه برای من! که داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or