امتیازات بازی Need for Speed Undercover

اميدوارم امتياز های بعدی بهتر باشه....

مطمئنم که اين يکی بهتر از قبليه هست... وااااای قبليه که هيچی من چندتا مرحله رو بازی کردم سری بازی رو فروختم !

امتيازات شاهکار بازی تازه داره از راه ميرسه...
اين نمرات فکر کنم از pro street هم تا الان پاينتر بوده.
Gamepro = 2.5/5
GamePlayer = 6.5/10
یا خدا
.:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
این چه وضع امتیاز دادن هست؟
یعنی این از نسخه واقعا مزخرف قبلی بازم کمتر امتیاز گرفته.
pro نصب شد اجرا شد حذف شد.بسی مزخرف بود.

آخرین ویرایش:
راستش من كه خيلي حال كردم نمي دونم چرا اينجوري شد اما به نظر من كه از كربن و پرو استريت خيلي بهتره
این دقیقا همون قضیه بحث کارشناسی هستش که هر کی فکر میکنه متخصص و کارشناس در زمینه گیم واقع شده ... حقیقت اینه که EA خودش فهمیده چه چیز چرتی تحویل جامعه داده.
همین الان که امتیاز های بیشتری معلوم میشه چپ و راست فحش دادن های ملت هم بیشتر میشه.:biggrin1:

اصلا جای هیچ تعجبی نداره . این بازی با این ایده های قدیمی دیگه مرده و تا زمانی که سازنده ها یه فکر جدید

نکنن مثل ائن زمانی که برای اولی بار بطور اساسی سیستم تیونینگ رو برای UnderGround ها گزاشتن امتیاز

پایین میگیرن.

دوستان من یک کلیپ از گیم پلی بازی دیدم خوب به نظرم خیلی خوب بود من که با امتیاز های این سایت ها کاری ندارم اما یه چیزی رو بگم بازی چون ترکیبی از MOSTWANTED و Carbon و Pro هستش شاید به نظر این کارشناس ها تکراری بودن و ابداع چیزای جدید نداشته امتیازش پایین شده مگه میرورز چرت بود که 7 گرفت که این بخواد چرت باشه بیشتر به دلیل کم بودن نوع آوری تو بازی امتیاز پیایین میاد و به دلیل تکراری بودن سبک اخه نمیشه از سبک FAST DRIVING بازی رو بورد تو سیمولیشن که بیشترش ایراد از این هستش

اگه آدم بخواد بر اساس امتیاز بازی بگیره دیگه علاقه حرف اول رو نمی زنه.اونجوری دیگه آدم بر اساس سلیقه اون سایت که امتیاز میده بازی می خره.پس ول کنید این حرفهارو.:biggrin1:
من که می خرمش با امتیاز های سایت ها هم کاری ندارم:smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or