امتیازات بازی Need for Speed Undercover

توجه کردین حجم بازی تو دیویدی به 3 گیگ هم نمیرسه :biggrin1:
حالا نمیشه که تو سه گیگ نوآوری خلق کرد که:biggrin1: فقط سوار ماشین شو گاز بده تیونش کن خشگل شه با پلیسا برو اینور برو اونور کرم بریز تصویرو آهسته کن 360 درجه بچرخ پلیس جا بمونه توام حال کنی هی :biggrin1:

این NFS کلا باید درش تخته شه....EA امسال یه 2 تا بازی درست حسابی داد بیرون داشتیم امیدوار می شدیم....باز گند زد به همین 2 تا بازی درست حسابی :دی
کلا EA دیگه ادامه ای برای بازی هاش نسازه بهتره(نمونه Red alert3) و هی بره دنبال IP جدید (نمونه Dead space )
:دی

این NFS کلا باید درش تخته شه....EA امسال یه 2 تا بازی درست حسابی داد بیرون داشتیم امیدوار می شدیم....باز گند زد به همین 2 تا بازی درست حسابی :biggrin1:
خب تخته نشه ! به جاش یه بار توی کل عمرش بشینه به جای سالی یدونه NFS , دو سه سال روی یکی کار بکنه و یه بازی واقعی تحویل ملت بده ! یا اصلآ تیم سازنده این بازی رو عوض بکنه :دی
همچنان منتظر Hot Pursuit 3 هستیم :(

خب تخته نشه ! به جاش یه بار توی کل عمرش بشینه به جای سالی یدونه NFS , دو سه سال روی یکی کار بکنه و یه بازی واقعی تحویل ملت بده ! یا اصلآ تیم سازنده این بازی رو عوض بکنه :biggrin1:
خداییش الان اومدم پستم ویرایش کنم اینو بگم که گفتی دیگه :دی که عمرا EA این کار رو انجام نمیده :دی بابا Activision هم شاخ شده واسه EA از این بازی های سالیانه راه انداخته :دی EA نباید کم بیاره کــــــه :دی

اگه آدم بخواد بر اساس امتیاز بازی بگیره دیگه علاقه حرف اول رو نمی زنه.اونجوری دیگه آدم بر اساس سلیقه اون سایت که امتیاز میده بازی می خره.پس ول کنید این حرفهارو.:biggrin1:
من که می خرمش با امتیاز های سایت ها هم کاری ندارم:smile:
بله وقتی با 2000 تومان میری بازی میخری این حرفا رو باید بزنی :دی امتیاز واسه من ملاک نیست و اینا هم فقط واسه مملکت ما هست که با 2 تومن میشه بازی خرید....وگرنه واسه کسی که میخواد 60$ پول پای بازی بده این امتیاز ها خیلی ملاک هست.;)

IGN :
e71on8.jpg

فکر کنم این IGN اصلا با بازی های OPEN WORLD مشکل داره تو گیم پلی ایرادش از بازی این بوده :laughing:نه مثل این که این IGN هم یکم حالش بده یکی یه آب بده دستش که تا از هوش نرفته :pاین رو ببینین اگه به حرف من نرسیدین که این بازی به خوبی MOST و Carbon هستش :
HD
http://www.gametrailers.com/player/42737.html
SD
http://www.gametrailers.com/player/42738.html

آخرین ویرایش:
فکر کنم این IGN اصلا با بازی های OPEN WORLD مشکل داره تو گیم پلی ایرادش از بازی این بوده :laughing:نه مثل این که این IGN هم یکم حالش بده یکی یه آب بده دستش که تا از هوش نرفته :p
آخه IGN خالی نیست که ! همه فعلآ در همین محدوده 4 تا 6 امتیاز دادن. چرا دروغ بگم ؟ خودم خیلی منتظر این شماره بودم و بعد از خوندن مصاحبه ها و دیدن گیم پلی ها و بعد از اون افتضاح ProStreet فکر میکردم با یه NFS خوب طرف باشیم ولی ...

اخه یه مشکلی هست این وست من متوجه اون نمیشم یا بقیه هم همین نظر رو دارن بیشتر سایت ها کمر به قتل عنوان های بزورگ بستن چون من که خوشم اومد با این سایت ها هم کاری ندارم چون چیزی که من با چشم خودم میبینم رو بیشتر از 1000 تا نقد قبول دارم چون این سایت ها به نظرشون باید کلا بازی با شماره قبلی فرق کنه بعد کل بازی یه سبک دیگه بشه چون آقایون از این سبک بازی خسته شدن وقتی میان به Pro 8تا 9 میدن دیگه ازشون بیشتر از این هم انتظار نمیشه داشت که بیاد یه بازی برگرده به سبک قدیم خودش نمره بالا هم بده
من همین الان به این نتیجه رسیدم که من نسخه PS3 این بازی رو میگیرم میدنین چرا چون واقعا با این یکی گیم پلی که همین الان دیدم فهمیدم منظور از گرافیک 3 یعدنی چی اگه این گرافیک 3 هستش پس Greas of war , MGS , KILL zone همشون 200000 تشریف دارن این روببینید به چی داده 3 اخه ادم نمیدونه بخنده یا گریه کنه با این کار های که این سایت ها میکنن
http://ps3.ign.com/dor/objects/14234994/need-for-speed-2008/videos/nfs_copchase_091708.html

آخرین ویرایش:
نه این مشکل از سایتها نیس من این بازی رو واسه PC گرفتم همچین اش دهنسوزی نیستش الان MOST رو که چند سال قبل اومد رو با این مقایسه کنی بازم اون بهتر بود
البته بازم این چنین بازی بدی نیس که ارزش 1000 تومان هم نداشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or