خب تخته نشه ! به جاش یه بار توی کل عمرش بشینه به جای سالی یدونه NFS , دو سه سال روی یکی کار بکنه و یه بازی واقعی تحویل ملت بده ! یا اصلآ تیم سازنده این بازی رو عوض بکنهاین NFS کلا باید درش تخته شه....EA امسال یه 2 تا بازی درست حسابی داد بیرون داشتیم امیدوار می شدیم....باز گند زد به همین 2 تا بازی درست حسابی :biggrin1:
خداییش الان اومدم پستم ویرایش کنم اینو بگم که گفتی دیگه که عمرا EA این کار رو انجام نمیده بابا Activision هم شاخ شده واسه EA از این بازی های سالیانه راه انداخته EA نباید کم بیاره کــــــهخب تخته نشه ! به جاش یه بار توی کل عمرش بشینه به جای سالی یدونه NFS , دو سه سال روی یکی کار بکنه و یه بازی واقعی تحویل ملت بده ! یا اصلآ تیم سازنده این بازی رو عوض بکنه :biggrin1:
بله وقتی با 2000 تومان میری بازی میخری این حرفا رو باید بزنی امتیاز واسه من ملاک نیست و اینا هم فقط واسه مملکت ما هست که با 2 تومن میشه بازی خرید....وگرنه واسه کسی که میخواد 60$ پول پای بازی بده این امتیاز ها خیلی ملاک هست.اگه آدم بخواد بر اساس امتیاز بازی بگیره دیگه علاقه حرف اول رو نمی زنه.اونجوری دیگه آدم بر اساس سلیقه اون سایت که امتیاز میده بازی می خره.پس ول کنید این حرفهارو.:biggrin1:
من که می خرمش با امتیاز های سایت ها هم کاری ندارم:smile:
فکر کنم این IGN اصلا با بازی های OPEN WORLD مشکل داره تو گیم پلی ایرادش از بازی این بوده :laughing:نه مثل این که این IGN هم یکم حالش بده یکی یه آب بده دستش که تا از هوش نرفته این رو ببینین اگه به حرف من نرسیدین که این بازی به خوبی MOST و Carbon هستش :IGN :
آخه IGN خالی نیست که ! همه فعلآ در همین محدوده 4 تا 6 امتیاز دادن. چرا دروغ بگم ؟ خودم خیلی منتظر این شماره بودم و بعد از خوندن مصاحبه ها و دیدن گیم پلی ها و بعد از اون افتضاح ProStreet فکر میکردم با یه NFS خوب طرف باشیم ولی ...فکر کنم این IGN اصلا با بازی های OPEN WORLD مشکل داره تو گیم پلی ایرادش از بازی این بوده :laughing:نه مثل این که این IGN هم یکم حالش بده یکی یه آب بده دستش که تا از هوش نرفته
1 دی وی دی هستش.یعنی هزار تومن.:biggrin1:به نظر من که ارزش خریدش رو داره.به هر حال NFS هست و کالکشن کامل میشه.:cheesygriای آقا این فکر کنم ارزش 2 تومن هم نداشته باشه
Eeeeeeh:biggrin1:حجم بازی حدود 4.3 گیگ هست