به نظر من امتیازایی که بهش میدن یکم نامردیه چون بازیش باحاله حداقل از این دوتا نسخه آخر بهتره.
سلام
وقتی EA دوس ری قبلی رو دست Black Box میده . این هم میشه نتیجش ً!!اون موقع كه گفتن امسال NFS نداريد واقعا به اين عنوان اميدوار شدم ولي وقتي فهميدم كه امسال عرضه ميشه ...
كلا يكي از دلايلي كه باعث موفقيت MW شد اين بود كه بين دو نسل عرضه شد و سازندگان اگر اشتباه نكنم بيشتر از يك سال روش كار كردند و مهم تر اين كه واقعا ايده هاي ناب سري هاي قبل رو در قالب Open World بودن دادن بيرون ولي تو اين سري من هرجا ميبينم ميگند عين Corbon يا عين MW كه خب! فاتحه.
اينقدر هم به سازندگان ايراد نگيريد هيچ كس نميتونه ادعا كنه تو يك سال بهتر از اين ميسازه بازي بعد از 5 سال مياد سازندگانش ميگند اگر يك كم ديگه وقت داشتيم بعد تو يك سال ميخوايد چي بشه و EA هم اينجور كه معلوم توي Ip هاي جديد فقط موفقه.
نه عزیز من اگه شما هم توی یکی از کشورهایی که واحد پولشون با ارزش بود و مثل ما 1000 تومان در مقابل 1 دلار نبود الان به جای کپی میرفتی بازی اصل می خریدی چون 60 دلار برات چیزی نبود.بله وقتی با 2000 تومان میری بازی میخری این حرفا رو باید بزنیاینا هم فقط واسه مملکت ما هست که با 2 تومن میشه بازی خرید....وگرنه واسه کسی که میخواد 60$ پول پای بازی بده این امتیاز ها خیلی ملاک هست.
![]()