امتیازات بازی Need for Speed Undercover

باور كنيد اينقدرها هم اشغال نيست حداقل بازي سرعتي هست ديگه شبيه سازي نيست كه حال نده:biggrin1:
گرافيكشم خوبه فقط مصنوعي اما همه جا برق مي زنه حال مي ده:biggrin1:
نمي دونم اما خيلي امتيازاش تعطيله فك كنم ea اينبار يه حالي به سازننده ها بده:biggrin1:

به نظر من امتیازایی که بهش میدن یکم نامردیه چون بازیش باحاله حداقل از این دوتا نسخه آخر بهتره.

نسخه قبلی به قدری مزخرف بود که هرچی بسازن ازش بهتره
من یکی دوساعتی که داشتم بازی میکردم زیاد خوشم نیومد. بازی بدی نیست ولی معلومه این یکی رو EA هم گند زده بهش
فریم ریت بازی که بالا پایین میره. لودش به نسبت طولانیه و گرافیکش هم زیاد تعریفی نداره
کلا حرف EA که گفته بود با این سری میخوان به root سری NFS برگردن چرت بوده متاسفانه
cutscene های بازی هم واقعا بیمزه و لوسن برخلاف Most Wanted که حداقل یک طنزی توش بود

اون موقع كه گفتن امسال NFS نداريد واقعا به اين عنوان اميدوار شدم ولي وقتي فهميدم كه امسال عرضه ميشه ...

كلا يكي از دلايلي كه باعث موفقيت MW شد اين بود كه بين دو نسل عرضه شد و سازندگان اگر اشتباه نكنم بيشتر از يك سال روش كار كردند و مهم تر اين كه واقعا ايده هاي ناب سري هاي قبل رو در قالب Open World بودن دادن بيرون ولي تو اين سري من هرجا ميبينم ميگند عين Corbon يا عين MW كه خب! فاتحه.

اينقدر هم به سازندگان ايراد نگيريد هيچ كس نميتونه ادعا كنه تو يك سال بهتر از اين ميسازه بازي بعد از 5 سال مياد سازندگانش ميگند اگر يك كم ديگه وقت داشتيم بعد تو يك سال ميخوايد چي بشه و EA هم اينجور كه معلوم توي Ip هاي جديد فقط موفقه.

به به چه امتیاز هایی خودم به شخصه حال میکنم چنین امتیازهایی میگیره :biggrin1: دیگه ملودی ناکامی NFS سالانه داره تکرار میشه و دیگه امیدی بهش نیست مگر اینکه یه فکر درست و حسابی بکنن;)

اون موقع كه گفتن امسال NFS نداريد واقعا به اين عنوان اميدوار شدم ولي وقتي فهميدم كه امسال عرضه ميشه ...

كلا يكي از دلايلي كه باعث موفقيت MW شد اين بود كه بين دو نسل عرضه شد و سازندگان اگر اشتباه نكنم بيشتر از يك سال روش كار كردند و مهم تر اين كه واقعا ايده هاي ناب سري هاي قبل رو در قالب Open World بودن دادن بيرون ولي تو اين سري من هرجا ميبينم ميگند عين Corbon يا عين MW كه خب! فاتحه.

اينقدر هم به سازندگان ايراد نگيريد هيچ كس نميتونه ادعا كنه تو يك سال بهتر از اين ميسازه بازي بعد از 5 سال مياد سازندگانش ميگند اگر يك كم ديگه وقت داشتيم بعد تو يك سال ميخوايد چي بشه و EA هم اينجور كه معلوم توي Ip هاي جديد فقط موفقه.
وقتی EA دوس ری قبلی رو دست Black Box میده . این هم میشه نتیجش ً!!

وقتی Studio عوض میکنن چننینتایجی هم ببار میاد ! . نمونه هاشم تو بازی های دیگه دیدیم .! دویل می کرای2 . داینو کرایسیس 3 و ....نیدو فور اسپید پرو استریت ! و این که ابته چشم من بهجمالش روشن نشوده هنوز ! (
این افت فریم تو دمو هاشم مشخص بود . فکر میکردم بطرفش میکنن . اما از قرار معلوم نکردن! )

بله وقتی با 2000 تومان میری بازی میخری این حرفا رو باید بزنی :دی اینا هم فقط واسه مملکت ما هست که با 2 تومن میشه بازی خرید....وگرنه واسه کسی که میخواد 60$ پول پای بازی بده این امتیاز ها خیلی ملاک هست.;)
نه عزیز من اگه شما هم توی یکی از کشورهایی که واحد پولشون با ارزش بود و مثل ما 1000 تومان در مقابل 1 دلار نبود الان به جای کپی میرفتی بازی اصل می خریدی چون 60 دلار برات چیزی نبود.
اگه سطح درآمد یه نفرو که شغل معمولی در امریکا داره و حقوق ماهیانه اونو نسبت به قیمت یک بازی حساب کنی و با سطح درآمد توی ایران مقایسه کنی تقریبا ارزشش برابر میشه.
یعنی اگه شما هم امریکایی بودی باید همین 5 6تومنو صرف می کردی نسبت به درآمدت.
بحث دیگه ام دانلود بازی هست که الان با سرعت بالایی که این کشورها دارن در عرض چند دقیقه میتونن بازی رو دانلود کنن.
درسته این بحث ربطی به تاپیک نداره ولی هر بحثی توی هر تاپیکی میشه هی این موضوع مطرح میشه گفتم یه توضیحی بدم.

سلام
گیم اسپات هم به این بازی نسخه 360 امتیاز 7 داد .
The Good
good_better_sumofparts_s.gif
good_sucks_you_in_s.gif

The Bad
bad_longload_times_s.gif
bad_shallow_s.gif

به نسخه PS3 امتیاز 6.5 داد.
یه از مشکلات نسخه PS3 مشکل Frame rate گفته شده .

آخرین ویرایش:
کلا دل خجسته ای داره این EA !!:biggrin1:
یه بازی تقریبا گمنام میده بیرون همه تعریف میکنن ازش (dead space ) بعد میاد یه بازی معروفشو میده بیرون کاملا خودشو قهوه ای میکنه میره :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or