امتیازات بازی Mafia II

Frobary

Loyal Member
سلام!

Mafia_II_Boxart.jpg

این بازی بزرگ اولین امتیازش را گرفت. مجله PC Zone به بازی امتیاز 80 از 100 داده است. توضیحات بیشتر را از اینجا می توانید بخوانید.

نمیدونم چرا برای هر بازی خیلی منتzر بودم امتیازاش خراب شدن:دی مثل H R -A W- اینم از مافیاII:دی

البته هنوز هیچ امتیاز رسمی توی Meta ثبت نشده
خو قرار نیست همیشه اولین جا M C ثبت کنه که!اونا همیشه تاخیر رو دارند

پ.ن:مگه PC zone تعطیل نشده بود؟یادمه یه مجله مخصوص PC GAME داشت تعطیل میشدا:دی

يه مجله که درش تخته شد ولی جديداً نميدونم
فکر میکنم همین مجله بود که گفتن شماره های اخرش داره میاد- مثلا پر سابقه ترینه:دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: T Elite x
البته هنوز هیچ امتیاز رسمی توی Meta ثبت نشده

خو قرار نیست همیشه اولین جا M C ثبت کنه که!اونا همیشه تاخیر رو دارند
حالا بگذار امشب رو راحت بخوابیم :d

آخرین ویرایش:
من نسخه یcollectors بازی رو پیش خرید کردم .اگه نمراتش تو این مایه ها باشه مجبورم cancel کنمش .
نه بخاطر این که mafiaII رو دوست ندارم , بخاطر این که با 10 نفر شرط بستم که بازی بالای 9 میگیره .
اگه نگرفت باید پول بازیو بدم تا بقیه رو شام بدم :(

Jack Scalici در مورد اين كه آيا در مورد امتياز 8 خوشحال هست يا نه مي گويد:
" تنها كسي مي تواند از امتياز 8 خوشحال باشد كه انتظار 7 گرفتن داشته.

نمي دانم "سرد بودن" داستان از ديد اينها چه معني دارند، آيا دوست دارند ويتو لباس لوله كش ها را به تن كند و شاهزاده خانم را نجات دهد ؟ نمي دانم. من با تمام كساني كه بازي را نقد مي كنند صحبت كردند و هيچ كس چيزي جز ستايش داستان نگفته است".

به شخصه نميدونم ملت دنبال چي مي گردن. همه فقط دوست دارند دست رو بزارن رو دكمه شليك و جلو برن و كلا بي خيال داستان به چسب به مراحلي كه سوار جت اسكي ميشي، مرحله مخفي كاري اسنايپ چه حالي ميده و ... . از طرفي ملت دوست دارند تويه شهر مردم رو با ماشين زير بگيرند . متاسفانه كساني كه اين بازي رو Review ميكنند تمام چشمشون به GTA هست به خاطر همين نبود چرخه شب و روز و محدود كردن بازيكن در Free Roaming به خاطر داستان براي خيلي ها يك بازي خطي حساب ميشه.

خيلي از نكات Mafia به خاطر داستان اون تغيير كرده و تحت الشعا قرار گرفته چون Dan Vavra از پايان Mafia شروع به نوشتن بازي در يك سناريو بزرگ كرده. كودنهايي كه ميگن داستان "سرد" هست احتمالا قدرت درك نيمه اول بازي و جو كلي آن را ندارند. خود Dan Vavra گفته بود داستان اين شماره خيلي تاريك تر و خشن تر از قبل هست .(فكر كنم نويسنده دختر بوده).

نمي دانم "سرد بودن" داستان از ديد اينها چه معني دارند، آيا دوست دارند ويتو لباس لوله كش ها را به تن كند و شاهزاده خانم را نجات دهد ؟ نمي دانم. من با تمام كساني كه بازي را نقد مي كنند صحبت كردند و هيچ كس چيزي جز ستايش داستان نگفته است".

به شخصه نميدونم ملت دنبال چي مي گردن. همه فقط دوست دارند دست رو بزارن رو دكمه شليك و جلو برن و كلا بي خيال داستان به چسب به مراحلي كه سوار جت اسكي ميشي، مرحله مخفي كاري اسنايپ چه حالي ميده و ... . از طرفي ملت دوست دارند تويه شهر مردم رو با ماشين زير بگيرند . متاسفانه كساني كه اين بازي رو Review ميكنند تمام چشمشون به GTA هست به خاطر همين نبود چرخه شب و روز و محدود كردن بازيكن در Free Roaming به خاطر داستان براي خيلي ها يك بازي خطي حساب ميشه.

خيلي از نكات Mafia به خاطر داستان اون تغيير كرده و تحت الشعا قرار گرفته چون Dan Vavra از پايان Mafia شروع به نوشتن بازي در يك سناريو بزرگ كرده. كودنهايي كه ميگن داستان "سرد" هست احتمالا قدرت درك نيمه اول بازي و جو كلي آن را ندارند. خود Dan Vavra گفته بود داستان اين شماره خيلي تاريك تر و خشن تر از قبل هست .(فكر كنم نويسنده دختر بوده).

جواب سنگینی داد !

احتمالا برای نقدر کردن هر حرفی که از قبل از سازنده ها میشنوند رو هم تو نقد دخیل دادند.
جدا من نمیدونم قضیه چیه،برای A W از اجرا شدن بیشتر بازی توی شب ایراد میگرفتند،این بازی هم تو شماره اولش هم زیاد قابلیت گردش ازاد نداشت،بعد از پایان ماموریت،میرفتی سراغ جدیدش.حتما از قبل یه تفکر ذهنی داشتند که میخوان GTA بازی کنند و یک بازی کاملا Open World ,100% sandbox

خوب اگه با اون دید بخوان بازی کنند،فکر کنم به فیفا هم به همین چیزهاش گیر بدن و نمره کم کنن ازش!

-اگه جدا مقایسه ای و با ذهنیت GTA بازی رو نقد کرده باشند که 100% نقدشون پشیزی نمیارزه،ولی باز باید صبر کرد تا بقیه مجلات و سایتها نقدشون در بیاد،اونوقت میشه ایراد رو از PC zone گرفت ولی اگه حرف همه یکی باشه که نمیشه حرفی زد.

پ.ن:از دید هر بازی سازی،بازی و داستانش خداست ولی وقتی گیر نقاد ها بیفته حسابی قصابیش میکنند:دی مخصوصا وقتی زیاد ازش تعریف شده باشه(چه تعریف به حق چه Hype و Redbull)
نميدونم ملتي كه انقدر در زمينه كوبيدن داستان خبره هستند چرا به دري وري هايي مثل Modern Warfare چپ و راست امتياز هاي بالا ميدن و قربون صدقش ميرن؟
اینو باید از کسی بپرسی که به داستان MAG امتیاز داد...

آخرین ویرایش:
يعنی چی داستان سرد بوده؟
کدوم داستان مافيايی پر از مهر و محبت و صدای بلبل بوده اين بخواد دوميش باشه؟
اصلاً اينا کی گفتن بازی open world هست که اينا بهونه ميگيرن خطی کار شده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or