امتیازات بازی Lightning Returns: Final Fantasy XIII

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
news_lightning_returns_new_video-14659.jpg

Gaming Age - B+
USGamer - 4/5
Eurogamer - 8/10
Joystiq - 4/5
Dualshockers - 8/10
X-One - 8/10
Play UK - 8/10
RPG Fan - 79/100
Vandal.net - 7.8/10
Destructoid - 7.5/10
Press Start - 7/10
GamesTM - 7/10
IGN - 7/10
GameInformer - 7/10
Digital Chumps - 7/10
Videogamer - 7/10
OXM - 7/10
GamesTM - 7/10
Gamekult - 7/10
Venture Beat - 65/100
Now Gamer - 6.5/10
LEVEL - 6/10
Game Trailers - 6/10
Gamer Escape - 6/10
Gameblog.fr - 3/5
RPG Site - 6/10
Polygon - 5.5/10
GameSpot - 5/10
Metro - 5/10
CVG - 5/10
EGM - 4.5/10
GamesRadar - 2.5/5
Rocket Chainsaw - 2.5/5
FF and More - 2.5/5
Game Revolution - 2/5

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: AMIN-1399F
من نمیخوام از 13 تعریف کنم ولی از 12 بهتر بود ولی خوب از 7 و 10-2 بهتر نبود و خوب 5 که بحثش جداست چون کلاسیکه و کرایسس کور هم خوب خداست !

من زیاد دوست ندارم روی این موضوعات صحبت کنم ... چون سلیقه ایه اکثرا ... کاری هم به بازی ضعیف 13 ندارم که همه متفق هستن که ضعیف ترین بازی تو این سریه .... ولی 10-2 روی چه حساب از فاینال 12 بهتره

من زیاد دوست ندارم روی این موضوعات صحبت کنم ... چون سلیقه ایه اکثرا ... کاری هم به بازی ضعیف 13 ندارم که همه متفق هستن که ضعیف ترین بازی تو این سریه .... ولی 10-2 روی چه حساب از فاینال 12 بهتره

صرفا برای گیم پلیش این رو میگم !
چون گیم پلی 12 که MMO گونه بود برام کل بازی رو خراب کرد چون 10-2 داستان و کرکتر هاش اصلا در اندازه ی 12 نبود ولی بخاطر گیم پلی من بالاتر میزارمش از 12 !

صرفا برای گیم پلیش این رو میگم !
چون گیم پلی 12 که MMO گونه بود برام کل بازی رو خراب کرد چون 10-2 داستان و کرکتر هاش اصلا در اندازه ی 12 نبود ولی بخاطر گیم پلی من بالاتر میزارمش از 12 !

دقیقا منظورتون رو اصلا از این جمله گیمپلی MMO گونه متوحه نمیشم

دقیقا منظورتون رو اصلا از این جمله گیمپلی MMO گونه متوحه نمیشم

نمیدونم چطوری توضیح بدم مثل بازی های whiet knight chonicles و xnoblade chronicles بود و مبارزات real time بود یعنی وقتی وارد مبارزه میشدی تو فاز مبارزه نمیرفت مثل FF های دیگه بلکه همونجا با همون تعداد دشمن مبارزه میکردی و میتونستی به راحتی حرکت کنی نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه !

حالا که بحث اومد اینجا باید بگم 10-2 به این خاطر منفوره چون دنباله 10 اومده اگه دنباله اون شاهکار نبود اینقدر ملت ازش متنفر نبودن.
تو سری 13 هم من 13-2 خوشم نیومد چون بازی کلن با دو کاراکتر رو نپسندیدم به نسبت 13.
راجب 12 من واقعن لذت بردم با اینکه نوع گیم پلی بازی عوض شده بود ولی مشکلی با چفت شدن باهاش نداشتم و بنظرم ارزش خیلی از 10-2 و 13-2 بالاتره چون نیومد به بازی خوب قبلی گند بزنه و تو زمینه داستانی و تنوع گیم پلی موفق بود.
--------------
نهایت متا بازی در حالت خوشبینانه رو 74 و بدبینانه روی 70 پیشبینی میکنم.

خب من بازی را تموم کردم .راستش اولش اصلا از بازی خوشم نیومد چون زمانی بود باید سریع کوئست ها را حل میکردم اما یکم که با بازی ارتباط برقرار کردم بدک نبود اما بازی کلا سخته برعکس 13-2 که به نظرم خیلی اسون بود .یکی از ضعیف ترین فاینال ها در ضمینه داستان بود کلا تواین سری بازی های 13 یا لایتینگ دنبال سارا بود یا سارا دنبال لایتینگ

5 صفه تاپیک اومده جلو دریغ از 2 تا امتیاز..!!اومدم ببینم بازی در چه حد و اندازه هایی هست ارزش بازی کردن داره یا نه..؟دیدم همه چیز گفته شده الا امتیاز و نظر درباره خود بازی..!!باز خدا پدر این پست آخر و بیامرزه یه چیزهایی دستگیرم شد..!!

5 صفه تاپیک اومده جلو دریغ از 2 تا امتیاز..!!اومدم ببینم بازی در چه حد و اندازه هایی هست ارزش بازی کردن داره یا نه..؟دیدم همه چیز گفته شده الا امتیاز و نظر درباره خود بازی..!!باز خدا پدر این پست آخر و بیامرزه یه چیزهایی دستگیرم شد..!!
یحتمل شوما این پست رو ندیدی :دی

35925782329582740204.png

برا 360 هم 69 از 14 :-"

خداییش بردیا این روحیه ت قابل ستایشه
:d باید اسمتو تو گینس به عنوان تنها کسی که ازین بازی طرفداری می کنه ثبت کنن .

دلیلش رو من میدونم :d

چون اگه شخصیتش به جا لایت یه سیبیل بود عمرا به هیچ وجه از این بازی تعریف نمیکرد ;;)

اون دوستمون هم که گفته اومده نمره ببینه نه نظرات مارو بهت بگم هیچ کس نیاز نداره نمره های این بازی رو ببینه تا بفهمه خوبه یا نه چون برا بازیش شما باید XIII XIII-2 رو بازی کنی تا اینو بازی کنی و اگه از اونا خوشت بیاد یا نیاد دیگه معلوم میشه باید بری سراغ این بازی یا نه

• Like
Reactions: armintn

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or