امتیازات بازی Lightning Returns: Final Fantasy XIII

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
news_lightning_returns_new_video-14659.jpg

Gaming Age - B+
USGamer - 4/5
Eurogamer - 8/10
Joystiq - 4/5
Dualshockers - 8/10
X-One - 8/10
Play UK - 8/10
RPG Fan - 79/100
Vandal.net - 7.8/10
Destructoid - 7.5/10
Press Start - 7/10
GamesTM - 7/10
IGN - 7/10
GameInformer - 7/10
Digital Chumps - 7/10
Videogamer - 7/10
OXM - 7/10
GamesTM - 7/10
Gamekult - 7/10
Venture Beat - 65/100
Now Gamer - 6.5/10
LEVEL - 6/10
Game Trailers - 6/10
Gamer Escape - 6/10
Gameblog.fr - 3/5
RPG Site - 6/10
Polygon - 5.5/10
GameSpot - 5/10
Metro - 5/10
CVG - 5/10
EGM - 4.5/10
GamesRadar - 2.5/5
Rocket Chainsaw - 2.5/5
FF and More - 2.5/5
Game Revolution - 2/5

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: AMIN-1399F
اصلا انتظار همین نمرات رو هم از بازی نداشتم ... یه کم زیادی بهش نمره دادن گمانم ..... ولی ببین روزی رسید که یه فاینال فانتزی باید زور بزنه متای بالا 70-75 بگیره ...

نه فرشاد دفاع نمیکنم قبول میکنم بازی خوبی نیست فقط بخاطر امتیاز ها ولی قول میدم لذت بازی خیلی هست !
راستی فرشاد فشن شو که نیست مثل شخصیت انیمه ی فیری تیل erza هست دیگه اونم فشن شو بود ؟ خوب نبود دیگه یک نوع قدرت هست که ویژگی های مختلف رو روی لباس ها گذاشتن !
ولی جدا از نمرات و نظر شخصی اصلا نمرات مهم نیست چون یک نظر شخصی هست چون با این نوع نمرات نه دارک سولز 2 و نه این بازی و نه کسلوانیا 2 خراب نمیشن !
من فکر کنم منتقد ها بعد از تلو دیگه به هیچ بازی نمره بالای 7 نمیدن توی این نسل فکر کنم میخوان دارک سولز 2 رو هم بکوبن یک حسی این رو بهم میگه !
راحت تو ذهنتون یک میدل فینگر بدید به نمرات و بشینید بازی کنید و حال کنید !!

ببین انیمه فرق داره اون ارزا هم فک میکنی چرا اون قدرت رو گذاشتن روش؟ بیننده میبینه خیلیا میگن " اااا یکم سینش معلوم شد و خون دماغ و همین باعث میشه یه سری آدم هنتای طرفدارش بشن. وگرنه دلیل داشتن اول لباسا با اون طراحیارو نمیدونم

بعدش بازیایی که همه دوس دارن تو سری FF مثل 7 یا 10 که شخصیت اصلیاش پسر بودن مگه اونا فشن شو راه انداخته بودن که این همه طرفدار داشت؟ ببین چقدر نابود شدن که دست به یه همچین کاری زدن

در آخر (هر می ندونه من میدونم تو یه انسان بسیار کم نه ها بسیار منحرفی :)) )

Lady Ashe

دقیقا منم میخواستم اینو بگم یکم زیادی بهش نمره دادن اما تا وقتی فهمیدم نقد کننده های این بازی یه سری آدم منحرفن (خب اکثرا مردن و این حرفا دیگه) نظرم عوض شد

واسه حفظ این سبکم شده امیدوارم امتیازهای خوبی بگیره و خوب بفروشه.
اینکه چند تا لباس معرفی شه هم بنظرم بد نیست تو خیلی از j ها این قابلیت کاستوم کردن لباس وجود داره و بنظرم نمیشه ایرادی گرفت.
در کل با توجه به شرایط موجود و کمبود بازی باید بهش امیدوار بود.

ببین انیمه فرق داره اون ارزا هم فک میکنی چرا اون قدرت رو گذاشتن روش؟ بیننده میبینه خیلیا میگن " اااا یکم سینش معلوم شد و خون دماغ و همین باعث میشه یه سری آدم هنتای طرفدارش بشن. وگرنه دلیل داشتن اول لباسا با اون طراحیارو نمیدونم

بعدش بازیایی که همه دوس دارن تو سری FF مثل 7 یا 10 که شخصیت اصلیاش پسر بودن مگه اونا فشن شو راه انداخته بودن که این همه طرفدار داشت؟ ببین چقدر نابود شدن که دست به یه همچین کاری زدن

در آخر (هر می ندونه من میدونم تو یه انسان بسیار کم نه ها بسیار منحرفی :)) )

Lady Ashe

دقیقا منم میخواستم اینو بگم یکم زیادی بهش نمره دادن اما تا وقتی فهمیدم نقد کننده های این بازی یه سری آدم منحرفن (خب اکثرا مردن و این حرفا دیگه) نظرم عوض شد

فرشاد این نکاتی گه گفتی رو نمیشه منکر شد !
ولی داری میگی وقتی شخصیت اصلی پسر باشه یکی مثل hope کسی بازی رو دوست داشته باشه منحرفه !؟

راستی من و منحرف بودن میدونی که من کلا اهل اینجور صحبت ها نیستم ! :d

-----------

ولی فرشاد جدا این دوست پایینمون آقا امین هم درست گفت همین یدونه توی این سبک بزور داره میاد با این نمرات معلومه اسکویر دفعه ی بعد همین ویژگی هارو حذف میکنه یک FPS تحویلمون میده !
این سازنده ها هم خنگن ها نمیدونن مشکل چیه بدتر خرابش میکنن !

واسه حفظ این سبکم شده امیدوارم امتیازهای خوبی بگیره و خوب بفروشه.
اینکه چند تا لباس معرفی شه هم بنظرم بد نیست تو خیلی از j ها این قابلیت کاستوم کردن لباس وجود داره و بنظرم نمیشه ایرادی گرفت.
در کل با توجه به شرایط موجود و کمبود بازی باید بهش امیدوار بود.

توی این سبک انقدر بازی هست که اگه این آی پی کلا نابود هم بشه سر این سبک بلای خاصی نمیاد

توی این سبک انقدر بازی هست که اگه این آی پی کلا نابود هم بشه سر این سبک بلای خاصی نمیاد
شما باید ببینی ملاکت چیه واسه این حرف؟
به نسبت ps2 اگه مقایسه کنی میبینی که بازارو شوترها قبضه کردن و jrpg کلن تو بازار امریکا و اروپا رو به موته به نسبت سایر سبکها.
الان تو جداول فروش تو اکثر جاها تا 30 اول اثری از این سبک نیست ... استثناهایی مثل نی نو فرق دارن .. به طور معمول ببینی کلن رو به فراموشی داره میره.

شما باید ببینی ملاکت چیه واسه این حرف؟
به نسبت ps2 اگه مقایسه کنی میبینی که بازارو شوترها قبضه کردن و jrpg کلن تو بازار امریکا و اروپا رو به موته به نسبت سایر سبکها.
الان تو جداول فروش تو اکثر جاها تا 30 اول اثری از این سبک نیست ... استثناهایی مثل نی نو فرق دارن .. به طور معمول ببینی کلن رو به فراموشی داره میره.

اول این که خیلی از عناوین فقط توی خود ژاپن منتشر می شن ، دوم این که فروششون توی غرب ربطی به نابود شدن سبک نداره که ، سبک زندست حالا اینی که توی غرب عرضه بشه یا نشه بحثش جداست

اول این که خیلی از عناوین فقط توی خود ژاپن منتشر می شن ، دوم این که فروششون توی غرب ربطی به نابود شدن سبک نداره که ، سبک زندست حالا اینی که توی غرب عرضه بشه یا نشه بحثش جداست
خب عزیز منظور همه از نابودی همینه دیگه همون بازار غرب و خارج از ژاپن.
خب تا وقتی تو غرب عرضه نشه به طبع یعنی تو همه جا جز j سبک کارش تمومه دیگه.
واین یعنی محروم شدن ما از این سبک.
پس همین معدود عناوینی که تو غرب منتشر میشن رو باید امید داشته باشیم خوب بفروشه و امتیازهای خوبی بگیره تا انگیزه بشه واسه بقیه تا بازیاشونو رو نسخه غیر j هم عرضه کنن.

فرشاد این نکاتی گه گفتی رو نمیشه منکر شد !
ولی داری میگی وقتی شخصیت اصلی پسر باشه یکی مثل hope کسی بازی رو دوست داشته باشه منحرفه !؟

راستی من و منحرف بودن میدونی که من کلا اهل اینجور صحبت ها نیستم ! :d

-----------

ولی فرشاد جدا این دوست پایینمون آقا امین هم درست گفت همین یدونه توی این سبک بزور داره میاد با این نمرات معلومه اسکویر دفعه ی بعد همین ویژگی هارو حذف میکنه یک FPS تحویلمون میده !
این سازنده ها هم خنگن ها نمیدونن مشکل چیه بدتر خرابش میکنن !

بردیا مشکل تو اینه که فقط 13 رو بازی کردی برا همینم هست که مثال Hope رو زدی چون به نظرم از اول تا آخر همه کاراکترای 13 یه مشت آدم رو اعصاب و نفرت انگیزن که شماره یکشون هم لایت تشریف داره که با حس افسردش میخواد بگه من Coolم و نسخه مونث شده کلود تشریف دارم اما همون آناناس خودمون رو باید تحویلش داد. با اون هوپ مسخره که اول 13 میخواستی از ارتفاع پرتش کنی و آخرشم انقدر جو گرفته بودتش میخواستی خفش کنی
شخصیت پسر یعنی Tidus یعنی Cloud یعن Sephiroth یعنی Valentine و Squall و خیلیای دیگه منظور من این نیست که شخصیت باید پسر باشه نه کل این حرفا راجع به اون فشن شوی مسخرست که میگم که غیر از اون هیچی دیگه تو بازی نیست که بگم خوبه

مگه من گفتم همه چی رو حذف کنن؟ بگیرن به جاش 4 تا شخصیت خفن بزارن توش مخصوصا شخیت منفیای خوب که مثل اولین نسخه XIII با یه صورت رو دیوار نجنگی. داستان رو خفنش کنن لول آپ کردن رو خوبش کنن Side Quest هارو بهتر کنن اون وسط فشن شو هم راه انداختن مشکلی نیست

خدا رو شکر Final Fantasy XV رو دیگه Tetsuya Nomura میسازه خیالم از اینا راحته که یه چیزی مثل XIII تحویلمون نمیده

این بازی 6 هم زیادشـه. محیط و طراحی ‌ها به شدت تو ذوق می‌زنه. سیستم مبارزاتی بازی که در حد فاجعه‌ـست و معلوم نیست این بتل سیستم رو SE از کجاش خلق میکنه!

بردیا مشکل تو اینه که فقط 13 رو بازی کردی برا همینم هست که مثال Hope رو زدی چون به نظرم از اول تا آخر همه کاراکترای 13 یه مشت آدم رو اعصاب و نفرت انگیزن که شماره یکشون هم لایت تشریف داره که با حس افسردش میخواد بگه من Coolم و نسخه مونث شده کلود تشریف دارم اما همون آناناس خودمون رو باید تحویلش داد. با اون هوپ مسخره که اول 13 میخواستی از ارتفاع پرتش کنی و آخرشم انقدر جو گرفته بودتش میخواستی خفش کنی
شخصیت پسر یعنی Tidus یعنی Cloud یعن Sephiroth یعنی Valentine و Squall و خیلیای دیگه منظور من این نیست که شخصیت باید پسر باشه نه کل این حرفا راجع به اون فشن شوی مسخرست که میگم که غیر از اون هیچی دیگه تو بازی نیست که بگم خوبه

مگه من گفتم همه چی رو حذف کنن؟ بگیرن به جاش 4 تا شخصیت خفن بزارن توش مخصوصا شخیت منفیای خوب که مثل اولین نسخه XIII با یه صورت رو دیوار نجنگی. داستان رو خفنش کنن لول آپ کردن رو خوبش کنن Side Quest هارو بهتر کنن اون وسط فشن شو هم راه انداختن مشکلی نیست

خدا رو شکر Final Fantasy XV رو دیگه Tetsuya Nomura میسازه خیالم از اینا راحته که یه چیزی مثل XIII تحویلمون نمیده

فرشاد من هم 7 رو بازی کردم و هم 12 و هم 5 و هم 10-2 و هم crisis core و سری 13 خوب در مورد کرکتر بین این هایی که بازی کردم بنظرم 13 از همه بهتر بود !

در این شکی نیست که شخصیتی مثل zack من بیشتر از لایت دوست دارم ولی شخصیت های 10-2 و 12 بنظرم از 13 ضعیف تر بودن من منتظرم 10 رو اچ دی بازی کنم و مطمعنم خیلی هم خوشم میاد !

ولی خوب 7 شخصیت اصلی کلود و شخصیت ویلین سفیروث خدا بودن !

15 که معلومه خدا میشه چون از شخصیت اصلی خوشم میاد ولی خوب بین ff هایی که بازی کردم تا الان کرکتر های 13 بهتر بودن !

من نمیخوام از 13 تعریف کنم ولی از 12 بهتر بود ولی خوب از 7 و 10-2 بهتر نبود و خوب 5 که بحثش جداست چون کلاسیکه و کرایسس کور هم خوب خداست !

این هارو ول کن فرشاد میزنیم لایت رو میسوزونیم توی این نسل دیگه باهم مشکلی نخواهیم داشت سر شخصیت های ff ولی من هنوز شاکیم چرا تو پارتی 15 دختر نیست ؟!

NowGamer – 6.5/10

Polygon – 5.5/10

Videogamer – 7/10

Shacknews – 8/10

Joystiq – 4/5

EGM - 4.5

GodisaGeek – 7/10

Eurogamer – 8/10

It's a strong end to an uneven trilogy, then. There is little
consistency across the three games, from the ultra-focused linearity of
Final Fantasy 13, to the dimension-hopping skittishness of its sequel
and on to this almost entirely freeform conclusion. It's a deliberate
demonstration from the team that it's able to deliver on various
approaches to game design (and tone) within the Final Fantasy umbrella.
From its dazzling battle system to its overarching temporal puzzle, this
is the best of the set - even if it's dragged down by an exhaustingly
impenetrable plot that its creators will no doubt be pleased to be done
with.

gamesTM – 7/10

GamersGlobal.de-8.5

Gametrailers- 6
*Gameplay belongs into a better game

*story is horrible

*Lightning's boring voice ruins every scene

*You just run around and do boring *** quests

*Hard to get into for newcomers

*Not satisfying for the fans

Destructoids-7.5

- - -ویرایش - - -

GameInformer - 7/10
57345442078169012182.png
gamespot -5
26755661846134931431.png
10440968739931834449.png
41091298008563550644.png

آخرین ویرایش:
فرشاد من هم 7 رو بازی کردم و هم 12 و هم 5 و هم 10-2 و هم crisis core و سری 13 خوب در مورد کرکتر بین این هایی که بازی کردم بنظرم 13 از همه بهتر بود !

در این شکی نیست که شخصیتی مثل zack من بیشتر از لایت دوست دارم ولی شخصیت های 10-2 و 12 بنظرم از 13 ضعیف تر بودن من منتظرم 10 رو اچ دی بازی کنم و مطمعنم خیلی هم خوشم میاد !

ولی خوب 7 شخصیت اصلی کلود و شخصیت ویلین سفیروث خدا بودن !

15 که معلومه خدا میشه چون از شخصیت اصلی خوشم میاد ولی خوب بین ff هایی که بازی کردم تا الان کرکتر های 13 بهتر بودن !

من نمیخوام از 13 تعریف کنم ولی از 12 بهتر بود ولی خوب از 7 و 10-2 بهتر نبود و خوب 5 که بحثش جداست چون کلاسیکه و کرایسس کور هم خوب خداست !

این هارو ول کن فرشاد میزنیم لایت رو میسوزونیم توی این نسل دیگه باهم مشکلی نخواهیم داشت سر شخصیت های ff ولی من هنوز شاکیم چرا تو پارتی 15 دختر نیست ؟!
بردیا کلا ناامیدم کردی :)) این همه FF خدا بازی کردی بعد توشون 13 محبوبته؟ :| شینه

کلا Tetsuya رابطه خوبی با کاراکترای دختر تو پارتیاش نداره :)) از سری Kingdom Hearts هم معلومه چون شخصیتای مونث تو پارتیش خیلی کمن و بیشترش پسرن البته هنوز هیچی از بازی نشون ندادن مطمعن باش شخصیتای دیگه ای هم معرفی میکنن مثل Kingdom که تو تریلراش تو پارتی فقط خود Sora و Donald و Goofy هستن اما تو بازی که میری کلی پارتی جدید میاد

همین چند دقیقه پیش داشتم بازی میکردمش ! :دی فقط اوایل بازی قشنگ بود !
ولی واقعا فیزیک فوق العاده + کات سین های معرکه ای داره !
اما محیط های بازی شبیه مراحل اموزشی MGR:Rising هست ! :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or