امتیازات بازی Lightning Returns: Final Fantasy XIII

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
news_lightning_returns_new_video-14659.jpg

Gaming Age - B+
USGamer - 4/5
Eurogamer - 8/10
Joystiq - 4/5
Dualshockers - 8/10
X-One - 8/10
Play UK - 8/10
RPG Fan - 79/100
Vandal.net - 7.8/10
Destructoid - 7.5/10
Press Start - 7/10
GamesTM - 7/10
IGN - 7/10
GameInformer - 7/10
Digital Chumps - 7/10
Videogamer - 7/10
OXM - 7/10
GamesTM - 7/10
Gamekult - 7/10
Venture Beat - 65/100
Now Gamer - 6.5/10
LEVEL - 6/10
Game Trailers - 6/10
Gamer Escape - 6/10
Gameblog.fr - 3/5
RPG Site - 6/10
Polygon - 5.5/10
GameSpot - 5/10
Metro - 5/10
CVG - 5/10
EGM - 4.5/10
GamesRadar - 2.5/5
Rocket Chainsaw - 2.5/5
FF and More - 2.5/5
Game Revolution - 2/5

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: AMIN-1399F
برای منی که از نسخه 6 دارم FF رو دنبال میکنم نسخه XII یکی از بهترین ها و صد البته یکی از خاطرات خوشم رو PS2 بود . حالا خود دانید :d

آخه میشکل اینه ps2 ندارم و از 6 هم فکر نکنم گیرم بیاد :(( کمــــــــــــــــــ ک
رو ps3 شنیدم میشه بازی Ps2 ریخت :-s

مرسی
اما میخواستم زیاد از قدیمیا شروع نکنم :D اون Hd :ی میاد ؟ بعد 12 رو فکر نکنم بتونم Ps2 پیدا کنم :(

انیمیشن یا چیز خاص دیگه ای نیست ؟

اون 2 تا Hd 10 و 1-2 رو بازی کنم بعد 13 هارو ؟ 13 ها 3 تا باید باشه درسته ؟
به ترتیب کدومارو باید انجام داد ؟
....

گیج شدم :
D

March 18th, 2014 میاد برای ریجن 1 ... 3 روز بعدشم میاد برای اروپا ... تقریبا 2 ماه دیگه ...

حتما یه ps2 گیر بیار برای 12 ... البته اگه تهران نیستی ... الان دیگه گیر اوردن بازیش تو شهر های دیگه هم سخته ...

من نزدیک 2000 ساعت از عمرم رو پای این بازی سپری کردم ... هر چند وقت یه باز بازم حوس میکنم از اول برم ....

اول 10 رو بازی کن بعد 12 بعد 13 بعد نسخه های فرعی رو چون اصلا حال و هوای نسخه های اصلی رو ندارن

پس حتما یه نسخه مثل Crisis Core رو بازی نکردی وگرنه این حرف رو نمیزی.

من خودم وقتی ویتا گرفتم ... تو استور و توی بازی های psp ... رو زیر و رو کردم تا کرایسیس کور رو پیدا کنم ... خودم میدونم گیفیت بازی چقدر بالاست ..بحث سر بازی های فرعی 10 و 13 بوده

3 تا 13 اومده الان میرم اونارو بازی کنم و بعد اون 2 تا 10 و 10-2

خوبه ؟

دوست عزیز به نظر شما یکم گیج شدی
داستان هیچ کدوم از شماره های فاینال فانتزی تقریبا ربطی به هم ندارن . شما هر شماره رو دوست داشتی میتونی شروع کنی و بازی کنی
دوستانی هم که میگن شما نسخه 12 و یا 10 و یا کرایسیس کر را بازی کنید به علت اینه که شماره 13 زیاد تو این مجموعه چیز جالبی نیست و دوستان میترسن شما از فاینال فانتزی زده بشین !!!
در مجموع شما هر شماره رو خواستی شروع کن
به نظر من شما از مجموعه 13 که در دسترسه شروع کن . بعد هم سری 10 که به زودی میاد چون واقعا عالیه . بعد هم شاهکار کرایسیس کر و بعد از اونهم شماره 12 . بقیه شماره ها هم اگه حوصله داشتی به مرور روی اسمارت فونت بازی کن

خیلی ها و همچنین منتقد IGN اشاره کردن که فکر میکردن چون یک نفر هست و دیگه پارتی توی این بازی نیست و اکشن تر شده احساس فاینال قانتزی گونه نمیکنن ولی بعد

از

30 دقیقه از بازی به این نتیجه رسیدن که گیم پلی بازی خیلی خیلی rpg گونه تر شده و بعضی مبارزات خیلی هم سخت هستند و میزان حواس جمع بودن رو با نینو کونی

مقایسه کردن که باید 6 دونگ حواستون به گیم پلی باشه از کات سین ها تعریف شده و گرافیک محیطی و محیط پر و زیبا مثل صحرا . شهر خیلی بزرگ و ... رو تعریف کردن و

گفتن میزان تکسچر ها توی این بازی به این میزان بزرگی خیلی خیلی عالی بوده و گرافیک خیلی خوبی داره و حتی گفته اون محدودیت زمانی یطوایی الکی هست و تجربتون

رو

از بازی هیچ کاری نداره و میتونید راحت ساید کویست هارو برید و مثل یک فاینال فانتزی کلاسیک شده محیط و میزان باز بودن محیط و از این ور رفتن به اونور با چوکوبو و حتی

گفتن میزان کاستومایز کردن بی نظیر و دهن باز کن مانند هست زیرا استراتژی مبارزات هم بر اساس کاستومایز هست و گفت من حتی تونستم 1 ساعت کاستومایز کنم ولی

حوصلم سر نره و گفه میزان آیتم های کاستومازیون خیلی خیلی خیلی زیاد و عالی هست ولی گفتن داستان خودش رو خوب نشون نمیده و روایت نمیشه و خوب تن بازی

روون نیست ولی گفته هرکی عشق ار پی جی یکی از MUST PLAY ها هست !

خیلی ها و همچنین منتقد IGN اشاره کردن که فکر میکردن چون یک نفر هست و دیگه پارتی توی این بازی نیست و اکشن تر شده احساس فاینال قانتزی گونه نمیکنن ولی بعد

از

30 دقیقه از بازی به این نتیجه رسیدن که گیم پلی بازی خیلی خیلی rpg گونه تر شده و بعضی مبارزات خیلی هم سخت هستند و میزان حواس جمع بودن رو با نینو کونی

مقایسه کردن که باید 6 دونگ حواستون به گیم پلی باشه از کات سین ها تعریف شده و گرافیک محیطی و محیط پر و زیبا مثل صحرا . شهر خیلی بزرگ و ... رو تعریف کردن و

گفتن میزان تکسچر ها توی این بازی به این میزان بزرگی خیلی خیلی عالی بوده و گرافیک خیلی خوبی داره و حتی گفته اون محدودیت زمانی یطوایی الکی هست و تجربتون

رو

از بازی هیچ کاری نداره و میتونید راحت ساید کویست هارو برید و مثل یک فاینال فانتزی کلاسیک شده محیط و میزان باز بودن محیط و از این ور رفتن به اونور با چوکوبو و حتی

گفتن میزان کاستومایز کردن بی نظیر و دهن باز کن مانند هست زیرا استراتژی مبارزات هم بر اساس کاستومایز هست و گفت من حتی تونستم 1 ساعت کاستومایز کنم ولی

حوصلم سر نره و گفه میزان آیتم های کاستومازیون خیلی خیلی خیلی زیاد و عالی هست ولی گفتن داستان خودش رو خوب نشون نمیده و روایت نمیشه و خوب تن بازی

روون نیست ولی گفته هرکی عشق ار پی جی یکی از MUST PLAY ها هست !

اینجوری که تو میگی پس باید بهش بالای 9 داده باشه :| آخه خجالت نمیکشی از این Sh!t داری دفاع میکنی و تعریف میکنی؟

خیلی خنده دار بود یه 2-3 ماه تا ریلیزش که بود هر روز میگفتن لباس جدید برا لایت یه لباس دیگه برا لایت دیدن نمیتونن ملت رو به خاطر خود بازی جذبشون کنن گرفتن لایت رو فشن شو کردن که یکم اندامشو ببینن ملت حالشو ببرن

The Koalition – 82/100
[h=4]What I Liked[/h]

• Tons of garbs to collect
    [*] A highly challenging battle system
    [*] A more satisfying plot than XIII-2
[h=4]What I Disliked[/h]

• The time management system can hurt the experience
    [*] The engine is slightly dated
    [*] The Outerworld Service is slow
BT.com Games: 4/5
Despite some issues, Lightning Returns: Final Fantasy XIII is an
enjoyable, highly fantastical romp and a nice note to leave it on before
Final Fantasy XV shakes everything up.

Saying that, it would help if the main character in the next
release could smile, because Lightning’s probably the dourest main
character in anything, ever.
Gamekult.fr: 7/10

In Short: The best that can be said about Lighting
Returns is that at least Final Fantasy XIII is over now, but at a
negative cost to the franchise’s reputation and fan’s enjoyment.

Pros: The new battle system is a partial success and
the customisation options are excellent, if slightly ***ist. Typically
excellent art design and soundtrack.

Cons: Terrible storytelling at every level. Most
battles lack tension and the quests are repetitive and unimaginative.
Time limit adds nothing and graphics are a noticeable downgrade

آخرین ویرایش:
اینجوری که تو میگی پس باید بهش بالای 9 داده باشه :| آخه خجالت نمیکشی از این Sh!t داری دفاع میکنی و تعریف میکنی؟

خیلی خنده دار بود یه 2-3 ماه تا ریلیزش که بود هر روز میگفتن لباس جدید برا لایت یه لباس دیگه برا لایت دیدن نمیتونن ملت رو به خاطر خود بازی جذبشون کنن گرفتن لایت رو فشن شو کردن که یکم اندامشو ببینن ملت حالشو ببرن

نه فرشاد دفاع نمیکنم قبول میکنم بازی خوبی نیست فقط بخاطر امتیاز ها ولی قول میدم لذت بازی خیلی هست !
راستی فرشاد فشن شو که نیست مثل شخصیت انیمه ی فیری تیل erza هست دیگه اونم فشن شو بود ؟ خوب نبود دیگه یک نوع قدرت هست که ویژگی های مختلف رو روی لباس ها گذاشتن !
ولی جدا از نمرات و نظر شخصی اصلا نمرات مهم نیست چون یک نظر شخصی هست چون با این نوع نمرات نه دارک سولز 2 و نه این بازی و نه کسلوانیا 2 خراب نمیشن !
من فکر کنم منتقد ها بعد از تلو دیگه به هیچ بازی نمره بالای 7 نمیدن توی این نسل فکر کنم میخوان دارک سولز 2 رو هم بکوبن یک حسی این رو بهم میگه !
راحت تو ذهنتون یک میدل فینگر بدید به نمرات و بشینید بازی کنید و حال کنید !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or