امتیازات بازی Killzone: Mercenary

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
news_killzone_mercenary_shows_off-13752.jpg

Playstation Magazine Benelux - 9/10
Famitsu Japan Magazine 9/8/9/8 = 34/40

OPM Benelux – 9

InsideGames.ch – 82%
OPM – 7
Joystiq – 3.5/5
Videgamer – 6
International Business Times – 5
Gamesradar – no score until live multiplayer test
Eurogamer - 8

SixthAxis 10/10

God is a Geek 9/10

HardcoreGamer 4/5

PushSquare 8/10

CheatCC 4.7/5

Pocket Gamer 8/10

GamingNexus 9/10
Gamesbeat 8/10
GamingTrend 7.7/10
NowGamer 5.5/10

متا از 13 نقد 77

LaPs3 9/10
Pocket Gamer UK 8/10
GamingTrend 7.7/10

متای بازی از 36 نقد بر روی 77 ​هست

آخرین ویرایش:
اینو شما داری می گی ! اون موقع تو تاپیک امتیازات بازی بالای 10 تا کامنت با این مضمون داده شده که بازی به علت سخت گیری منتقد ها در اواخر نسل نمره کم گرفته ! همین مسئله در مورد tomb rider هم مطرح شد . دوستان اسم بازی رو انچارتد کیلر گذاشته بودن !! و متای 85 ، 86 و اختلاف 11 نمره ای با انچارتد 2 هم توجیهش اواخر نسل و سخت گیری منتقد ها بود . در حالی که دیدیم اواخر نسل بایوشاکی اومد که شد 94 و tlou اومد و شد 95 ! الان بامبول جدید اینه که اول شخص رو کنسول دستی جواب نمی ده و 77 هم خوبه و ... !
بست هایی که تو تابیک امتیازات این دو بازی بودند به قول شما فقط بهونه بودند
در مورد Tomb Raider هم همین طور
بازی های اخر نسلی مثل Persona 4 Golden و Fire Emblem Awakening و Bioshock Infinte و TLOU هم نمرات عالی گرفتند ولی اگه بعضی از منتقدا مسخره بازی در نمی اوردند متاشون بیشتر میشد
بازی های هم هستند که این هفته منتشر شدند و متایی گرفتند که حقشون نبود
مثل Total War:Rome 2 که متای 84 رو گرفته که از نظر من حداقل حقش متای 87 یا 88 هست

این نمرات همیشه بوده و هست و کاریش نمی شه کرد . همیشه هم از طرف سایت های به قول شما شنگول نبوده . همین گیم اسپات چند ماه پیش به tlou داد 8 ! اگر امتیاز اون سایت های شنگول هم از نمرات tlou حذف بشه به این علت که در زمان گلکسی در متاحساب نمی شدن ! باز به علت ضریب بالای گیم اسپات و نمره 8 که به tlou داده امکان رسیدن به گلکسی وجود نداشته.

اینو شما داری می گی ! اون موقع تو تاپیک امتیازات بازی بالای 10 تا کامنت با این مضمون داده شده که بازی به علت سخت گیری منتقد ها در اواخر نسل نمره کم گرفته ! همین مسئله در مورد tomb rider هم مطرح شد . دوستان اسم بازی رو انچارتد کیلر گذاشته بودن !! و متای 85 ، 86 و اختلاف 11 نمره ای با انچارتد 2 هم توجیهش اواخر نسل و سخت گیری منتقد ها بود . در حالی که دیدیم اواخر نسل بایوشاکی اومد که شد 94 و tlou اومد و شد 95 ! الان بامبول جدید اینه که اول شخص رو کنسول دستی جواب نمی ده و 77 هم خوبه و ... !

p.s : کلا یا مرجع ثابت رو بپذیرید . یا دنبال ماده و تبصره برای فرار از این مرجع در مواقعی که به نفعتون نیست نباشید !
اتفاقا براي مثال بهت ميگم موقعي كه tlou دقيقا 69 تا نقد داشت واتفاقا نمره gs هم منظور شده بود در متا ...متا 96 بود اما به محض اين كه نقد جناب تام كه هفتادمين نقد هم بود ثبت شد متا از 96 به 95 اومد پس اين مسئله نشون ميده كه كم شدن متا هيچ ربطي به gs نداشت و مستقيما به جناب تام ربط داشت . يني مطمئن باش اگر اين دو يا سه تا سايت شنگول نبودن متا مثل smg 2 بود.
در مورد ضريب نمره gs هم بله gs ضريب داره خب در مقابل EDGE و IGN هم نمرشون ضريب داره ....

در مورد پاراگراف دوم حرفت هم من دربس قبول دارم.

آخرین ویرایش:
شوخی رو برو با دوستات بکن . فروم عمومی جای شوخی نیست . اون کسی مشکل حاد داره که در تعطیلات به سر می بره و از میانگین نمرات بازی های پرفکت با خبر نیست . ضمن اینکه من نیازی نمی بینم بخوام اثبات کنم که با سونی و عناوینش مشکلی ندارم !! لول ! اونی که تازه سر در اورده کسی که 2 زار سواد و اطلاعات نداره و یه سر از این شاخه به اون شاخه می پره !

این سخت گیر بودن منتقدا در اواخر نسل یه مبحث چیپ و قدیمی و کاملا خنده داره . وقتی gow a و Geow j اومدن و اون نمرات رو دریافت کردن این صحبت ها و بهانه ها مطرح شد . گفتن اواخر نسله و سخت گیر شدن ! 2 ماه بعدش بایوشاک اومد شد 94 و بعد از اون هم tlou با 95 درصد اومد .
lol حالا تو چرا به خودت میگیری به خودت شک داری ایا ؟؟؟:-/ واقعا چه اطلاعات فرا زمینی داری مارو از متای بازیا با خبر میکنی من به تو غبطه میخورم با این اطلاعاتت :bighug:

الان بامبول جدید اینه که اول شخص رو کنسول دستی جواب نمی ده و 77 هم خوبه و ... !

من به بقيه چيزا کار ندارم.
کيلزونو خودم بازى کردم بتاشو و به نظرم از همه نظر عاليه, گرافيک در حد ps3, گيم پلى عالى, بدون افت فريم, طراحى عالى.
مشکل اينه که به ويتا بد نگا ميکنن منتقدا, انتظار بازى در حد کنسول خونگى دارن, باز 3DS چون روو قدرت سخت افزارى تاکيد نداره و بيشتر روو خلاقيت کار داره وضعيتش بهتره.
بازى اول شخص مهم ترين مشخصه ش گرافيکشه که روو ويتا عالى پياده کرده گوريلا گيمز ولى مشکل اينه که منتقدا انتظارشون خيلى بالائه از بازى اول شخص روو ويتا, بانجى ميومد برا ويتا بازى ميداد بازم متا بالا 80 نميرفت :|

من به بقيه چيزا کار ندارم.
کيلزونو خودم بازى کردم بتاشو و به نظرم از همه نظر عاليه, گرافيک در حد ps3, گيم پلى عالى, بدون افت فريم, طراحى عالى.
مشکل اينه که به ويتا بد نگا ميکنن منتقدا, انتظار بازى در حد کنسول خونگى دارن, باز 3DS چون روو قدرت سخت افزارى تاکيد نداره و بيشتر روو خلاقيت کار داره وضعيتش بهتره.
بازى اول شخص مهم ترين مشخصه ش گرافيکشه که روو ويتا عالى پياده کرده گوريلا گيمز ولى مشکل اينه که منتقدا انتظارشون خيلى بالائه از بازى اول شخص روو ويتا, بانجى ميومد برا ويتا بازى ميداد بازم متا بالا 80 نميرفت :|
مطمئننا اگر که سونی انقدر بازی های شبیه به کنسول خانگی روش نمی داد,منتقد ها هم این فکر رو نمی کردند.انقدری که ما روی ویتا بازی های مثل NG رو دیدیم,بازی مثل TW ندیدیم.:|
اگه بازی اول شخص مهم ترین مشخصه ای که داره گرافیکش هست,پس چرا CRYSIS 3 متاش بالای 90 نشد.:|الکی هم نگید هر بازی اول شخصی روی ویتا بیاد متاش بالای 80 نمی شه.

یعنی جذابیت یک بازی برای شما متای بازی هاست :|
به شخصه بازی هایی بازی کردم که متای پایینی داشت اما خیلی لذت بخش بود و همچنین بازی هایی بازی کردم که بهترین متاها رو داشت اما نتونستم تحملش کنم

مطمئننا اگر که سونی انقدر بازی های شبیه به کنسول خانگی روش نمی داد,منتقد ها هم این فکر رو نمی کردند.انقدری که ما روی ویتا بازی های مثل NG رو دیدیم,بازی مثل TW ندیدیم.:|
اگه بازی اول شخص مهم ترین مشخصه ای که داره گرافیکش هست,پس چرا CRYSIS 3 متاش بالای 90 نشد.:|الکی هم نگید هر بازی اول شخصی روی ویتا بیاد متاش بالای 80 نمی شه.

مهمترين مشخصه ش گرافيکشه, نه تنها مشخصه.
مهم اينه که کيلزون از يه بازى اول شخص ايده آل چيزى کم نداره که نمرش کم باشه ولى منتقدا بازم ...

به شخصه بازی هایی بازی کردم که متای پایینی داشت اما خیلی لذت بخش بود و همچنین بازی هایی بازی کردم که بهترین متاها رو داشت اما نتونستم تحملش کنم

کسى چنين حرفى زد؟

جذابیت بازی به متا نیست ولی وقتی یک بازی متای خیلی بالایی یا بایینی میگیره حتما دلیلی داره(که البته ممکنه که این دلایل برای بعضی ها قانع کننده نباشه)
این که شما از بازی هایی که متایی بالایی داشتند خوشتون نیومده یا برعکس نظر شخصی شماست
من خودم از بازی هایی خوشم اومده بود که متای متوسطی(نمونش Epic Mickey 1)گرفته بودند و از بعضی بازی هایی که متای بالایی داشتند خوشم نیومد ولی هیچ جا نگفتم که خوب نیستند.چون این نظر شخصی خودمه و نظر بقیه ی با من متقاوته

مهمترين مشخصه ش گرافيکشه, نه تنها مشخصه.
مهم اينه که کيلزون از يه بازى اول شخص ايده آل چيزى کم نداره که نمرش کم باشه ولى منتقدا بازم ...
بله کل بازی های اول شخص در درجه اول روی گرافیک تمرکز دارند.:|
گیم پلی یک شوتر اول شخص لذت بخش ترین جزء بازی هست.
اگر هم ایده ال بود و چیزی کم نداشت الان وضعش بهتر از این بود.
حتما یک مشکلی مثل داستانش داشته که این نمرات رو گرفته.

نه هربازی برای هرکسی میتونه جذاب باشه اما بحث مقایسه که پیش میاد متا تنها ابزار مقایست(فروش+بازیکنای آنلاین هم معیاره ولی به دلایلی توی بازیسنتر استفاده نمیشه)
---
kiami@
وقتی یه منتفد به یه بازی 2 میده (در حد ride to hell) این سخت گیری نیست؟:-/

مهمترین مشخصه ی یه بازی متا بود که جدیدا دیگه داره کم ارش میشه
بعضا به خاطر منتقدای نامناسب که به هیلو و آنچارتد همچون نمره هایی دادن/:)
پس متا اونقدرم از نظر من مهم نیست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or