امتیازات بازی Killzone: Mercenary

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
news_killzone_mercenary_shows_off-13752.jpg

Playstation Magazine Benelux - 9/10
Famitsu Japan Magazine 9/8/9/8 = 34/40

OPM Benelux – 9

InsideGames.ch – 82%
OPM – 7
Joystiq – 3.5/5
Videgamer – 6
International Business Times – 5
Gamesradar – no score until live multiplayer test
Eurogamer - 8

SixthAxis 10/10

God is a Geek 9/10

HardcoreGamer 4/5

PushSquare 8/10

CheatCC 4.7/5

Pocket Gamer 8/10

GamingNexus 9/10
Gamesbeat 8/10
GamingTrend 7.7/10
NowGamer 5.5/10

متا از 13 نقد 77

LaPs3 9/10
Pocket Gamer UK 8/10
GamingTrend 7.7/10

متای بازی از 36 نقد بر روی 77 ​هست

آخرین ویرایش:
خیر من بازی نکردم اما نگفتمم که بازی بدیه گفتم یک بازی در حد متوسط میتونه باشه شاید هم خوب باشه
برادر من اومدی اینجا نظرت محترم مخلصتم هستم شخصا اما ویتا و سونی و کیلزون و همرو بستی به رگبار اینطوری که نمیشه شما طبیعتا هیچوقت با ویتا و سونی و دارو دسته Playstation کنار نمیایی طرفش نرو ترول نداره که دیگه :دی

عنوان های انحصاری های نینتندو رو سرچ که بهتر میفهمی :d
فکر نکنم سونی حتی خواب متای 99 رو دیده باشه
دوست من چرا داری چیزهایی که ربطی به تاپیک نداره رو داری میاری وسط؟! اصلاً اون حرف دوستمون چه ربطی به نینتندو داشت که شما اینو میگی؟!!!

---------------------------------------------------
LaPs3 9/10
Pocket Gamer UK 8/10
GamingTrend 7.7/10

متای بازی از 36 نقد بر روی 77 ​هست

برادر من اومدی اینجا نظرت محترم مخلصتم هستم شخصا اما ویتا و سونی و کیلزون و همرو بستی به رگبار اینطوری که نمیشه شما طبیعتا هیچوقت با ویتا و سونی و دارو دسته Playstation کنار نمیایی طرفش نرو ترول نداره که دیگه :دی

بردادر من اون زمانی که من ویتا گرفتم بچه ها ویتا نداشتن اینجا

عنوان های انحصاری های نینتندو رو سرچ که بهتر میفهمی :d
فکر نکنم سونی حتی خواب متای 99 رو دیده باشه
با 22 تا نقد ؟ راستی تعداد 10 های TLOU تقریبا 2 برابر نقد های اون متا 99 هس :laughing:

- - -ویرایش - - -

IGN 8/10

با 22 تا نقد ؟ راستی تعداد 10 های TLOU تقریبا 2 برابر نقد های اون متا 99 هس :laughing:

- - -ویرایش - - -

IGN 8/10
باشه اون اصلا نه mario galaxy 2 متاش 97 هست و بازم از tlou بالاتر
problem bro ?;;)

خیلی جالبه کسای دیگه اومدن تاپیک رو منحرف کردن بعد میان به من گیر میدن اون قضیه 6 تایی هم فقط یه شوخی بود بعضیا واقعا مشکل حاد دارن اینقد سریع جدی میگیرن یه ذره جنبه داشته باشین بد نیستا کلا ما عادت داریم تاپیک انحصاری های سونی به گند کشیده بشه کلا این اصل ثابت شده بازیای سونی چه متای 95 بگیرن چه متای 75 همشون اشغالن مگر اینکه خلافش ثابت شه امیدوارم سونی با PS4 به دوران اوجش برگرده تا یه عده که تازه سر بیرون اوردن کلا ساکت شن

_

همین 22 تا نقد از معتبرترین سایتهای Game هست و همین که هم IGN و هم Gamespot بهش 10 دادن کافیه!!
پس بیخود نخواین زلدا رو زیر سوال ببرین و بحث رو ادامه ندین!!

باشه اون اصلا نه mario galaxy 2 متاش 97 هست و بازم از tlou بالاتر
problem bro ?;;)
TLOU تو سال 2013 منتشر شد و Super Mario Galaxy 2 سال 2010.
باییز سال 2012 و سال 2013 که منتقدا بدجور سخت گیر یا ترول شدند
اگه منتقدا اخر نسل هفتم این قدر سخت گیر یا ترول نمیشد الان TLOU متای 97 یا 98 رو گرفته بود

خیلی جالبه کسای دیگه اومدن تاپیک رو منحرف کردن بعد میان به من گیر میدن اون قضیه 6 تایی هم فقط یه شوخی بود بعضیا واقعا مشکل حاد دارن اینقد سریع جدی میگیرن یه ذره جنبه داشته باشین بد نیستا کلا ما عادت داریم تاپیک انحصاری های سونی به گند کشیده بشه کلا این اصل ثابت شده بازیای سونی چه متای 95 بگیرن چه متای 75 همشون اشغالن مگر اینکه خلافش ثابت شه امیدوارم سونی با PS4 به دوران اوجش برگرده تا یه عده که تازه سر بیرون اوردن کلا ساکت شن
شوخی رو برو با دوستات بکن . فروم عمومی جای شوخی نیست . اون کسی مشکل حاد داره که در تعطیلات به سر می بره و از میانگین نمرات بازی های پرفکت با خبر نیست . ضمن اینکه من نیازی نمی بینم بخوام اثبات کنم که با سونی و عناوینش مشکلی ندارم !! لول ! اونی که تازه سر در اورده کسی که 2 زار سواد و اطلاعات نداره و یه سر از این شاخه به اون شاخه می پره !
TLOU تو سال 2013 منتشر شد و Super Mario Galaxy 2 سال 2010.
باییز سال 2012 و سال 2013 که منتقدا بدجور سخت گیر یا ترول شدند
اگه منتقدا اخر نسل هفتم این قدر سخت گیر یا ترول نمیشد الان TLOU متای 97 یا 98 رو گرفته بود
این سخت گیر بودن منتقدا در اواخر نسل یه مبحث چیپ و قدیمی و کاملا خنده داره . وقتی gow a و Geow j اومدن و اون نمرات رو دریافت کردن این صحبت ها و بهانه ها مطرح شد . گفتن اواخر نسله و سخت گیر شدن ! 2 ماه بعدش بایوشاک اومد شد 94 و بعد از اون هم tlou با 95 درصد اومد .

شوخی رو برو با دوستات بکن . فروم عمومی جای شوخی نیست . اون کسی مشکل حاد داره که در تعطیلات به سر می بره و از میانگین نمرات بازی های پرفکت با خبر نیست . ضمن اینکه من نیازی نمی بینم بخوام اثبات کنم که با سونی و عناوینش مشکلی ندارم !! لول ! اونی که تازه سر در اورده کسی که 2 زار سواد و اطلاعات نداره و یه سر از این شاخه به اون شاخه می پره !

این سخت گیر بودن منتقدا در اواخر نسل یه مبحث چیپ و قدیمی و کاملا خنده داره . وقتی gow a و Geow j اومدن و اون نمرات رو دریافت کردن این صحبت ها و بهانه ها مطرح شد . گفتن اواخر نسله و سخت گیر شدن ! 2 ماه بعدش بایوشاک اومد شد 94 و بعد از اون هم tlou با 95 درصد اومد .
اصلا بحث سخت گير بودن نيست بحث حضور دو سه تا سايت شنگول مثل تام خروس هست كه حدود يك ساله عضو متا شدن و به تنهايي يك الي دو نمره رو از نمره ي متاي بازي هايي كه متاي بالاي 90 دارن كم ميكنن.
همین 22 تا نقد از معتبرترین سایتهای Game هست و همین که هم IGN و هم Gamespot بهش 10 دادن کافیه!!
پس بیخود نخواین زلدا رو زیر سوال ببرین و بحث رو ادامه ندین!!
مگه بازي هايي مثل bioshock كه 68 تا نقد داره يا tlou كه 96 تا نقد داره سايت هاي غير معتبر نقد كردن ( به استثنا تام خروس ويك الي دو تا سايت ديگه )اكثرشون يني بالاي 90% شون معتبر ترين سايت ها هستن ، ضمنا توي همون 22تا نقد Zelda هم منابعي به چشم ميخورن كه مثل گاو پيشوني سفيد ميمونن و به بازي هاي ژاپني نمره خيلي بالا ميدن و به شدت غير معتبرن .....يه بار ديگه برو ليست نقد هاي Zelda رو نگاه كن.
كلا بازيي كه فقط 22تا نقد گرفته نميشه بهش استناد كرد .....همون smg2 بهش استناد شه بهتر.
درضمن اگر بحث كلكسيون 10 از منابع كله گنده و خيلي معتبر باشه كه كلكسيون TLOU خيلي بيشتر
EDGE و IGN و EUROGAMER و CVG

آخرین ویرایش:
GEOW Judgment,GOW Ascension بحث شون کاملا جداست و ربطی به سخت گیری منتقدا ندارند.
این دو بازی بیشرفت خاصی نسبت به نسخه های قبلیشون نداشتند و به خاطر همین نمرات در حد 79 و 80 گرفتند
Bioshock Infinite,TLOU میتونستند دو یا سه نمره بیشتر بگیرند ولی به خاطر سخت گیری یا مسخره بازی بعضی از منتقدا متای 95 و 94 رو گرفتند
الان من بعضی از نمرات مسخره این دو بازی رو میزارم.خودتون قضاوت کنید
Bioshock Infinie
Quarter To Three:6/10
Now Gamer:8/10
Video Gamer:8/10
Game Front:80/100
The Last Of Us
Gamespot:8/10
Ploygon:7.5/10
Toronto Sun:8/10
Quarter To Three:6/10
Riot Pixels:78/100
GameFront:80/100

آخرین ویرایش:
اصلا بحث سخت گير بودن نيست بحث حضور دو سه تا سايت شنگول مثل تام خروس هست كه حدود يك ساله عضو متا شدن و به تنهايي يك الي دو نمره رو از نمره هاي بازي هايي كه متاي بالاي 90 دارن كم ميكنن.
این نمرات همیشه بوده و هست و کاریش نمی شه کرد . همیشه هم از طرف سایت های به قول شما شنگول نبوده . همین گیم اسپات چند ماه پیش به tlou داد 8 ! اگر امتیاز اون سایت های شنگول هم از نمرات tlou حذف بشه به این علت که در زمان گلکسی در متاحساب نمی شدن ! باز به علت ضریب بالای گیم اسپات و نمره 8 که به tlou داده امکان رسیدن به گلکسی وجود نداشته.
GEOW Judgment,GOW Ascension بحث شون کاملا جداست و ربطی به سخت گیری منتقدا ندارند.
این دو بازی بیشرفت خاصی نسبت به نسخه های قبلیشون نداشتند و به خاطر همین نمرات در حد 79 و 80 گرفتند
اینو شما داری می گی ! اون موقع تو تاپیک امتیازات بازی بالای 10 تا کامنت با این مضمون داده شده که بازی به علت سخت گیری منتقد ها در اواخر نسل نمره کم گرفته ! همین مسئله در مورد tomb rider هم مطرح شد . دوستان اسم بازی رو انچارتد کیلر گذاشته بودن !! و متای 85 ، 86 و اختلاف 11 نمره ای با انچارتد 2 هم توجیهش اواخر نسل و سخت گیری منتقد ها بود . در حالی که دیدیم اواخر نسل بایوشاکی اومد که شد 94 و tlou اومد و شد 95 ! الان بامبول جدید اینه که اول شخص رو کنسول دستی جواب نمی ده و 77 هم خوبه و ... !

p.s : کلا یا مرجع ثابت رو بپذیرید . یا دنبال ماده و تبصره برای فرار از این مرجع در مواقعی که به نفعتون نیست نباشید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or