امتیازات بازی Killzone: Mercenary

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
news_killzone_mercenary_shows_off-13752.jpg

Playstation Magazine Benelux - 9/10
Famitsu Japan Magazine 9/8/9/8 = 34/40

OPM Benelux – 9

InsideGames.ch – 82%
OPM – 7
Joystiq – 3.5/5
Videgamer – 6
International Business Times – 5
Gamesradar – no score until live multiplayer test
Eurogamer - 8

SixthAxis 10/10

God is a Geek 9/10

HardcoreGamer 4/5

PushSquare 8/10

CheatCC 4.7/5

Pocket Gamer 8/10

GamingNexus 9/10
Gamesbeat 8/10
GamingTrend 7.7/10
NowGamer 5.5/10

متا از 13 نقد 77

LaPs3 9/10
Pocket Gamer UK 8/10
GamingTrend 7.7/10

متای بازی از 36 نقد بر روی 77 ​هست

آخرین ویرایش:
خدارو شکر این بازی که مثلا کیلزون اصیله روی ps4 ریلیز نشد و همون shadow fall روی ps4 میاد . امتیازات مبارک طرفدارای اصیل کیلزون ! لول !

برای اولین بازیه FPS یه کنسول متای 77 بده؟؟؟؟
البته من بازی رو که یه شvکت که تو عمرش بازی برای کنسول نساخته و تنها بازی برای گوشی ساخته رو به حساب نمیارم;;)
میتونم بپرسم پس cod روی ویتا چی هستش ;;)
شما خودت یه سری به نمره های بازی های PSP بزن میفهمی.

اتفاقا بیشتر منتقدا لحاظ نمیکنن این چیزا رو.
یادمه سره MGR خیلیا توو نقدشون نوشته بودن بازی دفاع نداره :| در حالی که بازی دفاع داشت تازه به طور کاملا خلاقانه که جوری بود که باعث میشد دفاع کردن مثل بعضی بازیا که تا یه دکمه رو نگه میداری دفاع کنه راحت نباشه.
نمرات بازی های هند هلدم همینه.
هیچوقت یه بازیه هند هلد نمیتونه نمراتی در حد بازیهای کنسولای خانگی یا PC ـو بگیره.
نمرات Uncharted ویتا یا GoW های PSP یا MGS:PW رو با نسخه های کنسولیشون مقایسه کنی میفهمی

فکر کنم شما تا حالا اسم بازی هایی چون fire emblem یا zelda ;oot به گوشتون نخورده مخصوصا زلدا با انکه ریمیک بود اما متای 94 رو روی 3ds داره اون اولی هم 92 هستش

برای اولین بازیه FPS یه کنسول متای 77 بده؟؟؟؟
البته من بازی رو که یه شvکت که تو عمرش بازی برای کنسول نساخته و تنها بازی برای گوشی ساخته رو به حساب نمیارم;;)

شما خودت یه سری به نمره های بازی های PSP بزن میفهمی.

اتفاقا بیشتر منتقدا لحاظ نمیکنن این چیزا رو.
یادمه سره MGR خیلیا توو نقدشون نوشته بودن بازی دفاع نداره :| در حالی که بازی دفاع داشت تازه به طور کاملا خلاقانه که جوری بود که باعث میشد دفاع کردن مثل بعضی بازیا که تا یه دکمه رو نگه میداری دفاع کنه راحت نباشه.
نمرات بازی های هند هلدم همینه.
هیچوقت یه بازیه هند هلد نمیتونه نمراتی در حد بازیهای کنسولای خانگی یا PC ـو بگیره.
نمرات Uncharted ویتا یا GoW های PSP یا MGS:PW رو با نسخه های کنسولیشون مقایسه کنی میفهمی

میتونم بپرسم اصلا پستمو خوندی یا نه؟;;)

حساب کردن یا نکردن شما مهم نیست مهم اینه که قبلا هم بازی fps روی ویتا اومده این کیلزونم به نظرم یک کیلزون متوسط میتونه برای کنسول باشه

کلا من تو این سایت یه چیزو فهمیدم هرچی انحصاری سونیه خداست مابقی بازیها کشک..:d
برید تاپیک نمرات Rayman Legends ببینید چقدر ترول کردن .. حالا اگه بازی انحصاری سونی بود میشد پیغمبر .

با همین عمر کوتاه یوزرتون به این نتیجه رسیدی یا اون یکی ها ؟؟؟
جمله اولتون عین واقعیته ... دقیقا همینطوره چیزیه که ثابت شدس ... واقعیت های دنیام تغییر نمیکنن :x
24 پستتون که نه 2.3 تاش و بخونیم پی میبریم به شغل شریفتون ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or